2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626884 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez, Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligin'de 6 da sıfır çekmek istemiyorum diyerek gitti. Almanya ile dünya kupasından gruplardan çıkamadı. Şekip ve Aziz hocamıza palavracı dedi. Seçimi kaybettiler halleri malum. Aykut tacını bulamadı takımından kovuldu. Milan Sosa'nın aklını çeldi Avrupa'dan 2 yıl men edildi.

Yani kısacası Beşiktaş ile uğraşanın çocugu olmaz  :bandit:

Çevrimdışı underworld

Lindenburged gerZegine 40 verdiler yahu
Vida en az 50 hadi ucuncu dunya ulkesi indirimi 25
Benfica - getsufite a.ş olsaydı vidayı da 40 a satardık

Çevrimdışı tuncaboylu

En sonunda yonetim isi siki tutmayi ogrendi bence.
Bu kulup icin iyi maddi anlamda baski gormeden gorusmelerini yaparlar ama marka degerini arttirip ergen taraftarlari devsirmek icin asparagas haber sarttir.
Oturup ronaldoyu konusturacaksin ne bilem mesut ozili konustiracaksin. Benzemayi konustiracaksin futbolsuz zamanda yalan haberle taraftar devsireceksin.
Mesela ben isterimki baskan real ile ronaldo konusunj gorussun ne istiyorlar ogrensin, 100milyon yuro derlerse 3-4 gun basinda algi yaparsin sonra 20 milyon teklif edersin reale real hayir der. Yalan falan doyen renklilere de sizdirirsin belgeyi.
Hisseleri de manipule edersin

Besiktas ceistiano ronaldonun transferi konusunda real madrid kulubune teklifini iletmistir, spk bisi demez bence
Bu akıllıca değil, taraftarda gereksiz beklenti yaratırsın.

Sonra "Ronaldo dediler, Pikachu geldi" diye dalga geçerler, iyice rezil olursun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cincon muğdat'ı almış :D

Cl'de muğdat show :D  :evillol:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Almanya ve Arjantin maçlarını izledikçe aklıma Beşiktaşım geldi. Biz de tüm sezon top çevirdik bi türlü gol atamadık, atamayana atar dediler olmayacak puanlar kaybettik  :s20: Şenol Hoca ders çıkarmıştır umarım bu sezon bambaşka bir futbol izleriz.

Çevrimiçi gokhans

tipik şike transferi , serkan kırıntılıyıda açıklamalarını bekliyorum. Abdurrahimli gs 'nin heryıl olduğu gibi anadolu işgalidir bu. Heryıl transfer vaadi ile mutlak şikeleri vardır. Yüzlerce örneği mevcuttur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mylife1903

Bu akıllıca değil, taraftarda gereksiz beklenti yaratırsın.

Sonra "Ronaldo dediler, Pikachu geldi" diye dalga geçerler, iyice rezil olursun.

Reklamin iyisi kotusu olmaz
Camianin toplam moral kondusyonunu yalan haberler besler.
Fbye bah mesela hemen her programda 50 dakika konusuluyor.

Yahu bu ulke budur. Eski basbakan cikip secim oncesi vaatler verilebilir ama bunlar secim sonrasi yapilmayabilir diyor meali sizi kekledik diyor acik acik

Yalan iyidir
Yalan buyuk olursa inanan daha bol olur.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yasin'i biraktilar Mugdati aldilar lig için ortalama bir hamle  hem Yasinin maasindan az alir, yasi da daha genç.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Yasin'i biraktilar Mugdati aldilar lig için ortalama bir hamle  hem Yasinin maasindan az alir, yasi da daha genç.

gs'lilerin forumunu bi ziyaret ettim hiç böyle düşünen yok yalnız :D

Çevrimdışı mylife1903

Fabriyi satarsak isvicrenin kaleciyi alak, tam bizlik, cenabet dogmus herif

Çevrimdışı tangaz

Almanya ve Arjantin maçlarını izledikçe aklıma Beşiktaşım geldi. Biz de tüm sezon top çevirdik bi türlü gol atamadık, atamayana atar dediler olmayacak puanlar kaybettik  :s20: Şenol Hoca ders çıkarmıştır umarım bu sezon bambaşka bir futbol izleriz.

santraforun kadar konuşursun almanya wernerle kaybetti biz negredoyla kaybettik arjantin de higuain bir var 3 yok mesela brezilya gabriel jesusla debelenirken sahaya firmin çıktıgında seviye atlıyor vbvb

biz negredo ile kanser olurken gomis atmaya dewam ediyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

muğdat tam kontra topçusu büyük takıma uygun profil değil yasin o bağlamda daha iyi

yalnız yasinin ismi bizle anılıyordu bize gelirse ağır sövecem, feda sezonu bize gelmeyip teseye giderken yaptıgı açıklamaları ben unutmadım yönetim unuttursa da yazıklar olsun derim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İstatistikleri cok iyi.

Beşiktaş, RB Leipzig U19 takımında orta sahada forma giyen Emre Aslan ile ilgileniyor. (RBlive)

Çevrimdışı tuncaboylu

muğdat tam kontra topçusu büyük takıma uygun profil değil yasin o bağlamda daha iyi

yalnız yasinin ismi bizle anılıyordu bize gelirse ağır sövecem, feda sezonu bize gelmeyip teseye giderken yaptıgı açıklamaları ben unutmadım yönetim unuttursa da yazıklar olsun derim.
Yasin Almanya doğumlu, UEFA listesinde sorun olacaktı.

Çevrimdışı tangaz

Yasin Almanya doğumlu, UEFA listesinde sorun olacaktı.

gesenin uefa listesi şartları bizim ki kadar katı değildi altyapı 1 tr altyapı 3 dü sanırım

Çevrimiçi Necmi

menejerinin pazarlama hamlesidir yakında fener atlar bedava oyuncu bunlarda
transfer yapamıyor hele bir transfer döneminin sonu gelsin hem tamda aykutluk oyuncuydu
gidecek zamanı buldu pardon kovulacak

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

gesenin uefa listesi şartları bizim ki kadar katı değildi altyapı 1 tr altyapı 3 dü sanırım
alt yapı bir diye bir şart yok bu takıma göre verilmiyor önceden belirlenmiş sistem
21-22-23-24-25 oyuncu sıralanmış hangi kısıtlamayı alırsan karşısında liste var
bildiğim kadarıyla sadece 18 oyuncuyla katılma durumunda 1 alt yapı oluyor onun dışında hepsi
3 alt yapı biz 21 oyuncuyla katıldığımızda bizede 3 alt yapıydı ama bizde 3 alt yapı hiç olmadığı için hep eksik kadro bildirdik 1 alt yapıda gösterirsin ama iki eksik oyuncu bildirirsin 16 yabancı hiç birinde değişmiyor
kaç oyuncuyla katılırsan katıl yabancı sayın 16 oluyor o nedenle kaç oyuncuyla katıldığının bir önemide kalmıyor
biz son sene 23 oyuncuyla katılmamız gerekiyordu listeyi 21 verdik
21 oyuncu 16+3+2 oluyordu sanırım ama yerli alt yapımı 3 kendi alt yapınmı 3 tam hatırlayamadım
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2018, 12:55:29 Necmi ]

Çevrimdışı tangaz

alt yapı bir diye bir şart yok bu takıma göre verilmiyor önceden belirlenmiş sistem
21-22-23-24-25 oyuncu sıralanmış hangi kısıtlamayı alırsan karşısında liste var
bildiğim kadarıyla sadece 18 oyuncuyla katılma durumunda 1 alt yapı oluyor onun dışında hepsi
3 alt yapı biz 21 oyuncuyla katıldığımızda bizede 3 alt yapıydı ama bizde 3 alt yapı hiç olmadığı için hep eksik kadro bildirdik 1 alt yapıda gösterirsin ama iki eksik oyuncu bildirirsin 16 yabancı hiç birinde değişmiyor
kaç oyuncuyla katılırsan katıl yabancı sayın 16 oluyor o nedenle kaç oyuncuyla katıldığının bir önemide kalmıyor
biz son sene 23 oyuncuyla katılmamız gerekiyordu listeyi 21 verdik
21 oyuncu 16+3+2 oluyordu sanırım ama yerli alt yapımı 3 kendi alt yapınmı 3 tam hatırlayamadım

biz 13+4+4 verdik hep listeyi abi

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
29 Mart 2018, 16:05:44 »
Kısa vade için alt yapısını yurt dışında almış Türk oyuncularına yönelip-buradaki isabet kalitesini yukarı çekerek devam edilmeli. Alan-pozisyon ve genel oyunu nispeten bilerek oynayan, fundamentali iyi doğru oyuncuları eklemek gerek. Geçmişteki oyun hafızasını oluşturan nüve de bu profildeki isimlerdi.

Böyle bir yönelim var gibi duruyor. Bu hamleler yurt içinden de olabilir. Öncelikle seçicilerin isabet kalitesi önemli. Seçilen isimlerin de gelişime ve öğrenmeye açık olması mühim. Bu 18-22 arası yaş genç oyuncular A takımda direkt oynamayacaksa feeder club ihtiyacı var. Bazen doğru oyuncular ve antrenörler ile antrenman yapmak bile gelişim için önemlidir. Fakat rekabet kalitesini belli seviyede yaşaması, sorumluluk alması ve düzenli oynayıp-oyun hafızasını çeşitlendirmesi lazım. Yetenek ve çalışmak dediğiniz şey: Tekrar. Önce potansiyeli keşfetmek sonrasında saha içi pratiği kazandırmak lazım.

Çevrimdışı atalay

+Sözlü bir müzakere ile oyuncuyu yöneticinin veya teknik direktörün iradesine bırakıp, daha sonra kendi takımınızda bile vermediğiniz sürelerden daha azını almış bir şekilde bulmak çözüm değil.

Çevrimdışı 38life

Böyle bir yönelim var gibi duruyor. Bu hamleler yurt içinden de olabilir. Öncelikle seçicilerin isabet kalitesi önemli. Seçilen isimlerin de gelişime ve öğrenmeye açık olması mühim. Bu 18-22 arası yaş genç oyuncular A takımda direkt oynamayacaksa feeder club ihtiyacı var. Bazen doğru oyuncular ve antrenörler ile antrenman yapmak bile gelişim için önemlidir. Fakat rekabet kalitesini belli seviyede yaşaması, sorumluluk alması ve düzenli oynayıp-oyun hafızasını çeşitlendirmesi lazım. Yetenek ve çalışmak dediğiniz şey: Tekrar. Önce potansiyeli keşfetmek sonrasında saha içi pratiği kazandırmak lazım.

Güven Yalçın hakkında bir fikrin var mı? Bence potansiyeli çok yüksek.

Çevrimdışı atalay

Yetenek ve çalışmak dediğiniz şey: Tekrar.

İlaveten motorik becerilerin; kondisyonel, kuvvet, surat, koordinasyon ve dayanıklık kısmının tekrar ile geliştiğini düşünenler geri kalanın pure talent olduğunu sanıyor. Karın, omuz, bel veya oblikleri geliştirmek çalışmaksa, iki kişinin sırtında top alıp-yarım tur dönmek, 45-50 metre takım arkadaşının ağzına diagonal top atabilmek, vücuduna atılan bir topu kusursuz ilk dokunuş ile kontrol veya servis edebilmek, yumuşak bir yüksek topa dengeli ve darbeli vurabilmek, şut dinamiğini geliştirip-koridor üzerinden oyunlar yaratıp adımlama tekniğini geliştirerek kontrollü şutlar çıkarabilmek ve daha bilumum yetenek çatısı altında sunulan şeylerin tamamı çalışmak gibi tekrar. Donanım da yazılım da tekrar ile gelişiyor.   

Çevrimdışı atalay

Milli takım formasıyla U19'da izledim. Kumaşı iyi. Başka seviyelerde de görmek lazım. @38life

Etiketler: