2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 77 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4620825 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

pepe'ye zaten teklif var diye biliyorum katardan 8-9 luk bi  teklif daha yükseltirlerse belki 15 filan teklif gelirse anca.

Yok Katar'dan teklif. Adam zaten 35 yasinda kimse 15 vermez Cristiano Ronaldo degilse.

Çevrimdışı cursedofdragon

Sag beke Hilbert orta sahaya Ernst de gelsin bari. Birer de golf pantolonu aldik mi emekliliklerini Antalya'da gecirirler hep beraber.

na alaka  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Hırvatistan elenene kadar Vida satılmasın.
Değeri 25'i bulacaktır.

hırvatların yarı final şansı var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

evet ama zam yapmadan da ikna edebilirlerdi 32-33 yasında donk  ülkesinde avrupada filan en fazla 600bine oynar o da brüt
Fenerbahçe falan devreye girmiştir belki, bilemeyiz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok Katar'dan teklif. Adam zaten 35 yasinda kimse 15 vermez Cristiano Ronaldo degilse.

35 yaşında ki adam'ı psg almak için geçen sene çırpınıyordu ?

Psg ile yarıştık.

Bir ronaldo değil ama ronaldo kadar adı duyulmuş bi futbolcu real madrid'ten dolayı  :ok:

Dünya kupasından sonra 15 vermezler ayrıca haklısın 20'ye çıkabilir o rakam  :bandit:
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 22:17:38 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tuncaboylu

aldılar mı nagatomoyu ?

Ne kadar çok takip ediyorsunuz bu renklileri yav  :alala:

transfermarkt'ta almış olarak gözükmüyor baktım şimdi de  :alala:
Gazetede okudum, İtalyan medyası yazmış

Gazetede okudum, İtalyan medyası yazmış

dönüp bakıyorsun kaynağı : fanatik :D  :evillol:

baktım şimdi kaynakları fanatik :D

Çevrimiçi Gökhan Kurt

hırvatların yarı final şansı var

Danimarka'yı rahat geçerler abi.
İns şansları yaver gider.

Çevrimdışı tangaz

Danimarka'yı rahat geçerler abi.
İns şansları yaver gider.

sonra ispanya rusya galibinide geçebilirler diğer taraftan da ingiltere yarı final yapar bi bakarsın yar finalde de ingiltereyi geçip final bile yapabilirler ama benim favorim o taraftan ingilterenin final yapacağı yönünde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

35 yaşında ki adam'ı psg almak için geçen sene çırpınıyordu ?

Psg ile yarıştık.

Bir ronaldo değil ama ronaldo kadar adı duyulmuş bi futbolcu real madrid'ten dolayı  :ok:

Dünya kupasından sonra 15 vermezler ayrıca haklısın 20'ye çıkabilir o rakam  :bandit:

Gecen sene 1 sene gencti. Ayrica bonservisi yoktu. Futbol tarihinde 35 yasinda 15 milyon bonservisle transfer olmus bir futbolcu hatirlamiyorum, varsa soyle.

Çevrimdışı underworld

Psg çırpınıyor muydu
Adamlar, gel buraya adın sanın var mis gibi yedek olursun dediler ama kabul etmedi.

Çevrimdışı tuncaboylu

sonra ispanya rusya galibinide geçebilirler diğer taraftan da ingiltere yarı final yapar bi bakarsın yar finalde de ingiltereyi geçip final bile yapabilirler ama benim favorim o taraftan ingilterenin final yapacağı yönünde
İngilizler loser'dır.

Bakalım bu sefer kime elenmeyi başaracaklar.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu fenerliler cidden gerizekalı. Değil Ali Koç başlarına Peygamber getirsen yine aynılar.
Vida'nın teklifi suniymiş FFP için farklı seyler yapıyormusuz Everton ile. Bu yıl ffp'nin bittiğinden bile habersizler. Allah akıl versin.

Çevrimdışı underworld

Bonservise + 4.75 eklemek gerekir

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İngilizler loser'dır.

İngilizler= fenerbahce

Marcelo - Pepe defansi kurulsun demis ona takiliyorum.

keşke olsa öyle birşey  :)

Gecen sene 1 sene gencti. Ayrica bonservisi yoktu. Futbol tarihinde 35 yasinda 15 milyon bonservisle transfer olmus bir futbolcu hatirlamiyorum, varsa soyle.

Çin'e olur.

Bu oyuncu hele pepe ise.

Çevrimdışı tangaz

İngilizler loser'dır.

katılıyorum ama eşleşmelere göre final şansları yüksek şayet buradan da final çıkaramazlarsa sittin sene çıkaramazlar

Bu fenerliler cidden gerizekalı. Değil Ali Koç başlarına Peygamber getirsen yine aynılar.
Vida'nın teklifi suniymiş FFP için farklı seyler yapıyormusuz Everton ile. Bu yıl ffp'nin bittiğinden bile habersizler. Allah akıl versin.

Gs'li si de aynı fb'li si de renklilerde gram beyin akıl yok :D

gs'li ler de yazıyor onu.halen ffp var zannediyorlar bizde :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

katılıyorum ama eşleşmelere göre final şansları yüksek şayet buradan da final çıkaramazlarsa sittin sene çıkaramazlar
Dün zaten Belçıka niye maçı vermedi anlayamadım tamam Japonya'yla oynamak için ama ondan sonrası Brezilya onlarıda geçerse Fransa,Portekiz,Arjantin'den birisi gelecek.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Karabay

Yalnız hocanın komuşmalarından adriyanoyu da ciddi şekilde isteyenler var.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yok yok bunlara bir özgüven gelmiş ya.
Hayırdır bunlar messi- Grizman- Ronaldoyu felan aldılar da bizim mi haberimiz mi yok!
Birileri Sahada kazananın şampiyon olduğunu söylesin şu şikelilere. 80 M € kadrolarını gömdük yine gömeriz.

❗️Beşiktaş´tan da bilgiler vereyim. Atınç dönüyor‚ Atiba ile uzatılmayabilir‚ Negredo ile yolların ayrılacağı açıklandı. Love ile tam koptular zaten. Talisca bye bye herkesin malumu. Bugün Boyko gitti. Aras´ı göndermenin yollarını arıyorlar. 9 oyuncularının sözleşmesi seneye bitiyor‚ onun dışında bu yıl büyük kontratların hiçbirinden kurtulamayacaklar.

q7 35‚ Atiba 35‚ Tolga 35‚ Pepe 35‚ GG 33‚ Adriano 34‚ Medel 31‚ Babel 32‚ Negredo 33‚ Love 34‚ Lens 31.

Pektemek‚ Caner‚ Vida‚ Veli 30. Tolgay bile 29 oluyor.

Adım atamıyorlar adım.

❗️Beşiktaşın bu duruma geleceği belliydi

gördükleri görecekleri 2 yıl işte.şimdi doğrulalım deseler kafadan 3-4 yıl gidecek

muhtemelen biz 2-3 yıl şampiyon olacağız.

araya bi gs falan girer.

bizim 2-3 yıl şampiyon olacağımızı temenni olarak söylemiyorum.biliyorum bunu.bu sinerjinin karşılığı gelir rahat olun.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 23:26:37 gokhan_kurt ]

Yok yok bunlara bir özgüven gelmiş ya.
Hayırdır bunlar messi- Grizman- Ronaldoyu felan aldılar da bizim mi haberimiz mi yok!
Birileri Sahada kazananın şampiyon olduğunu söylesin şu şikelilere. 80 M € kadrolarını gömdük yine gömeriz.

❗️
Beşiktaş´tan da bilgiler vereyim. Atınç dönüyor‚ Atiba ile uzatılmayabilir‚ Negredo ile yolların ayrılacağı açıklandı. Love ile tam koptular zaten. Talisca bye bye herkesin malumu. Bugün Boyko gitti. Aras´ı göndermenin yollarını arıyorlar. 9 oyuncularının sözleşmesi seneye bitiyor‚ onun dışında bu yıl büyük kontratların hiçbirinden kurtulamayacaklar.

q7 35‚ Atiba 35‚ Tolga 35‚ Pepe 35‚ GG 33‚ Adriano 34‚ Medel 31‚ Babel 32‚ Negredo 33‚ Love 34‚ Lens 31.

Pektemek‚ Caner‚ Vida‚ Veli 30. Tolgay bile 29 oluyor.

Adım atamıyorlar adım.

❗️Beşiktaşın bu duruma geleceği belliydi

gördükleri görecekleri 2 yıl işte.şimdi doğrulalım deseler kafadan 3-4 yıl gidecek

muhtemelen biz 2-3 yıl şampiyon olacağız.

araya bi gs falan girer.

bizim 2-3 yıl şampiyon olacağımızı temenni olarak söylemiyorum.biliyorum bunu.bu sinerjinin karşılığı gelir rahat olun.

:kop: :kop:

Etiketler: