2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645349 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

vaneken mi? Yoksa esmer olanımı?esmer olan bu ikisinin kaymağını yiyor gibi geldi bana.
Fanakan abi fanakan aciyip bisi o
Deve gibi boyu var topa bi dokaniyor boyle sankim yillardir gormedigi sevgilisine dokunur gibi

Çevrimdışı sozkul

Burası için konuştuğumda yazmak istediğime direkt yazıyorum. Genel konuştuğum zaman sokağı, sosyal medyayı ve tribünü hedef alıyorum. O sebeple ekseriyet için söylüyorum. İlaveten aksine senin burada mütevazı yazıp-oyunu belli oranda doğru okuyabilenlerden olduğunu düşünüyorum. @sozkul

Sağolasın @atalay.
Arkadaşlar uzman onayınıda aldım artık hergün furbol yorumlarımı okuyacaksınız...  :icool:

Çevrimdışı sozkul

Demirören ve havuz medyası hiç istemiyordu Koç'un seçilmesini.

Balayı bitsin, medya ve federasyon bombardımanı başlar Ali Koç'a ve Fenerbahçe'ye.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben emin değilim @tuncaboylu. Gereksiz bir umut içerisindesiniz.
Bildik ama söylenmeyen nedenlerle, en kolay karşına alabildiğin takım Beşiktaş'dır bu ülkede.
Hakemlerin ben büyük takımı kayırmıyorum mesajını verdiği maçlar çoğunlukla sahamızdaki maçlar olmuştur.
Bu seneki şampiyonluk gerçekten çok önemliydi.

Belki bu olay bizede yarar, biraz daha düzgün rekabet ortamı fener ve bizim büyümemizin yolunu açar. İnşallah diyelim..

Çevrimdışı kyiv

Son dakika gelişmesi...

UEFA Başkanı Ceferin bu hafta Galatasaray başkanı Mustafa Cengizi ziyaret edip makamında hayırlı olsun diyecekmiş. Sebebi ziyareti Galatasaraya ceza verilmesi için değil önümüzdeki 4 yıl için her yıl için 100 milyon euro fazladan harcama kolaylığı içinmiş!!!

Martta başlayan ceza fiyaskosu 4 haziran itibarıyla zaaarrrtttladı. Bu ülkede ve hatta bu dünyada adaletin olduğuna inanmıyorum. Ceza mı hadi canım sende. Niyeti olan bu saate kadar bekler miydi? Galatasaray kim Real Madrid mi Barcelona mı Bayern mi Manchester mı? Avrupa futbolunun ne kaybı oldu onlar olmadığında?

Var bir oyunlar ama yapanın çoluğundan çocuğundan çıksın.

Çevrimdışı atalay

Persona non grata günlerinde öne çıkardığım şeylerden biri de kongre yapısıydı. Açıkçası seçim sonucu ile ilgilenmiyorum. Fakat 5-6 bin ile 20-21 bin arasındaki farkı oylama sonucunda görmüşsünüzdür. Bunun yeni farkına varmış olmak enteresan. Zira kendi camia içlerinde şaşkınlık yaşayanlar var. Bu, birçok kulüp adına aynı zamanda sıcak para akışı için de değerli. Kısırdöngü içinde bir kez daha tekrarlayayım. Fakat bunlar süreç içinde suistimale müsait durumlar barındırıyor. Burada da başta dernek statüsü olmak üzere tüzük de bazı değişiklikler gerekli.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 12:32:32 atalay ]

Çevrimdışı atalay

+Yapının bozuk olduğu yerlerde hiçbir pozisyon bir maksimum iki dönemden fazla işgal edilmemeli. Muhakkak büyük tahribatlar bırakılıyor. Özellikle asaleten değil vekaleten görev alanların olduğu bir düzende zor iş elbette.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son dakika gelişmesi...

UEFA Başkanı Ceferin bu hafta Galatasaray başkanı Mustafa Cengizi ziyaret edip makamında hayırlı olsun diyecekmiş. Sebebi ziyareti Galatasaraya ceza verilmesi için değil önümüzdeki 4 yıl için her yıl için 100 milyon euro fazladan harcama kolaylığı içinmiş!!!

Martta başlayan ceza fiyaskosu 4 haziran itibarıyla zaaarrrtttladı. Bu ülkede ve hatta bu dünyada adaletin olduğuna inanmıyorum. Ceza mı hadi canım sende. Niyeti olan bu saate kadar bekler miydi? Galatasaray kim Real Madrid mi Barcelona mı Bayern mi Manchester mı? Avrupa futbolunun ne kaybı oldu onlar olmadığında?

Şu saçma haberin linkini yollar mısın?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı f_madida

Son dakika gelişmesi...

Haberin basi cok anlamsiz olmus. 100 milyon Euro harcama kolayligi ne yahu bu adamlar banka mi isletiyor, yok oyle birsey. Uefanin standard settlement anlasmalari var bugun gsye ekstradan esneklik verseler yarin aynisini baska klupler de arar/ister. gs settlement onerisini kabul edecek eli mecbur, cogu klubun biz de dahil kabul ettigi bonservis kisitlamalari, kadro kisitlamalari, butce denkligi vs gibi sartlari yerine getirmeleri gerekecek.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Arkadaşlar karşımızda masonik bir yapı var. Halen daha ceza açıklanmadı?Biz aynı durumda olsak 50 kere şampiyonluk mücadelesinin içindeyken açıklanırdı ceza.

Sonunda Galatasaraya mükafat ile bitecek bu süreç. Biz elimiz kolumuz bağlı onu satalımda bunu alalım derdindeyiz heriflerin çükü yumurtalığına denk.Hiçbir şeyi taktıkları düşündükleri yok.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar karşımızda masonik bir yapı var. Halen daha ceza açıklanmadı?Biz aynı durumda olsak 50 kere şampiyonluk mücadelesinin içindeyken açıklanırdı ceza.

Sonunda Galatasaraya mükafat ile bitecek bu süreç. Biz elimiz kolumuz bağlı onu satalımda bunu alalım derdindeyiz heriflerin çükü yumurtalığına denk.Hiçbir şeyi taktıkları düşündükleri yok.
Dogru yere dogru parayi verip dogru yere dogru zamanda yanasacak bir karakterde bunlar

Çevrimiçi murat

Fanakan abi fanakan aciyip bisi o
Deve gibi boyu var topa bi dokaniyor boyle sankim yillardir gormedigi sevgilisine dokunur gibi
Aynen öyle daha önce bahsetmiştim.biraz mücadele etmeyi sevmiyor gibi ama onun harici güzel.ikisini birden alalım.

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle daha önce bahsetmiştim.biraz mücadele etmeyi sevmiyor gibi ama onun harici güzel.ikisini birden alalım.

arkalarına da medel ohh miss
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ümit

Love ve Negredo bonservissiz bile gitse olabilir gibime geliyor.

Evet abi haklısın. 3 4 milyon kafi demişim ama düzeltiyorum 3 4 milyon gayet iyi hatta süper desek yeridir. 

Çevrimiçi murat

arkalarına da medel ohh miss
Önüne bunların araya kaçan burak :tabe: :lol:

Çevrimdışı tangaz

Önüne bunların araya kaçan burak :tabe: :lol:

bunu duyan şenol güneş de   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Burak feda deyip sözleşmeyi uzatacakmış

Çevrimiçi murat

30 yaşında adamı da yaşlı yaptı underworld

Çevrimdışı tangaz

Burak feda deyip sözleşmeyi uzatacakmış

33 yaşında zaten 35 de bitecek kontratı 37ye kadar uzatır aynı parayı alır sadece vadelere yaymış olurlar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Son dakika gelişmesi...

Zaytung haberi gibi duruyor. Yok bi 100 kağıtta UEFA versin sonra bi 100 daha bi 100 daha..... sonra aşçı-şoför-bahçıvan...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Zaytung haberi gibi duruyor. Yok bi 100 kağıtta UEFA versin sonra bi 100 daha bi 100 daha..... sonra aşçı-şoför-bahçıvan...

Bu mallara 100 uefa yukleyecekmis ikinci yuklemeyi fifa yapacakmis
Kamyonu adanaya kadar da ft kullanacakmis

Çevrimdışı sozkul

Aziz yildirim ilk 4 sene cebinden cok para verdi deniyordu, ay ilk zamanlari sosyal medya fazla gelismemisti simdi vidyo falan zor bulunur. Rakipleri tehdit ediyordu parami alirim diye, sonralari da vermistir cebinden sonucta parasini hibe etmeyecek bu adam. Insallah hibe de etmez yaziktir yasli basi adam ufacik cocugu var, cocugunun rizkini alsin ben desteklerim kendisini.
Benim tahminim 80milyon dolar civari azizin senet birakacagi yonundedir. Baska yoneticilere de vardir elbet borc ve bu birclar dernek ve kulup borcundan bagimsizdir.
Ali koc guzel bir enkaz devraldi. 20 senedir yoneten bir adma ve onun bir suru yalakasi once temizlik yapsin
Yd sonrasi halimizden daha kotudur fbnin durumu. Buyuk camiadir fb ve rakibimizdir gsgibi kucuk bir zumrenin takimi degildir. Bizim de kongrelerimizin buna benzer gecmesi lazim 30.000 oya ulasmamiz lazim kongrede, bagimsiz bir kongre yapisi olusturmak fikret ormanin gelecege birakacagi en buyuk miras olacaktir

Bu dediğin olamasın diye araya sıkıştırıp üyeliği 5000 TL ye çıkardılar, Başkan tarafından yapıldı.
Hep gençler üye oluyor terbiyesizler birde gelip bana küfredip hesap soruyorlar filan dedi.
Önceden milletin haberi olsa gelen çok olurdu kongreye ve o öneri geçmezdi.
Levent Erdoğan bıyıkaltı gülümsüyordu, öneri kılpayı geçtiği zaman.
Sizce neden olabilir?

Çevrimdışı mylife1903

Abi az ince bu yoksa acayip bisi
Buna vercen paca corbasini vercen kelleyi ohh mis gibi olur

Bunun onune weahin ozpalesini koyacan o cok acayip bisi abi
Deve gibi boyu var tali gibi ama ayaklar miknatisli valla 30mden bi yapistiriyir 16 yasinda topu osurtuyor bizim oguzhanin sutlarindan sert pas veriyir

Çevrimdışı underworld

30 yaşında adamı da yaşlı yaptı underworld
İlk 11 in hepsi +30 olunca doğal

Çevrimdışı sozkul

evet onu bende görmüştüm ama anlam veremedim böyle bütçe denkleştirmesi yapamazsın
olmayan parayı koyarak satılmadı ne olacak. o bütçe gelecek yılın bütçesi değildiki geçmiş yılın bütçesiydi
bütçede 1milyar küsur gelir görünüyordu eğer gelecek yılın bütçesiyse ben kabulüm ona
varsın oyuncu satışı olmasın şl geliri olmadan böyle bir bütçe ön görülüyorsa daha ne olsun.

Hayır gelecek yılın gelir/gider beklentileriydi. Yani bu yıl.

Çevrimdışı underworld

Mitrovic Hırvatistan kadrosundan çıkartılmış

Etiketler: