2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4644283 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi oguzhani bu haliyle tavla oynamaya cagirmazlar, yavas yavas zar atar, zari kirik atar, zari kahveden disari atar o
Gomez gibi adam olunca yaninda saginda solunda kim oynamis fazla onemi yok, ismael bile asist yapti sonra 2.5 milyon maas istedi. 7senede 1 asisti mi ne vardi ismailin gomezle iki oldu.

Bu soyle bisi
Riberto carlos kafu ile oyna onlerine mesela xaviyi koy soldan laudrup sagdan kiroyf yardirsin negredo gene gol atamaz. Anca gol sevincine katkida bulunur

haksızlık etme reis alan açmasını atlamayalım haa bir de duvar örer
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Gerzek fernandao bizim maçta tüm hava toplarını aldı.

Ben negredodan sittin sene faydalanabileceğimizi sanmıyorum. O kadar umutsuzum bu adamdan.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fernandao negredonun yarı parasına oynar 2 katı 3 katı gol atar bizim takımda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Ya bazı şeyleri bu kadar kolay unutuyorsunuz, hayret cidden.

2015 yazına dönün bakın bir.

Galatasaray şampiyon olmuş.
Fenerbahçe 70 milyon Euro harcıyor, gelen gidenin hesabı yok. Bir hafta Nani, sonraki hafta Van Persie geliyor.

Senin stadın ortada yok, adamlar 40 bin kombine satıyor.

Tosic, Rhodolfo peşinde koşuyorsun, adam Kjaer'i alıyor.

Ba'yı satıp Gomez'i almışsın, 20 maçta 4 gol atmış bir önceki sene. Quaresma zaten arıza, herkes Cucak diyor.

FFP'deki tek takımsın.

Yetmiyor, sene başında Tolgay sezonu kapıyor. Ozan Tufan derken onu da Fenerbahçe alıyor.

Kalede Brugge panteri Tolga var.

Bu şartlarda sezona başlayıp, sonunda şampiyon olduk.

Şimdiki derdimiz ne? Negredo'yu nasıl göndereceğiz?

Gönderemesek de faydalanacağız, gerzek Fernandao'nun gol kralı olduğu lig bu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okudum okudum hala oglu ismaeli unutmusun

Fernandao dedigin adam negredo yerine bizde olsaydi 10 puan farkla sampiyonduk
Dur emoji koyam :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Gerzek fernandao bizim maçta tüm hava toplarını aldı.

Ben negredodan sittin sene faydalanabileceğimizi sanmıyorum. O kadar umutsuzum bu adamdan.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fernandao ayisi bizde olsa 20 atardi 20
Negredodan hizli o fizikle

Çevrimdışı erhan mehmedov

yeni taliska olabilirmi acaba ?  :ebebe:  :alala:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Cok abartiyorsunuz. Bir iyi forvet, bir iyi ofansif orta saha, bir de 8 numarayla yine ligin net en iyi kadrosu bizde. Sag bekte eksik vardi, Opare'nin nasil yardiracagini hep birlikte gorecegiz. Sol bek Adriano - Caner, Adriano satilirsa Caner yine en iyi yerli sol bek. Stoperlerimiz Pepe, Vida, Mitrovic. Pepe satilirsa yerine adam alinacak. Her turu ligin en iyi defans hatti yine bizde. Orta sahada Medel ligin en iyi defansif orta sahasi. Gokhan Tore her turlu ligin en iyi yerli kanadi.

Ben Pepe, Adriano vs. gonderilsin diyorum ama bu sezonu firsat saydigimdan. Mesela, sampiyonlar ligine gidiyor olsak ikisi de kalmali derdim fakat gitmiyoruz. Sampiyonlar liginde olmamak, kupada da olmamak bizim icin aslinda bulunmaz bir firsat. Kadro daraltilabilir, kalite arttirilabilir, kadro genclestirilebilir. Risk almak icin de bundan daha iyi firsat olamazdi. Son 4 sene icinde en rahat sampiyon olabilecegimiz sezon onumuzdeki sezon, yeter ki firsati degelendirebilelim. Hem sampiyon olup hem gelecegi insa edelim. Bakin, Negredo'nun yari maasindan bile kurtulabilsek bence kardir, aynisi Love icin de gecerli. Keza Lens'ten kurtulmamiz farz, cunku sezon icinde de dedigim gibi Gokhan'in olusu Lens'ten daha etkili olacak, Quaresma Babel de kalirsa Lens sittin sene kadroya giremez.

Benim gonlumden gecen, Pepe, Quaresma, Babel, Adriano, Fabri, Pektemek, Tolgay, Oguzhan, Negredo, Love, Lens, Gokhan Gonul'un hepsinin gonderilmesi. Kalite olayindan degil, bu kadroyla sampiyon oldugumuzu dusunun, seneye CL'ye nasil gider bu kadro hepsi 35-36 olacak. O yuzden kadronun yenilenmesi icin bundan guzel firsat olamazdi, yonetimde akilli biri varsa bunu anlar. Daralma maralma demek transfer yapmamak, oyuncu almamak demek degil. Eldeki ise yaramaz dort adami cikarsan al sana istedigin tasarruf: Pektemek, Love, Lens, Negredo. Sat 3-5 demeden kurtul su safralardan.

Çevrimdışı kyiv

Love ve Negredoyu hemen hemen herkes gönderiyor.Gerçekte hiçbir yere gidecekleri yok tıpış tıpış parlarını ödemek zorundayız veya seve seve önümüzdeki sene kadroda göreceğiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Badem ne dediğini bilmiyor.

Çevrimiçi murat

doğru demiş ne var bunda sen milli oyuncuyu almışsın oynatmamış kiraya vermişsin o da bilmediği bir ortamda milli olabilecek seviyeye gelememiş olabilir.dah iyi bir seçenek yokmuş demekki yoksa vidayı da çağırmazlardı.

Love ve Negredoyu hemen hemen herkes gönderiyor.Gerçekte hiçbir yere gidecekleri yok tıpış tıpış parlarını ödemek zorundayız veya seve seve önümüzdeki sene kadroda göreceğiz.

Maaslarinin yarisini bile odeyecek bir kulup bulunursa gonderilmeliler. Yazik ya, yari maaslarindan kurtulsak edilecek tasarruf cok kaliteli bir forvetin maasi ediyor. Hep diyoruz iste, az al oz al. Sacma sapan adamlari doldurdular simdi gonderecek yer bulamiyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Maaslarinin yarisini bile odeyecek bir kulup bulunursa gonderilmeliler. Yazik ya, yari maaslarindan kurtulsak edilecek tasarruf cok kaliteli bir forvetin maasi ediyor. Hep diyoruz iste, az al oz al. Sacma sapan adamlari doldurdular simdi gonderecek yer bulamiyorlar.

negredoya verilen maaş avrupada 8 milyonyuro yıllığa oynayan adama tekabül ediyor elitplus oyuncu maaşı.

Oğuzhan şu an gayet iyi oynuyor.

Şöyle bir dizilim ile fena oynamaz oğuzhan.

Medel

Oğuzhan             ?

Çevrimdışı kyiv

negredoya verilen maaş avrupada 8 milyonyuro yıllığa oynayan adama tekabül ediyor elitplus oyuncu maaşı.

Bu da ders olsun bir daha kolay kolay ispanyol, sol ayaklı, kariyerinde doğru dürüst 1 sezonda 10 golü geçmeyene 4,5 milyon euro para basmazlar. Pahalı bir ders oldu bunu ancak çok ucuz yollu bulunan ve başlayacak sezonda birkaç level atlayan isimsiz bir yetenek paklar.

Çevrimdışı worns

Şöyle bir dizilim ile fena oynamaz oğuzhan.

Medel

Oğuzhan             ?

Oğuzhan girdi takım bir iki aklı başında atak yapmaya başladı şu an oynanan maçta. Kaldı ki çok dağınık bir oyun oynanıyor.

Eğer ezbere bir direk oyun oynayıp orta saha ikilisini ileri geri koşturup durmayacaksak Oğuzhan yine bu ligin en iyi orta sahalarından biri olduğunu gösterecektir, ben değerinin anlaşıldığını düşünmüyorum.

Yazdığın dizilişteki boşluğa Klaasen gelse çok vaatkar bir orta saha olur.

Oğuzhan girdi takım bir iki aklı başında atak yapmaya başladı şu an oynanan maçta. Kaldı ki çok dağınık bir oyun oynanıyor.

Eğer ezbere bir direk oyun oynayıp orta saha ikilisini ileri geri koşturup durmayacaksak Oğuzhan yine bu ligin en iyi orta sahalarından biri olduğunu gösterecektir, ben değerinin anlaşıldığını düşünmüyorum.

Yazdığın dizilişteki boşluğa Klaasen gelse çok vaatkar bir orta saha olur.

kaptanlığı ve 10 numarayı kaldıramadı oğuzhan.

15 numarayken ve kaptan değilken gayet iyiydi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya bazı şeyleri bu kadar kolay unutuyorsunuz, hayret cidden.

2015 yazına dönün bakın bir.

Galatasaray şampiyon olmuş.
Fenerbahçe 70 milyon Euro harcıyor, gelen gidenin hesabı yok. Bir hafta Nani, sonraki hafta Van Persie geliyor.

Senin stadın ortada yok, adamlar 40 bin kombine satıyor.

Tosic, Rhodolfo peşinde koşuyorsun, adam Kjaer'i alıyor.

Ba'yı satıp Gomez'i almışsın, 20 maçta 4 gol atmış bir önceki sene. Quaresma zaten arıza, herkes Cucak diyor.

FFP'deki tek takımsın.

Yetmiyor, sene başında Tolgay sezonu kapıyor. Ozan Tufan derken onu da Fenerbahçe alıyor.

Kalede Brugge panteri Tolga var.

Bu şartlarda sezona başlayıp, sonunda şampiyon olduk.

Şimdiki derdimiz ne? Negredo'yu nasıl göndereceğiz?

Gönderemesek de faydalanacağız, gerzek Fernandao'nun gol kralı olduğu lig bu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu sadece isimler değil sen onu anlamamışsın. Ben temeli olmayan bir oyuncu topluluğundan ve oyundan bahsediyorum.

O sezona başlarken elimizde Töre, Oğuzhan, Olcay, Cenk, Kerim gibi genç oyuncular ve o oyuncuların kimyasını tutturdukları bir oyunları vardı taa Samet Aybaba dönemine dayanan. Temel vardı temel.

Herkes bu seneki Şampiyonlar Ligi başarısından söz ediyor. O oyunları oynayan takımdan kaç kişi Beşiktaş'ta olacak bir sonraki ŞL macerasında? +35'e dayanmış hatta aşmış adamlar mı?

Hala güne odaklanıyorsunuz. Ne yazık ki yönetim de öyle yapıyor ki Ağustos'ta kiralanan adamların gelip geçtikleri yere döndü Beşiktaş.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Daha önce Beşiktaş forması ile pozlar paylaşan Dokali’nin yeni paylaşımı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

kaptanlığı ve 10 numarayı kaldıramadı oğuzhan.

15 numarayken ve kaptan değilken gayet iyiydi.
Oğuzhanı severim hiç ayrılmasın hatta jübilesini burda yapsın
ama Fazla şimardı 10 numarayı ve kaptanlığı hakedene vermek lazım
egoları bazı şeylerin önüne geçti kaptan olduğu müddetçe bu yönünü törpülmesi imkansız.

Çevrimdışı Neo Nesil

Daha önce Beşiktaş forması ile pozlar paylaşan Dokali’nin yeni paylaşımı.

T'yi büyük yazsaymış keşke. Çünkü Hindi diyerek aklınca Türkiye'mizi ti'ye almış.

tamam vurmayın beyler sadece şakaydı :evillol:
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2018, 21:52:09 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Neo Nesil

bir ara bu badem fb tv muhabbiri değil miydi?  :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu sene işimiz zor kafasına katılmıyorum. Hala ligin en iyi kadrosu bizde. Kötü geçti dediğimiz son sezon takım tarihinin en büyük ŞL başarısı gerçekleşti. En santraforsuz halimizle bile 1 maçla lig kaybedildi. Bunlar da genellikle ilk devrenin saçma puan kayıplarının ürünüydü. 2. yarı iki önemli maç kaybetmemize rağmen yeterli 41 puanı toplayabildik.

Talisca kayıp ama Taliscasız orta saha farklı şeyler de kazandırabilir. Hala 15-16'daki oyunun bir level üstünü deneyebilecek hocamız ve bir kaç takviyeyle gayet uyum sağlayabilecek kadro yapımız mevcut.

Kısacası yeni sezona da favori başlayacağımızı düşünüyorum. Hatta gidişata göre Avrupa Ligi için de umutlarım var.

1 maçla mı?

bursa ve akhisar maçlarını kazansaydık şampiyonduk.

Valla isterse Oguzhan 3 gol 3 asist yapsin Milli Mac'ta. Sozlesmesi bitmis, kendimi gostereyim diye yirtiniyor. Koca bir sezonu 0 golle bitiren 8 numara olarak kusura bakmasin 2.5 milyonluk bir oyun oynamadi. Iyimis, milli takimda cosmus, kaptanligi kaldiramamis vs. vs. Bana ne kardesim, ayagina pranga mi bagladilar. Cikip 4-5 gol, 7-8 asist yapamiyorsa hak ettigi 1.5 milyon bile degil. Yonetim sacmalamaya basladi, Lens, Love, Negredo derken simdi bir de Oguzhan'la astronomik sozlesme laflari cikiyor. Bu da olursa iyi bir orta saha icin maas butcesi kalmayacagindan seneye Oguzhan yuzunden islemeyecek hucum hattinin forveti kimse ona sararsiniz artik gol atamiyor diye.

Çevrimiçi Mehmet57

Peki Oguzhan ne yapti? Korner direginde outa cikan toptan once calim atti, Cengiz’e guzel bir pas verdi.

Baska? Okay’in getirdigi topu berbat etmesi de tipik Oguzhan idi.

Yukardaki yoruma katiliyorum. “Gosterecek”, “gercek Oguzhan” diye diye iki sezondur berbat oyunu ortada, ki gectigimiz sezonu 0 GOLLE bitiren birinden gelecek sezon icin medet ummak da nekadar dogru olabilir? Acik ve net dusen bir grafigi var.

Oguzhan Senol hoca’nin ilk sezonundan sonra zaten misyonunu doldurmustu, en gec hoca’nin ikinci sezonunda devre arasinda gitmeliydi. Misyonu doldu, bu belli. Sozlesme uzaltilip satilmasi en dogrusu olur.

10’a Bernard, Oguzhan’in yerine de Klaassen ile bu takim ucar. Yeter ki oyuna agirligini koyabilen, istatistik yapan biri olsun. Sahsen Fellaini bile Oguzhan’a bakarak cok katar.

Çevrimdışı ardiles

Sağolasın @atalay.
Arkadaşlar uzman onayınıda aldım artık hergün furbol yorumlarımı okuyacaksınız...  :icool:

belli oranda demiş ama  :busted_cop:

Etiketler: