2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644360 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Sorun su, Talisca icin en azindan gol atti, asist yapti diyebiliyorum. SL'de de Cenk - Talisca cikardi buyuk oranda gruptan. Oguzhan icin hic bir sey yapti diyemiyorum. Necip'i koysak ne siralamada daha altta olurduk, ne de Oguzhan'dan az katki verirdi ayni mevkide. Oyle mi degil mi? O zaman neye gore 2.5-3'ler havada ucusuyor? Kimsenin bunu skora indirgedigi falan yok, Medel'e niye tek kelime eden yok, cunku katkisi bariz ortada. Ne Oguzhan, ne Tolgay 2-2.5 milyon eurolari hak edecek bir oyun oynamiyorlar. Begenmedigim Ozan Tufan 9 macta 3 gol 2 asistle oynamis, FB'nin 10 numarasi forvetleri bizimkilerden daha mi iyi? Ikisinin toplamda almasi gereken miktari birine veriyoruz sorun o. Oguzhan 1.3'e imzaliyorsa kalsin diyorum zaten, ama istenen rakamlari hak edecek seviyede degil soyledigim bu kadar basit.
Nejipjan bu sene oguzhandan da tolgaydan da daha faydali olurdu.
3 mac oynat 1 mac dinlendir 2 mac oynat 1 mac dinlendir sonra kadroya al 60da sok ve iki hafta dinlendir sonra gene 3 mac ilk11. Nejipjan dongusu

Çevrimdışı Savaş

Ikardi falan almiyordur o parayi abi. Gerzek ingilizlerin verdikleri paralara bakmamak lazim bu isin en dogru yapildigi yer bence italya. Italyadaki maaslar bizim icin ornek olmalidir. Ya da ispanyadan real ve barcayi cikarip kalan takimlarin maaslarina bakmak lazim.

8 milyon yuro avrupada simdi kesin bilmiyorum kusuratli sallayacam epl, real ve barcayi disarida tuttugumuzda 17 adamdan fazla alan yoktur bu parayi bence.

Anormal manyak bir para veriyoruz, sonra akilsizlik dedigimizde necmi abi kiziyor. Bu yonetimin yaptigi boyle 1 degil 2 degil 3 degil 4 degil. Bi tsne olur ama rvo gibi kariyeri olur falan adam tutmadi deriz, herif karakterisz cikti riza baba deriz. Mesela love transferinin yillik maliyeti negredoya yakin elestiriyormuyum, hayir. Anlayabiliyorum, adam herkesi sasirtti, beton gibi geldi buraya.
Simdi bazi arkadaslar cikip e yonetim bu adamla yuzyuze gorustu, berazilyaya gitmek istedigini soylememistir diyebilir, onu bilemiyoruz.

Yahu bu yonetim daha bismillah eriksona tazminat verdi, unutuyorsunuz. 25 milyon genel yonetim gideri yazmislar 2018 butcesine 100 sefer ozel ucak tutmuslar, biz zengin bir kulup degiliz, biraz tutumlu olmak lazim, sokaga atacak paramiz yok. Cok seviyorlarsa ucakla gezmeyi, kulube bir tane ozel jet alsinlar leasingle, ara ara kiralarsin parasi da cikar.
Yaptiklari sacma sapan gereksiz transferleri siralamayacam, ben yazmaktan yoruldum yonetim transferden yorulmadi boylelerini.

Neyse ortamlarda feda, deriz, yedi yetimin hakki deriz.
Benim anlamadigim bu israf bir beni mi rahatsiz ediyor.

Ona buna iftar vermeler falan, neden bir tek ben soruyorum o faturayi kim oduyor, diye
Yahu silkinin arkadaslar azicik yoksa silkeleneceksiniz

Neyse kulubun soyunma odasinda buzdolabi varsa, sorun yoktur kulup ekonomisinde
Maksimum 300-400 bin euroya oynayan Larin'e 1.6 milyon euro verirsen olmaz bu iş.

Sanki biz Larin'in eski takimindan daha berbat haldeyiz de daha yüksek para ile getiriyoruz. Ulan CL oynadik en başta. Hayir ne dedik yani, bak Larin sen gel, hem CL oynayacaksın, hem milyonlarca taraftar var, hem stad dolu, hem de aldiginin min 4 katı.

Şu adam ispanyaya gitse max 500 bin euro 'ya oynar. O kadar bile vermezler adı sanı duyulmamış genç futbolcuya. Şaka gibi yemin ederim. Sonra 500 bin forma sattik mi? Yok bir formadan ne kadar kalıyor? Sacma sapan hesaplar yapıyoruz. Bu hesabı taraftar yapıyor yonetim para dağıtıyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bu sene sıkıntılı olecek... ali koç... eğer aziz in yolundan gidip masa başı işlere kalkışırsa o lobiyle başetmek çok zor olur...

şöyle ki tüsiad başkanını bile kendi emrine yönetici yapan bi adam... heralde asbaşkan yapacakmış onu da...

tek yol.. kuvvetli futbol... ezip geçmek lazım... 

O ıs  bence  daha bellı olmayabilir.. Bu adamlar buyuk sirketler yoneten egolu  adamlar ben ilk 6 ay icinde u yonetimde en az iki  istifa beklerim ...Yonetim oturana kadar uc dort  yonetici  bir sene iinde istifa etmis olur kanimca... Bu genelde oyle olur
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

O ıs  bence  daha bellı olmayabilir.. Bu adamlar buyuk sirketler yoneten egolu  adamlar ben ilk 6 ay icinde u yonetimde en az iki  istifa beklerim ...Yonetim oturana kadar uc dort  yonetici  bir sene iinde istifa etmis olur kanimca... Bu genelde oyle olur
baskan ali koc degil baskasi olsa kesin boyle olurdu ama ali koca anca hayranlik besler o yonetimdekiler.

Çevrimdışı mylife1903

Oguzhani da iyi gomduk. Isin gercegi 2 milyon bi paraya imzalasin kalsin 5 sene daha eger oguzhani elde tutamazsak oraya 5 milyon bonservisli 2 milyon alacak ne verecegi belli olmayan 3-4 adam transfer edecekler astari yuzunden pahaliya gelecek.

Ornekler cok. Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir.

Çevrimdışı tangaz

Oguzhani da iyi gomduk. Isin gercegi 2 milyon bi paraya imzalasin kalsin 5 sene daha eger oguzhani elde tutamazsak oraya 5 milyon bonservisli 2 milyon alacak ne verecegi belli olmayan 3-4 adam transfer edecekler astari yuzunden pahaliya gelecek.

Ornekler cok. Yaptiklari yapacaklarinin teminatidir.

onaylıyor ve 1 arttırıyorum yerine alınacağın maaşı en az 3 olur, stoperlere 3-4,5 veriyoruz ameriqada 150bine oynayan çocuğa 1,6 veriyoruz hırvatistanda 125bine oynayana 1,2 veriyoruz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Maksimum 300-400 bin euroya oynayan Larin'e 1.6 milyon euro verirsen olmaz bu iş.

Sanki biz Larin'in eski takimindan daha berbat haldeyiz de daha yüksek para ile getiriyoruz. Ulan CL oynadik en başta. Hayir ne dedik yani, bak Larin sen gel, hem CL oynayacaksın, hem milyonlarca taraftar var, hem stad dolu, hem de aldiginin min 4 katı.

Şu adam ispanyaya gitse max 500 bin euro 'ya oynar. O kadar bile vermezler adı sanı duyulmamış genç futbolcuya. Şaka gibi yemin ederim. Sonra 500 bin forma sattik mi? Yok bir formadan ne kadar kalıyor? Sacma sapan hesaplar yapıyoruz. Bu hesabı taraftar yapıyor yonetim para dağıtıyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

larin 150 bine oynuyordu ameriqada konduramadığın için ikna olmayıp 300-400bin demişin ama işin acısı da gerçeği de bu. ispanya dediğin yerde de 500binlik kontrat kapsa eline geçecek net 300bini bulmuyor bizde kazandığının 5de 6da 1i...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

1.5'a oynayan taliscaya ve kiralık olduğunu bilmene rağmen 2.5 verirsen herkes daha fazlasını ister.

maaşlar dengeli olmalı. avrupada nasılsa bizde de öyle olmalı. o zaman bonservis ödemek için paramız olur.
Aynı şeyi yazıyorum. Hem de kimse dile getirmeden önce. Üç sezon topa dokunmayan oyuncuya-ayak basana-kulübede havlu tutana bu kontratları verirsen düzenli oynayanlar da ister. Normal. Daha yüksek verim alabilecek bir oyuncuyu daha makul ücretlere bul-oynat. Bütün mesele bu zaten. @BesiktasTaraftari2017
Benim maas skalama kalsa hic biri su an aldiklari maaslari alamazlar. Dunyadan, matematikten habersiz insanlar sozlesmeleri yapinca mecbur bari bunlari versinler diyoruz. Oguzhan ayarinda bir oyuncu Avrupa'da asla o paralari kazanamaz. Ispati zaten bize gelmeden once Tolgay, Oguzhan, Atiba gibi oyuncularin aldigi ucretler. Pektemek'e bile 1.7 milyon euro veren bir yonetim anlayisi soz konusu. Pektemek ya Pektemek bu paralari kazaniyor. Gercekten Araplar'a laf atmayi seven bir milletimiz var ama ne zaman parayi tutanlara baksam belki de tek eksigin petrol cikmamasi oldugunu dusunuyorum ister istemez. Sonra vay efendim Duyun'u Umumiye, vay efendim IMF, vay efendim kapitulasyonlar, vay efendim su lobi bu lobi.
Herkes ne güzel, aynı şeyi yazıyor.

Peki neden kimse bizim Avrupa'da yaşamadığımızı söylemiyor?

Oğuzhan'a 1.3 verelim, Avrupa'da bu parayı bile bulamaz. Doğru.

Peki Fenerbahçe ve Galatasaray 2.5 verince ne olacak? Adamların en düşük maaş alan adamı o kadar alıyor zaten.

Gitsin ne olacak diye atar yapabilecek bir yerli havuzu var mı? Yok.

Anadolu takımları Oğuzhan'ın yerine düşündüğün adama 6-7 bonservis istiyor.

Mecbur gidip adı sanı duyulmamış gurbetçi getireceksin.

Bu maaş işi öyle kolay ayarlanabilir bir şey değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

Comolli tercih edilmiş. AKLI olan gerçek bir proje sunup Luis Campos'un kapısını çalar.

jesus u fazla bekletmişler... arabistana gitmiş o da... iyiki de öyle olmuş  :D

Çevrimdışı underworld

Vayy maaş hesapları alırım bir dal

Çevrimdışı underworld

Testi kırıldı, bundan sonra hizaya getirmek daha zor.
Zamanında 100 bin için kanlı bıçaklı olsaydık, çatışma çıkarsaydık şimdi bu tür hesaplar içinde bulunmazdık.

Çevrimdışı atalay

Oyuncun maaşlarının diğer majör liglerdeki gibi aynı tandasta yürümediğini, oyuncunun ise asset olduğunu defalarca kez yazdım. O yüzden bilen olarak beni katmaman lazım. Zaten benim adıma bu oyuncunun oyunculuğundan vazgeçme gibi bir şey söz konusu olamaz. Benden iki ileti okuyan biri bunu görür. Kaldı ki vurguladığın gibi pasaportu da bizim için değerli. Fakat bu kadar kolay ise daha düşük maliyete, daha verimli bir oyuncu bulup-daha yüksek performans alsınlar hatta bir sonraki satıştan da kazanç sağlasınlar. @tuncaboylu | Liste de o da mı varmış? Gelişmeyi artık bize yazmazlar bir süre diye yorumladım. Ve bizim yöneticilerin Güneş sonrası bir numaralı alternatifi bu isimdi. Onlarda aynısına yöneliyorsa biraz düşündürücü oldu. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2018, 10:18:31 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

şayet doğruysa hoca akıllıca şeyler söylemiş; talişka yerine babeli oynatırım kanat rotasyonum yeterince kalabalık eldekiler yeter hem yedek kalmazlar verim alırım bana santrafor ve sağ bek alın yeter demiş. aferim hocama aynı bizim kafada. fazlalıklardan kurtul maaş yükünü düşür mevcutları verimli hale getir bu ligin zaten üstünde kadro var. haa birde negredo gitmeli  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

şayet doğruysa hoca akıllıca şeyler söylemiş; talişka yerine babeli oynatırım kanat rotasyonum yeterince kalabalık eldekiler yeter hem yedek kalmazlar verim alırım bana santrafor ve sağ bek alın yeter demiş. aferim hocama aynı bizim kafada. fazlalıklardan kurtul maaş yükünü düşür mevcutları verimli hale getir bu ligin zaten üstünde kadro var. haa birde negredo gitmeli  :D
Ya da Babel'i 15'e satalım, Negredo'yu oynatsın Talisca'nın yerine.

Çevrimdışı mylife1903

Ben manevi evladini ceker talinin yerine dusunuyordum da kesme kaliyor karijma. Belki kafayla yukselip vurur diyecem ayakla atamiyor ya bu kafayla topu kontrol edip topukla atmaya calisir

Çevrimdışı tangaz

Ya da Babel'i 15'e satalım, Negredo'yu oynatsın Talisca'nın yerine.

negredo oynanacak bir kumar değil temposu da yetmez ayrıca kaç defa gördük takım kontraya çıkarken ya da babel soldan yardırırken negredonun kadraja dahi giremediğini

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncun maaşlarının diğer majör liglerdeki gibi aynı tandasta yürümediğini, oyuncunun ise asset olduğunu defalarca kez yazdım. O yüzden bilen olarak beni katmaman lazım. Zaten benim adıma bu oyuncunun oyunculuğundan vazgeçme gibi bir şey söz konusu olamaz. Benden iki ileti okuyan biri bunu görür. Kaldı ki vurguladığın gibi pasaportu da bizim için değerli. Fakat bu kadar kolay ise daha düşük maliyete, daha verimli bir oyuncu bulup-daha yüksek performans alsınlar hatta bir sonraki satıştan da kazanç sağlasınlar. @tuncaboylu | Liste de o da mı varmış? Gelişmeyi artık bize yazmazlar bir süre diye yorumladım. Ve bizim yöneticilerin Güneş sonrası bir numaralı alternatifi bu isimdi. Onlarda aynısına yöneliyorsa biraz düşündürücü oldu. @Koa_lAA
Benzer durum Töre için de geçerli.

Sakatlıktan dönüyor ve seneye sözleşmesi bitecek. Şu anda değeri düşük durumda, 1.5 civarı maaşla 2 sene uzatabiliriz.

Yoksa bu sene eski günlerine dönerse, seneye o da en az 2.5 isteyecek.

Çevrimdışı tangaz

Benzer durum Töre için de geçerli.

Sakatlıktan dönüyor ve seneye sözleşmesi bitecek. Şu anda değeri düşük durumda, 1.5 civarı maaşla 2 sene uzatabiliriz.

Yoksa bu sene eski günlerine dönerse, seneye o da en az 2.5 isteyecek.

şimdiden uzatmak lazım, hatta şartlı bir kontrat isabet olur. örneğin bu sene şu kadar maç oynarsan maaş bu istatistikler şu olursa maaş bu olur gibi süslemelerle o 1,5 rakamını yukarı çekersin oyuncuya da teşvik olur.

Çevrimdışı Koa_lAA

eski başkanları olsa düşünmezdi bile bu isimleri kendi yönetim tarzından dolayı ama yeni yönetimleri biraz daha kurumsal takılacak sanırım... o yüzden bu tarz isimleri daha duyarız gibi @atalay  ...

benimde güneş sonrası bikaç tercihimden, isteğimden birisi jesus olurdu... 1 numara tabiki sarri...

sanırım hala boşta sarri ... chelsea ile anlaşcak deniyordu... ne durumda bilmiyorum ama takımın başında hoca olmasa isteyeceğim ilk insan olur...

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdiden uzatmak lazım, hatta şartlı bir kontrat isabet olur. örneğin bu sene şu kadar maç oynarsan maaş bu istatistikler şu olursa maaş bu olur gibi süslemelerle o 1,5 rakamını yukarı çekersin oyuncuya da teşvik olur.
Yoksa seneye dert olacak. Galatasaray FFp'ye giriyor. Seneye sözleşmesi biten herkese salça olacaklar, oyuncunun talebi artacak.

Başkanın genel stratejisine de uygun, düşükken almayı sevenlerden kendisi.

Çevrimdışı tuncaboylu

jesus u fazla bekletmişler... arabistana gitmiş o da... iyiki de öyle olmuş  :D
Jesus erken davranmış bence.

Zidane'ın gidişi domino etkisi yaratacak, Jesus kendisini Premier League'de tepe takımlardan birinde bulabilirdi.

Ama Mourinho dışındaki Portekiz'li teknik direktörler (ya da menajerleri) rekabetten çok parayı tercih ediyorlar galiba.

Vitor Pereira ve Jesus en prim yaptıkları dönemde Arabistan'a gittiler. Andre Villas Boas da ilk fırsatta Rusya üzerinden Çin'e.

Çevrimdışı tangaz

Yoksa seneye dert olacak. Galatasaray FFp'ye giriyor. Seneye sözleşmesi biten herkese salça olacaklar, oyuncunun talebi artacak.

Başkanın genel stratejisine de uygun, düşükken almayı sevenlerden kendisi.

bu ffp acaip can sıkıcı heriflerin direkt ban yemesi gerekirken uefa ilk kez bir takıma 2.yapılandırmayı yapıyor bu şey gibi biraz 10 yıl hapis cezan var 3 yıl yatıyorsun şartlı tahliye ediliyorsun çıktıgın gün gidip katliyam yapıyorsun 35 yıl+ kalan 7 yıl toplamı ceza alman gerekirken şartlı tahliyen 7 yıldan 10 yıla çıkarılıyor ve dışarda takılmaya dewam ediyorsun.

muhtemelen bu ceferinin uefa başkanlığından kaynaklı bir durum yd ve ekibi fenerbahçemizden sonra galatasarayımızıda her türlü koruyup kollamışlar :akuma:

Çevrimdışı sozkul

:ok: Aynı şeyi yazıyorum. Burası eğlence dünyası acırsan yönetemezsin.

Oda diyorki olayın acıma ile alakası yok.  İşe yaramayan kulübe oyuncularına oynayanlardan fazla para verirsen bu sıkıntıyı yaşarsın.

Çevrimdışı Koa_lAA

bu ffp acaip can sıkıcı heriflerin direkt ban yemesi gerekirken uefa ilk kez bir takıma 2.yapılandırmayı yapıyor bu şey gibi biraz 10 yıl hapis cezan var 3 yıl yatıyorsun şartlı tahliye ediliyorsun çıktıgın gün gidip katliyam yapıyorsun 35 yıl+ kalan 7 yıl toplamı ceza alman gerekirken şartlı tahliyen 7 yıldan 10 yıla çıkarılıyor ve dışarda takılmaya dewam ediyorsun.

muhtemelen bu ceferinin uefa başkanlığından kaynaklı bir durum yd ve ekibi fenerbahçemizden sonra galatasarayımızıda her türlü koruyup kollamışlar :akuma:

bence direk psg ektisi... adamlar geçen sene 400 m yuro iki topcuya verdiler... bırak cezayı nerdeyse ödül alacakalar uefa dan... sonuç ffp de esnemeler... olan bize oldu... madem bizde marcelo yu satmayıp, abuşu alıp lige ambargo koysaydık...

cas a şikayet edelim aga bukadar olmaz... bize gelince sat yoksa men olacan... adamalr yapınca hiç tık yok.. adaletsizlik dünyaya yayılmış... elon musk beni de yanında marsa götür...

Çevrimdışı atalay

Seçtikleri DoF L'pool'da epey başarısız oldu. Uzun süredir çalışmıyor ve buranın yapısı farklı. Daha önce sahip olduğu imkanlar ve yarıştığı ortam bambaşkaydı. Altyapıdan-üst yapıya kadar yapılacak planlama, lojistik planlamadan geleceğe dair bir dolu projeksiyona kadar birimler arasındaki işleyişin sağlıklı olması için sunacakları ortam önemli. Eski Network'ü değişebilir, keza tarama ekibinin beslendiği ana kaynaklar. İşin scouting tarafında transfer algoritması mutlaka değişecektir. Zira sunacakları bütçe önemli. Bana göre scout sayısını düşük tutmak en sağlıklı olanı. Chief Scout tercihine dair ise bir tahminin var. İyi bir fizibilite yapıp gelmesi ve buranın dinamiklerini kısa sürede gözlemlemesi lazım. @Koa_lAA

Etiketler: