2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4624711 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu kulübün mali sorumluluğu hocanın sorumluluğunda değil o ona verileni en iyi şekilde
kullanacak. Bir oyuncunun satışı Beşiktaşın menfaatineyse satılır yerine daha uygunu konur.
biz yıllarca o satılmaz bu satılmaz derken rakiplerimize bedava kaptırdık oyuncuları satmadığında oyuncuyuda tutamıyorsun elinde oyuncu haraket ister nakil ister transfer oldukça daha fazla kazanıyor menejeri kazanıyor o nedenle sirkilasyon şart
takımlarda durağanlık iyi değildir. fırsat elindeyken satmazsan sözleşmesi bittiğinde istediğine senin verdiğinden daha iyi rakama gider. Ne oldu kiev vidayı satmadı yokuşa sürdü ne kazandı vida sözleşmesini tamamlayıp bay bay dedi biz fernandezi satmadık bes belliydi sözleşmesi bitince gideceği bitti ve gitti ne kazandık o nedenle sabit kalsın diye bir şey yok müşteri çıkarsa oyuncuda istiyorsa kim olursa olsun satılmalı satmazsan salaklık yapmış olursun. o nedenle geçeceksin hoca istiyor gibi lafları bugün isteyen hoca yarın kendisine çok iyi teklif geldiğinde arkasına bakmadan gider istedikleride havada kalır sende alır müsait şekilde kullanırsın herkesin bir fiyatı vardır kimisininki para kimisininkide farklı şeylerden doğru olanı verdiğinde herkes gider. Düşün barça real istesin hocayı kaç saat tutabiliriz burda hiçte sabitlikten devamlılıktan bahsetmez o zaman

abi o da bu takımın hocası ama sonuçta istediği hiç bir şey olmazsa adam yine gider.(Giderse yerine yenisi gelir dediğini duyar gibiyim yeni gelende gider) Hocanın isteklerini önemsemezsen olmaz.

Adam şöyle yapın diyor tam tersi yapılıyor böyle yapın diyor yine tam tersi yapılıyor.

Adam demicek mi ben bostan korkuluğumuyum burda benim hiç bir fikrim önemsenmiyor diye.

Adam stoper konusunda haklı bence abi bi takım 700 tane stoper değiştirmez.Rhodolfo-Ersan ile başladık.Rhodolfo-Marcelo oldu.Marcelo-Alexis oldu.Marcelo-Tosic oldu.Pepe-Tosic oldu.Pepe-Vida oldu.Bir ara Mitrovic-Medel oldu.Oldu da oldu.

Diğer takımların da stoperlerine teklif gitmiyor abi ayrıca onlar hiç satmıyorlar stoperlerini adam stoperi ve santraforu gurcuklamayın diyor.

Diğer yerleri elleyin orası doluyor ama diğerleri olmuyor diyor.

Aboubakar-dem ba istiyordum 4 stoper istiyordum diyor 2 si de gitti bizde dağıldık diyor haklı burda da adam aboubakar-ba-cenk-pektemek düşünürken.Negredo-Cenk-Pektemek gördü yetmedi devre arası adamın eliniden cenk'i alıp love'u verdik.

Şenol hocanında hataları yok mu çok var ısrar ediyor dediğim dedik diyor ama bu konuda haklı.
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2018, 18:45:44 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oyuncuların 3'ü de € ile alındı yunus transfermarkt da var bakabilirsin.

Kur artması bir şeyi değiştirmiyor oyuncuları yine bedava bıraktık bi gelir sağlamadık yani ?

Oyuncuyu kullanmamızda birşey dğeiştirmiyor ben 2.40 milyon € para bayıldık üstüne bedava gittiler diyorum.
Sitesi yanlış yazmış

3 oyuncunun da $ ile alındığını çok iyi hatırlıyorum

Belki Milosevic  € ile alınmıştır

Boykonun hem maaşı hemde Bonservisi  $ üzerindendi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Sitesi yanlış yazmış

3 oyuncunun da $ ile alındığını çok iyi hatırlıyorum

Belki Milosevic  € ile alınmıştır

Boykonun hem maaşı hemde Bonservisi  $ üzerindendi

eminmisin ? KAP öyle demiyor ama.

http://www.hurriyet.com.tr/denys-boyko-4-5-yilligina-besiktasta-40043775

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Hah iste ozaman quaresmaya canere ceza verdirtmeyecek yonetim toplayacak fikret orman
Ceza verirler diye balojani istemiyorsan once cik YONETIM GITSIN﹗ de. Boyle zayif yonetimin besiktasi yonetmesini sindirebiliyor musun?

