2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626208 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

hoca iyi hazırlamış kendini çok motive gördüm bambambam modunda
hatta larin love çift forvet filan dedi bi ara
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

tff 15,5 milyon ceza geliri yapmış

kursunlar ya bu parayla bir futbol akademisi ya da kuracaklara teşvik ödemesi yapsalar.  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

hocanın bugün anlattığı beklentilerine göre lens transferi yönetim hatasıdır oynamadığında sıkıntı çıkma potansiyeli yüksek maliyetli eleman transferi yanlış transfer GG yanına alınacak adam için ne dedi GG ya oynayacak ya oynayacak yoksa gidecek dedi bu nedenle oraya alacağımız adam önde de oynayabilsin stopere de kayabilsin ya da genç olsun dedi aslında doğru rotasyonun tanımını yaptı bugün.

negredoyu direkt silmiş kelimelere dökmese de aldığı maaştan da yaptıklarından da ciddi rahatsız kampta bile görmek istemiyorum diyor ardından oyuncuya da haksızlık iyi oyuncu filan diyor ama aslında başlarım negredosuna gol atamayan golcü yapmışlar bu ne lan dememek için zor tuttu kendini
Medya onunde boyle diyorsa ustelik bizim hocanin agzi da iyi kufur yapar cok isterdim soyle raki masasinda negredo hakkindaki goruslerini.

Çevrimdışı tuncaboylu

Paran cebinde kalirdi
Burak Yılmaz Negredo'dan daha pahalıya geldi.

Lens yerine Volkan Şen gelse forumlarda isyan çıkardı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şenol Güneş’in yardımcısı Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti oldu.

Real Madrid’deki görevinden ayrılan Guti, çarşamba günü Beşiktaş’ın Slovakya kampına gidecek.(Bipspor)

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneş’in yardımcısı Beşiktaş'ın eski yıldızı Guti oldu.

Real Madrid’deki görevinden ayrılan Guti, çarşamba günü Beşiktaş’ın Slovakya kampına gidecek.(Bipspor)

Şenol hoca & guti Dil problemi  :alala:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hallolur . Guti demek tanınırlık demek.
Gelirken bir tane genç getirecekti ins onuda getirmiştir. 

Çevrimdışı tangaz

Hallolur . Guti demek tanınırlık demek.
Gelirken bir tane genç getirecekti ins onuda getirmiştir.

kimdi o getireceği sağ bek adını unuttum :)

Hayırlı olsun diyelim ne diyelim :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kimdi o getireceği sağ bek adını unuttum :)

Achraf Hakimi'ymiş.
Sözlesmesi bitmiş Madrid ile.
Yeterli olur bence.

Çevrimdışı tangaz

ben adrianonun durumundan kıllanıyorum biraz

Çevrimdışı caner.eryigit

Medya onunde boyle diyorsa ustelik bizim hocanin agzi da iyi kufur yapar cok isterdim soyle raki masasinda negredo hakkindaki goruslerini.

Çevrimdışı kyiv

dün hiç izlemem normalde ama aspor denk geldi zeki uzundurukan mı ne die bir dalaylama var. bizim maaşları konuşuyor beşiktaş bu paraları ödeyemez mecbur gönderecekler şunu şunu diyor sonra sıra fenere geliyor vilşayrlar bas dostlar konuşuyor fener alacak almak zorunda ali koç bunları yapmazsa taraftar tiribüne gelmez fener almak zorunda vbvb diyor.

sığır herifler milletin aklıyla dalga geçiyorlar...

Fenerbahçe ve Galatasaray yalakalığı hat safhada. Kolay kolay Beşiktaşın hayrına konuşmaz. Şenol Güneş bırakacak diye kesin konuşup Erman Toroğlu gibi g öt olanlardan.

Çevrimdışı Karabay

biz hocayla aynı dili konuşuyoruzda ne oluyor. Anlamıyoruz çoğu zaman  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Burak beleşe oynamaz mylife1903 😎
Belese oynamaz da golleri siralarda sahteqar osmanli cocigu janum evladum
Golleri siralayinca da clye giderdik
Love da alinmazdi

Achraf Hakimi'ymiş.
Sözlesmesi bitmiş Madrid ile.
Yeterli olur bence.

ha hatırladım şimdi bencede yeterli olur :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

biz hocayla aynı dili konuşuyoruzda ne oluyor. Anlamıyoruz çoğu zaman  :kop:

Beden Dilini kullanırız abi

Çevrimdışı tangaz

bu arada negredo demişken maaşı böyle oynarken diğer oyuncuları rahatsız eder diyorduk hoca da sağ olsun teyid etti bizi  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ben adrianonun durumundan kıllanıyorum biraz
Adriyano konusunda acayip kufur ederim
Takimdaki en iyi oyuncu o
Efendi efendi gelsin hatta kampa falan katilmadina da gerek lig maclarina dogru gelsin baslasin

3.5-4 adam var zaten futbolcuya benzeyen

Çevrimdışı tangaz

Adriyano konusunda acayip kufur ederim
Takimdaki en iyi oyuncu o
Efendi efendi gelsin hatta kampa falan katilmadina da gerek lig maclarina dogru gelsin baslasin

3.5-4 adam var zaten futbolcuya benzeyen

gelince oynar hakkını verir profesyonelliği ortada ama acaba gelmeyecek mi die kıllanmıyor değilim hoca da konuşmasında adriyanonun durumu die bi cümle içinde zikredince kıllanmadım değil

Çevrimdışı mylife1903

Hayırlı olsun diyelim ne diyelim :)

Badem biyik mi birakmis o
Takunya da giysin islem tamam

Gutiyi yardimci olarak kullanmaktansa lisans cikarip 10 numara yedigi de yapsak daha faydali olur
Reklami dusunsenize butun dunya konusur
Gol falan atarsa sonradan girip offf

Daha sonra zidani aliriZ gutinin yerine onu da artik oyuncu menecer olarak seederiz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Guti Hernandez, Beşiktaş’ın yeni yardımcı antrenörü oldu..
Hayırlı olsun..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

Etiketler: