2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624222 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Brezilya liginde oynamis bi hirvat hatirliyorum bi de ispanyol, futbol mondial diye bi program vardi cok eskiden orda roportaj yapmislardi herkes avrupaya geliyor siz avrupadan buraya. Ikisi de kulturlu cocuklardi firsat varken gezip gormek istedik falan demislerdi isoanyolun karisi beraixlyaliydi galiba ama yugoyu transfer etmislerdi.
Babeli bilmem. Bu babel evli mi? Berazilya istemeler sac rengi falan berazilyanin ortamlarina mi akti acaba bu birine asik falan mi oldu orda da kalmak istiyor. Hep amerigaya gidenn adam berazilyaya gitmis
Evli değil, dünyalığını yaptıysa Rio karnavalı'nda 2-3 sene takılır gelir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Pesin 15 veriyordu kilazseni veriyorsa 15i 25 yapsin

Vidayo falan satmaya gerek yok yeter. Pepe vida oynasin pepe 2 sene daha kalsin sonra vidanin yanina birini monte eder devam ederiz pepe de teknik ekibe gecer istiyorsa.
Yeter yemin ederim yeter, buyuk camialarda buyuk muesseselerden stoperde santraforda falan boyle surkulasyon olmaz.

Vidayi satacagina kadar metin albayraki satsin baskan, hamarat yonetici bir elinde kirk marifet diye

10 milyon üstü kime teklif geliyorsa, anında göndermek lazım.

Pepe-Vida ikilisi toplasan 5 maç oynamamıştır, biri ya da ikisi satılsa sirkülasyon olmaz.

Bu kontrat yenileme muhabbetleri de başımızı ağrıtacak gibi. 2 milyon Euro tavan sınır belirlenmeli, üstünü isteyen herkese elveda demeli.

4 sene önceye geri dönmeliyiz. Samet'in yaptığını Şenol hocayla daha rahat yaparız, Vodafone Park etkisi de var.

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2018, 11:54:19 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Babel , senelik 3 M € istiyormus.
İşin bu noktalara geleceği belliydi.
3 cok 2.1den yenilensin sozlesmesi 3 yillik 3 sene quaresma senol gunesin yardimcisi olunca babelle bi 3 sene daha yenileriz sonra quaresma soortinge teknik direktor olunca babel de senol gunesin tsye baskan olmasiyla ts teknik direktoru olur

Çevrimdışı underworld

Ama rakipler böyle maaş veriyor...
Ama bonservis vermiyoruz...
Bla bla bla

Çevrimdışı cursedofdragon

10 milyon üstü kime teklif geliyorsa, anında göndermek lazım.

Pepe-Vida ikilisi toplasan 5 maç oynamamıştır, biri ya da ikisi satılsa sirkülasyon olmaz.

Bu kontrat yenileme muhabbetleri de başımızı ağrıtacak gibi. 2 milyon Euro tavan sınır belirlenmeli, üstünü isteyen herkese elveda demeli.

4 sene önceye geri dönmeliyiz. Samet'in yaptığını Şenol hocayla daha rahat yaparız, Vodafone Park etkisi de var.

katılıyorum kadroyuda çok geniş tutmanın anlamı yok.

Çevrimdışı underworld

Flamengo istiyorsa 15
Avrupa istiyorsa 10
Bize beleş

Çevrimdışı yoruk

Vida gitsin Babel gitsin Q7 gitsin ...Daha orta saha bek forvet lazım ıken bır de bu adamların yerıne adam bakalım..
Oldu canım..Kalmıs surada 10 gün 6 as 11 oyuncusu lazım olsun bıze..

Sonra ilk maçlara Ersan Mıtrovic cıkarız artık ..

Çevrimdışı mylife1903

Ama rakipler böyle maaş veriyor...
Ama bonservis vermiyoruz...
Bla bla bla
Jeguli 4 aliyor babele yazik ona da zam yapalim
Gomis ile negredonu maliyeti yakin zaten bi sikinti yok

Çevrimdışı tangaz

hep negredo yüzünden
hoca basın toplantısında açıkladı yedek kalan/kalacak adama 4-5 verince sonra babelde istiyor adriyanoda istiyor die bir cümle kurdu hoca.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida gitsin Babel gitsin Q7 gitsin ...Daha orta saha bek forvet lazım ıken bır de bu adamların yerıne adam bakalım..
Oldu canım..Kalmıs surada 10 gün 6 as 11 oyuncusu lazım olsun bıze..

Sonra ilk maçlara Ersan Mıtrovic cıkarız artık ..
Neye 10 gün kaldı?

Çevrimiçi Kartal Ç

biz şimdi gurbetçi genlçerin peşinde koşuyoruz 2 tane aldık bile. bu gidişle 4 tane falan olacak gibi.
ne olacak bu gençler? u21 u19 a falan mı gidecek doğrudan? oğuzhan aydoğan falan gitti bir daha göremedik ismini cismini çocuğun.
serkan reçber pilot takımdan da sorumlu olacak falan deniyordu pilot takım işi için girişim var denmişti ama para durumlarından o da olmayacak gibi sanki.
olursa da bir takımla anlaşma falan yapılıp oyuncu verilir gibi geliyor. var mı bir duyum bunlarla ilgili? :alala:

Çevrimdışı tangaz

babel baktı donk kazması 2 milyondan sözleşme kaptı ben niye 3 istemeyim herkese veriyorlar abuşta 3,3e oynuyordu negredo yarım kadar gol atamadı 2 katım para kaldırdı ben de en az 3 isterim diyordur kesin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Neye 10 gün kaldı?

UEL ilk maçına onu diyor herhalde :)

Çevrimdışı mylife1903

Sonra senol hoca guti ile nasil anlasacak
BAh mis gibi negredo ile anlasmislar
Guti ile mi anlasamayacak

Negredo’nun tecrübeli hocaya, “Ligde alınan başarısız sonuçları bir tek bana fatura ettiniz. Ancak tüm sorumluluk sizde. Bunu herkes biliyor ve siz de kendinize kredi açma adına böyle hiç adil olmayan karar aldınız” dediği belirtildi. Öte yandan Başkan Fikret Orman’ın da yaşananlardan dolayı rahatsız olduğu öğrenildi. Orman’ın, Güneş’in açıklamasını yönetimdeki kurmaylarıyla değerlendirip, “Kendi oyuncumuzun değerini düşürdük” dediği belirtildi.

Maaşı sebebiyle...

Beşiktaş’a geçen sezonun başında Valencia’dan 2.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Alvaro Negredo, 31 Spor Toto Süper Lig maçına çıkıp 7 gol ve 6 asistlik performans sergilemişti. Bu grafiği sebebiyle eleştirilerin hedefi olan tecrübeli oyuncu, 4.3 milyon Euro’luk maaşı sebebiyle mali olarak küçülme kararı alan yönetimi zora sokmuştu.

Habere bah arkadas, fbli ve gsli uj renkli janjanli pis kalem kokuyor.
Kuculme hedefi, fikret or,an senol gunese kizmis, senol gunes kotuymus, negredo iyiymis
Lo besiktasli adam su haberi yazarken utanir

Metin albayrak futbolcu izleyecegine muhabir izlesin daha faydali olur

Çevrimdışı yoruk

Neye 10 gün kaldı?

Öylesine dedim onu zamanımız yok kamplar başladı daha adamlar gelecek kamp görmesi lazım falan ..Bundan böyle yazdım.Hoca da hep bundan şikayet ediyor.Daha dün yedek antremanda oynatacağım stoper yok dedi.Ersan bu yüzden istiyorum dedi.
Adamlar geç geliyor , hoca da doğal olarak hemen oynatmıyor sonra hedef tahtasına çeviriyor taraftar adamı.Şu anda bile 3 net adam bulmamız zor oluyor iken bir de stoper kanat adamı arayacak olmak ve gidenlerin yerinin dolmasını beklemek büyük risk.

Çevrimdışı tuncaboylu

O da doğru değil. 25 gün var daha.

Çevrimdışı yoruk

25 'inde falan değil mi ilk maç ?
Aslında onu da demek istemedim.Önemli değil o maç.Ersan-Necip ile bile çıkarız forvet Pektemek-Larin falan.Bu şekilde bile geçmemiz lazım.

Onemli olan adamların bir an evvel gelmesi alışması.

Çevrimdışı f_madida

babel'e 2.2 verilse uzulmem, 3 fazla.

ama cok zorluyorsa 1 sene daha oynasin sonra da ucretsiz gitsin nereye gidiyorsa. seneye onun yerine de transfer yapariz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

babel baktı donk kazması 2 milyondan sözleşme kaptı ben niye 3 istemeyim herkese veriyorlar abuşta 3,3e oynuyordu negredo yarım kadar gol atamadı 2 katım para kaldırdı ben de en az 3 isterim diyordur kesin.
Sbi allahtan berazilyali cok yok. Simdi bobo nobre falan olaydi bunlarin karilari kazan kaldirirdi. Herifler kilibik acayip. Love zaten tuzu kuru safagi cok, adriyano belki zam degil de 2 sene uzatma ister ki bence uzatilmali 49 yasina kadar oynasin adriyano, sonra genc diye ismael falan ixleyecez.
Dunya kupasinda gorduk solbek falan hep mantar adriyano marseloyu cikar hepsini donunda sallar.

Yahu 5 yas genc olsa barselonada oynayacak adam, yemin ediyorum oynar yani, hic bi eksigi arizasi tatavasi yok, ampul gibi futbolcu

Çevrimdışı f_madida

İngiliz ekibi Everton, Vida için Beşiktaş’a Klaassen + 10 milyon euroluk yeni bir teklif sundu. (Akşam)

Klaassen'in bonservisini mi veriyorlar? Kiralik teklif etmislerdir, kiralik bedeli 2 milyon karsiligini da Vida'nin bonservisine yazalim diyorlar bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Öylesine dedim onu zamanımız yok kamplar başladı daha adamlar gelecek kamp görmesi lazım falan ..Bundan böyle yazdım.Hoca da hep bundan şikayet ediyor.Daha dün yedek antremanda oynatacağım stoper yok dedi.Ersan bu yüzden istiyorum dedi.
Adamlar geç geliyor , hoca da doğal olarak hemen oynatmıyor sonra hedef tahtasına çeviriyor taraftar adamı.Şu anda bile 3 net adam bulmamız zor oluyor iken bir de stoper kanat adamı arayacak olmak ve gidenlerin yerinin dolmasını beklemek büyük risk.
Tamam, ama iyi teklif gelen herkesi yollamak ekonomik açıdan en doğru karar bence.

Kadromuz çok kalabalık, ilk 11 oynayacak kalitede 23-24 tane oyuncumuz var.

Ersan işi tamamsa, 10 numara ve sağ bek dışında her pozisyonda en az 2 oyuncumuz var.

O yüzden Pepe, Vida, Quaresma, Babel ve Oğuzhan satılsa bile çok çile çekmeyiz.

Şu andaki kampta bunların hiç biri yok ve 26 kişiyiz.

Çevrimdışı Dr.Zeck

mevzu doğru yanlış duyum paylaşması değil insanların duyum paylaşan insanlara saygı göstermesi gerekiyor sen inanmıyorsan inanmaya bilirsin.

Ama adamla dalga geçmek olmaz.

Burda bir çok kişi vardı çok güzel duyumlar veriyorlardı gerçekti mesela ama transfer bu belli olmuyor akşam anlışıyon sabahına transfer yatıyor ondan sonra adamlardan hesap sormaya kalktılar.

Herkesi böyle böyle forumdan kaçırttılar.

Buranın bi forum olduğunu unutuyor insanlar burası resmi bir sayfa değil burda herkes fikrini paylaşıyor herkes duyum paylaşıyor paylaşıcaktı.

dediğin gibi adı üstünde duyum herkes bişeyler paylaşıyor.. zaten imzalar atılmadan transfer resmiyete dökülmüyor sonuçta.. bende bi kaç kez linç etmeye kalkmıstım sosyalkartalı hakkını helal etsin artık :)

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda bu da dogru bi bakis acisi. Quaresmayi bu sene gol atti falan 1-1.5a satsan seneye 750-1 milyom veren falan da cikar. Yerine adam alsan bir suru eksigin var daha para verecen, pepede de ayni am az degisik onun sozlesmesi bitiyor. Vida zaten biizm mal.
Hoca buyuk ihtimal babel tore oynayacak gibi quaresmada abilik yapar yedekler toreyi, tore ile yakin aykulardalar aralarinda problem olmaz mis gibi anlasirlar.
Orkan da sol tarafi ve forvet arkasinda sans bularak yedeklese bile en az 3 adam lazim.

Iyi bir santrafor olsa ve love kalsa benim icin uygun. Hoca larini loveun gerisinde goruyor.
Yeni santrafor love larin ama pektonun gitmesi lazim.
Ortasahaya da turk takviyesi lazim musa ile serdar deniyir gelsin otursunlar makul maaslara oynayabilirlerse maaslarina zam yapilir.

Gelip kendini gosterip kalici olmak birinci hedef olmali bize gelenler icin ikinci hedefleri de cenk gibi avrupaya gidip para kazanmak olmali.
Cenk bizden aldiginin 2-3 katini aliyor galiba evertonda, dogru olan sistem bu bence.
Kariyer istiyorsan besiktasin neferi olacaksan kalacaksin az paraya yok para istiyorsan yallah avrupaya

Avrupada para kazanabilmen icin de burada maaslarin duzgun verilmesi lazim. Oguzhana tolgaya falan 2 verirsen onlsr gitmez biyere. Verejen 750-800bin lira avrupaya gidip para kazanacak cocuk

Çevrimdışı tangaz

Tamam, ama iyi teklif gelen herkesi yollamak ekonomik açıdan en doğru karar bence.

Kadromuz çok kalabalık, ilk 11 oynayacak kalitede 23-24 tane oyuncumuz var.

Ersan işi tamamsa, 10 numara ve sağ bek dışında her pozisyonda en az 2 oyuncumuz var.

O yüzden Pepe, Vida, Quaresma, Babel ve Oğuzhan satılsa bile çok çile çekmeyiz.

Şu andaki kampta bunların hiç biri yok ve 26 kişiyiz.

pektemeği orkan çınarı falan sayıp ilk 11 oynayacak 24 kişi çıkardın sanırım sayarmısın şu an ki kadroda ilk 11 oynayacak 24 kişiyi  :alala:

haa hedefin ilk 6 içinde kalmaksa evet çıkar ilk 11 oynayacak 24 kişi

Çevrimdışı f_madida

Sbi allahtan berazilyali cok yok. Simdi bobo nobre falan olaydi bunlarin karilari kazan kaldirirdi. Herifler kilibik acayip. Love zaten tuzu kuru safagi cok, adriyano belki zam degil de 2 sene uzatma ister ki bence uzatilmali 49 yasina kadar oynasin adriyano, sonra genc diye ismael falan ixleyecez.
Dunya kupasinda gorduk solbek falan hep mantar adriyano marseloyu cikar hepsini donunda sallar.

Yahu 5 yas genc olsa barselonada oynayacak adam, yemin ediyorum oynar yani, hic bi eksigi arizasi tatavasi yok, ampul gibi futbolcu

Bobo'nun karisi tam bir gerizekaliy. Bir sene once klup Nobre'ye 3 vermis ve pisman olmustu, bir sene sonra bu salak israrla 3 verin yoksa imza atmayiz dedi. Sonuc Bobo Brezilyaya gitti 600 civari bir maasla oynadi yarim sezon sonra dondu Kayseriden 850 gibi birsey aldi, hala sagda solda surunuyor. Halbuki biz 1.9-2 gibi birseyler teklif etmistik, taraftar da seviyordu, kalsa 3-4 senede 7-8 milyonu koyup giderdi ulkesine. Acgozlu ve salakca bir tavirla kendini bitirdi. 

Etiketler: