2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4637902 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

yabancı oyuncu transferinde sınırdayız...
fabri (1)
adriano - karsdrop/x (2)
vida - mitroviç/x - pepe/jesus (3)
atiba - medel - klaassen/x (3)
babel - lens/quaresma/x (2)
larin - ba - origi/x (3)

8 numaradaki tolgayın gitmesi durumunda musa ozzynin gitmesi durumunda nuri/emre akbaba ile takviye yapmalıyız...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

medel bey napıorsunuz  :icool:
Ford sikorpiyo reklami gibi olmus
Alirsin ford olursun mord

Çevrimdışı tangaz

Ford sikorpiyo reklami gibi olmus
Alirsin ford olursun mord

ama mutlular :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Manuel Fernandes yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanıyor.

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli oyuncu, kariyerini siyah beyazlı takımda sürdümek istiyor.

Rus ekibi ile yeni sözleşme imzalamayan Fernandes'in Beşiktaş ile yaptığı ilk görüşme olumlu sonuçlandı.

Kontratın 3 yıllık olması planlanırken, yıllık ücret konusunda henüz uzlaşma sağlanamadı.

Siyah beyazlılar bu hafta Fernandes'in menajeri ile bir kez daha görüşerek anlaşmaya son şeklini vermeyi hedefliyor

NTVSpor

Çevrimdışı alimm

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Portekizli oyuncu, kariyerini siyah beyazlı takımda sürdümek istiyor.

Rus ekibi ile yeni sözleşme imzalamayan Fernandes'in Beşiktaş ile yaptığı ilk görüşme olumlu sonuçlandı.

Kontratın 3 yıllık olması planlanırken, yıllık ücret konusunda henüz uzlaşma sağlanamadı.

Siyah beyazlılar bu hafta Fernandes'in menajeri ile bir kez daha görüşerek anlaşmaya son şeklini vermeyi hedefliyor

NTVSpor

mümkünse biz almayalımmm.....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

NTVSpor

oyuncunun 1 yıl daha kontratı görünüyor. bonservis mi ödeyeceğiz? 32,5 yaşındaki elemana 3 yıllık kontrat yaparak mı gençleşeceğiz?

Çevrimdışı tuncaboylu

NTVSpor
Ufak pürüz var yani, sadece yıllık ücret konusunda uzlaşmaya varılamamış.

Şu Türk basınına bayılıyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

1-2 tamam da bu fazla subyan kokuyor
Soyunma odasinda hormon kokusundan hoca taktik veremez

Aga, çok mu oldu yoksa ben mi gözden kaçırdım sen ne ara 40 oldun? Seni en son 39da bırakmıştık.

Sadece takımın değil forumunda gençleşmeye ihtiyacı var. Bu 40 lık tayfayla nereye kadar? :bandit:

Bu arada geçte olsa ;С днем рождения

Çevrimiçi gokhans

fernandez medel klassen ortasahası ligi öttürür , uefada finale çıkarır arkadaşlar. Oğuzhana güvenip yola çıkılmaz.. Oğuzhanı pide almaya bile güöndermem , fizik gücü pide kuyruğunu kaldırmaya bile yeterli değil.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı f_madida

fernandez medel klassen ortasahası ligi öttürür , uefada finale çıkarır arkadaşlar. Oğuzhana güvenip yola çıkılmaz.. Oğuzhanı pide almaya bile güöndermem , fizik gücü pide kuyruğunu kaldırmaya bile yeterli değil.

Fernandes en fazla bu takimi gece klubune goturur. Yahu bu adam degil miydi, 1.5 sene boyunca bizi oyalayip sozlesme imzalamayan, devre arasi imza parasi icin yurtdisiyla anlasan? Ne cabuk unuttunuz bu herifin Besiktas'i satisini. Fernandes degil Cristiano Ronaldo olsa istemem boyle bir karaktersizi. Gitsin nerede oynuyorsa oynasin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı worns

Eğer 3 orta saha ile oynayacaksak bence hala elimizdeki en iyi orta saha oyuncusu Oğuzhan. Hele Klaassen'de gelirse oyun akıllarının uyacağını ve bizi tekrar pasa dayalı, takım boyunu kısa tutan bir anlayışa döndürebileceklerini düşünüyorum. Arkalarında 2-3 yaş genç Atiba daha iyi olurdu oyun bilgisi nedeniyle ama Medel'de ekstra özellikleriyle iş görebilir.

Eğer Talisca'lı yıllar gibi aslında 4-4-2 olan hatta oyuncu özellikleri nedeniyle hücumda baya 4-2-4'e dönen direk paslara dayalı, baya geniş bir plana devam edeceksek ise Oğuzhan'ı anında satalım. Bu sistemde Ozi çok zayıf rakipler dışında iş görmez. Zaten orta sahamızın en sonunda döne döne Atiba-Medel'e kadar gelmesinin nedeni buydu. Çok yük ve çok geniş alan kalıyor orta ikiliye. Burada fiziksel özellikleriyle öne çıkan oyuncular kullanmak zorunda kalırsınız. Atiba'nın sırıtmaya başlamasının bir nedeni de buydu. Çok kişi defanstan uzun çıkılan, quaresma'nın 30 orta açtığı oyunu Quaresma'ya bağladı. Ama sorun quaresmadan çok taliscalı orta saha yapısının başka seçenek bırakmamasıydı. Böyle gerçekten de Quaresmadan Taliscadan Babelden ekstra verim alınabildi. Hoca idealleriyle değil eline ofansif orta saha diye yarı forvet bir oyuncu verilmesi nedeniyle şartlara uygun bir sistem geliştirmek zorunda kaldı.

Bence yine 3'lü orta sahaya dönmek ve takımın boyunu kısaltıp, akışkanlığı arttırmak isteyecektir. Bu durumda Oğuzhan da Tolgay da daha verimli olur. 6 ve 8'e ihtiyacımız yok. Klaasen bir de yedek olarak NEC'deki Ferdi'yle Hollanda tonlu gayet vaatkar bir orta sahaya sahip oluruz.

Fernandes bence olası iki sistemde de işe yaramaz. Yaşı da belli. Bir de 3 yıllık kontrat deniliyor. 15-16 senesinde orta sahayı üretken takımı yakın tuttuğumuzda Quaresmanın da bir ekstra faktör olarak işe yarayabildiğini gördük. Ama bir ikincisine gerek yok. Hele göbekte hiç yok. Bence yanlış transfer olur ayrıca Şenol Hoca'nın ilk 11de oynatacağını da pek sanmıyorum. Hem Ozi hem Tolgayı satıp mecbur bırakırsanız belki ama takım ileri gitmez.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2018, 14:13:33 worns ]

Çevrimdışı mellfred

Tolgay’dan ben de çok umutluydum ama bir türlü beklenen yere erişemedi
Ozzy-Tolgay’dan biri satılacaksa tercihim Tolgay olur
Medel-Oğuzhan-klasen iyidir
Baya akışkan olur
fernandes çok top eziyor ben tarz olarak tutmuyorum

Çevrimdışı f_madida

Biraz alakasiz olacak ama, UEFA'nin kadro kisitlamasi yaptirimiyla birlikte gsde ibre sabri sarioglu ve semih kaya'ya donmus.  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Hem classen hem Ferdi getiriliyorsa medel stoper rotasyonunda daha sık kullanılacaktır anlamı çıkar

Çevrimiçi gokhans

Fernandes en fazla bu takimi gece klubune goturur. Yahu bu adam degil miydi, 1.5 sene boyunca bizi oyalayip sozlesme imzalamayan, devre arasi imza parasi icin yurtdisiyla anlasan? Ne cabuk unuttunuz bu herifin Besiktas'i satisini. Fernandes degil Cristiano Ronaldo olsa istemem boyle bir karaktersizi. Gitsin nerede oynuyorsa oynasin.
yaş 32 , belli bir olgunluğa ulaşmış , evlenmiş adam. q7 ile aynı dönem oynadılar o dönem q7 dahada uslanmaz bir adamdı , q7 şuan nasıl olgunlaştıysa fernandeste en az onun kadar olgunlaşmış ve işe yarar bence. Geçen seneki performansı ile rusyada yılın oyuncusu olup milli takıma seçilmiş tekrardan. Bonservissiz , uygun bir ücretle çok iyi bir tercih olur bence. Aynı şekilde cenk gelmişti bizede , bu cenkin karaktersiz olduğunumu gösterir? Bence yönetim zaafiyeti ve tecrubesizliğiydi bunu başkanda açıkladı.

Çevrimdışı yoruk

Eğer uygun bir rakam ile gelecekse "ki öyle olacak gibi " ilave olarak 1 adam daha alınması koşulu ile Ferdi için ben tamam derim.Sevinirim.

Zira Ferdi konusunda yaş sorun değil adamın yapısı gücü var.Yeter ki eldeki fazla oyunculari gönderelim.Sağ bek-Forvet için doğru adamlar alalım.Geçen sene Talisca hariç orta alanda 3 gol 5 asist daha bulsaydık şampiyonduk ! Ferdi bunları gözü kapalı yapar.

Çevrimiçi mayguntr

Fernandes icin olumlu yorum yazanlari cidden anlamiyorum. Ya bu adam oynadigi donemde gece kuluplerinden cikmaz, sahada surekli olay cikarmaya musait, kendi istedigi olmadigi zaman kulupteki gencleri gece kulubune goturmeye calismis bi adam. Bunlar teknik taktik kismi degil. 32-33 yasinda, en son rusya liginde oynamis, 7 gol 6 asist ile 13 gole anca katki saglamis bir oyuncu. 3 yillik sozlesme istiyor bir de. Oyuncu mu yok baska anlamiyorum cidden. Ya medyanin trende ayak uydurma cabalari bu haberler ya da cidden cok saglam, kotu bir transfer sezonu bizi bekliyor.

Çevrimdışı atalay

Silgiyi bitirmemek lazım günlerinden sürekli silgiyi bitirenleri tercih edip en güzel yazılar yazan kalemleri kırdığımız günlere. Silgi, kalem bir tarafa elde tahta kalmadı! Bu şımarıklığın karşılığı dördüncülük bile değil.

Çevrimdışı f_madida

yaş 32 , belli bir olgunluğa ulaşmış , evlenmiş adam. q7 ile aynı dönem oynadılar o dönem q7 dahada uslanmaz bir adamdı , q7 şuan nasıl olgunlaştıysa fernandeste en az onun kadar olgunlaşmış ve işe yarar bence. Geçen seneki performansı ile rusyada yılın oyuncusu olup milli takıma seçilmiş tekrardan. Bonservissiz , uygun bir ücretle çok iyi bir tercih olur bence. Aynı şekilde cenk gelmişti bizede , bu cenkin karaktersiz olduğunumu gösterir? Bence yönetim zaafiyeti ve tecrubesizliğiydi bunu başkanda açıkladı.

Cenk Gaziantep'e anlasacagim sizinle bekleyin dedi mi bilmiyorum. Fernandes en az 15 ay bizim yoneticileri bu sekilde oyaladi, istedigi imza parasini alamayinca da gitti yurtdisiyla anlasti. Arada bilerek cikmadigi maclar, kotu oynadigi maclar da cabasi.

Çevrimiçi gokhans

Cenk Gaziantep'e anlasacagim sizinle bekleyin dedi mi bilmiyorum. Fernandes en az 15 ay bizim yoneticileri bu sekilde oyaladi, istedigi imza parasini alamayinca da gitti yurtdisiyla anlasti. Arada bilerek cikmadigi maclar, kotu oynadigi maclar da cabasi.
fernandes olayında yönetimin şuanki tecrubesi olsaydı bizde kalırdı oyuncu yada memnun değilse satılıp para kazanılırdı. Gitmeden 6 ay önce aynı takımdan 10m. verdiler satmamıştık. Bu olaydan tecrubelenen yönetim gitti aynı yöntem ile vidayı aldı :) Ki gelirsede muhtemelen gittiği dönemden daha olgun ve daha yararlı olacağını düşünüyorum. Artık evli fernandes ve gece hayatı problemi olmayacak artık hormonlar azalmıştır :) rusyadan gelen bir adam tutup türkiyede gece hayatı aramaz ayrıca :D .. Bunlar biryana ilerde oyunu domine edip , rakibi ablukaya alıcaksan fernandes gibi bir adamın olması şart. Ayağında top tutup , saklayıp , oyun kuran kaç adam var kadronda?

Çevrimdışı tangaz

fernandes olayı daha saçmaydı aslında oyuncu kasımpaşa maçında sahada taraftar saldırınca ruhen gitmişti sonrası bedenini de ayırmaya kadar uzadı.

fernandes gelirse oyuncuyu desteklerim ama yönetimi ağır eleştiririm...

Çevrimdışı mylife1903

Aga, çok mu oldu yoksa ben mi gözden kaçırdım sen ne ara 40 oldun? Seni en son 39da bırakmıştık.

Sadece takımın değil forumunda gençleşmeye ihtiyacı var. Bu 40 lık tayfayla nereye kadar? :bandit:

Bu arada geçte olsa ;С днем рождения
Yanlis alarm abi
Ay gun karisikligi

Çevrimdışı mylife1903

fernandes olayı daha saçmaydı aslında oyuncu kasımpaşa maçında sahada taraftar saldırınca ruhen gitmişti sonrası bedenini de ayırmaya kadar uzadı.

fernandes gelirse oyuncuyu desteklerim ama yönetimi ağır eleştiririm...
Ne macti be abi
Unutulmaz

Etiketler: