2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653789 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

şayet doğruysa hoca akıllıca şeyler söylemiş; talişka yerine babeli oynatırım kanat rotasyonum yeterince kalabalık eldekiler yeter hem yedek kalmazlar verim alırım bana santrafor ve sağ bek alın yeter demiş. aferim hocama aynı bizim kafada. fazlalıklardan kurtul maaş yükünü düşür mevcutları verimli hale getir bu ligin zaten üstünde kadro var. haa birde negredo gitmeli  :D

Babel, çok top kaptırır o pozisyonda.

Çevrimdışı Koa_lAA

benim görüşüm bir başarısızlıkta yeni kurmaya çalışılan modern yapıdan vazgeçip geleneksel metodlara dönmemek gerekir... denediler, bizde benzer pozisyon için denedik... olmadı... hemen yönetim kurulu şef sıkaut çıkardı kendi içinden.. olmadıysa git background u daha kuvvetli birine bak... yine dene... dediğin yapıyı oturtmak zaman alacaktır belki ama yurt içi başarı için toplama takım bile yetebiliyor @atalay  önemli olan avrupa hedefse şayet temeli sağlam atmak... yoksa gs bile geçen sene toplama takımla enteresan bir şekilde şampiyon oldu...

Çevrimdışı underworld

Babıl, IFve OOS de oynatılırsa sezon sonu tazminatını verip kovarız.

Çevrimdışı tangaz

Jesus erken davranmış bence.

Zidane'ın gidişi domino etkisi yaratacak, Jesus kendisini Premier League'de tepe takımlardan birinde bulabilirdi.

Ama Mourinho dışındaki Portekiz'li teknik direktörler (ya da menajerleri) rekabetten çok parayı tercih ediyorlar galiba.

Vitor Pereira ve Jesus en prim yaptıkları dönemde Arabistan'a gittiler. Andre Villas Boas da ilk fırsatta Rusya üzerinden Çin'e.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

premier lige bu yıl 2-3 daha portekizli hoca gidiyor die biliyorum epl menajerler liganos üçgeni daha çok kişiyi zengin edecek belli ki...

muhtemelen hatta kesin takım sahipleri de bi güzel para aklıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

İşin düsturu bu aslında. Fakat adlandırmak için değil pratikte işin düsturuna uygun bir çalışma alanı sunabilmek önemli. İlaveten tarzına dair done vereyim. Moneyball filmini izlediyseniz çalışma metodunun benzer olduğunu söyleyebilirim. Birçoğu gibi gelenekçi veya oyuncunun karakteri-performans ve potansiyel aralığı-oyuncu gurubun saha içinde profil açısından birbirini tamamlamasından çok işi rakamsal veriler üzerinden okumayı seviyor. Genelde rakamlar, destekleyici veriler olarak okunur. O istatistik filterisinden geçemeyeni pek tercih etmiyor. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 15:40:22 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

bu ffp acaip can sıkıcı heriflerin direkt ban yemesi gerekirken uefa ilk kez bir takıma 2.yapılandırmayı yapıyor bu şey gibi biraz 10 yıl hapis cezan var 3 yıl yatıyorsun şartlı tahliye ediliyorsun çıktıgın gün gidip katliyam yapıyorsun 35 yıl+ kalan 7 yıl toplamı ceza alman gerekirken şartlı tahliyen 7 yıldan 10 yıla çıkarılıyor ve dışarda takılmaya dewam ediyorsun.

muhtemelen bu ceferinin uefa başkanlığından kaynaklı bir durum yd ve ekibi fenerbahçemizden sonra galatasarayımızıda her türlü koruyup kollamışlar :akuma:
Öyle düşünme.

Biz de FFP'yi ilk imzaladığımızda pek üzülmemiştik, ama ne menem bir şey olduğunu 3 senede gördük.

Resmen boyunduruk altına alıyor kulübü. Kiraladığımız adamları tutamadık, kadrodaki kilit adamları satmak zorunda kaldık, bonservisi elinde adamların imza parası kaprislerini çektik.

Üstüne bir de sene sonunda kar zarar taahhüdü var, en fenası bu.

En basit madde olan oyuncu bildirim kısıtlaması bile sıkıntı olmuştu, bakalım her maça 11 yabancı ile çıkan ve (bırak altyapıyı) Türkiye'de doğan Serdar ve Selçuk dışında bir tane adamı olmayan Galatasaray, UEFA listesini nasıl hazırlayacak. 13+4+4, çok eğlenceli olacak. Şu anki kadrolarının yarısı Avrupa kupalarına bildirilemeyecek, isyan çıkmaması imkansız.

Men dediğini 1 sene çekiyorsun, bitiyor. Bu 4 sene sürüyor.

Bazı aklı başında Galatasaray'lılar men yesek daha iyiydi diyor, diğerleri de "bu ceza değil, ödül" goygoyunda.

Kaldı ki bu sene men cezası alsalardı Fenerbahçe direkt katılacaktı, Başakşehir ön eleme oynayacaktı. Bir de yine sadece lige odaklanmış Galatasaray'la yarışacaktık.

Bence bu mevcut durum bizim için daha tercih edilebilir.

[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 11:15:17 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Babel, çok top kaptırır o pozisyonda.

talişkadan fazla olmaz bu sayı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Koa_lAA

babel i ortaya çekiyorsa çift forvet oynatacaktır... sistemi değiştiriyor demektir... klasik on numara gibi düşünmemek lazım.. yardımcı forvet-serbest oyuncu ya da sahte forvet yaratmak amacındadır gibi gibi...

Çevrimdışı tangaz

Öyle düşünme.

Biz de FFP'yi ilk imzaladığımızda pek üzülmemiştik, ama ne menem bir şey olduğunu 3 senede gördük.

Resmen boyunduruk altına alıyor kulübü. Kiraladığımız adamları tutamadık, kadrodaki kilit adamları satmak zorunda kaldık, bonservisi elinde adamların imza parası kaprislerini çektik.

Üstüne bir de sene sonunda kar zarar taahhüdü var, en fenası bu.

En basit madde olan oyuncu bildirim kısıtlaması bile sıkıntı olmuştu, bakalım her maça 11 yabancı ile çıkan ve (bırak altyapıyı) Türkiye'de doğan Serdar ve Selçuk dışında bir tane adamı olmayan Galatasaray, UEFA listesini nasıl hazırlayacak. 13+4+4, çok eğlenceli olacak.

Men dediğini 1 sene çekiyorsun, bitiyor. Bu 4 sene sürüyor.

Bazı aklı başında Galatasaray'lılar men yesek daha iyiydi diyor, diğerleri de "bu ceza değil, ödül" goygoyunda.

Kaldı ki bu sene men cezası alsalardı Fenerbahçe direkt katılacaktı, Başakşehir ön eleme oynayacaktı. Bir de yine sadece lige odaklanmış Galatasaray'la yarışacaktık.

Bence bu mevcut durum bizim için daha tercih edilebilir.

iyi de ben 2+1 men üstüne sattığın kadar al istiyordum ki  :D

Çevrimiçi sozkul

babel i ortaya çekiyorsa çift forvet oynatacaktır... sistemi değiştiriyor demektir... klasik on numara gibi düşünmemek lazım.. yardımcı forvet-serbest oyuncu ya da sahte forvet yaratmak amacındadır gibi gibi...

Bu dediğin Talisca'nın yerine çekilecek ifadesinden başka birşey ama.

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman 2. forvet Negredo'yu oynatsın, Babel yerinde iyi.

Çevrimdışı tangaz

bence hoca bizim beğenmediğimiz ama ŞLde bu sene iş gören talişkalı oyunu seviyor geriden uzun şişir ani baskınlı bol ortalı filan

Çevrimiçi sozkul

....
Yahu bu yonetim daha bismillah eriksona tazminat verdi, unutuyorsunuz. 25 milyon genel yonetim gideri yazmislar 2018 butcesine 100 sefer ozel ucak tutmuslar, biz zengin bir kulup degiliz, biraz tutumlu olmak lazim, sokaga atacak paramiz yok. Cok seviyorlarsa ucakla gezmeyi, kulube bir tane ozel jet alsinlar leasingle, ara ara kiralarsin parasi da cikar.
....

Bu 25 milyon önemli, bu tahmini gider üstelik.  bu ülkede gerçekleşen tahmin edilenden büyük çıkar hep. Daha önceki yıllarda neydi bu tahmin bulamıyorum.
Berk Hacıgüzeller  kongrede bazılarına kızdı ve açıklama yaptı, bana gelen herkese açıklama yaptım dedi.
Sorunuz varsa benimle iletişime geçip sorun dedi. Sormak lazım aslında..

Bu 100 uçak olayı nedir, takım için kiralanan uçaklar içinde mi, ben kaçırmışım bu bilgiyi. Beni aydınlatın.

Çevrimdışı tuncaboylu

iyi de ben 2+1 men üstüne sattığın kadar al istiyordum ki  :D
Ben de istiyordum da, maksimum 1+1 çıkardı. Onun da +1'i uygulanmazdı.

Aziz bütün sene bu senaryoya göre oynadı, "Her türlü pislikle Beşiktaş'ı geçelim, Galatasaray men alır, biz de CL'ye direkt gideriz" stratejisi uyguladı.

İşe yaramadığı gibi, Galatasaray'ın şampiyon olması seçimi de kaybettirdi. Galatasaray yerine şampiyon biz olsaydık, seçimde bu kadar az oy almazdı.

Çevrimdışı Koa_lAA

filmi izlemedim ama bahsettiğin filtreleri uyguluyorsa bence tr için faydalı olmaz... oyunu istatistik üzerinden kurgulamak bizde pek tutmaz gibi... yerli oyuncu profillerini özellikle istatistikler üzerinden nasıl yorumlayacak acaba ... @atalay

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Galatasaray'ın UEFA anlaşmasının detayları belli oldu

- ŞL listesine 25 yerine 21 oyuncu

- 6M € para cezası (2.5M € peşin, kalan alacaklardan düşülecek)

- 1.yıl 20M €, 2. yıl 10M €, 3. yıl sıfır zarar, 4. yıl 10M € kâr şartı.

- Sattığı kadar oyuncu alınacak.

Bu nasıl bir Lobidir arkadaş çıldırmamak elde değil biz yapsak en az 2 sene MEN yerdik :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

O zaman 2. forvet Negredo'yu oynatsın, Babel yerinde iyi.

bence direk 4-4-2 oynar babel ile... top rakipteyken 5 li orta saha yapar... burda en büyük sorun q7 bu sistemin kanat oyuncusu değil... töre-lens daha mantıklı...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada 34 yaşında adamı ne yapacağız dediğimiz Listayner Arsenale gitmiş

Bir oyuncunun Fizik ve kondisyonu sağlamsa yaş kaç olursa olsun oynar arkadaş

Adam 34 yaşında Dünyanın en tempolu ligine gitmiş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bu nasıl bir Lobidir arkadaş çıldırmamak elde değil biz yapsak en az 2 sene MEN yerdik :akuma:

21 içinde 4 tr 4 de kulüp altyapılı da vardır kesin

Çevrimdışı Koa_lAA

5. yıl yine anlaşma yapmak zorunda kalır bunlar  :D :D

4. yıl 10 milyon karı yapmaları çok zor... slaytta ne anlattıysa artık başkanları  :D

Çevrimdışı tangaz

Bu arada 34 yaşında adamı ne yapacağız dediğimiz Listayner Arsenale gitmiş

Bir oyuncunun Fizik ve kondisyonu sağlamsa yaş kaç olursa olsun oynar arkadaş

Adam 34 yaşında Dünyanın en tempolu ligine gitmiş

ben 1+1 yıllık kontratlı liştaynere sıcak bakıyordum walla gerek oyunu gerek herifliği ile tam aradığımız adamdı fark yaratırdı

Çevrimiçi murat

Ben de istiyordum da, maksimum 1+1 çıkardı. Onun da +1'i uygulanmazdı.

Aziz bütün sene bu senaryoya göre oynadı, "Her türlü pislikle Beşiktaş'ı geçelim, Galatasaray men alır, biz de CL'ye direkt gideriz" stratejisi uyguladı.

İşe yaramadığı gibi, Galatasaray'ın şampiyon olması seçimi de kaybettirdi. Galatasaray yerine şampiyon biz olsaydık, seçimde bu kadar az oy almazdı.

Üstelik kaybeden sadece fener ve aziz olmadı.biz, rte , yd, fenerasyondaki eski bjk liler, fenerasyon kurulları, türk futbolu vs vs çok kaybedenli oldu.

Çevrimdışı Koa_lAA

ben 1+1 yıllık kontratlı liştaynere sıcak bakıyordum walla gerek oyunu gerek herifliği ile tam aradığımız adamdı fark yaratırdı

en az 2,5 alırdı bizde... 34 yaşında adam... bence ozaman sen pek sıcak bakmazdın abi... ki bence almadığımız iyi oldu.. genç adam alalım artık yeter +30 yaş... o pozisyonda var zaten +30 bitane... yanına genç alıp yetiştirmek olmalı hedef..

Çevrimdışı tuncaboylu

Zidane'ın istifasının sebebi ortaya çıktı.

Katar milli takımıyla 4 yıllık sözleşme, 200 milyon Euro.

En komiği de, 4 sene sonra Dünya kupasında 3 maç sonrasında elenirse olacak herhalde.

Çevrimiçi murat

5. yıl yine anlaşma yapmak zorunda kalır bunlar  :D :D

4. yıl 10 milyon karı yapmaları çok zor... slaytta ne anlattıysa artık başkanları  :D
4 yıl sonra 10 miyon küçük para olur.sadece bizim paramız değer kaybetmiyor.bu siyasilerle bir yolu bulunur.

Etiketler: