2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 68 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4649696 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

https://www.aksam.com.tr/ekonomi/manchesterin-yildizi-c2balikesire-avm-yapiyor-c2/haber-717755

ezbere konuşmayın derim...
Bunu yatırımdan mı sayıyorsun ?
Klasik laz müteahhit kafası
Betona yatır
vur ve kaç artık midem bulanıyor bu zihniyetten.

The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benzeri bir olayı bizde oynayan milli futbolcu yapsa, ve halkımzın yüzde 90 oranında nefret ettiği bir ülke başkanının seçim propagandasının payandası olsa sen ne yapardın hayal bile edemiyorum.
TRT SPOR da şun anda konuşan 4 adam seninle aynı fikirde bu arada, Aspor dakiler de öyle.
Türklerin yüzde 90ı seninle ve tangazla aynı fikirde farkındayım.
Abi inan Adamdan hiç haz etmiyorum Ben akrabalarımın çoğu ile kavgaliyim bu adam yüzünden ama bu duruma farklı gözle bakıyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Hak etmiş diye bir şey yok abi kimse Kusura bakmasın bu adam aslen Türk

Ve Türkiye Cumhurbaşkanıni ziyaret etmesinden daha doğal bir şey yok

Ben Cumhurbaşkanıni savunmuyorum hiç haz etmem kendisinden ama bu durum farklı
Nüfus cüzdanında Türk yazdığı için Türk olmaz ya da müslüman yazdığı için de müslüman olmaz. Artık bunlara takılmayın. Sahada ne yapıyor adam davranışları nasıl ? 13 kat izin aldığı söyleniyor "yani hak yemiş, hakkı olmayan şeyi talep etmiş ve almış" bu davranışı ile ne Türk ne müslüman olabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Nüfus cüzdanında Türk yazdığı için Türk olmaz ya da müslüman yazdığı için de müslüman olmaz. Artık bunlara takılmayın. Sahada ne yapıyor adam davranışları nasıl ? 13 kat izin aldığı söyleniyor "yani hak yemiş, hakkı olmayan şeyi talep etmiş ve almış" bu davranışı ile ne Türk ne müslüman olabilir.
Dogru.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tarihi bölgede 13 kata izin almış adam, belliki CB den destek almış ve mecbur karşılığını ödemiş.
Peki sen niye bu adama yapılana üzülüp üzerine alınıyorsun @tangaz, haketmiş işte adam.
Balıkesir'de 4 kattan yüksek bina göremezsin kolay kolay, o bina gökdelen gibi olacak orada.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hak etmiş diye bir şey yok abi kimse Kusura bakmasın bu adam aslen Türk

Ve Türkiye Cumhurbaşkanıni ziyaret etmesinden daha doğal bir şey yok

Ben Cumhurbaşkanıni savunmuyorum hiç haz etmem kendisinden ama bu durum farklı
Cumhurbaşkanını ziyaret etmiyor, seçim çalışmasına alet oluyor.

Normalleştirmeye ya da masum göstermeye gerek yok.

Çevrimdışı mrred

Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir, Türk milletinin karakteri yüksektir.
Hakkı olmayan bir şey isteyen bir insanın karakteri yüksek olamaz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Cumhurbaşkanını ziyaret etmiyor, seçim çalışmasına alet oluyor.

Normalleştirmeye ya da masum göstermeye gerek yok.

Secimle ilgili bir propaganda olmamis herhalde fazla buyudu bu olay almanlarin bastirilmis hisselerine tercumanlik

Çevrimdışı mylife1903

Türk milleti çalışkandır, Türk milleti zekidir, Türk milletinin karakteri yüksektir.
Hakkı olmayan bir şey isteyen bir insanın karakteri yüksek olamaz.
Ya onlari hep gaz vermek icin soyledi adam
Yoksa bizim ne kadar tembel, ne kadar ucksgitxi, icten oazarliklinoldugumuzu bilmiyor muydu

Turk ogun calis guven

Aha guven

Çevrimdışı mrred

Ya onlari hep gaz vermek icin soyledi adam
Yoksa bizim ne kadar tembel, ne kadar ucksgitxi, icten oazarliklinoldugumuzu bilmiyor muydu

Turk ogun calis guven

Aha guven
Aslında orada gaz vermiyor sanki hedef koyuyor. Böyle olmalısınız diyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi sozkul

F. Şahenk jetini satılığa çıkarmış.
Fb liler bağış toplasalar bari zamanda çok yardımları oldu

Biz alalım, eğer 100 defa uçak kiraladıysak çok karlı olabilir bizim için.
@mylife1903 , sormuştum cevap vermedin, bu 100 uçak kiralama olayı duyum mu belgeli bir mevzuu mu?

Çevrimdışı mylife1903

Biz alalım, eğer 100 defa uçak kiraladıysak çok karlı olabilir bizim için.
@mylife1903 , sormuştum cevap vermedin, bu 100 uçak kiralama olayı duyum mu belgeli bir mevzuu mu?
Abi gazetede yazildi eski bir yonetici tarafindan. Yalanlanmadi.
E para nerede diye soran bi ben olunca yonetim yalanlama geregi bile duymuyor

Biz esek oldukca semer vuran cok olur demisler eskiler.
Yahu gavur 5-10$ icin hesap soruyor basbakanlar istifa ediyor
Alamanyada saat olayi patlamadi mi gecenlerde

Bu kulubun sahibi biziz arkadas para hepimizin hesap sormaliyiz. Nereye gidiyor nasil harcaniyir bu paralar
Kongrede bile soran yok yahu, sok geciriyim ben

Çevrimdışı mylife1903

Aslında orada gaz vermiyor sanki hedef koyuyor. Böyle olmalısınız diyor
300 sene ileriyi gormus olabilir, vizyon

Çevrimdışı cursedofdragon

ahmed musa'ya çökmek lazım.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi inan Adamdan hiç haz etmiyorum Ben akrabalarımın çoğu ile kavgaliyim bu adam yüzünden ama bu duruma farklı gözle bakıyorum bilmiyorum belki de yanlış düşünüyorum
Madem İlkay, Mesut gibi futbolcularla görüşecek bunu neden sessiz sedasız uygun bir yerde ve zamanda değil de şov yapar gibi basının önünde yapar? Yapılan eylemde niyet önemlidir.

Çevrimdışı tangaz

Tarihi bölgede 13 kata izin almış adam, belliki CB den destek almış ve mecbur karşılığını ödemiş.
Peki sen niye bu adama yapılana üzülüp üzerine alınıyorsun @tangaz, haketmiş işte adam.

adamları cb dawet etmiş progrmları müsaitmiş katılmışlar emre müsait değilmiş katılmamış ve o ziyarette siyasi propaganda yapılmadı yapılsaydı en çok tepkiyi ben verirdim başta da cenki silerdim kalbimden ama burda almanlar bildiğin kafatascılık yapıyor empati yapmıyorlar şuan sizde bence empati yapmıyorsunuz.

adama yapılana üzülmedim ki yanlış buldum ve dile getiriyorum ne üzüleceğim üzülecek başka konularım var mesela negredonun maaşı beni üzüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bunu yatırımdan mı sayıyorsun ?
Klasik laz müteahhit kafası
Betona yatır
vur ve kaç artık midem bulanıyor bu zihniyetten.

ewet yatırım adam parasını betona yatırmış bu ne seni ne beni bağlamaz ki, şuan döviz yükselmiş ne kadar gurbetçi varsa gayrimenkul alıyor burada herkes parasını sanayiye yatıracak die bir şart mı var? zamanında sanayiciliğe girip batan o kadar çok futbolcu var ki. sonuçta bunlar cahil varoş çocuklar parayı ya faize bağlayacak yada betona gömecek bunda bi anormallik yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

adamları cb dawet etmiş progrmları müsaitmiş katılmışlar emre müsait değilmiş katılmamış ve o ziyarette siyasi propaganda yapılmadı yapılsaydı en çok tepkiyi ben verirdim başta da cenki silerdim kalbimden ama burda almanlar bildiğin kafatascılık yapıyor empati yapmıyorlar şuan sizde bence empati yapmıyorsunuz.

adama yapılana üzülmedim ki yanlış buldum ve dile getiriyorum ne üzüleceğim üzülecek başka konularım var mesela negredonun maaşı beni üzüyor.
+1903 :ok:

Çevrimdışı tangaz

Balıkesir'de 4 kattan yüksek bina göremezsin kolay kolay, o bina gökdelen gibi olacak orada.

tıpkı istnbulda atlı kelebekli sözdeki gibi duran gökdelenler gibi değil mi? hani yurdumuzdaki o iğrenç betonlaşmaya gene malesef yurdumuzun insanının seçtiği kişilerin verdiği imar izinleri ile...

Çevrimdışı cursedofdragon

Madem İlkay, Mesut gibi futbolcularla görüşecek bunu neden sessiz sedasız uygun bir yerde ve zamanda değil de şov yapar gibi basının önünde yapar? Yapılan eylemde niyet önemlidir.

onun işi show.

2 yıldır uğraşılan, Nevzat Demir Tesisleri’nin yanındaki 30 dönümlük araziyi 49 yıllığına kiralandı.

Çevrimdışı tangaz

basın ordusu ile gidiyor heryere böle bişey böle bi ziyaret basına yansır gayette doğaldır yansıması merkel de topluyor futbolcuları etrafında foto çektiriyor. mesele şu oyuncular siyasi tek kelime etmiyor o ziyarette ama almanlar konuyu gurur meselesi yapıyor ve tepki koyuyorlar. şimdi bi savaş çıksa o masum almanların çoğu nazist tavırlar sergiler ki bunu da garipsemem. olayları durumları birbiri ile karıştırmamak gerekir die düşünüyorum. sporcuların siyaset yapması ardaların emrelerin törelerin davranışıdır ama sporcuların bir siyasiyi her ziyareti siyasi değildir.

Çevrimdışı mrred

ewet yatırım adam parasını betona yatırmış bu ne seni ne beni bağlamaz ki, şuan döviz yükselmiş ne kadar gurbetçi varsa gayrimenkul alıyor burada herkes parasını sanayiye yatıracak die bir şart mı var? zamanında sanayiciliğe girip batan o kadar çok futbolcu var ki. sonuçta bunlar cahil varoş çocuklar parayı ya faize bağlayacak yada betona gömecek bunda bi anormallik yok...
Ben sanayiye yatırsın demedim. Sadece aman ne güzel yatırım yapıyor çok cici çocuk tavrını anlamadım. Yatırım kelimesinden anladığımız şeyler farklı. Betona yatırılan para atıldır çöptür geri dönüşü olmaz boşunadır.  Üretmeyen bir yatırımdır rantçı zihniyettir. Hiç bir şey bilmiyorsa kendi işiyle ilgili bir yatırım yapsın gelsin futbol akademisi kursun ama onu yapması için sabır ve yetişmiş insana ihtiyacı var , bilgiye ihtiyacı var devamlı okuması öğrenmesine ihtiyacı var, en önemlisi çok çalışmasına ihtiyacı var. Demek ki bu konuda kendine güvenememiş. Tercihi kolay para kazanmak olmuş ama bana kimse rantçılığı yatırımcılık diye yutturamaz. 13 kat izin alacaksın haksızlık yapacaksın sonra adın yatırımcı veya yatırım yaptı olacak bu düpedüz rantçılık başka bir şey değil.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2018, 14:26:24 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

2 yıldır uğraşılan, Nevzat Demir Tesisleri’nin yanındaki 30 dönümlük araziyi 49 yıllığına kiralandı.
Güzel haber
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

basın ordusu ile gidiyor heryere böle bişey böle bi ziyaret basına yansır gayette doğaldır yansıması merkel de topluyor futbolcuları etrafında foto çektiriyor. mesele şu oyuncular siyasi tek kelime etmiyor o ziyarette ama almanlar konuyu gurur meselesi yapıyor ve tepki koyuyorlar. şimdi bi savaş çıksa o masum almanların çoğu nazist tavırlar sergiler ki bunu da garipsemem. olayları durumları birbiri ile karıştırmamak gerekir die düşünüyorum. sporcuların siyaset yapması ardaların emrelerin törelerin davranışıdır ama sporcuların bir siyasiyi her ziyareti siyasi değildir.
Dogru

Etiketler: