2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4623679 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Guti, Şenol hocadan ziyade yabancı oyuncularla anlaşsın yeterli.

Sezon ortasinda ya Senol Hoca istifa eder, ya Guti kovulur bu kafayla.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Senin de anlamadığın şu işte:

İlk transfer döneminin sonunda artışa değilsen, bonservis ödediğin adamları UEFA listesine bildiremiyorsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gostersene o maddeyi
Negredonun bonservisi bile kasadan cikmadi daha
Taahhutun verildigi zamanda gecerlidir dersek adriyanonun bonuslari gecmis seneye yazilmali taliskanin da kiralik parasi

Çevrimdışı mylife1903

ben bugün hocayı hiç olmadıgı kadar net gördüm bu denli isim vererek çatçat yapmazdı arada ufak dokundururdu bu sefer ister sokarım ister çıkarırım modundaydı.
Dizginleri ele almis gibi
Bakti satir aralari kotu okunuyor
Bam bam bam soyledi adam

Çevrimdışı kyiv

ben bugün hocayı hiç olmadıgı kadar net gördüm bu denli isim vererek çatçat yapmazdı arada ufak dokundururdu bu sefer ister sokarım ister çıkarırım modundaydı.

Olması gereken bu! Geçen seneden dolu hoca. Medyasından dolu, yönetiminden dolu, cumhurbaşkanından dolu, tffsinden dolu, dolu oğlu dolu ... Tiyatrocu oldu, kumpasın mezesi oldu 2. yarıda aldığı 41 puan unutuldu!

Bu sene herkese yanıt verecek hoca...bunun için de sağlam lafını dinleyecek mücadele edecek oyuncular istiyor. Hoca taktiğe yönelecek ıvır zıvır problemler yaratacak çok para kazanan yedekler istemiyor.

Hocam zor adamsın ama seni ayakta alkışlıyorum :claps:

Çevrimdışı Karabay

kafa derken benim kafa mı :) ya abicim boşverin gelsin hele bi adam ne çok sevinmeye ne de üzülmeye çok erken.

Çevrimdışı tangaz

Uçmayalım da +Aras+Pekto+Veli

Vitaminsizlere veda vakti geldi. Tolgay'ın gitmesini de aşırı istiyorum.

pektoyu kimse gönderemez gitmez gördük bunu artık bu nedenle ben o mevzuyu kapadım  aras velide maaşlarının çoğunu biz vererek kiralık gönderebiliriz sadece
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Basari gelise bisi olmaz
Basarisiz olursak guti espanyolalarla gurup kurdu denir

Çevrimdışı mylife1903

pektoyu kimse gönderemez gitmez gördük bunu artık bu nedenle ben o mevzuyu kapadım  aras velide maaşlarının çoğunu biz vererek kiralık gönderebiliriz sadece
Pektoyu ilk kafasi kirildiginda sakatat gibi vuraudik iyiydi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Pepe zaten gonderilecek, Tosic de gitti. Vida defansin her bolgesinde oynayabilen kaliteli bir adam sebepsiz yere burun kiviran taraftara ragmen. Gonderirsek yerine o kalitede birini kolay bulamayiz, hedef UEFA finali deniyor Vida satilsin diyorsunuz. En az 5 sene stoperi goturecek defansa liderlik yapacak adam bulmak kolay mi? Iyi satilsin, yerine kim geliyor?

Çevrimdışı tangaz

f.ormanın aldıkları kadar satmadıkları kısmında en büyük 2 hatası fernandes ve pekto satışları hazır ruslar bi kekenmişler d.moskova 5,5 vermiş satsana işte kardeşim sanırım o satışı engelleyen tayfur havutcu olmuştu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Pektemek'i ilk izledigimde anlamistim bir sey olmayacagini, kosusundan belli futbolcu olmayacagi, taraftar Pekto'nun dengesiz bir futbolcu oldugunu anlamadigi gibi bir de iyi bir orta saha kadar bile gol atamamasina ragmen adami golcu ilan etmisti. Bir de kendi dengesizligi yuzunden sakatlanip durmasini cesur yureklige baglamislardi.

Çevrimdışı underworld

Hocanın negro açıklaması umarım talisca mevzusu gibi olmaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Pepe zaten gonderilecek, Tosic de gitti. Vida defansin her bolgesinde oynayabilen kaliteli bir adam sebepsiz yere burun kiviran taraftara ragmen. Gonderirsek yerine o kalitede birini kolay bulamayiz, hedef UEFA finali deniyor Vida satilsin diyorsunuz. En az 5 sene stoperi goturecek defansa liderlik yapacak adam bulmak kolay mi? Iyi satilsin, yerine kim geliyor?

pepe kalıyor vida gidiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Achraf Hakimi, orijini sağbek ama milli takımında sol bek.
Hoca sever böyle oyuncuları, koy her yerde oynasın.

pepe kalıyor vida gidiyor.

Pepe'ye teklif gelmeyecegini varsayiyorsunuz. Portekiz yari finali zorlasin bakin nasil gelecek Cin'den 8-10 milyonluk teklif.

Çevrimdışı tangaz

bu renkliler mal resmen akıllanmayacak gese donka zam yapıp kontrat yenilemiş sonra da s.inana indirip yap diyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gostersene o maddeyi
Negredonun bonservisi bile kasadan cikmadi daha
Taahhutun verildigi zamanda gecerlidir dersek adriyanonun bonuslari gecmis seneye yazilmali taliskanin da kiralik parasi
Yahu söyledik ya 10 gün önce, hafızanı mı resetliyorsun?

Fenerbahçe Ertuğrul'u neden Boluspor'a sattı yaz transfer döneminde?

Biz Beck'i satmasak, Medel'i bildiremiyorduk işte. Başkanın açıklaması var.

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 21:59:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bu renkliler mal resmen akıllanmayacak gese donka zam yapıp kontrat yenilemiş sonra da s.inana indirip yap diyorlar.
Mecbur kaldılar, bonservis ödeyemedikleri için sözleşme yenileyecekleri adamlar ne istese vermek zorundalar.

Şimdiden Nagatomo'ya 3 milyon Euro verdiler zaten, bakalım kimi satacaklar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

guti iyi tercih bence. şenol hocanın yanında kendini geliştirir td' lik anlamında, senol hoca gidince td aramayız.

pepe vida ikilisini izlemeyi çok isterim ama vida ya yüksek teklif varsa satılmalı.. vidayı satıp tekrar marceloyu alalım. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Mecbur kaldılar, bonservis ödeyemedikleri için sözleşme yenileyecekleri adamlar ne istese vermek zorundalar.

evet ama zam yapmadan da ikna edebilirlerdi 32-33 yasında donk  ülkesinde avrupada filan en fazla 600bine oynar o da brüt

Pepe'ye teklif gelmeyecegini varsayiyorsunuz. Portekiz yari finali zorlasin bakin nasil gelecek Cin'den 8-10 milyonluk teklif.

pepe'ye zaten teklif var diye biliyorum katardan 8-9 luk bi  teklif daha yükseltirlerse belki 15 filan teklif gelirse anca.

aldılar mı nagatomoyu ?

Ne kadar çok takip ediyorsunuz bu renklileri yav  :alala:

transfermarkt'ta almış olarak gözükmüyor baktım şimdi de  :alala:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Hırvatistan elenene kadar Vida satılmasın.
Değeri 25'i bulacaktır.

Hırvatistan elenene kadar Vida satılmasın.
Değeri 25'i bulacaktır.

katılıyorum  :tabe:

guti iyi tercih bence. şenol hocanın yanında kendini geliştirir td' lik anlamında, senol hoca gidince td aramayız.

pepe vida ikilisini izlemeyi çok isterim ama vida ya yüksek teklif varsa satılmalı.. vidayı satıp tekrar marceloyu alalım. :bandit:

Sag beke Hilbert orta sahaya Ernst de gelsin bari. Birer de golf pantolonu aldik mi emekliliklerini Antalya'da gecirirler hep beraber.

Etiketler: