2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4625384 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Ben hocanın pivot santrafor tanımını bilmediğini düşünüyorum :D

Bence hoca pivot değil pilot santrfor istiyor. Kafası güzel, uçsun kaçsın...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yavaş yavaş hepsinden kurtuluyoruz.

Franco-Milosevic-Boyko

Sırada ki aras.

Sedat şahintürk'ü düşünüyormuş hoca orkan sedat ben sedat'ı seçerim dedi.

Ama onunda alıcısı var dedi oynayacaksan git dedim dedi.

Çevrimdışı mylife1903

iyide kötüyü alırken iyi çıkanıda o alıyor herşeyi mükemmel yapabilen biri varmı bu dünyada
bu ülkenin devlet başkanı aldatılıyor zırt pırt Beşiktaşın başkanı arada aldanmış çokmu.
en azından aldatıldığında bütün millete birşeyler kaçmıyor.
yapmasın demek kolay yapamadıklarını değilde azda yapabildiklerini görmeyi deneyin
Beş yıl başkanlık içine bir stad 2 şampiyonluk sığdırmış tesisleri yenilemiş transferde zarar eden kulüp kara geçmiş
keşke bundan sonra gelecek başkanlarda bunun kadar yapamayan insanlar olsa
bu arada sürekli zarar eden kulüp kar yazmaya başlamış birde herşeyi iyi yapaydı neler olurdu acaba
Negredo ve lens olayi sezercik dani niyank dentinyo ayarinda rezaletlerdir. Bak love konusunda hic elestirmiyorum cunku aciklanabilir bi olay.
Lens nedir ya adam topla kavga eden futbolcu. Lensi alip quaresmayi kesmesini beklemek ozellikle senol gunesin takiminda hayalcilik falan degildir, en hafif tabirle futboldan anlamamaktir daha bu maliyeti vermek lense daha da faciadir ustelik eaki hocasi uzun kontrat vermwyin yatisa gecer dediginde.
Negredo olayi hepten sikandaldir. Ispanyol olmasini gectim sol ayakli snatrafor yahu. Kagni gibi agir zaten ezelden tembel.
Bunlari aciklayamazsin.

Şenol Güneş: “Yardımcı kim olursa olsun benim için fark etmez. Oyunculuk kariyeri olursa daha iyi olur. Kariyeri kadar bilgisi de olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Yavaş yavaş hepsinden kurtuluyoruz.

Franco-Milosevic-Boyko

Sırada ki aras.
2.4 1 3
Bunlardan kurtuluyon fiziken maddi olarak hala borc hanesindeler
Alma diyoruz iste kimseyi alma kardesim tramsfer yapma takimi korumak en iyi transferdir

Çevrimdışı tuncaboylu

900 bin € alıyordu galiba uçuk kaçık bi maaşı yok.

Alacağı varsa alacağına karşılık bonservisini veriririz eline.
Adamın 2020'ye kadar kontratı var, senelik 900 bin Euro alıyorsa, bizden 2 senede 10 milyon TL alacak.

Salak değilse alacağı karşılığı bonservisini almaz, sanki bonservis getirmesini mi isteyeceğiz kendisinden? Adam Moldova Ligi'nde bile oynayamadı.

Eskişehirspor alt ligde kümede zor kaldı, puanları silinip duruyor. 450 bin Euro maaş verebileceklerini de sanmıyorum. Taş çatlasın 150 bin Euro verirler. Kalan 750 bini biz tamamlarız. Kontenjan açılır işte.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 16:51:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Barcelona Cillessen'i satmak istiyor, oyuncu da ayrilmak istiyor. Fabri satilip yerine gelirse mukemmel transfer olur.

Quaresma'yi hocanin ovmesi normal, cunku iyi bir bonservise satmak istiyoruz. Seneye kalacagi anlamina gelmez. Acikcasi Dunya Kupasi'nda iyi bir sonucun da hem Pepe'nin hem de Quaresma'nin kariyerlerindeki son hedefleri oldugu ortada. Bu saatten sonra gonderilmeleri dogru olur, daha kolay bir ligde iyi maasla emekliliklerini gecirsinler. Kalirlarsa kariyer hedefleri kalmamis iki adamin ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar gecen seneki gibi kasacaklarini sanmiyorum.

Adamın 2020'ye kadar kontratı var, senelik 900 bin Euro alıyorsa, bizden 2 senede 10 milyon TL alacak.

Salak değilse alacağı karşılığı bonservisini almaz, sanki bonservis getirmesini mi isteyeceğiz kendisinden? Adam Moldova Ligi'nde bile oynayamadı.

Eskişehirspor alt ligde kümede zor kaldı, 450 bin Euro maaş verileceklerini de sanmıyorum. Taş çatlasın 150 bin Euro verirler. Kalan 750 bini biz tamamlarız. Kontenjan açılır işte.

katılmıyorum.

bizde 900 bin ücretini alamıyor zaten sürekli bir yere kiralıyoruz maaşını biz ödemiyoruz.

Eskişehir olması şart değil.

Karşılıklı anlaşırız artık o rusyaya geri mi döner başka yere mi gider kendi bileceği iş.

Çevrimdışı tuncaboylu

2.4 1 3
Bunlardan kurtuluyon fiziken maddi olarak hala borc hanesindeler
Alma diyoruz iste kimseyi alma kardesim tramsfer yapma takimi korumak en iyi transferdir
İyi de alıp sattıklarımız da oluyor, almasak onları nasıl satacaktın?

Hadi almadın, kimi oynatacaksın?

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Senol hocam eli opulecek adamsin..
Hocanin enerjisini cok begendim ben sampiyonluk icin motive oldum valla dinlerken, takimada gereken zehri vericektir..

Senol baba cildirdi hem uefayi hem sampiyonlugu istiyor, seviyoruz seni..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

katılıyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

katılmıyorum.

bizde 900 bin ücretini alamıyor zaten sürekli bir yere kiralıyoruz maaşını biz ödemiyoruz.

Eskişehir olması şart değil.

Karşılıklı anlaşırız artık o rusyaya geri mi döner başka yere mi gider kendi bileceği iş.
Nereye biz ödemiyoruz, 1 senelik maaşıyla geçen sene kiralandığı Moldova takımını komple satın alırsın.

Moldova'ya kontenjan açılsın diye gönderdik ve muhtemelen maaşının tamamını ödedik. Zira kadrodaki fazla yabancılar için federasyona ceza da ödeniyor.

Nereye biz ödemiyoruz, 1 senelik maaşıyla geçen sene kiralandığı Moldova takımını komple satın alırsın.

Moldova'ya kontenjan açılsın diye gönderdik ve muhtemelen maaşının tamamını ödedik. Zira kadrodaki fazla yabancılar için federasyona ceza da ödeniyor.

bana atarmısın maaşını bizim ödediğimize dair bi belge filan ?

coşuyorsun bazen abartıyorsun kiraladığımız takımın değeri 12.5 milyon €.

https://www.transfermarkt.com.tr/sheriff-tiraspol/transfers/verein/2481/saison_id/2017

Çevrimdışı mylife1903

Aldiklarina bak, sattiklarina bah
Pepeyi aliyon mesela sonra mitro sonra vida satiyon tosici

Ticarette satarken degil alirken kazanirsin
Satarken kazanmaya calisirsan batarsin.
Cenki satip o gelen parayi negredo ile lense gomersen boyle parasiz kalirsin

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Şenol hocanın açıklamasını okudum.

Belli ki Negredo kesinlikle satılmış, satılmamış olsa hoca böyle konuşmazdı.

Love'dan da memnun değil, ama yeni santrafor alınana kadar işi düşeceği için silmek istemiyor.

Larin için en az 1 sene daha bekleyeceğiz gibi duruyor, çok heves etmeyelim. Bari rotasyonda Pektemek'in önünde düşünse keşke.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ülkedeki bu ekonomik durumda parasız kalmaman imkansız.

Al işte, Vida'ya teklif var diyorlar. 13'e satsak ne olacak? Sana kalsa Tosic'i tut, Vida'yı alma. Tosic'i 4.5'a satma şansını da kaçırdın, Vida'dan 10 milyon kar (13- 3 milyon imza parası) elde etme şansını da.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Negredo'dan cok zarar edilmeyecek. Lens'i su ana kadar isteyen yok, buyuk ihtimal seneye kadroda olacak. Bana kalirsa 3-5 demeden gonderilmesi daha dogru olur, ama isteyen yok. Love transferi ise tam bir kazikti bu sene. Tamamen zarar. 34 yasinda adama dunyanin parasini verip getirdiler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina , VAR sisteminin Dünya Kupası'nda verdiği kararların %99.3'ünün doğru olduğunu açıkladı.

Collina demişken ne hakemdi beee

Öyle bir hakemdi ki futbolcular verdiği kararlara itiraz bile etmiyordu biliyorlardı ki o karar doğru..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Hoca'nın enerjiyi beğendim. Kafa olarak hazır. Sezona güzel bir seri ile başlarız gibi duruyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

bana atarmısın maaşını bizim ödediğimize dair bi belge filan ?

coşuyorsun bazen abartıyorsun kiraladığımız takımın değeri 12.5 milyon €.

https://www.transfermarkt.com.tr/sheriff-tiraspol/transfers/verein/2481/saison_id/2017
https://www.transfermarkt.com.tr/sheriff-tiraspol/alletransfers/verein/2481

Son 20 senede toplam 4 milyon Euro bonservis ödemiş bir takımdan bahsediyoruz.

Ülkenin vatandaşlarının senelik ortalama geliri 2.240 dolar.

Yarım sezonda 75 dakika oynatacakları bir adama ne kadar maaş vermiş olabilirler sence?

https://www.transfermarkt.com.tr/sheriff-tiraspol/alletransfers/verein/2481

Son 20 senede toplam 4 milyon Euro bonservis ödemiş bir takımdan bahsediyoruz.

Ülkenin vatandaşlarının senelik ortalama geliri 2.240 dolar.

Yarım sezonda 75 dakika oynatacakları bir adama ne kadar maaş vermiş olabilirler sence?

oyuncuları kiraladılar diye maaş yerine öpücük mü veriyorlar ?

Bizim ülkenin vatandaşlarının senelik ortalama geliri ne kadar ? Ne kadar paralar ödüyebiliyoruz ortada ?

Adamlar oyuncuyu beğenmemiş oynatmamış olabilir verdikleri parayla ne alakası var oynadığı dakikaların ayrıca.

Ben halen belge bekliyorum varmı bi belge maaşının tamamını bizim ödediğimize dair.

Çevrimdışı tuncaboylu

oyuncuları kiraladılar diye maaş yerine öpücük mü veriyorlar ?

Bizim ülkenin vatandaşlarının senelik ortalama geliri ne kadar ? Ne kadar paralar ödüyebiliyoruz ortada ?

Adamlar oyuncuyu beğenmemiş oynatmamış olabilir verdikleri parayla ne alakası var oynadığı dakikaların ayrıca.

Ben halen belge bekliyorum varmı bi belge maaşının tamamını bizim ödediğimize dair.
Buldum belge, buyur:

https://www.ibtimes.co.uk/sheriff-players-sleep-overnight-hotel-tottenham-game-520728

Buldum belge, buyur:

https://www.ibtimes.co.uk/sheriff-players-sleep-overnight-hotel-tottenham-game-520728

demogoji.

hem sen niye sherif üzerinden gidiyorsun ben sana sherif'e mi kiralarız dedim.

Rusyaya gider dedim başka bir yere gider dedim. ?
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 17:29:19 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Veli kavlak idmanlara cıkıyor mu? Hic bahsi gecmiyor

Etiketler: