bu ffp acaip can sıkıcı heriflerin direkt ban yemesi gerekirken uefa ilk kez bir takıma 2.yapılandırmayı yapıyor bu şey gibi biraz 10 yıl hapis cezan var 3 yıl yatıyorsun şartlı tahliye ediliyorsun çıktıgın gün gidip katliyam yapıyorsun 35 yıl+ kalan 7 yıl toplamı ceza alman gerekirken şartlı tahliyen 7 yıldan 10 yıla çıkarılıyor ve dışarda takılmaya dewam ediyorsun.
muhtemelen bu ceferinin uefa başkanlığından kaynaklı bir durum yd ve ekibi fenerbahçemizden sonra galatasarayımızıda her türlü koruyup kollamışlar 
Öyle düşünme.
Biz de FFP'yi ilk imzaladığımızda pek üzülmemiştik, ama ne menem bir şey olduğunu 3 senede gördük.
Resmen boyunduruk altına alıyor kulübü. Kiraladığımız adamları tutamadık, kadrodaki kilit adamları satmak zorunda kaldık, bonservisi elinde adamların imza parası kaprislerini çektik.
Üstüne bir de sene sonunda kar zarar taahhüdü var, en fenası bu.
En basit madde olan oyuncu bildirim kısıtlaması bile sıkıntı olmuştu, bakalım her maça 11 yabancı ile çıkan ve (bırak altyapıyı) Türkiye'de doğan Serdar ve Selçuk dışında bir tane adamı olmayan Galatasaray, UEFA listesini nasıl hazırlayacak. 13+4+4, çok eğlenceli olacak. Şu anki kadrolarının yarısı Avrupa kupalarına bildirilemeyecek, isyan çıkmaması imkansız.
Men dediğini 1 sene çekiyorsun, bitiyor. Bu 4 sene sürüyor.
Bazı aklı başında Galatasaray'lılar men yesek daha iyiydi diyor, diğerleri de "bu ceza değil, ödül" goygoyunda.
Kaldı ki bu sene men cezası alsalardı Fenerbahçe direkt katılacaktı, Başakşehir ön eleme oynayacaktı. Bir de yine sadece lige odaklanmış Galatasaray'la yarışacaktık.
Bence bu mevcut durum bizim için daha tercih edilebilir.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi