o zaman ezildik falan demeyeceksin biz hiç bir zaman fenere ezilmedik ama onları çok ezdik hakem desteğiyle yenebildikleri bir maçı ezildik diye tanımlarsan burda dayak yersin sen Beşiktaşlıyım diyorsan lügatında böyle bir kelime olmaz olmamalı Ben ezmenin ne olduğunu söyleyeyim o zaman fenerle maçımız olduğunda bırak içeriyi deplasmande 0-1 0-2 gibi bir sonuçla biterse mutlu oluyorlardı kazanmış gibi seviniyorlardı sen bu güne kadar az farkla yenildiğin için sevindiğin bir fener maçı oldumu fenerliler neden bizden bu kadar nefret eder hiç düşündünmü işde ezilmenin tanımı budur yoksa bir maç önce en önemli oyuncularına kırmızı çıkar maçta başında 10 kişi kalırsın bu şartlarda bile seni zor yenerler bunun tanımı ezilmek değildir bu bir ikinciside bir Beşiktaşlı hiç bir şekilde liverpooldan bu kadar yedik diye konuya girmez sen bu güne kadar burda tek bir kişiinin ağzından duydunmu burda bu konuyu dile getiren renklidir sabah akşam onlar düşürmez dilinden
Beşiktaşlılığının sorgulanmasını istemiyorsan Beşiktaşlı gibi düşünüp konuşacaksın bir kendi yazdıklarına bak birde forumdaki diğer Beşiktaşlıların aradaki fark siyahla beyaz gibi
ya biz fener maçını dinlemezdik o zamanlar tvde maç yayını olmazdı radyodan dinlenirdi buna zaman ayırmazdık nasılsa kazanacağız maç sonunda skoru öğrenelim yeter derdik. sen ezilmenin ne olduğunu bilmiyorsun belki yenildik belki fark yedik ama ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum ben nasıl kaybettiğimiz ortada ama ezdiğimiz çok maç var bunu ben demiyorum renkliler diyor.
Son 15 yildir eziliyoruz bence, ozellikle Kadikoy'de. Haa ama nasil ezilme? Her mac aleyhimize olmayan penaltilar verilir, 9-10 kisi kaliyoruz, penalti noktalari kazilir, hocanin kafasi yarilir. Ya bildigin ahira gidiyoruz mac yapmaya, insan evladinin oynayacagi yer degil, FB oynar ancak o stadda. Asil sorun buna nasil olup da izin verildigi. Rezaletin dozunu bu sene herkes gordu. Hocamizin kafasini yardilar, oyunculara saldirdilar o bile yanlarina kar kaldi ustune ceza aldik.
Senenin basinda soylemistim, GS'nin sampiyon yapilmak istendigi lig baslamadan belliydi. O yuzden yonetime, hocaya, oyunculara kizma sebebim varsa rezaleti iyice aleni, kor goze parmak haline getirememizden. Yoksa Balotelli'yi alsak bu sefer bahanesini bulup Pepe'ye, Balotelli'yi de 5-10 mac ceza vereceklerdi. Lig tarihinde gorulmemis cezalar aldik. Bu sene iyi kotu normal bir lig olursa buyuk ihtimal aliriz, ama bakalim olacak mi? GS surekli iflas edip devlet tarafindan kurtariliyor, biktirdi artik. Asil yilanin basi da GS camiasi. FB tahminim artik iyi kotu normallesir yeni baskanla.
Devlet mudahalesi olmazsa onumuzdeki 5 sene BJK-FB rekabeti izleriz, cogundan da ustunlukle ayriliriz tahminim. Onumuzdeki sezonun nasil gececegini yine sezon basindan anlariz. Bizi ilk beraberlikte yerden yere vurup GS-FB'den birini pompalayip dururlarsa gecen senenin tekrarini izleriz. Yonetim bu yaz isi siki tutuyor, gecen sene cok iyi bir ders oldu, dususe gecmis yildizlari surekli alip parlatamayacaklarini anladilar. Hollandali teknik direktorler de bu ligde dikis tutturamaz. Sene sonunda normal bir lige sampiyon oluruz. Cocu gonderilir ya sezon sonu ya 1.5 devre sonra. Fatih Terim'le 2 sene daha devam eder GS ama sampiyon falan olamazlar. Onumuzdeki 2 sene icinde biz de Senol Gunes'ten sonraki hocayi simdiden hocanin yanina verip hazirlayacagiz. Guti dusunuldu ama olmadi, iyi ki de olmadi. Benzeri bir transfer yapilacak takim yonetimine. Guzel bir transfer sezonu olacak, ozellikle DK sonrasinda cok buyuk hareketlilik bekleyin. Vida, Pepe, Quaresma yerlerine simdiden ayarlanan oyuncular var. Fabri'nin de gitmesi mumkun. Cok iyi transferler yapilacak bu yaz.