Ceza verirler sahaya cokartmazlar, duzgun guclu yonetim toplasin fikret orman doyoeum nopost aliyom sonra
Güçlü yönetimden kastın bir iki tane hükümet komiseri, bir iki tane mafyöz tip ve bir iki tane masa başı oyuncusuysa; kalsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güçlü yönetimden kastın bir iki tane hükümet komiseri, bir iki tane mafyöz tip ve bir iki tane masa başı oyuncusuysa; kalsın.

Türkiye de mafyalar iş yapıyor ama.

Efendi oldun mu kafana vurup :ebebe: her şeyi yapıyorlar .

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş, transferlerle ilgili ne dedi?

Negredo: Gidecek ❌
Lens: Gidebilir.❓
Mitrovic: Gidebilir.❓
Oğuzhan: Kalacak. ✅
Love: Kalabilir.❓
Orkan: Kalacak. ✅
Aboubakar: Pahalı. ❌
Atiba: Kalacak. ✅
Burak: Pahalı. ❌
Ersan: İhtiyaç var. ✅
Sosa: Olmaz ❌
Rafael:❌
Opare:❌
abou :(
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu arasa laf etmedim neden nasil oyuncu oldugunu biliyorum, 20 tane macini izlemisimdir hic izlemesem figo gibi futbolcu zaten bi sikinti olmasa o paraya alamazdin arasi ustelik afedersin ermeni olmasindan dolayi uyum sorunu da yasamazdi diye dusunduk bunlara ragmen 1 sene bisi beklememek lazim demistim o arayi da ispanyaya kiraladilar mukemmel bir planlama ve dusunceydi sonra olmadi o cocuk.
Bu konuda sikinti yok
Love teansferini de anlayabilirsin. Cok ihtiywcin var alanya satmak istemiyom diyor gecen senenin gol krali ligi taniyan oyuncu ve devre arasi. Pahali olacahi zaten belli. Nwyini elestirelim adam yarim sezonda negredo kadar gol atti zaten.

Negredo zaten sisirmw balon topcu. Kariyeri falan da yok real diyorlar kac mac oynamis realde. Lensin ne kariyeri var neresi dogru
Babel transferini herkes elestiriyordu normal dedik ona da. Onlari da yaz.

Lensde kim ne goruyor onu bi anlasam al umar aminuyu lens kadar oynar.
Aras lensin yaninda pele kalir yahu

Her transfer risktir ama bile bile ladesler vardir
Futbolunda atamaya atarlar gibi yazilmayan kanunlari vardir
Sol ayakli santrafor olmaz
Ispanyol santrafor turkiye liginde olmaz
Sscbden tutmaz
Iyi frikik atan kotu penalti atar
Sol ayakli adama penalti attirilmaz gibi

Yahu Love transferini anlıyorsan, Lens transferini nasıl anlamıyorsun?

Ligi tanıyor, Türkiye'de başarılı olmuş, üstelik Alanyaspor'da değil Fenerbahçe'de.

Premier League tecrübesi var, Hollanda milli takımına seçilmiş, yaşı genç. Bu kadar eleştirilecek bir transfer değil normalde.

Negredo'nun nesi şişirme, adam için şimdiye kadar 80 milyon Euro bonservis ödenmiş. Real Madrid'de yetişmiş, City, Sevilla, Valencia. Adam iyi de bir profesyonel. Tokmakçı olduğu için soyadını Aşk yapmamış.

Böyle adamı 2.5 milyona almak çok mu saçma?

Her transfer tutacak diye bir şey yok.

Çevrimdışı mylife1903

Ne gerekiyorsa o

Bu yonetim daha besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazit sipor yazarlarini dizayn edemiyir

Hakem oldugunu dusun besiktasin canina okumusun
Mactan sonra metin albayrak demec vermeye calisiyor evde izlerken metin beye katilirsin ama gulmekten
Tasi gedigine koyan boyle divan kurulu baskani gibi lafi soktumu oturtan biri olsa evde oturup telefon caldiginda donlarina doldurursun.

Yahu benim bile aklima gelmezdi o arkadaslarla yagmurlu havada ayni semsiyenin altinda durmam, demek

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ligi tanıyor, Türkiye'de başarılı olmuş, üstelik Alanyaspor'da değil Fenerbahçe'de.

Premier League tecrübesi var, Hollanda milli takımına seçilmiş, yaşı genç. Bu kadar eleştirilecek bir transfer değil normalde.

Negredo'nun nesi şişirme, adam için şimdiye kadar 80 milyon Euro bonservis ödenmiş. Real Madrid'de yetişmiş, City, Sevilla, Valencia. Adam iyi de bir profesyonel. Tokmakçı olduğu için soyadını Aşk yapmamış.

lens konusunda katılıyorum.. ve yine diyorum lens yabana atılacak adam degil.
ama negredo konusunda katılmıyorum. ha yazdıkların dogru negredo hakkında ama sonucta negredo 2 3 sezondur düşüşte olan bir adamdı. yani tutmyayacagı belliydi aslında. riske girmeyip burak yılmaz alınması gerekirdi.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu kadar para harcayacaksan tutacak o transfer. Gidersin 1-2-3'e genc gelecek vaad eden alirsin maasi azdir, tutmaz tamam. Ama gidip adama 3-4-5 milyon maas verip transfer edeceksen o transfer tutmak zorunda. Ben burada ilk mesajimda umarim olmaz demistim Negredo icin, ustelik yarim saatlik YouTube videolarina bakarak. Benim kisacik YouTube videolarinda gorduklerimi isi oyuncu izlemek olan adamlar nasil goremiyor? Adamin bitirici olmadigi belli, hizli, seri degil. Tutmayacakti, tutmadi iste. Lens'i de istemedim, sirf Tore sakatlandi diye alindigindan bir sey demiyorum ama bu maas nedir? Simdi gelelim Love'a, kazik oglu kazik. Ya Alanya'dan adam aliyorsun, kirk sene oldu hala mi anlamadiniz Anadolu'dan 50 tane adam alsan 1'i tutuyor. Kariyeri de oyle ahim-sahim degil. Hem de 34 yasinda. Karakteri de belli iste torbaci dedik ceza aldik, gitti uc gun gecikti maasi diye kulubu FIFA'ya sikayet etti. Brezilya'dan oyuncu aliyorsan vermeyeceksin yuksek maas, hemen hepsi Favela'lardan cikmis gozunu doyuramazsin. Favela ne bildiniz mi? Turkiye'nin en berbat semtlerini al, besle carp favela o iste. Aliyorsan az maasla direk Brezilya'dan alacaksin, 1-2 sezon iyi oynayip simarirsa da Avrupa'ya sutlayacaksin bonservisiyle. Git buna bonservis, astronomik maas ver.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

geçen sezon lens - negredo transferleri yerine burak yılmaz - volkan şen transferlerini yapsak muhtemelen daha cok verim alırdık..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu kadar para harcayacaksan tutacak o transfer. Gidersin 1-2-3'e genc gelecek vaad eden alirsin maasi azdir, tutmaz tamam. Ama gidip adama 3-4-5 milyon maas verip transfer edeceksen o transfer tutmak zorunda. Ben burada ilk mesajimda umarim olmaz demistim Negredo icin, ustelik yarim saatlik YouTube videolarina bakarak. Benim kisacik YouTube videolarinda gorduklerimi isi oyuncu izlemek olan adamlar nasil goremiyor? Adamin bitirici olmadigi belli, hizli, seri degil. Tutmayacakti, tutmadi iste. Lens'i de istemedim, sirf Tore sakatlandi diye alindigindan bir sey demiyorum ama bu maas nedir? Simdi gelelim Love'a, kazik oglu kazik. Ya Alanya'dan adam aliyorsun, kirk sene oldu hala mi anlamadiniz Anadolu'dan 50 tane adam alsan 1'i tutuyor. Kariyeri de oyle ahim-sahim degil. Hem de 34 yasinda. Karakteri de belli iste torbaci dedik ceza aldik, gitti uc gun gecikti maasi diye kulubu FIFA'ya sikayet etti. Brezilya'dan oyuncu aliyorsan vermeyeceksin yuksek maas, hemen hepsi Favela'lardan cikmis gozunu doyuramazsin. Favela ne bildiniz mi? Turkiye'nin en berbat semtlerini al, besle carp favela o iste. Aliyorsan az maasla direk Brezilya'dan alacaksin, 1-2 sezon iyi oynayip simarirsa da Avrupa'ya sutlayacaksin bonservisiyle. Git buna bonservis, astronomik maas ver.
:ok: :claps: :claps:

geçen sezon lens - negredo transferleri yerine burak yılmaz - volkan şen transferlerini yapsak muhtemelen daha cok verim alırdık..

volkanı yazma.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

volkanı yazma.
lens yerine alsaydık mesela.. ismi geçmişti gecen sezon o yüzden yazdım.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bunlarin ikisi de fark yaratacak adamlar degil. Gecen sene sampiyon olabilmemiz icin fevkaladenin de fevkinde bir kadro lazimdi cunku daha lig baslamadan Besiktas'i sampiyon yapmama parolasiyla baslamisti.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bunlarin ikisi de fark yaratacak adamlar degil. Gecen sene sampiyon olabilmemiz icin fevkaladenin de fevkinde bir kadro lazimdi cunku daha lig baslamadan Besiktas'i sampiyon yapmama parolasiyla baslamisti.
burak en az 20 atardı. ve bu da şampiyonluk icin yeterdi.

Çevrimdışı mylife1903

Zaten transfer rezaleti sikandal derken verilen paraya alinan verim de isin icine giriyor
Direkt oynayacak santrafor aliyorsun 4.35 maas veriyorsun o transferi tutturacaksin tutmazsa zaten 4. Olursun
Tek atimlik barutun var son 3 senede 20 gol atmamis adam aliyon
Sonra bu adam geliyor benim aklimla dalga geciyor 35 gol yazarim falan diyor yazmakla kalmiyor yazilana imza atiyor.
Sonra necmi abi kiziyor neden bu 35 golu gundeme getiriyonuz diye
Yahu kulup televisyonunun moderatoru yapiyor bunu obur saf da imzaliyor hersey meydanda.
Adam ligi tanimiyor donumda sallarim burayi saniyor profesyonel adam yahu hic olmasa gutiye simaoya falan sorar hadi olmadi del bokseye sorarsin ne bilem quaresmaya sor.

Alo amigo
Ben alvaro
Hello amiho
Ne lazim
Turkiyeye gelecem amigo lig nasil kac gol atarim
Sen gelme ulan ayi
Bam bam bam 💥

Çevrimdışı mylife1903

Paran cebinde kalirdi

Beyler bu sene lig çok zorlu geçicek.

gs'nin muğdat transferi ile ligde kartlar yeniden dağıtıldı :D  :evillol:  :kop:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Paran cebinde kalirdi
ama hepimiz çıldırırdık muhtemelen sinirden..  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

hocanın bugün anlattığı beklentilerine göre lens transferi yönetim hatasıdır oynamadığında sıkıntı çıkma potansiyeli yüksek maliyetli eleman transferi yanlış transfer GG yanına alınacak adam için ne dedi GG ya oynayacak ya oynayacak yoksa gidecek dedi bu nedenle oraya alacağımız adam önde de oynayabilsin stopere de kayabilsin ya da genç olsun dedi aslında doğru rotasyonun tanımını yaptı bugün.

negredoyu direkt silmiş kelimelere dökmese de aldığı maaştan da yaptıklarından da ciddi rahatsız kampta bile görmek istemiyorum diyor ardından oyuncuya da haksızlık iyi oyuncu filan diyor ama aslında başlarım negredosuna gol atamayan golcü yapmışlar bu ne lan dememek için zor tuttu kendini
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

İyi ki varsın hocam..Seni böyle motive görünce çok mutlu oldum.lazrail mode on yapmış canım hocam...

Etiketler: