Öylesine dedim onu zamanımız yok kamplar başladı daha adamlar gelecek kamp görmesi lazım falan ..Bundan böyle yazdım.Hoca da hep bundan şikayet ediyor.Daha dün yedek antremanda oynatacağım stoper yok dedi.Ersan bu yüzden istiyorum dedi.
Adamlar geç geliyor , hoca da doğal olarak hemen oynatmıyor sonra hedef tahtasına çeviriyor taraftar adamı.Şu anda bile 3 net adam bulmamız zor oluyor iken bir de stoper kanat adamı arayacak olmak ve gidenlerin yerinin dolmasını beklemek büyük risk.
Aslinda bu da dogru bi bakis acisi. Quaresmayi bu sene gol atti falan 1-1.5a satsan seneye 750-1 milyom veren falan da cikar. Yerine adam alsan bir suru eksigin var daha para verecen, pepede de ayni am az degisik onun sozlesmesi bitiyor. Vida zaten biizm mal.
Hoca buyuk ihtimal babel tore oynayacak gibi quaresmada abilik yapar yedekler toreyi, tore ile yakin aykulardalar aralarinda problem olmaz mis gibi anlasirlar.
Orkan da sol tarafi ve forvet arkasinda sans bularak yedeklese bile en az 3 adam lazim.
Iyi bir santrafor olsa ve love kalsa benim icin uygun. Hoca larini loveun gerisinde goruyor.
Yeni santrafor love larin ama pektonun gitmesi lazim.
Ortasahaya da turk takviyesi lazim musa ile serdar deniyir gelsin otursunlar makul maaslara oynayabilirlerse maaslarina zam yapilir.
Gelip kendini gosterip kalici olmak birinci hedef olmali bize gelenler icin ikinci hedefleri de cenk gibi avrupaya gidip para kazanmak olmali.
Cenk bizden aldiginin 2-3 katini aliyor galiba evertonda, dogru olan sistem bu bence.
Kariyer istiyorsan besiktasin neferi olacaksan kalacaksin az paraya yok para istiyorsan yallah avrupaya
Avrupada para kazanabilmen icin de burada maaslarin duzgun verilmesi lazim. Oguzhana tolgaya falan 2 verirsen onlsr gitmez biyere. Verejen 750-800bin lira avrupaya gidip para kazanacak cocuk