Cok abartiyorsunuz. Bir iyi forvet, bir iyi ofansif orta saha, bir de 8 numarayla yine ligin net en iyi kadrosu bizde. Sag bekte eksik vardi, Opare'nin nasil yardiracagini hep birlikte gorecegiz. Sol bek Adriano - Caner, Adriano satilirsa Caner yine en iyi yerli sol bek. Stoperlerimiz Pepe, Vida, Mitrovic. Pepe satilirsa yerine adam alinacak. Her turu ligin en iyi defans hatti yine bizde. Orta sahada Medel ligin en iyi defansif orta sahasi. Gokhan Tore her turlu ligin en iyi yerli kanadi.
Ben Pepe, Adriano vs. gonderilsin diyorum ama bu sezonu firsat saydigimdan. Mesela, sampiyonlar ligine gidiyor olsak ikisi de kalmali derdim fakat gitmiyoruz. Sampiyonlar liginde olmamak, kupada da olmamak bizim icin aslinda bulunmaz bir firsat. Kadro daraltilabilir, kalite arttirilabilir, kadro genclestirilebilir. Risk almak icin de bundan daha iyi firsat olamazdi. Son 4 sene icinde en rahat sampiyon olabilecegimiz sezon onumuzdeki sezon, yeter ki firsati degelendirebilelim. Hem sampiyon olup hem gelecegi insa edelim. Bakin, Negredo'nun yari maasindan bile kurtulabilsek bence kardir, aynisi Love icin de gecerli. Keza Lens'ten kurtulmamiz farz, cunku sezon icinde de dedigim gibi Gokhan'in olusu Lens'ten daha etkili olacak, Quaresma Babel de kalirsa Lens sittin sene kadroya giremez.
Benim gonlumden gecen, Pepe, Quaresma, Babel, Adriano, Fabri, Pektemek, Tolgay, Oguzhan, Negredo, Love, Lens, Gokhan Gonul'un hepsinin gonderilmesi. Kalite olayindan degil, bu kadroyla sampiyon oldugumuzu dusunun, seneye CL'ye nasil gider bu kadro hepsi 35-36 olacak. O yuzden kadronun yenilenmesi icin bundan guzel firsat olamazdi, yonetimde akilli biri varsa bunu anlar. Daralma maralma demek transfer yapmamak, oyuncu almamak demek degil. Eldeki ise yaramaz dort adami cikarsan al sana istedigin tasarruf: Pektemek, Love, Lens, Negredo. Sat 3-5 demeden kurtul su safralardan.