eksik anlamışsın sanırım ortada dramatizelik bir durum yok.
aynı kısıtlama fenerde de war evet ama adamlar bunu basit hüllelerle kolayca aşıyor ertugrulun 1 milyonluk satışı ffpyi kurtarmadı senebaşı aldıkları oyunculara uefa lisansı çıkaramıyorlardı o para girdisi ile çıkardılar. acıbademle yaptıkları sponsorluk antlaşması yıllık 20 milyon küsürdü uefanın toplam bedele baktıgını yazmadım ki yıllık bedelle bu seneki ffpyi tutturdular normalde -10 - 20 ne verebiliyorlardı ama eksileri -30 civarıydı (rakamlar milyon yuro) o düzmece acıbadem sponsorluğu ile bu maddeyi atlattılar yoksa uefa sağlam kitleyecekti işi kılıfına uydurup yırttılar biz geçen sene böle basit ufak formüllerle çözebileceğimiz bişeyleri çözemediğimiz için ffp 1 sene uzadı bunu burada hepimiz defalarca yazdık acaba ne oldu da 1 sene uzadı demekki bişeyleri tuturamamışız diye yorumlar yaptık. bunlar f.orman yönetiminin hesap kitap bilmediğini gösteriyor durum acı ama gerçek.
atınç transferinde hülle mülle yok menajer özellikle geldi ikna etmek için 2 gün otelde kons yaptı atınça hülle olsaydı o muamele olurmuydu???
ersan asya pasaportu nedeniyle kıymetliydi çinliler için daha ffp yokken dahi istiyorlardı.
cb konusuna gelince bizim maçta cb fanatik fenerliliğini devreye soktu fetö mirası genetik şifrelerini devreye sokup kumpas die bir laf etti en iyi bildikleri şeyi yaptı oradaki amacı fanatik taraftarı oldugu fenerinin kazanmasıydı. seçim demişken hiç biriniz dikkat çekmiyorsunuz ama ülkede erken seçim kararı alındı en kalabalık 2 grup olan gs 1. fb 2. yapıldı farkındamısınız! normalde sıralama sadece son 5 hafta yapılan hakem hataları olmasa ilk 4 takım tam tersi sıralanacakken böyle bir sonuçla bitirildi lig, fb mutlu gs mutlu cb mutlu...
ben hülle demedim renkliler böyle diyor dedim.
biz sahtecilikten uefadan men yedik sen kitaba uydur diyorsun ona cesaret edecek bir yönetim yok olmamalıda
acıbadem işide dörtbuçuk yıllık bir anlaşmaydı bildiğim kadarıyla ve karşılığıda 45 M di. uefa salak değil
bu işin sadece o yıla düşenini alıyor ve şüpheli gördüğü sponsorluğu kabul etmiyor buna ramen yedirdilerse helal olsun
acıbadem bu anlaşma için emin ol birilerinden emir almıştır ne yapalım bizim
kulüp iktidar yalakası değil yolumuzu bu şekilde açamıyoruz ne yaparsak doğru şekilde yapmak zorundayız.
bizi kimse şampiyon yapmaz. Ben yapmasınıda beklemiyorum. Bu tip yenilgiler galibiyettir benim için
kaldıki şampiyonluğu biz kendi ellerimizle verdik kimse birilerini yapmadı onu ilk yarıda puanları bol
keseden dağıtırken düşünmek gerekirdi. on kişi kalmış kayseriyi başağı yenemiyorsan kalkıp birileri bizi şampiyon yapmadı
diyemezsin. mazeret ararsan kamyon dolusu bulursun. Bu sadece kendini kandırmaya yarar.
bu kadroyla işi son 5 haftaya bırakmaman lazımdı. önce bırakanlardan hesap sormak lazım sonra
başka konulara bakalım.