2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4626109 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Lindenburged gerZegine 40 verdiler yahu
Vida en az 50 hadi ucuncu dunya ulkesi indirimi 25

Çevrimdışı mylife1903

mantıklı üstelik roma çok transfer yaptı maaş bütçesini de düşürmeleri yararlarına olur  :D
Aman abi aman o herif camiayi kanser eder yeminle
Kazma adam gol falan atiyor ama acayip kaciran bi arkadas
Benzemayi koyak biz, mis gibi oynar bizde

Çevrimiçi Necmi

Ben abuyu baska sekil izlemek istiyorum, boyle kafasini kazitip kel olarak rakipleri yakalayip bogazini sikip kafasini koymasini bekliyorum. Kafa koydugu zaman rakibi de yuruyemeyecek hale getirmeli ama o konuda kiziyorum ona. Sen kirmizi gorduysen kafayi koydugun kan icinde sedyeyle cikacak yoksa hic bulasma o islere
Ben aboubakarın kayarken arkasında 3 çizgi bırakışını görmek istiyorum :D nasılsa çimler her yıl yenileniyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Neyse bugünkü kurla tam 5.5 milyon TL cebimizde kaldı

Giren girdi zaten kurtardigimiz paraya sevinelim en azından
sen sus bence
bütün suç senin bu seneden itibaren her sene 3 formayıda alman lazım
giren başka türlü çıkmaz :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Kıkırdak bitmiş diyorlar?
Zaten bukadar gol attıktan sonra bize gelirse buna kesinlikle inanacağım.
portoda sorun yaşadı kadro dışı bırakıldı ikinci yarı bayağı boş geçti
Beşiktaş porto ile anlaşamamış çekilmiş deniyor sonra abou devreye girmiş vetoyu çekmiş ben Beşiktaşda oynamak istiyorum demiş portoyu sıkıştırıyormuş büyük ihtimal anlaşdık bizim için sorun satın alma opsiyonuydu. sakatmı bilmiyorum ama bir yıl kiralık alıyoruz bence sakat birine büyük bonservis ödeyecek
göz yok başkanda.

Çevrimdışı mylife1903

Ben aboubakarın kayarken arkasında 3 çizgi bırakışını görmek istiyorum :D nasılsa çimler her yıl yenileniyor :bandit:
Adidas siponsorlugunda mi gelsin diyorsun abi

Çevrimiçi Necmi

adidasla yollarımızı ayırıyoruz büyük ihtimal öyle bir dedikodu geldi kulağıma
belki NB üstlenir sponsorluğu kim bilir artık kim daha arzulu olursa

Çevrimdışı tangaz

bu sene güncel foto var mı geçen sene yaz içine etmişti çimlerin bu yıl inşallah öle bişey olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

three stripes mevzusunu çakmadı necmi abi sanırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bizim karijmanin su fotosunu gordum
Acayip bisi

Aklima bizim @abdusta abi geldi, nerelerde acaba. Ali koc fbye baskan olunca o tarafa mi zipladi acep

Su goruntu ayni bi quaresma tisortu vardi kulubun cikardigi ondaki logoya benziyir
@Yunus Emre Dökmeci nin picamasi

Saygilar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adidasla yollarımızı ayırıyoruz büyük ihtimal öyle bir dedikodu geldi kulağıma
belki NB üstlenir sponsorluğu kim bilir artık kim daha arzulu olursa
Berk haciguzeller sinyali verdi geçen gün zaten

Adidasla önümüzdeki sezon sonu sözleşmemiz bitiyor belki başka bir marka ile anlaşırız belki de Adidas ile yola devam ederiz dedi

Bu aralar Macron formaları çok hoşuma gidiyor New balance pek görmedim , Nike olmasında..

Adidas ta bence gereken özeni göstermiyor bize
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Benden daha hard bi giris bekliyordu mevzuya herhalde

Nb iyidir. Belki abunun dengesine bi gonderme var

Ortadan sarkitacaksin abi denge icin, iyi salinim yaparsa yandan yandan yalpalandiginda ortadan asagi cekerek balans verir

The abuobakar isimli uc bajakli tekne

Çevrimdışı mylife1903

Berk haciguzeller sinyali verdi geçen gün zaten

Adidasla önümüzdeki sezon sonu sözleşmemiz bitiyor belki başka bir marka ile anlaşırız belki de Adidas ile yola devam ederiz dedi

Bu aralar Macron formaları çok hoşuma gidiyor New balance pek görmedim , Nike olmasında..

Adidas ta bence gereken özeni göstermiyor bize
Kswiss olsun yahu formaci
Logo bile yapip goz kirpmislar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Eray_Steiermark

portoda sorun yaşadı kadro dışı bırakıldı ikinci yarı bayağı boş geçti
Beşiktaş porto ile anlaşamamış çekilmiş deniyor sonra abou devreye girmiş vetoyu çekmiş ben Beşiktaşda oynamak istiyorum demiş portoyu sıkıştırıyormuş büyük ihtimal anlaşdık bizim için sorun satın alma opsiyonuydu. sakatmı bilmiyorum ama bir yıl kiralık alıyoruz bence sakat birine büyük bonservis ödeyecek
göz yok başkanda.

Eğer gerçekten bize gelmek için bastırıyorsa helal olsun. Bu sezon CL'de olmamamıza rağmen hem de. Aidiyet duygusu taşıyan oyuncunun performansı her zaman daha iyi olur.

Çevrimiçi Necmi

yoo çaktımda konusu gelmişken arada bir tiyo vereyim dedim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Eğer gerçekten bize gelmek için bastırıyorsa helal olsun. Bu sezon CL'de olmamamıza rağmen hem de. Aidiyet duygusu taşıyan oyuncunun performansı her zaman daha iyi olur.
öyle bir dedikodu var. Zaten gönlü bizdeydi porto maçlarında yeterince gösterdi bunu
yenildiğin maçtan sonra rakip soyunma odasında galibiyet kutlaması yapmak yürek ister
burdada üçlü çektirmek bence her Beşiktaşlının gönlünü kazandı. kendi gönlüde burda
gelirse geçen senekinden çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Neyse savunmak zorunda bırakmaz bu sefer  :D
birde onun için yorulmayız burda :bandit:

Çevrimdışı tangaz

yoo çaktımda konusu gelmişken arada bir tiyo vereyim dedim :bandit:

ooo tüyo en sevdiğim, amaözelden olursa :D

Çevrimiçi Necmi

Benden daha hard bi giris bekliyordu mevzuya herhalde

Nb iyidir. Belki abunun dengesine bi gonderme var

Ortadan sarkitacaksin abi denge icin, iyi salinim yaparsa yandan yandan yalpalandiginda ortadan asagi cekerek balans verir

The abuobakar isimli uc bajakli tekne
daha hardı çıkarıp masaya vurmak olur aman kalsın bu kadar yeterli :D

Çevrimiçi Necmi

ooo tüyo en sevdiğim, amaözelden olursa :D
burası yeterince özel zaten aile ortamı birşey yok futbolcu olarak
abou ile anlaştık deniyor birde serdar gürleri almışız bilgisi var başkada birşey yok kuş uçmuyor
bunlarda zaten bilinen şeyler. Başkan sakat falan dediğinde zaten anlaşamayıp masadan kalkmışdık
sonra abou bastırmış herhalde Beşiktaşa gelmek için şimdi o çalışıyor daha detaylı bilgi yok net anlaşıldımı bilmiyorum twitterde 15 bonservis opsiyonu 3 M maaş artı bonuslar birde satıştan %15 portoya verilecek deniyor. Serdar içinde 2 M bonservis 1M maaş deniyor bunlar twitter bilgileri ben maaş bonservis duymadım sadece anlaşıldığını duydum.

Çevrimiçi Necmi

Kswiss olsun yahu formaci
Logo bile yapip goz kirpmislar

bu kadarını kartal yuvasıda yapıyor :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

daha hardı çıkarıp masaya vurmak olur aman kalsın bu kadar yeterli :D
Abi masaya vurmaya sarkitmasini kirarsin yatin, yuzuyor bu maket

Bu sarkitma denge sagliyir dalgali denizlerde ama havuz olunca bozuluyor is

Mesela sen hic siyahi yuzucu gordun mu abi, ayrodinamik meselesi

Abudan fazla bi beklentiye de girmemek lazim, abduraman celebiydi yaninda cenkle degerliydi

Taliskanin gidisini de daha hissetmedik ama hala eksi 15 eksigimiz vae, maclar baslayinca yandim anam diye bagirmasin kimse

Çevrimdışı mylife1903

burası yeterince özel zaten aile ortamı birşey yok futbolcu olarak
abou ile anlaştık deniyor birde serdar gürleri almışız bilgisi var başkada birşey yok kuş uçmuyor
bunlarda zaten bilinen şeyler. Başkan sakat falan dediğinde zaten anlaşamayıp masadan kalkmışdık
sonra abou bastırmış herhalde Beşiktaşa gelmek için şimdi o çalışıyor daha detaylı bilgi yok net anlaşıldımı bilmiyorum twitterde 15 bonservis opsiyonu 3 M maaş artı bonuslar birde satıştan %15 portoya verilecek deniyor. Serdar içinde 2 M bonservis 1M maaş deniyor bunlar twitter bilgileri ben maaş bonservis duymadım sadece anlaşıldığını duydum.
Serdar gelsin ama nasil gelsin
Love negredo lens pekto veli aras gitsin serdar gelsin
Gelecekler onemli ama gidecekler daha onemli
Ayrica osmanlidan musayi da koyalim kadroya

Çevrimiçi Necmi

Abi masaya vurmaya sarkitmasini kirarsin yatin, yuzuyor bu maket

Bu sarkitma denge sagliyir dalgali denizlerde ama havuz olunca bozuluyor is

Mesela sen hic siyahi yuzucu gordun mu abi, ayrodinamik meselesi

Abudan fazla bi beklentiye de girmemek lazim, abduraman celebiydi yaninda cenkle degerliydi

Taliskanin gidisini de daha hissetmedik ama hala eksi 15 eksigimiz vae, maclar baslayinca yandim anam diye bagirmasin kimse
cenkin abouya nasıl bir katkısı oldu düşünüyorum bulamıyorum
talisca gidincemi değere bindi :alala:
o sarkıtma dediğin yelkenlilerde olur ağırlık merkezini aşağıya verir teknenin alabora olmasını önler diğer türlü 100 metre gidemezsin
tekne yatar. siyahiler neden yüzmesin sadece hızlı yüzemiyorlar yarışmalarda göremezsin ama denizde bolcana görürsün :D
hızlı yüzemezler ama en azından alabora olmazlar :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Etiketler: