2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 78 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626147 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Beşiktaş, Bas Dost transferinde masadan kalktı..

7 milyon imza parası..
5 milyon menajer parası..
4 milyon maaş..

İstekleri kabul görmedi..(F. Gunayer)
Kulübün Anahtarinida isteseydi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kyiv

Fenerbahçe bu sene daha planlı ve akıllı gidecek gibi. Ancak bu durum asla bende endişe yaratmıyor nedeni de ligin kaderini onlar değil biz belirleyecek olmamız. Fenerbahçe ve Galatasarayın şampiyon olma şansları ancak ve ancak bizim geçen yılki gibi nispeten bize uymayan kötü oyun ve bir o kadar da lige odaklanmamızdan geçer.Eğer Hoca lige odaklanır ve takımı geçen seneki futboldan uzak, geldiği ilk yıl oynadığımız futbolu oynatmayı başarırsa zirve yine bizim olur.Santrafor konusunda da rahatım ağustosun sonunda da gelse iş görecek etkili bir santraforun alınacağından eminim hele ki geçen seneki Negredo fiyaskosundan sonra.Ligin ilk 3,5 haftasına alternatiflerimiz iyi başlarsa gecikecek transferlerin eksikliğini hisetmeyiz bile. Geç olsun yeter ki  doğru isim olsun...

Çevrimdışı mylife1903

Bu Arsenal cikmasina ne para verecekler acaba ben onu merak ediyirum. Tolgayin terligini vermem ona. Bombos futbolcu
Gidenleri koyalim sepete once gidenleri
Atiba yok sessiz sedasiz kapanacak gibi o mesela.

Çevrimdışı murat

Aldığım istihbarata göre yeni sezon formalarımız bunlar. Eger bunlarsa benim için hayal kırıklığı
bunlar ise ben beğendim.geçtiğimiz sezona kıyasla daha iyi diyebilirim.

Çevrimiçi Necmi

İntetnette buldum. Abuş gelsin ve derhal bunu giyinsin.

taraftar tasarımı keşke olsa yıllardır beklediğim forma

Çevrimiçi Necmi

hakem konusunda facialar unutulmaz zaten. 3 kasım 2007 tarihinde kadıköyde oynadıgımız maçı unutamam mesela. ağlamıştım maçtan sonra hatta. son dakikada higuain' in golünü vermemisti hakem. ismet arzumandı hakem . 2006 2007 sezonu turkiye kupası rövans maçında kadıköyde uğur boral bizdeki ali tandogana efsane bir faul yapmıştı ve kart görmemişti mesela. ve daha niceleri..

ama her şeyi hakemlere bağlamakta doğru degil. yoksa ben hicbisey oynamadan yenildigimiz derbilerde hatırlıyorum.
o zaman ezildik falan demeyeceksin biz hiç bir zaman fenere ezilmedik ama onları çok ezdik hakem desteğiyle yenebildikleri bir maçı ezildik diye tanımlarsan burda dayak yersin sen Beşiktaşlıyım diyorsan lügatında böyle bir kelime olmaz olmamalı Ben ezmenin ne olduğunu söyleyeyim o zaman fenerle maçımız olduğunda bırak içeriyi deplasmande 0-1 0-2 gibi bir sonuçla biterse mutlu oluyorlardı kazanmış gibi seviniyorlardı sen bu güne kadar az farkla yenildiğin için sevindiğin bir fener maçı oldumu fenerliler neden bizden bu kadar nefret eder hiç düşündünmü işde ezilmenin tanımı budur yoksa bir maç önce en önemli oyuncularına kırmızı çıkar maçta başında 10 kişi kalırsın bu şartlarda bile seni zor yenerler bunun tanımı ezilmek değildir bu bir ikinciside bir Beşiktaşlı hiç bir şekilde liverpooldan bu kadar yedik diye konuya girmez sen bu güne kadar burda tek bir kişiinin ağzından duydunmu burda bu konuyu dile getiren renklidir sabah akşam onlar düşürmez dilinden
Beşiktaşlılığının sorgulanmasını istemiyorsan Beşiktaşlı gibi düşünüp konuşacaksın bir kendi yazdıklarına bak birde forumdaki diğer Beşiktaşlıların aradaki fark siyahla beyaz gibi
ya biz fener maçını dinlemezdik o zamanlar tvde maç yayını olmazdı radyodan dinlenirdi buna zaman ayırmazdık nasılsa kazanacağız maç sonunda skoru öğrenelim yeter derdik. sen ezilmenin ne olduğunu bilmiyorsun belki yenildik belki fark yedik ama ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum ben nasıl kaybettiğimiz ortada ama ezdiğimiz çok maç var bunu ben demiyorum renkliler diyor.

Çevrimiçi Necmi

Aldığım istihbarata göre yeni sezon formalarımız bunlar. Eger bunlarsa benim için hayal kırıklığı
bence değil 3 forma aynı yakayla çıkmaz
birde formaları gören arkadaş beyazı çok beğenmiş ama bunu beğenmez.
kırmızı büyük ihtimal internete düşen forma diğer formalar sır
burda 3 formada birbirinden kopyalanmış photoshop işi bu vodafone yazısı renklere uymuyor birde kolda reklam yeri yok ben hiç sanmıyorum
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 03:55:52 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

Alakası olmaz formaların bunlarla, bunlar klasik halı saha digital baskı forma kalıpları.
Adidas'ın her sene uyguladığı kalıplar var önceki paylaşılan kırmızı forma yüzde 90% satışa çıkar bu sene Adidas'ın dağıttığı Condivo 18 kalıbı.
Bu arada geçenlerde Necmi Abiye dedim Adidas Türkiye'den çekiliyor bana hayır çekilmez dedi şimdi uzatmayacağız diyor boşuna ümitlendim.
New Balance'tan allah korusun düzgün yaptıkları bir forma var oda geçen senenin Liverpool iç saha forması. Kalıpları kötü ,ürünleri pahalı olur büyük ihtimal Türkiye'de ve mağazaları az sayıda bildiğim kadarıyla.
Yunus abi Macron demiş ama oda kesinlikle kalite olarak Adidas ve Nike'tan teknoloji olarak çok uzakta. Trabzonluların Macron'a sevinmesi doğal Nike onlara katalog forması veriyordu eski kalıplar tasarımlar.
Kısaca forma için en mantıklısı Adidas'la uzatmak yada Nike'la sözleşme imzalamak.
nıke dan allah korusun barçaya bile katalog forması çıkarıyor son derece kalitesiz ve pahalı
zaten konuşulan NB yada hummel olacakmış adidas çekiliyormu yoksa fiyattamı anlaşamadık bilmiyorum yada anlaşırmıyız belli değil ama nike olmasında adamlar taraftar formasını bildiğin tşortu adidasdan pahalı satıyorlar a takım forması adidasın iki katı ve leş ötesi formaları var. şöyle güzel forma çıksında bu sene alalım nike falan olursa büyük ihtimal anlaşma bitene kadar zor forma alırım bana hitap edeceklerini sanmıyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

o zaman ezildik falan demeyeceksin biz hiç bir zaman fenere ezilmedik ama onları çok ezdik hakem desteğiyle yenebildikleri bir maçı ezildik diye tanımlarsan burda dayak yersin sen Beşiktaşlıyım diyorsan lügatında böyle bir kelime olmaz olmamalı Ben ezmenin ne olduğunu söyleyeyim o zaman fenerle maçımız olduğunda bırak içeriyi deplasmande 0-1 0-2 gibi bir sonuçla biterse mutlu oluyorlardı kazanmış gibi seviniyorlardı sen bu güne kadar az farkla yenildiğin için sevindiğin bir fener maçı oldumu fenerliler neden bizden bu kadar nefret eder hiç düşündünmü işde ezilmenin tanımı budur yoksa bir maç önce en önemli oyuncularına kırmızı çıkar maçta başında 10 kişi kalırsın bu şartlarda bile seni zor yenerler bunun tanımı ezilmek değildir bu bir ikinciside bir Beşiktaşlı hiç bir şekilde liverpooldan bu kadar yedik diye konuya girmez sen bu güne kadar burda tek bir kişiinin ağzından duydunmu burda bu konuyu dile getiren renklidir sabah akşam onlar düşürmez dilinden
Beşiktaşlılığının sorgulanmasını istemiyorsan Beşiktaşlı gibi düşünüp konuşacaksın bir kendi yazdıklarına bak birde forumdaki diğer Beşiktaşlıların aradaki fark siyahla beyaz gibi
ya biz fener maçını dinlemezdik o zamanlar tvde maç yayını olmazdı radyodan dinlenirdi buna zaman ayırmazdık nasılsa kazanacağız maç sonunda skoru öğrenelim yeter derdik. sen ezilmenin ne olduğunu bilmiyorsun belki yenildik belki fark yedik ama ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum ben nasıl kaybettiğimiz ortada ama ezdiğimiz çok maç var bunu ben demiyorum renkliler diyor.

Son 15 yildir eziliyoruz bence, ozellikle Kadikoy'de. Haa ama nasil ezilme? Her mac aleyhimize olmayan penaltilar verilir, 9-10 kisi kaliyoruz, penalti noktalari kazilir, hocanin kafasi yarilir. Ya bildigin ahira gidiyoruz mac yapmaya, insan evladinin oynayacagi yer degil, FB oynar ancak o stadda. Asil sorun buna nasil olup da izin verildigi. Rezaletin dozunu bu sene herkes gordu. Hocamizin kafasini yardilar, oyunculara saldirdilar o bile yanlarina kar kaldi ustune ceza aldik.

Senenin basinda soylemistim, GS'nin sampiyon yapilmak istendigi lig baslamadan belliydi. O yuzden yonetime, hocaya, oyunculara kizma sebebim varsa rezaleti iyice aleni, kor goze parmak haline getirememizden. Yoksa Balotelli'yi alsak bu sefer bahanesini bulup Pepe'ye, Balotelli'yi de 5-10 mac ceza vereceklerdi. Lig tarihinde gorulmemis cezalar aldik. Bu sene iyi kotu normal bir lig olursa buyuk ihtimal aliriz, ama bakalim olacak mi? GS surekli iflas edip devlet tarafindan kurtariliyor, biktirdi artik. Asil yilanin basi da GS camiasi. FB tahminim artik iyi kotu normallesir yeni baskanla.

Devlet mudahalesi olmazsa onumuzdeki 5 sene BJK-FB rekabeti izleriz, cogundan da ustunlukle ayriliriz tahminim. Onumuzdeki sezonun nasil gececegini yine sezon basindan anlariz. Bizi ilk beraberlikte yerden yere vurup GS-FB'den birini pompalayip dururlarsa gecen senenin tekrarini izleriz. Yonetim bu yaz isi siki tutuyor, gecen sene cok iyi bir ders oldu, dususe gecmis yildizlari surekli alip parlatamayacaklarini anladilar. Hollandali teknik direktorler de bu ligde dikis tutturamaz. Sene sonunda normal bir lige sampiyon oluruz. Cocu gonderilir ya sezon sonu ya 1.5 devre sonra. Fatih Terim'le 2 sene daha devam eder GS ama sampiyon falan olamazlar. Onumuzdeki 2 sene icinde biz de Senol Gunes'ten sonraki hocayi simdiden hocanin yanina verip hazirlayacagiz. Guti dusunuldu ama olmadi, iyi ki de olmadi. Benzeri bir transfer yapilacak takim yonetimine. Guzel bir transfer sezonu olacak, ozellikle DK sonrasinda cok buyuk hareketlilik bekleyin. Vida, Pepe, Quaresma yerlerine simdiden ayarlanan oyuncular var. Fabri'nin de gitmesi mumkun. Cok iyi transferler yapilacak bu yaz.  :ok:

Yd ile fazla alakasi yok o sonuclarin zaten. Hakemler kesip bicmis. 10 sene altyapi ile oynasak fb ile gs bizim evimizde 5 tane mac kazanamaz toplam.
Yonetimle teknik direktorle futbolcuyla alakasi yok, hakemle federasyonla alakali o isler
Fb sanki cok iyiydi. Her mac kirmizi gor ofsaytten gol ye penaltilarin verilmesin ohh ne ala

Yahu fbye evimizde son penaltiyi amokachi atmis. Yahu herif torun sahibi oldu cocuklari besiktasta oynadi gitti hala penalti atacaz

Yuzsuz Fenerliler'e sorsan demek ki iyi oynamiyorsunuz derler.

Çevrimiçi Necmi

Son 15 yildir eziliyoruz bence, ozellikle Kadikoy'de. Haa ama nasil ezilme? Her mac aleyhimize olmayan penaltilar verilir, 9-10 kisi kaliyoruz, penalti noktalari kazilir, hocanin kafasi yarilir. Ya bildigin ahira gidiyoruz mac yapmaya, insan evladinin oynayacagi yer degil, FB oynar ancak o stadda. Asil sorun buna nasil olup da izin verildigi. Rezaletin dozunu bu sene herkes gordu. Hocamizin kafasini yardilar, oyunculara saldirdilar o bile yanlarina kar kaldi ustune ceza aldik.

Senenin basinda soylemistim, GS'nin sampiyon yapilmak istendigi lig baslamadan belliydi. O yuzden yonetime, hocaya, oyunculara kizma sebebim varsa rezaleti iyice aleni, kor goze parmak haline getirememizden. Yoksa Balotelli'yi alsak bu sefer bahanesini bulup Pepe'ye, Balotelli'yi de 5-10 mac ceza vereceklerdi. Lig tarihinde gorulmemis cezalar aldik. Bu sene iyi kotu normal bir lig olursa buyuk ihtimal aliriz, ama bakalim olacak mi? GS surekli iflas edip devlet tarafindan kurtariliyor, biktirdi artik. Asil yilanin basi da GS camiasi. FB tahminim artik iyi kotu normallesir yeni baskanla.

Devlet mudahalesi olmazsa onumuzdeki 5 sene BJK-FB rekabeti izleriz, cogundan da ustunlukle ayriliriz tahminim. Onumuzdeki sezonun nasil gececegini yine sezon basindan anlariz. Bizi ilk beraberlikte yerden yere vurup GS-FB'den birini pompalayip dururlarsa gecen senenin tekrarini izleriz. Yonetim bu yaz isi siki tutuyor, gecen sene cok iyi bir ders oldu, dususe gecmis yildizlari surekli alip parlatamayacaklarini anladilar. Hollandali teknik direktorler de bu ligde dikis tutturamaz. Sene sonunda normal bir lige sampiyon oluruz. Cocu gonderilir ya sezon sonu ya 1.5 devre sonra. Fatih Terim'le 2 sene daha devam eder GS ama sampiyon falan olamazlar. Onumuzdeki 2 sene icinde biz de Senol Gunes'ten sonraki hocayi simdiden hocanin yanina verip hazirlayacagiz. Guti dusunuldu ama olmadi, iyi ki de olmadi. Benzeri bir transfer yapilacak takim yonetimine. Guzel bir transfer sezonu olacak, ozellikle DK sonrasinda cok buyuk hareketlilik bekleyin. Vida, Pepe, Quaresma yerlerine simdiden ayarlanan oyuncular var. Fabri'nin de gitmesi mumkun. Cok iyi transferler yapilacak bu yaz.  :ok:
biri hakemi federasyonu devleti yanına alıp seni yendiği zaman ezmişmi oluyor. tam tersi kazanırken kendi eziliyor neden Beşiktaşdan ödleri kopuyor kin kusuyorlar madem böyle bizi eziyorlar hiç düşündünüzmü. İşde topuyla tüfeğiyle gelipde gene ezemedikleri için biraz denge kurulduğunda bizim ezip geçtiğimizi bildikleri için bu kadar kin güdüyorlar. Teke tek dövemediğin birini arkadaşlarını toplayıp dövdüğünde onu ezmiş olmuyorsun aslında ezilen kendi arkadaşların arasında bile küçük düşen sen oluyorsun dayak yiyen dayak yer ama büyür. Bütün herkes bilirki yanında olanlar bile teke tek onu yenemiyorsun işde esas ezilme budur. Küçük düşersin fenerin başında olan bu nasıl kazandıklarını biliyorlar başka türlü Beşiktaşı yenemeyeceklerinide biliyorlar işde bunun altında eziliyorlar.
benim hayata bakışım sizin gibi değil ben mağlubiyeti ezilmek olarak görmüyorum mağlubiyetin şartlarına bakarım.
hocaya gelince işde Beşiktaş hakkındaki düşünceniz bu seviyede şenol hocanın yanında bir iki sene staj yapacak birini Beşiktaşa hoca olarak layık görüyorsunuz siz kafadan ezilmişsiniz malesef o nedenle Beşiktaşı bu kadar ezilen olarak dile getirmekten çekinmiyorsunuz. Beşiktaş büyük kulüptür öyle iki sene staj yapıp kimse Beşiktaşın başına geçemez. iki sene staj yapan iki günde yem olur. Şenol Güneş bu duruma gelene kadar bir bakın neler yaşamış ne tecrübeler kazanmış Şenol hoca giderse ondan daha kıdemlisi gelir iki yıllık stajyer değil.
anlamıyorum Beşiktaşla ezilmek kelimesini bu kadar kolay şekilde nasıl yan yana getiriyorsunuz yenilebiliriz hiç bir takım sürekli kazanamaz kazanacaksın kaybedeceksin şampiyonluklar kaçıracaksın ama bir başka takım karşısında ezilmeyi kabul etmek Beşiktaşlılık falan değil.
hem hakem desteğiyle federasyonla devlet gücüyle yendiler diyor hemde ezildik diyorsun
bak basit bir örnek vereyim birinci dünya savaşı birçok cephede bir çok devletle savaşdık değilmi destanlar anlatırız ama sizin kafaya göre ciddi ezildik çünkü her cephede yenildik koskoca ülkeden elimizde zar zor anadoluyu tutabildik. bu mantıkla ders kitapları kahramanlık destanları anlatmasın o zaman
iyi oyuncu alırız tutar tutmaz şampiyon oluruz olamayız ama Beşiktaşın büyüklüğü ne aldığı oyuncularda nede kazandığı şampiyonluklardadır nede yendiği takımlarla ölçülür. Önce Beşiktaşı tanımanız anlamanız gerekiyor. Beşiktaşlıyım demek kolay ama Beşiktaş taraftarı olmak zordur.

Bu akıllıca değil, taraftarda gereksiz beklenti yaratırsın.

Sonra "Ronaldo dediler, Pikachu geldi" diye dalga geçerler, iyice rezil olursun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pikachu keske gelse. Adamin 20 macta 9 gol 3 asisti var, bu maclarin onunda sag bek onunda sag orta oynamis. Bu arada kontratinin son 6 ayina girmesine 2-3 gun var. Yonetimden birileri gorse de su adam alinsa keske.

Çevrimiçi Necmi

Yuzsuz Fenerliler'e sorsan demek ki iyi oynamiyorsunuz derler.

onların ne dediği kimin umrunda başkalarının ne dediğine göremi yaşayacağız yoksa kendi isteklerimize hedeflerimize göremi.
Başkasının lafına göre haraket eden yaşam tarzını buna uyduran başkasının kölesi olmuş demektir.
Ne diyeceklerdi hakemler olmasa biz Beşiktaşı yenemeyizmi herkes sizin gibi değilki tuttuğu takımı ezik ilan etsin.

biri hakemi federasyonu devleti yanına alıp seni yendiği zaman ezmişmi oluyor. tam tersi kazanırken kendi eziliyor neden Beşiktaşdan ödleri kopuyor kin kusuyorlar madem böyle bizi eziyorlar hiç düşündünüzmü. İşde topuyla tüfeğiyle gelipde gene ezemedikleri için biraz denge kurulduğunda bizim ezip geçtiğimizi bildikleri için bu kadar kin güdüyorlar. Teke tek dövemediğin birini arkadaşlarını toplayıp dövdüğünde onu ezmiş olmuyorsun aslında ezilen kendi arkadaşların arasında bile küçük düşen sen oluyorsun dayak yiyen dayak yer ama büyür. Bütün herkes bilirki yanında olanlar bile teke tek onu yenemiyorsun işde esas ezilme budur. Küçük düşersin fenerin başında olan bu nasıl kazandıklarını biliyorlar başka türlü Beşiktaşı yenemeyeceklerinide biliyorlar işde bunun altında eziliyorlar.
benim hayata bakışım sizin gibi değil ben mağlubiyeti ezilmek olarak görmüyorum mağlubiyetin şartlarına bakarım.
hocaya gelince işde Beşiktaş hakkındaki düşünceniz bu seviyede şenol hocanın yanında bir iki sene staj yapacak birini Beşiktaşa hoca olarak layık görüyorsunuz siz kafadan ezilmişsiniz malesef o nedenle Beşiktaşı bu kadar ezilen olarak dile getirmekten çekinmiyorsunuz. Beşiktaş büyük kulüptür öyle iki sene staj yapıp kimse Beşiktaşın başına geçemez. iki sene staj yapan iki günde yem olur. Şenol Güneş bu duruma gelene kadar bir bakın neler yaşamış ne tecrübeler kazanmış Şenol hoca giderse ondan daha kıdemlisi gelir iki yıllık stajyer değil.
anlamıyorum Beşiktaşla ezilmek kelimesini bu kadar kolay şekilde nasıl yan yana getiriyorsunuz yenilebiliriz hiç bir takım sürekli kazanamaz kazanacaksın kaybedeceksin şampiyonluklar kaçıracaksın ama bir başka takım karşısında ezilmeyi kabul etmek Beşiktaşlılık falan değil.
hem hakem desteğiyle federasyonla devlet gücüyle yendiler diyor hemde ezildik diyorsun
bak basit bir örnek vereyim birinci dünya savaşı birçok cephede bir çok devletle savaşdık değilmi destanlar anlatırız ama sizin kafaya göre ciddi ezildik çünkü her cephede yenildik koskoca ülkeden elimizde zar zor anadoluyu tutabildik. bu mantıkla ders kitapları kahramanlık destanları anlatmasın o zaman
iyi oyuncu alırız tutar tutmaz şampiyon oluruz olamayız ama Beşiktaşın büyüklüğü ne aldığı oyuncularda nede kazandığı şampiyonluklardadır nede yendiği takımlarla ölçülür. Önce Beşiktaşı tanımanız anlamanız gerekiyor. Beşiktaşlıyım demek kolay ama Beşiktaş taraftarı olmak zordur.

Futbollariyla eziyorlar demedim zaten. Ama pislikle, ama sikeyle, ama hakemlerle bir sekilde ezildik. Hakemler, federasyon, tetikci medya hep birlikte saldiriyorlar. Gecen sene bunu aleni yaptilar. Tekrar yazayim bizi ne GS, ne FB ezebildi gecen sene oynanan maclarda. Tersine hem GS'yi hem FB'yi icerdeki maclarda lig tarihlerinde ezilmedikleri kadar ezdik. GS maci 8-0 bitmediyse oyuncularimizin beceriksizligi. Herkes her seyi gordu bunu da biliyoruz. Fakat neticede haksizliga ugradik, hakemler, federasyon, medya yine Besiktas'in hakkini yedi, boylece ezildik.

Çevrimiçi Necmi

bunlar ise ben beğendim.geçtiğimiz sezona kıyasla daha iyi diyebilirim.
yok bir taraftarın çizimiymiş twitterde millete atarlanıyordu benim emeğimi imzamı silip kullanıyorsunuz emeğe saygı gösterin diye

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tuncaboylu

boyunu ne yapacağız :D
Topuklu giydiririz. :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Bas Dost transferinde masadan kalktı..

7 milyon imza parası..
5 milyon menajer parası..
4 milyon maaş..

İstekleri kabul görmedi..(F. Gunayer)
Wilshere de daha azını istemeyecek ve almayacak, emin olabilirsiniz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Arsenal cikmasina ne para verecekler acaba ben onu merak ediyirum. Tolgayin terligini vermem ona. Bombos futbolcu
Gidenleri koyalim sepete once gidenleri
Atiba yok sessiz sedasiz kapanacak gibi o mesela.
5 milyon imza + 4-4.5 yıllık ücret diyorlar.

Adam sakatlık geçmişi olduğu için kendini garantiye almak isteyecektir, sözleşme süresi en az 4, tahminimce 5 sene olacaktır.

Menajeri de en az 5 milyon alacaktır.

Çevrimdışı kyiv

Forumun en son durumu nedir? Burası daha aktif olduğu için yazdım.

-Ne zaman karar alınıyor?
-Kim alıyor?Kimler kabul ediyor?
-Ne zaman uygulamaya başlıyoruz?
-Kartal başı ne ödeyeceğiz?

Süre işliyor Temmuza girdik sayılır.

Çevrimdışı kyiv

5 milyon imza + 4-4.5 yıllık ücret diyorlar.

Adam sakatlık geçmişi olduğu için kendini garantiye almak isteyecektir, sözleşme süresi en az 4, tahminimce 5 sene olacaktır.

Menajeri de en az 5 milyon alacaktır.

Çok güzel çoookkk...Harcasınlar.Keşke Galatasarayda harcayabilse...Borçlarında gebersinler.UEFA direkt para cezası versin bunlara ama

harcamalarına dokunmasın.

Kendimize bakacak olursak Negredo'da bir kere hata yapıldı.O yaşta birine o meblağlar verilmez.Sırf rakiplerle kapışmak için takım içi dengeleri

bozmamak lazım.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dorukhan orta sahada mi yoksa sag bekte mi daha verimli olur acaba? Izleyen biri yorum yapabilir mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

dün hiç izlemem normalde ama aspor denk geldi zeki uzundurukan mı ne die bir dalaylama var. bizim maaşları konuşuyor beşiktaş bu paraları ödeyemez mecbur gönderecekler şunu şunu diyor sonra sıra fenere geliyor vilşayrlar bas dostlar konuşuyor fener alacak almak zorunda ali koç bunları yapmazsa taraftar tiribüne gelmez fener almak zorunda vbvb diyor.

sığır herifler milletin aklıyla dalga geçiyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat

dün hiç izlemem normalde ama aspor denk geldi zeki uzundurukan mı ne die bir dalaylama var. bizim maaşları konuşuyor beşiktaş bu paraları ödeyemez mecbur gönderecekler şunu şunu diyor sonra sıra fenere geliyor vilşayrlar bas dostlar konuşuyor fener alacak almak zorunda ali koç bunları yapmazsa taraftar tiribüne gelmez fener almak zorunda vbvb diyor.

sığır herifler milletin aklıyla dalga geçiyorlar...
ben bu adamı çözemedim.adam azılı beşiktaş düşmanı memleketinden trabzonlu ama hem gsli hem fbli gibi.gerçi medya içinde bunun benzerleri çok varda bu 3 lü grup yapmış.

Çevrimdışı mylife1903

Abi sarriyi getirseler ben tepki koyarim, kac kupasi var derim. Sampiyonluk belirleyici bir done degildir mesela reykartin falan da kupasi var hatta luiz enrikenin falan bile....
Bize gelecek hoca bisiler kazanmis olmali, luzir olacaksa da senol gunes gibi olsun onu da parlatiriz camia olarak.
Bize cuk oturacak hoca kuperdir ya neyse

Etiketler: