Yahu arasa laf etmedim neden nasil oyuncu oldugunu biliyorum, 20 tane macini izlemisimdir hic izlemesem figo gibi futbolcu zaten bi sikinti olmasa o paraya alamazdin arasi ustelik afedersin ermeni olmasindan dolayi uyum sorunu da yasamazdi diye dusunduk bunlara ragmen 1 sene bisi beklememek lazim demistim o arayi da ispanyaya kiraladilar mukemmel bir planlama ve dusunceydi sonra olmadi o cocuk.
Bu konuda sikinti yok
Love teansferini de anlayabilirsin. Cok ihtiywcin var alanya satmak istemiyom diyor gecen senenin gol krali ligi taniyan oyuncu ve devre arasi. Pahali olacahi zaten belli. Nwyini elestirelim adam yarim sezonda negredo kadar gol atti zaten.
Negredo zaten sisirmw balon topcu. Kariyeri falan da yok real diyorlar kac mac oynamis realde. Lensin ne kariyeri var neresi dogru
Babel transferini herkes elestiriyordu normal dedik ona da. Onlari da yaz.
Lensde kim ne goruyor onu bi anlasam al umar aminuyu lens kadar oynar.
Aras lensin yaninda pele kalir yahu
Her transfer risktir ama bile bile ladesler vardir
Futbolunda atamaya atarlar gibi yazilmayan kanunlari vardir
Sol ayakli santrafor olmaz
Ispanyol santrafor turkiye liginde olmaz
Sscbden tutmaz
Iyi frikik atan kotu penalti atar
Sol ayakli adama penalti attirilmaz gibi
Yahu Love transferini anlıyorsan, Lens transferini nasıl anlamıyorsun?
Ligi tanıyor, Türkiye'de başarılı olmuş, üstelik Alanyaspor'da değil Fenerbahçe'de.
Premier League tecrübesi var, Hollanda milli takımına seçilmiş, yaşı genç. Bu kadar eleştirilecek bir transfer değil normalde.
Negredo'nun nesi şişirme, adam için şimdiye kadar 80 milyon Euro bonservis ödenmiş. Real Madrid'de yetişmiş, City, Sevilla, Valencia. Adam iyi de bir profesyonel. Tokmakçı olduğu için soyadını Aşk yapmamış.
Böyle adamı 2.5 milyona almak çok mu saçma?
Her transfer tutacak diye bir şey yok.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi