Ben sanayiye yatırsın demedim. Sadece aman ne güzel yatırım yapıyor çok cici çocuk tavrını anlamadım. Yatırım kelimesinden anladığımız şeyler farklı. Betona yatırılan para atıldır çöptür geri dönüşü olmaz boşunadır. Üretmeyen bir yatırımdır rantçı zihniyettir. Hiç bir şey bilmiyorsa kendi işiyle ilgili bir yatırım yapsın gelsin futbol akademisi kursun ama onu yapması için sabır ve yetişmiş insana ihtiyacı var , bilgiye ihtiyacı var devamlı okuması öğrenmesine ihtiyacı var, en önemlisi çok çalışmasına ihtiyacı var. Demek ki bu konuda kendine güvenememiş. Tercihi kolay para kazanmak olmuş ama bana kimse rantçılığı yatırımcılık diye yutturamaz. 13 kat izin alacaksın haksızlık yapacaksın sonra adın yatırımcı veya yatırım yaptı olacak bu düpedüz rantçılık başka bir şey değil.
sen bu tavrı nerede gördün kim yazdı böle bi yorumu? adama kim yatırımcı dedi burada? düpedüz çarpıtıyorsun bu ifadenle.
eksik okumuş ve yanlış yorumlamışsın belli ki, tuncaboylu burda en fazla bir dairesi vardır yazlığı vardır gibi bir yorum yapınca bende adam buraya bi inşaat işine girmiş avm yaptırıyormuş haberini koydum. olay bundan ibaret.
yatırım kavramının karşılığına gelirsek öyle senin dediğin gibi bir dünya yok herkes kendi mesleği veya liyakatı ile alakalı sektörlere parasını bağlayacak die bir kural yok kaide yok. hele ki futbol piyasasında hiç yok senin dediğin gibi olsa dünyada milyon tane futbol akademisi olur hiçbiri de 11 çıkaracak oyuncu toplayamaz. idealist cümleler kurarken hayatın gerçeklerini ve iş dünyasının dinamiklerini göz ardı ediyorsunuz.