2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648980 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ben sanayiye yatırsın demedim. Sadece aman ne güzel yatırım yapıyor çok cici çocuk tavrını anlamadım. Yatırım kelimesinden anladığımız şeyler farklı. Betona yatırılan para atıldır çöptür geri dönüşü olmaz boşunadır.  Üretmeyen bir yatırımdır rantçı zihniyettir. Hiç bir şey bilmiyorsa kendi işiyle ilgili bir yatırım yapsın gelsin futbol akademisi kursun ama onu yapması için sabır ve yetişmiş insana ihtiyacı var , bilgiye ihtiyacı var devamlı okuması öğrenmesine ihtiyacı var, en önemlisi çok çalışmasına ihtiyacı var. Demek ki bu konuda kendine güvenememiş. Tercihi kolay para kazanmak olmuş ama bana kimse rantçılığı yatırımcılık diye yutturamaz. 13 kat izin alacaksın haksızlık yapacaksın sonra adın yatırımcı veya yatırım yaptı olacak bu düpedüz rantçılık başka bir şey değil.
Bu da dogru

Çevrimdışı cursedofdragon

2 yıldır uğraşılan, Nevzat Demir Tesisleri’nin yanındaki 30 dönümlük araziyi 49 yıllığına kiralandı.

seçim öncesi birşeyler yapmak lazım kazalım filan hiç değilse.

vazcayabilirler seçimden sonra.

Seçim öncesi seçim çalışması olabilir.

Çevrimdışı mrred

seçim öncesi birşeyler yapmak lazım kazalım filan hiç değilse.

vazcayabilirler seçimden sonra.

Seçim öncesi seçim çalışması olabilir.
Hiç bir şey yapamazlar. Korkmayın!
The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

Malum site Ferdi Kadioglu haberini gecmis. Buyuk yetenek gercekten.

2.5 milyon € bonservis bedeli istemiş.

bununda menejeri sıkıntılıymış :)

Çevrimdışı tangaz

Ben sanayiye yatırsın demedim. Sadece aman ne güzel yatırım yapıyor çok cici çocuk tavrını anlamadım. Yatırım kelimesinden anladığımız şeyler farklı. Betona yatırılan para atıldır çöptür geri dönüşü olmaz boşunadır.  Üretmeyen bir yatırımdır rantçı zihniyettir. Hiç bir şey bilmiyorsa kendi işiyle ilgili bir yatırım yapsın gelsin futbol akademisi kursun ama onu yapması için sabır ve yetişmiş insana ihtiyacı var , bilgiye ihtiyacı var devamlı okuması öğrenmesine ihtiyacı var, en önemlisi çok çalışmasına ihtiyacı var. Demek ki bu konuda kendine güvenememiş. Tercihi kolay para kazanmak olmuş ama bana kimse rantçılığı yatırımcılık diye yutturamaz. 13 kat izin alacaksın haksızlık yapacaksın sonra adın yatırımcı veya yatırım yaptı olacak bu düpedüz rantçılık başka bir şey değil.

sen bu tavrı nerede gördün kim yazdı böle bi yorumu? adama kim yatırımcı dedi burada?  düpedüz çarpıtıyorsun bu ifadenle.

eksik okumuş ve yanlış yorumlamışsın belli ki, tuncaboylu burda en fazla bir dairesi vardır yazlığı vardır gibi bir yorum yapınca bende adam buraya bi inşaat işine girmiş avm yaptırıyormuş haberini koydum. olay bundan ibaret.

yatırım kavramının karşılığına gelirsek öyle senin dediğin gibi bir dünya yok herkes kendi mesleği veya liyakatı ile alakalı sektörlere parasını bağlayacak die bir kural yok kaide yok. hele ki futbol piyasasında hiç yok senin dediğin gibi olsa dünyada milyon tane futbol akademisi olur hiçbiri de 11 çıkaracak oyuncu toplayamaz. idealist cümleler kurarken hayatın gerçeklerini ve iş dünyasının dinamiklerini göz ardı ediyorsunuz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

basın ordusu ile gidiyor heryere böle bişey böle bi ziyaret basına yansır gayette doğaldır yansıması merkel de topluyor futbolcuları etrafında foto çektiriyor. mesele şu oyuncular siyasi tek kelime etmiyor o ziyarette ama almanlar konuyu gurur meselesi yapıyor ve tepki koyuyorlar. şimdi bi savaş çıksa o masum almanların çoğu nazist tavırlar sergiler ki bunu da garipsemem. olayları durumları birbiri ile karıştırmamak gerekir die düşünüyorum. sporcuların siyaset yapması ardaların emrelerin törelerin davranışıdır ama sporcuların bir siyasiyi her ziyareti siyasi değildir.
Basın ordusu ile her yere gitmek, yaptığı her hareketi basından manşetlerle yansıtmak kendi tercihi. Bu futbolcuların ziyarete gitmesi seçim yatırımı. Malum kişiye basın danışmanları Almanya'dan gelecek oyların yarış baş başa geçeceği için ne kadar önemli olduğunu, o oyları çekebilmek için ne yapmak gerektiğini söylüyor daha sonra yöntemlerden bir tanesi olarak da Türk kökenli Alman futbolcuları çağırıp şov yapmak belirleniyor. Tesadüf eseri basının önünde seçime yakın zamanda gerçekleşen bir ziyaret değil. Almanın tepki vermesi de normal çünkü bu yapılan bir nevi adamların Türklerin entegrasyonu ile alakalı iç politikalarına müdahale etmek Almanya'daki Türkleri koz olarak elinde tutmak .

Çevrimdışı tangaz

kaç gündür sana bu çocuğu soracağım iyi denk geldi @Mehmet57

oyuncu fiziksel olarak nasıl hızlı mı güçlü bizim kazma ligde yılabilir mi bu konularla alakalı da yetenekten bağımsız yorumunu merak ediyorum.

ikinci olarak da her transfer bir risktir ama sence klaassen transferinde risk oranı nedir? tutma tutmama ihtimalinden de yola çıkabilirsin yorumunda.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu da dogru
Nasreddin hoca, sen misin?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

2.5 milyon € bonservis bedeli istemiş.

bununda menejeri sıkıntılıymış :)
Uzatmaya gerek yok, verip alalım.

İçimize Sızan Sözde Beşiktaş Muhabirlerinden Biri Yine Başladı Yaptığı Yorumlarla Beşiktaş'ın Feda Yapacağı Algısına..

Çevrimdışı Erdem Ayaz

bu menajerler tam bir pislik her türlü üçkağat dalavare var Allah sizi diğer dünyada ateş edecek ateş cehennem sizleri bekliyor menajer oyunlarından çok çekti kulübümüz
Ferdi transferi umarım hakikate ulaşır.

Çevrimdışı tangaz

Basın ordusu ile her yere gitmek, yaptığı her hareketi basından manşetlerle yansıtmak kendi tercihi. Bu futbolcuların ziyarete gitmesi seçim yatırımı. Malum kişiye basın danışmanları Almanya'dan gelecek oyların yarış baş başa geçeceği için ne kadar önemli olduğunu, o oyları çekebilmek için ne yapmak gerektiğini söylüyor daha sonra yöntemlerden bir tanesi olarak da Türk kökenli Alman futbolcuları çağırıp şov yapmak belirleniyor. Tesadüf eseri basının önünde seçime yakın zamanda gerçekleşen bir ziyaret değil. Almanın tepki vermesi de normal çünkü bu yapılan bir nevi adamların Türklerin entegrasyonu ile alakalı iç politikalarına müdahale etmek Almanya'daki Türkleri koz olarak elinde tutmak .

almanyadaki seçmen futbolcuyla görüştü die oyunu değiştirmez zira  kürt kökenli seçmen hariç hepsi zaten buna oy veriyor ki ben çok sık görüşme imkanı buluyorum gurbetçi türklerle inanın ağzım açık kalıyor ülkenin yurtdışından iyi göründüğünü filan söylüyorlar üstelik bu görüştüğüm kişiler öle muhafazakar tipler filan da değil.

bu entegrasyon ve almanların iç politikasına müdahale edecek akıl oldugunu da sanmıyorum bu arada  :D  o kadar aklı olsa önüne gelen kandırıp aldatmazdı...

Çevrimdışı tangaz

con benjamin toşak iranın beşiktaşı traktör saziye hoca olmuş

Çevrimdışı tangaz

bi fantazi yapasım geldi tolgay ozzi ikilisini satalım klaasseni 2sene kiralayalım emre akbabanın bonservisini alalım bu ferdiyi de alalım orta 3lü medel 6 klaassen 8 emre 10  olsun

Çevrimdışı mrred

sen bu tavrı nerede gördün kim yazdı böle bi yorumu? adama kim yatırımcı dedi burada?  düpedüz çarpıtıyorsun bu ifadenle.

eksik okumuş ve yanlış yorumlamışsın belli ki, tuncaboylu burda en fazla bir dairesi vardır yazlığı vardır gibi bir yorum yapınca bende adam buraya bi inşaat işine girmiş avm yaptırıyormuş haberini koydum. olay bundan ibaret.

yatırım kavramının karşılığına gelirsek öyle senin dediğin gibi bir dünya yok herkes kendi mesleği veya liyakatı ile alakalı sektörlere parasını bağlayacak die bir kural yok kaide yok. hele ki futbol piyasasında hiç yok senin dediğin gibi olsa dünyada milyon tane futbol akademisi olur hiçbiri de 11 çıkaracak oyuncu toplayamaz. idealist cümleler kurarken hayatın gerçeklerini ve iş dünyasının dinamiklerini göz ardı ediyorsunuz.
Elbette herkes istediği yere istediği şekilde yatırım yapar. Ama yatırım yaptıkları alanlarda sadece kendi nominal faydasını düşünüyorsa ülkeye faydası yoksa ben ona yatırım demiyorum bu da benim fikrim.  sonuçta o çocukların aileleri akrabaları vb ülkedeler ilkay dediğin çocuk balıkesir mi ne o taraflarda inşaat yatırımı yapıyor gitmeseydi acaba o inşaat nolurdu? bu cümleyi yazmışsın . 13 kat izin almasaydı yolsuzluk yapmasaydı, hakkı olmayan şeyi istemeseydi o zaman. Bu haksızlıkları yaptığı için CB ile poz vermek zorunda kalıyorsa bu onun yaptığı yatırımı hiçbir zaman haklı göstermez. O cümlede çocuk ne yapsın yazık işi yürüsün zihniyeti var. Ben de diyorum ki en baştan böyle yolsuz işlere bulaşmayaydı. Bulaşıyorsa da ceremesini çeksin. Çekmek istemiyorsa da CB nin yanında foto verdiği zaman eleştiri almayı göze alacak. Normal şekilde inşaatını yapsın neden fazlasına göz dikiyor ?
The great gig in the sky

Onur Küçük

• Ziyaretçi

almanyadaki seçmen futbolcuyla görüştü die oyunu değiştirmez zira  kürt kökenli seçmen hariç hepsi zaten buna oy veriyor ki ben çok sık görüşme imkanı buluyorum gurbetçi türklerle inanın ağzım açık kalıyor ülkenin yurtdışından iyi göründüğünü filan söylüyorlar üstelik bu görüştüğüm kişiler öle muhafazakar tipler filan da değil.

bu entegrasyon ve almanların iç politikasına müdahale edecek akıl oldugunu da sanmıyorum bu arada  :D  o kadar aklı olsa önüne gelen kandırıp aldatmazdı...
Yurt dışında eziliyor bir çoğu  ve  onları ezenlere karşı yalandan atarlanan bir lider buldukları için ona sahip çıkıyorlar. Bunlara yurt dışındaki Türklerin durumunu anlatan bunları kazanmak için nelerin yapılması, nasıl bir strateji izlenmesi gerektiğini anlatan Türklerin olduğu her yerde örgütlenmiş bir yapı vardı. O yapı ile sonra yaşananlar malum. Acaba ülkenin yurt dışından iyi göründüğünü mü söylüyor orada yaşayanlar yoksa sahip çıkmak babında ülkenin iyi göründüğüne inanmak mı istiyorlar?  Bu sosyolojik bir durum.

O kadar akıllı değil ama ülkenin yarısını kandıracak kadar kurnaz.

Çevrimdışı underworld

bi fantazi yapasım geldi tolgay ozzi ikilisini satalım klaasseni 2sene kiralayalım emre akbabanın bonservisini alalım bu ferdiyi de alalım orta 3lü medel 6 klaassen 8 emre 10  olsun
Fazla sürkülasyon iyi değil reyis...
Bu sene hoca ve futbolcular geçen seneki tevazuyu pek göremeyecekler

Çevrimdışı tangaz

Elbette herkes istediği yere istediği şekilde yatırım yapar. Ama yatırım yaptıkları alanlarda sadece kendi nominal faydasını düşünüyorsa ülkeye faydası yoksa ben ona yatırım demiyorum bu da benim fikrim.  sonuçta o çocukların aileleri akrabaları vb ülkedeler ilkay dediğin çocuk balıkesir mi ne o taraflarda inşaat yatırımı yapıyor gitmeseydi acaba o inşaat nolurdu? bu cümleyi yazmışsın . 13 kat izin almasaydı yolsuzluk yapmasaydı, hakkı olmayan şeyi istemeseydi o zaman. Bu haksızlıkları yaptığı için CB ile poz vermek zorunda kalıyorsa bu onun yaptığı yatırımı hiçbir zaman haklı göstermez. O cümlede çocuk ne yapsın yazık işi yürüsün zihniyeti var. Ben de diyorum ki en baştan böyle yolsuz işlere bulaşmayaydı. Bulaşıyorsa da ceremesini çeksin. Çekmek istemiyorsa da CB nin yanında foto verdiği zaman eleştiri almayı göze alacak. Normal şekilde inşaatını yapsın neden fazlasına göz dikiyor ?

sen hukuk adamısın ankara polatlı yolunda bi otogaz istasyonu var arsanın L lejantı var ve arsanın/adamın hiç bir eksiği olmamasına rağmen yıllardır imarda A lejant işletemiyor ne polatlı belediyesinden ne de büyükşehirden işini çözemedi adam gurur yaptı bağış! yapmadıgı için işi çözülmüyor. bu işi çöz sana normal vekalet ücreti haricinde 100bin ekstra ödeme yapacağım.

bu örneği vermemdeki nedeni gayet iyi biliyorsun bu ülke sizin sölediğiniz ülke değil. ilkayın inşaattan dewam edecek olursak verdiğim linkin içeriğini okumadım bile adam nasıl bir inşaat yapıyor detayı ne hiç bilmem burda sözkul abi 13 kat deyince bilgi sahibi oldum merak edip linkin içeriğini hala okumuyorum az evvelde belirttiğim gibi o linki verme amacım burda yatırımı yoktur ifadesi üzerine oyuncunun yatırımı varmış eksik bilgiyle yorum yapmayın demek içindi.

bu arada ilk paragraftaki teklifim hala geçerli  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Fazla sürkülasyon iyi değil reyis...
Bu sene hoca ve futbolcular geçen seneki tevazuyu pek göremeyecekler

katılıyorum benim en sevdiğim transfer stratejisi fazlalıklardan kurtul sadece 2 oyuncu al şeklinde. gerekiyorsa o seneyi kaybet sonraki sene 2 oyuncu daha al ama hep doğruyu al eliti kovala şeklinde. 10 milyonla çıkıp 2lik 5 oyuncu alma 5lik 2 oyuncu al daha rewadır.

lakin, ozzi tolgay ikilisi de kabak tadı verdi be dostum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamların izleyebildiği uydu kanallarının tamamı yandaş, geldikleri zaman da gördükleri tek şey yollar ve köprüler.

Euro'nun artması da işlerine geliyor.

Destek vermeleri normal.

Çevrimdışı underworld

katılıyorum benim en sevdiğim transfer stratejisi fazlalıklardan kurtul sadece 2 oyuncu al şeklinde. gerekiyorsa o seneyi kaybet sonraki sene 2 oyuncu daha al ama hep doğruyu al eliti kovala şeklinde. 10 milyonla çıkıp 2lik 5 oyuncu alma 5lik 2 oyuncu al daha rewadır.

lakin, ozzi tolgay ikilisi de kabak tadı verdi be dostum.
Evet yüzleri eskidi
Zaten bizde bir oyuncunun maksimum oynama süresi 5 yıl

Çevrimiçi sozkul

Miting yoksa olayı seçimle bağdaştıramıyorlar Onur, veyahut oyumuz RTE’ye diye konuşmadıkları için kameralara olayın seçimle alakası olmamış oluyor, ingiliz basının bir bölümü Theresa May’in seçimler öncesinde Erdoğanla görüşmesini boşuna eleştirmiş anlaşılan. 

Çevrimiçi sozkul

Hala neden  1. Ligde değil, yetenekliyse. orda pek takmıyorlar yaş olayını, fiziksel durumumu uygun değil?

Çevrimiçi sozkul

Aslında bir yenilenmeye ihtiyaç var haklı olabilirsin, seneye şampiyon olamazsak hem Ozi, hem Tolgay ıslıklanarak gönderilebilir, taraftara pek güvenmiyorum bu anlamda. Şimdiden bireysel küfür ve kızgınlıklar başladı ikisine karşı.  Belkide böyle yapmak lazım, tek sıkıntı zaman. Avrupa ligi ön elemelerini mutlaka geçmeliyiz, yoksa gırdır mevzusu oluruz.

Etiketler: