2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 62 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4640916 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

sonuçta hiç birimizin elinde dawa dosyası yok evrakları incelemedik okuduklarımız izlediklerimiz üzerinden yorum yapıyoruz daha evvel gerek eski gerek yeni yönetim uyamıyoruz anlaşmaya uefa öpecek aha öpüyor şimdi öptü gibi açıklamaları defaten yaptı. ne olduysa son düzlükte uefa ceza vermeyecek die çark ettiler. bunları tüm kamuoyu gördü birtek siz ikna olmadınız...

ben halen şaşkınım galatasaraylılar bile böyle savunmuyor konuyu sizler gibi  :alala:

yaptıgınızın farkındayım uefanın tek öptüğü kulüp olan bizim sevgili başkanımızın iş bilmezliğine sataşılmasın die yapıyorsunuz bunları ama olan bir bize oldu...
Falakaya yatirilacak ayak sopaya yakin durur

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene 65 milyonu geçmiştir bunlar, geçmedi mi?
Bilanço katekullileri yaptılar, sözleşme fesih ederek ve Fatih 1905 TL'ye çalıştı göstererek.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

Yalnızca buna göre yorum yapamayız @tangaz, bunu başkanları kendisinin nekadar becerikli ve işbitirici bir adam olduğunu ifade etmek için uydurmuşda olabilir. olamaz mı?

Banada UEFA artık daha yumuşak gibi geliyor, bu yumuşama herkese karşı olabilir, ama benim daha yumuşak yorumum tamamen sübjektif, bir kanıtım yok öyle hissediyorum.

UEFA'nin amaci klupleri oldurmek degil, hizaya sokmak. gsye 2 sene men cezasi + maas siniri verdiler. Simdi tekrar sinirlandirma getirecekler, ama bu cezalar iki farkli donemi kapsiyor. Tabi bir klube tekrar tekrar ayni ihlallere ragmen anlasma onerilmesi mantiksiz. Fakat bunun suclusu UEFA degil bu arada, riva+florya icin milyonlarca dolar kaynak aktarimi yapilmasa gecen seneki kadro da kurulamazdi. Neyse, bu hamleye en iyi soz sudur: tez atin boku seyrek duser... Birakin bir senede herseyi duzelttiklerini zannetsinler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

sonuçta hiç birimizin elinde dawa dosyası yok evrakları incelemedik okuduklarımız izlediklerimiz üzerinden yorum yapıyoruz daha evvel gerek eski gerek yeni yönetim uyamıyoruz anlaşmaya uefa öpecek aha öpüyor şimdi öptü gibi açıklamaları defaten yaptı. ne olduysa son düzlükte uefa ceza vermeyecek die çark ettiler. bunları tüm kamuoyu gördü birtek siz ikna olmadınız...

ben halen şaşkınım galatasaraylılar bile böyle savunmuyor konuyu sizler gibi  :alala:

yaptıgınızın farkındayım uefanın tek öptüğü kulüp olan bizim sevgili başkanımızın iş bilmezliğine sataşılmasın die yapıyorsunuz bunları ama olan bir bize oldu...

Şimdi söyleyeceklerimden muhtemelen tepki gelecek ama şunu da unutmayalım. Galatasaray spor Kulübü ne olursa olsun boş bir spor kulübü değil arkasında zeka olsun vizyon olsun iş bitiricilik olsun Galatasaray Lisesi var. Hani o çok eleştirilen İnan Kıraçlar vb. bu tip Galatasarayın zarar görebileceği konularda bütün kanalları çalıştırıyorlar elbette. Geçmişte Galatasarayın Manchester ile şampiyonlar ligine eleme maçına atanan hakem Kurt Röthlisbergerin ayarlanmasından tutun da Neuchatel Xamax maçında ceza alınmamasına kadar Galatasaray camiası etkilidir.
Bize bakacak olursak 1,2 yönetici ve başkan hariç çok da vizyonel, iş bitirici, etkin yöneticilere sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Galatasaray lisesini bitirip hayatını yurt dışında sürdüren ve etkin pozisyonlarda kaç Galatasaraylı vardır düşünebiliyor musunuz? Bütün bunları alt alta yazdığımızda UEFAdan Galatasaray için çıkan hiçbir karar şaşırtıcı olmaz.

Çevrimdışı worns

Yine Rafael haberleri çıkmaya başlamış. Bu adamdan uzak durmak lazım. Uzun zamandır düşüşte bir de brezilyalı daha zor toparlanır. Defansif açıdan çok problemliydi hep. Lyon yıllarında kimseyi memnun edemedi.

1. tercih bakıyorsak sağ beke kesinlikle iş görmez Gökhan sağlıklı olduğu sürece yedek kalır. Rotasyonda iş yapsın desek çok ucuz bir kontrata gelmez yine yanlış transfer olur. Tüm geçen seneyi sakat geçirmesine rağmen Karsdrop daha umut verici bir adam potansiyeli nedeniyle. ya da düşük maliyetli siyahi gençlere yönelelim Serkan Reçberin listesinden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Demba Ba Çin'e gitmiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adı bizimle geçen Bilal Basakçıoğlu Kayserispor'la anlaşmış.

Çevrimdışı kyiv

Demba Ba Çin'e gitmiş.

Bir türlü gönderemedik gitti. Görsek şu ıslak imzayı da rahatlasak.

Çevrimdışı mylife1903

Demba Ba Çin'e gitmiş.

O paraya mozambike bile giderim

Çevrimdışı mylife1903

Adı bizimle geçen Bilal Basakçıoğlu Kayserispor'la anlaşmış.

Seneye izleriz artik deplasmanlarda ozellikle gonya deplasmani benim icin olcu oluyor ama ali camyarmasinin gidisinden sonra ali parantezi daraldi azicik

Çevrimdışı kyiv

Altınordu, Standart Liege'e kaleciyi satmış. Adamların kaçıncı ihracatı 3 senede.

Çevrimdışı sozkul

Niyet okuma yapmışsın.  Kafamdaki gizli niyeti böyle apaçık okuyan bir adamla nasıl konuşup tartışacağım ben. Hiç şansım yok..  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Bunca zamandır neden yazmıyorsun dostum, Aboubakar neden alınmadı diyenlere söylerdik.

Valla herhangi bir sebebi yok bu dediğim olayda şubat yâ da mart gibi vuku buldu.şampiyonluk fln derken bu kadar abuş meselesi konuşulmamıştı son 2 gündür ayyuka çıkınca paylaşmak istedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Niyet okuma yapmışsın.  Kafamdaki gizli niyeti böyle apaçık okuyan bir adamla nasıl konuşup tartışacağım ben. Hiç şansım yok..  :D
Kaldı ki UEFA'nın tek öptüğü kulüp de değiliz üstelik, bizle aynı anlaşmayı Fenerbahçe de yaptı ve kıvranıyor da kıvranıyor. (Abuk sponsorluklar, 3. kaleci satışları vs.)

Şimdi Galatasaray da yapacak ve o da kıvranacak.

Galatasaray'ın bu sene yaptığı ile Fenerbahçe'nin 3 sene önce yaptığı tamamen aynı. (Hatta Fenerbahçe daha da abartmıştı, Galatasaray bu sene satış da yaptı).

Farklı olarak Galatasaray bu sene şampiyon oldu (ya da yapıldı), Fenerbahçe o sene olamadı.

[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2018, 14:55:41 tuncaboylu ]

Çevrimiçi levitate

Aha BAS DOST

Çök çök çök

Geçen sezon Sporting Lizbon'da taraftarların antrenman tesislerini basarak, oyunculara saldırmaları sonrası Rui Patricio ve Daniel Podence'dan sonra William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Ferdandes ve Bas Dost da sözleşmelerini tek taraflı feshetti. (Bein Sports)
CARVALHOO ÇÖK ÇÖK ÇÖK
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Hadi gelen yok bari giden olsa.

Seneye de bu kadroyla devam ederiz gibi...
İyi bir oos bulursak ne ala

Çevrimdışı tuncaboylu

CARVALHOO ÇÖK ÇÖK ÇÖK
Bonservis kadar imza parası isteyeceklerdir.

Sözleşme fesih bedeline ödedikleri parayı da isteyecekleri kesin.

Maaşı da düşük tutmazlar.

Kısacası her birinin senelik maliyeti 6-7 milyon Euro'yu bulur.

Çevrimdışı tangaz

yok estağfrullah da adamlar katekulli matekulli iş bitiriyorlar biz ise ffp biterken neyi tutturamadıysak bir sene daha kitlemişlerdi. bizim başkana iyi bir muhasebeci lazım iş bilen cinsinden  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bonservis kadar imza parası isteyeceklerdir.

Sözleşme fesih bedeline ödedikleri parayı da isteyecekleri kesin.

Maaşı da düşük tutmazlar.

Kısacası her birinin senelik maliyeti 6-7 milyon Euro'yu bulur.

bonservis kadar olmaz bu sefer bu adamların en ucuzu dost ve etiketi 20 milyon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

bu yazdıgınıza inanıyormusunuz?

şayet sadece maaş kısıtı olsa ve ona uymuş olsalar uefa bunları şimdi neden öpsün???
uefanın tüm kulüplere koyduğu sportif gelirlerinin %20 sinin üzerinde borç yapamazsın
kuralı olabilirmi. buna her kulüp uymak zorunda uymadımı ffp anlaşmasını koyuyorlar önüne.

Çevrimdışı Necmi

Yeni başkan gelmeden önce 70 tane locası boştu. Demek 130 tane satmışlar zaten.

bildiğim kadarıyla zaten ipotekli önümüzdeki 5 yılın gelirlerini
harcamışlar maç biletleri dahil buna bu nedenle zaten kombine satışlarını düşük gösterip
farkını makbuz karşılığı satıyorlardı bu nedenle maliyeden büyük ceza yediler

Çevrimdışı mylife1903

harcamışlar maç biletleri dahil buna bu nedenle zaten kombine satışlarını düşük gösterip
Ne cezasi be abi heriflerin cezai ehliyeti yok

Çevrimdışı tangaz

hep bir ceza yediler öldüler bittiler söylentisi var ama uefaya bile papucu tersten giydirdiler

uefa tarihinde ilk defa cezalı bir kulübe ikinci cezayı verdi normalde kelle uçurmalıydı daha ötesi yok.

diğer taraftan bizim yönetimin eleştirilmesine karşı acaip bir savunma kalkanı var düne kadar biz 1200e kombine sattık adamlar 400e sattı hehehe diyordun şimdi kombine satışını düşük gösterip açıktan para aldılar makbuz kestiler maliye ceza kesti (kesin ödenmez o cezada) diyorsun  :alala: sonuçta öyle de böyle de herifler minareyi çaldı kılıfını uydurdu ve ben sonuca bakarım. adamlar bizim yerimize seneye şl.deler...

Çevrimiçi annoca

Aha BAS DOST

Çök çök çök

Geçen sezon Sporting Lizbon'da taraftarların antrenman tesislerini basarak, oyunculara saldırmaları sonrası Rui Patricio ve Daniel Podence'dan sonra William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Ferdandes ve Bas Dost da sözleşmelerini tek taraflı feshetti. (Bein Sports)
şunları  okuyunca insanın yüzünde bir tebessüm oluşuyor ama yedirmezler bize  :s20:
martins'in hayranıyım. martins, bas dost, carvalho, fernandesi al; q7 ile tolgayı sat sadece sağ bek transferine odaklan  :D (yazması gerçekten kolay oluyormuş) hatta fabriden memnun olsamda patricio yu alıp fabri'yi sat money money money  :icool:

bu adamları alsak 2 yıla sağlam satılır borçların dörtte biri ödenir

Çevrimdışı mylife1903

şunları  okuyunca insanın yüzünde bir tebessüm oluşuyor ama yedirmezler bize  :s20:
martins'in hayranıyım. martins, bas dost, carvalho, fernandesi al; q7 ile tolgayı sat sadece sağ bek transferine odaklan  :D (yazması gerçekten kolay oluyormuş) hatta fabriden memnun olsamda patricio yu alıp fabri'yi sat money money money  :icool:

bu adamları alsak 2 yıla sağlam satılır borçların dörtte biri ödenir
Her kusun eti yenmez

Etiketler: