1.5'a oynayan taliscaya ve kiralık olduğunu bilmene rağmen 2.5 verirsen herkes daha fazlasını ister.
maaşlar dengeli olmalı. avrupada nasılsa bizde de öyle olmalı. o zaman bonservis ödemek için paramız olur.
Aynı şeyi yazıyorum. Hem de kimse dile getirmeden önce. Üç sezon topa dokunmayan oyuncuya-ayak basana-kulübede havlu tutana bu kontratları verirsen düzenli oynayanlar da ister. Normal. Daha yüksek verim alabilecek bir oyuncuyu daha makul ücretlere bul-oynat. Bütün mesele bu zaten. @BesiktasTaraftari2017
Benim maas skalama kalsa hic biri su an aldiklari maaslari alamazlar. Dunyadan, matematikten habersiz insanlar sozlesmeleri yapinca mecbur bari bunlari versinler diyoruz. Oguzhan ayarinda bir oyuncu Avrupa'da asla o paralari kazanamaz. Ispati zaten bize gelmeden once Tolgay, Oguzhan, Atiba gibi oyuncularin aldigi ucretler. Pektemek'e bile 1.7 milyon euro veren bir yonetim anlayisi soz konusu. Pektemek ya Pektemek bu paralari kazaniyor. Gercekten Araplar'a laf atmayi seven bir milletimiz var ama ne zaman parayi tutanlara baksam belki de tek eksigin petrol cikmamasi oldugunu dusunuyorum ister istemez. Sonra vay efendim Duyun'u Umumiye, vay efendim IMF, vay efendim kapitulasyonlar, vay efendim su lobi bu lobi.
Herkes ne güzel, aynı şeyi yazıyor.
Peki neden kimse bizim Avrupa'da yaşamadığımızı söylemiyor?
Oğuzhan'a 1.3 verelim, Avrupa'da bu parayı bile bulamaz. Doğru.
Peki Fenerbahçe ve Galatasaray 2.5 verince ne olacak? Adamların en düşük maaş alan adamı o kadar alıyor zaten.
Gitsin ne olacak diye atar yapabilecek bir yerli havuzu var mı? Yok.
Anadolu takımları Oğuzhan'ın yerine düşündüğün adama 6-7 bonservis istiyor.
Mecbur gidip adı sanı duyulmamış gurbetçi getireceksin.
Bu maaş işi öyle kolay ayarlanabilir bir şey değil.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi