2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4640904 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Bence bu sene bizim oyuncudan önce heyecan transfer etmemiz lazım.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Özi
Bu sene 0 gol
Geçen sene 5 gol
Ondan önceki  sene 9 gol atmış.
Alacağımız oos+ golcü diğer oyuncuları da oyunun içine çekmeli, birbirlerini tamamlamalı.
Kan emici olmasi lazim oguzhan gibi oyuncularin
Mesela osmanli maci 3-0 yapmissin cift motor takip hemen 2 gol pesinde kosmasi, sikor kasmasi lazim
Oguzhanda hirs yok

Ya yakaladigin zaman livirpulun bize yaptigi gibi yapacaksin 7-8-9 allah ne verdiyse sokacaksin, birakacaksin o efendi centilmen romantik camia islerini

Altyapidan acima duygusu pompalayanlari da temizleyeceksin
Rakip 9 kisi kalmismis da iki adam cikartayim da ulan oyle centilmenlik mi olur. Herif tekme atip gormus kirmiziyi sana ne
Iki forvet daha sokacaksin hepten tarumar edeceksin tecavuz edeceksin 8-9 tane atacaksin

Futbolcunun ne oldugundan ne oynadigindan bagimsiz bizim ligimiz icin futbolcu once hirsli ve istekli sonra guclu ve hizli olmalidir.
Ortasaha oyuncusu da kuduz kopek gibi saldirmalidir. Yok efenim formam kirlenmesjn yok saha agir yok rakip sert falan filan bahane uretenleri messi olsa oynatmayacaksin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Necmi
Bu kadar uzun yazmayacağım.
Sadece şunu söyleyeceğim, 1 kişinin eksilip azalması ile aldığın puan arasında güçlü bir korelasyon bağ kuramazsın.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

* Chealsea nin sağ beki Victor Moases i alıyormuşuz 38 maçta 4 gol 3 asist yapmış, opare beklemede imiş.
Sabahın fatih doğan ın haberi
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 08:40:15 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı ardiles

Olmuş oyuncu pek yok gibi...
Vargas ın çalım, dikine oynaması ve asist çokluğu acaba dedirtiyor...
çolaktan daha kalın ve omuz omuza dalabiliyor gibi gördüm.
Tabi
Velez maçlarını yakından takip eden arkadaşlar daha iyi aydınlatır.
Zaten bonservis meselesi ve arjantinli olması başlı başına bir problem

arjantinde sorun yok g.amerikada tek sıkıntı brezilya, stoper ve bekler harici hiç yanaşmayalım bu ülkeye....

babalar genelde 4-3-3'e dönünce oos ihtiyacı kalmadı. alttan yetişmeyince olmuş oyuncu bulmak zor oluyor. klasik 10 no aramıyoruz ama kendilerine tepki olarak doğan önliberolarla mücadele edebilen sert versiyonlarına da an itibariyle ulaşmak zor oluyor. bunların italya görmüşleri bizde iyi iş yapar k-p boateng olur zorlarsan bonaventura olur. kimseyi bulamazsak larin ve atibayı amerikaya yollayalım yankilerin maykıl bradley iyi çocuktur larinle birlikte iyi ikili olurlar.

Çevrimdışı mylife1903

arjantinde sorun yok g.amerikada tek sıkıntı brezilya, stoper ve bekler harici hiç yanaşmayalım bu ülkeye....

babalar genelde 4-3-3'e dönünce oos ihtiyacı kalmadı. alttan yetişmeyince olmuş oyuncu bulmak zor oluyor. klasik 10 no aramıyoruz ama kendilerine tepki olarak doğan önliberolarla mücadele edebilen sert versiyonlarına da an itibariyle ulaşmak zor oluyor. bunların italya görmüşleri bizde iyi iş yapar k-p boateng olur zorlarsan bonaventura olur. kimseyi bulamazsak larin ve atibayı amerikaya yollayalım yankilerin maykıl bradley iyi çocuktur larinle birlikte iyi ikili olurlar.
Bradley hastasi oldugum nadir futbolculardandir. Beyaz atiba ustelik 1 tik ustu senelerdir nobetindeyiz

Amerikadan hastasi oldugum iki futbolcu var clint ile bradley eskiden de donovan vardi en sevdigim futbolcudur.

Çevrimdışı mylife1903

* Chealsea nin sağ beki Victor Moases i alıyormuşuz 38 maçta 4 gol 3 asist yapmış, opare beklemede imiş.
Chelseanin haberi var mi acaba

Çevrimdışı ardiles

Bradley hastasi oldugum nadir futbolculardandir. Beyaz atiba ustelik 1 tik ustu senelerdir nobetindeyiz

clint dempseyi unuttuk ne zamandır. sağlam topçu ama abd liginden direkt epl ye sıçrayınca bütün avrupa kariyeri çöp olmuştu. zusi reiste sağlamdır unutmayalım. abd milli takımı seç beğen al https://www.transfermarkt.com.tr/amerika-birle%C5%9Fik-devletleri/startseite/verein/3505?saison_id=2016

Çevrimdışı tuncaboylu

Fener’de yok mu abi onlarda da var Aziz her seçimde 8-9.000 oy alıyordu bugün 4.600 de kaldı bu bir tepkiydi ben hiç ihtimal vermiyordum Ali koçun secilecegine bu kadar büyük fark olmasına çok sasirdim adamı göndermek için abartısız bütün üyeler gelip oy kullanmış
1 milyon üye kampanyası bir tarafında patladı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

başkanı yanlış anlamadıysam ozi meselesi enteresanmış başka yere satarsak komisyon yok bizle uzatırsa ozi ne alırsa %30u arsenalin dedi başkan :alala:
Belli ki Oğuzhan da gidici, kafayı hazırlamaya başlayalım.

Çevrimdışı tuncaboylu

ceza alacaklar ama beklediğimiz cezayı almıyorlar.söylentiye göre yüklü para cezası sattığın kadar al ve düşürülmüş maaş bütçesi.belki birde yıllık belli bir miktar zarar etmeyle başlayıp sonrasında kâr etme zorunluluğuna giden bir süreçte olabilir.he şimdi men gelse ne olur gs gidemez fb gider.bizim için bir artısı olmaz.
Aynen öyle.

Çevrimdışı Necmi

Aziz yildirim ilk 4 sene cebinden cok para verdi deniyordu, ay ilk zamanlari sosyal medya fazla gelismemisti simdi vidyo falan zor bulunur. Rakipleri tehdit ediyordu parami alirim diye, sonralari da vermistir cebinden sonucta parasini hibe etmeyecek bu adam. Insallah hibe de etmez yaziktir yasli basi adam ufacik cocugu var, cocugunun rizkini alsin ben desteklerim kendisini.
Benim tahminim 80milyon dolar civari azizin senet birakacagi yonundedir. Baska yoneticilere de vardir elbet borc ve bu birclar dernek ve kulup borcundan bagimsizdir.
Ali koc guzel bir enkaz devraldi. 20 senedir yoneten bir adma ve onun bir suru yalakasi once temizlik yapsin
Yd sonrasi halimizden daha kotudur fbnin durumu. Buyuk camiadir fb ve rakibimizdir gsgibi kucuk bir zumrenin takimi degildir. Bizim de kongrelerimizin buna benzer gecmesi lazim 30.000 oya ulasmamiz lazim kongrede, bagimsiz bir kongre yapisi olusturmak fikret ormanin gelecege birakacagi en buyuk miras olacaktir
yalnız aziz mi daha ne senetler çıkar ordan.
üye sayısının fazlalığının avantajını görmüş olduk bu kadar üye oldumu 20 yıl başkanlık yapan aziz bile kontrol edemiyor. evet kesinlikle doğru olan bu.

Çevrimdışı Necmi

Insallah sponsorluk gelirlerinde sabit kur yoktur.
Ayrica butce yapilirken tahmini oyuncu satisi diye bir rakam bu yonetim koyuyor oraya butceyi denklestirmek icin. @sozkul abi yapistirmisti galiba mali defterden baya yuksek bir rakamdi
evet onu bende görmüştüm ama anlam veremedim böyle bütçe denkleştirmesi yapamazsın
olmayan parayı koyarak satılmadı ne olacak. o bütçe gelecek yılın bütçesi değildiki geçmiş yılın bütçesiydi
bütçede 1milyar küsur gelir görünüyordu eğer gelecek yılın bütçesiyse ben kabulüm ona
varsın oyuncu satışı olmasın şl geliri olmadan böyle bir bütçe ön görülüyorsa daha ne olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aziz yildirim ilk 4 sene cebinden cok para verdi deniyordu, ay ilk zamanlari sosyal medya fazla gelismemisti simdi vidyo falan zor bulunur. Rakipleri tehdit ediyordu parami alirim diye, sonralari da vermistir cebinden sonucta parasini hibe etmeyecek bu adam. Insallah hibe de etmez yaziktir yasli basi adam ufacik cocugu var, cocugunun rizkini alsin ben desteklerim kendisini.
Benim tahminim 80milyon dolar civari azizin senet birakacagi yonundedir. Baska yoneticilere de vardir elbet borc ve bu birclar dernek ve kulup borcundan bagimsizdir.
Ali koc guzel bir enkaz devraldi. 20 senedir yoneten bir adma ve onun bir suru yalakasi once temizlik yapsin
Yd sonrasi halimizden daha kotudur fbnin durumu. Buyuk camiadir fb ve rakibimizdir gsgibi kucuk bir zumrenin takimi degildir. Bizim de kongrelerimizin buna benzer gecmesi lazim 30.000 oya ulasmamiz lazim kongrede, bagimsiz bir kongre yapisi olusturmak fikret ormanin gelecege birakacagi en buyuk miras olacaktir
Aziz parasını kuruşuna kadar alacaktır, merak etme. Hatta Demirören'den ders aldıysa alacağını TL olarak değil, döviz olarak belirleyecektir.

Şu anda sen Fenerbahçe'den ne kadar nefret ediyorsan, Aziz en az 10 katı nefret ediyor.

Kendini ihanete uğramış, terkedilmiş ve boşlukta hissettiğine eminim. Fenerbahçe adına bir gram faydası olmayacağı gibi, her türlü zararı vermeye de çalışacak; "Bakın beni gönderdiniz, ne oldu" demek için bekleyecektir.

Çevrimdışı kyiv

Bizim de kongrelerimizin buna benzer gecmesi lazim 30.000 oya ulasmamiz lazim kongrede, bagimsiz bir kongre yapisi olusturmak fikret ormanin gelecege birakacagi en buyuk miras olacaktir

100 bin üye projesi neden devam etmedi?Çabucak olmasada 2020 yılına kadar 100 bin üyeyi bulabilirdik. Şu anda 40 bine yaklaşmış olmalıyız sanırım? Ama yetmez. Keşke Fikret Orman üyelik aidatlarını yeniden düşürse. Artık sineğin yağını çıkarma devri.Senede 5000 kişi olsa 2.000 TL den 10 milyon TL. Hiç yoktan iyidir.

Çevrimdışı Necmi

Abi iyi guzel cok hos, ben taliskanin eksik oyuncu olmasina ragmen alinmasi taraftariydim. Senelerce sirtina binerdik vururduk kirbaci otobus gibi calistirirdik belki biraz daha gelisirdi hatta.
Bu takim toplam 13 macta puan kaybetmis, kac tanesinde cenk ilk oynamistir?
Cenkle alakali degil olay, takima yeni katilan kidemsizlerin performans verememesiyle alakali sampiyonlugun kacmasi.
Yoksa cenk eplde de atiyor milli takimda da atiyor bizim negredo sadece manisaspora atiyor

Gecen incelerken bursaspor macinda da kendi kalesine attigini gordum yani yahu atamayarak zarar veriyordu da bir de kendi kalesine atarak tuz ekmis, tuzlayarak goturmus cl biletini
böyle kullanacaksan 20 M bonservis ödemek pek akıl karı değil daha öncede demişdim
onu alacaksan sistemi onun üzerine kuracaksın alabileceğin azami verimi alacaksın talisca üstünden verim
alabileceğin bir oyuncu. Ama arkasına sağlam orta saha kurman gerekiyor vitaminsizlerle olmuyor.
ben sistemi onun üzerine kuracaksın dediğimde millet dalga geçiyordu. İşin gerçeği kurduğunda
seni şampiyon yapar. Talisca böyle bir oyuncu verim verdikçe coşuyor. Daha olgunda değil olgunlaştığında
büyük oyuncu olmaya aday. Bizde 40-50 M luk oyuncu haline dönüşürdü.

Çevrimdışı kyiv

Aziz parasını kuruşuna kadar alacaktır, merak etme. Hatta Demirören'den ders aldıysa alacağını TL olarak değil, döviz olarak belirleyecektir.

Şu anda sen Fenerbahçe'den ne kadar nefret ediyorsan, Aziz en az 10 katı nefret ediyor.

Kendini ihanete uğramış, terkedilmiş ve boşlukta hissettiğine eminim. Fenerbahçe adına bir gram faydası olmayacağı gibi, her türlü zararı vermeye de çalışacak; "Bakın beni gönderdiniz, ne oldu" demek için bekleyecektir.

Telefon, faks, eposta sosyal medyadan gaz vermek lazım. Başkanım sana nasıl yaptılar bunu sen hayatını verdin fenerbahçeye vs. Bunu haketmedin...Ver coşkuyu ver coşkuyu  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Şafak Malatya
@SafakSina1903
J.Lens için 1 tanesi İngiltere, diğeri ise Türkiye STSL'i olmak üzere 2 takımdan teklif var.Yönetim STSL'ten gelen teklife olumlu bakıyor.Takım isimlerini şimdilik yazmayayım. STSL'den gelen teklif kiralama şeklinde.Quaresma'nın durumuna göre Lens'in gidişi ya da kalışı netleşir
İyi bari, 1 sene pişsin de gelsin.

30 yaşındaki adamın neyini kiralıyoruz?

Seneye kadroda düşünülmüyorsa ve İngiltere'den teklif varsa, satalım gitsin. 2.5-3 milyon verirler zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam sağ bek değil, sağ açık.

Transfermarkt'ta değeri 20 milyon Euro.

Bu sezon Chelsea'de hemen her maça ilk 11 başlamış.

Almaya kalksan en az 25 isterler, kiralamak için bile 2-3 milyon vermek lazım.

Şu Sabah, Aspor ve Fotomaç'ın hiç bir haberine itibar etmemek lazım.

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2018, 10:05:13 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Dramatize etmişsin biz ffp kısıtlaması aldıysak aynı kısıtlama fenerdede var hep işinize
geleni görüyorsunuz fenerlilerde atınç için aynısını söylüyor çocuğu sattık ama kulüpten çıkmıyor
dışardan baktımı bu transfer nasıl duruyor. mesela ersan transferi çine verdik bir sene sonra geri aldık
sponsorluğa gelince uefa salak değil böyle anlaşmaları tek celsede hesaptan düşüp saymıyor bütçede
kaç yıllık anlaşma yapıldıysa oran yıla bölünüyor yıl payına düşeni hesaba dahil ediyor.
absürt bir sponsorluk olursa bunuda saymıyor.
fener 1 M ye boluya sattığı oyuncuylamı ffp den kurtuldu. madem uefa çok kolay kandırılıyor gs
kandırabiliyor nasıl olduda men aldılar daha önce. o zaman neden kandıramadılar. fener bizimle bire bir
aynı anlaşmaya imza attı. koşullarıda aynı şekilde yürüyor. Bu gün renkliler için söylediğin herşeyi kaç yıldır
renklilerde bizim için söylüyor. Stadını yaparken ffp sürecini yaşadın. Biz kendi penceremizden bakınca
gayet normal görünüyor. Rakiplerin zaten oturmuş düzenlerinde ffp sürecini yaşıyor birisi bütün taşınmazlarını kaybetti diğerinin başına ne geleceği daha belli değil oturup bak bakalım ffp sürecinden
en doğru şekilde kim çıkmış ha birde sen hükümet desteğide alamıyorsun ama ama rakiplerin destekle yürüyor. cb nin koç holdingin üzerine yürüyebilmesi hiçte olası birşey değil hemde seçim öncesi
daha ne yapsın kalkıp tecrübenin kazanmasını istiyorum diyor. kupa gösterisini yapıyor kumpas
lafını ortaya atıp azize açık destek veriyor. Daha ne yapacaktı azizle birlikte seçim çalışmasımı.

eksik anlamışsın sanırım ortada dramatizelik bir durum yok.

aynı kısıtlama fenerde de war evet ama adamlar bunu basit hüllelerle kolayca aşıyor ertugrulun 1 milyonluk satışı ffpyi kurtarmadı senebaşı aldıkları oyunculara uefa lisansı çıkaramıyorlardı o para girdisi ile çıkardılar. acıbademle yaptıkları sponsorluk antlaşması yıllık 20 milyon küsürdü uefanın toplam bedele baktıgını yazmadım ki yıllık bedelle bu seneki ffpyi tutturdular normalde -10 - 20 ne verebiliyorlardı ama eksileri -30 civarıydı (rakamlar milyon yuro) o düzmece acıbadem sponsorluğu ile bu maddeyi atlattılar yoksa uefa sağlam kitleyecekti işi kılıfına uydurup yırttılar biz geçen sene böle basit ufak formüllerle çözebileceğimiz bişeyleri çözemediğimiz için ffp 1 sene uzadı bunu burada hepimiz defalarca yazdık acaba ne oldu da 1 sene uzadı demekki bişeyleri tuturamamışız diye yorumlar yaptık. bunlar f.orman yönetiminin hesap kitap bilmediğini gösteriyor durum acı ama gerçek.

atınç transferinde hülle mülle yok menajer özellikle geldi ikna etmek için 2 gün otelde kons yaptı atınça hülle olsaydı o muamele olurmuydu???
ersan asya pasaportu nedeniyle kıymetliydi çinliler için daha ffp yokken dahi istiyorlardı.

cb konusuna gelince bizim maçta cb fanatik fenerliliğini devreye soktu fetö mirası genetik şifrelerini devreye sokup kumpas die bir laf etti en iyi bildikleri şeyi yaptı oradaki amacı fanatik taraftarı oldugu fenerinin kazanmasıydı. seçim demişken hiç biriniz dikkat çekmiyorsunuz ama ülkede erken seçim kararı alındı en kalabalık 2 grup olan gs 1. fb 2. yapıldı farkındamısınız! normalde sıralama sadece son 5 hafta yapılan hakem hataları olmasa ilk 4 takım tam tersi sıralanacakken böyle bir sonuçla bitirildi lig, fb mutlu gs mutlu cb mutlu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

Kan emici olmasi lazim oguzhan gibi oyuncularin
Mesela osmanli maci 3-0 yapmissin cift motor takip hemen 2 gol pesinde kosmasi, sikor kasmasi lazim
Oguzhanda hirs yok

Ya yakaladigin zaman livirpulun bize yaptigi gibi yapacaksin 7-8-9 allah ne verdiyse sokacaksin, birakacaksin o efendi centilmen romantik camia islerini

Altyapidan acima duygusu pompalayanlari da temizleyeceksin
Rakip 9 kisi kalmismis da iki adam cikartayim da ulan oyle centilmenlik mi olur. Herif tekme atip gormus kirmiziyi sana ne
Iki forvet daha sokacaksin hepten tarumar edeceksin tecavuz edeceksin 8-9 tane atacaksin

Futbolcunun ne oldugundan ne oynadigindan bagimsiz bizim ligimiz icin futbolcu once hirsli ve istekli sonra guclu ve hizli olmalidir.
Ortasaha oyuncusu da kuduz kopek gibi saldirmalidir. Yok efenim formam kirlenmesjn yok saha agir yok rakip sert falan filan bahane uretenleri messi olsa oynatmayacaksin
ozi ile ilgili değil bu takım bu sene bir tane atıp geriye yaslandı skoru korumaya çalıştı
puan kaybettiğimiz bir çok maçı bundan kaybettik bir çok maçımız 1-0 2-1 bitti. o bir kenara
maç 0-0 giderken bile maçın sonu gelmiş takım galip gibi oynuyordu. Bu sorun oyuncuyla
alakalı değil.
Diğer konudada haklısın hocası takım eksik kaldı diye oyuncu çıkarır oyuncu yenilen rakibi teskin eder
böyle oyuncu yetiştiremezsin çocuğa kazanma hırsı aşılamıyorsun bu oyuncu rakibi üzmemek için
ne oynar nede fazla atar. Ben böyle yetiştiren hocayı tesislerden içeri sokmam. rakip seni yakaladığı zaman
üzülmesin dermi yada eksik yakaladımı bir oyuncu çıkarırmı. Biz kazanma hırsı olan oyuncumu yetiştiriyoruz yoksa
hayata düzgün insanmı yetiştiriyoruz. dürüstlük istiyorsan bunu başka şeylerde yapacaksın kendini yere atıp hakemi kandırmasın rakibe sakatlayıcı girmesin ama buldumu atabildiği kadar atsın rakibini rencide etsin.

Çevrimdışı underworld

Viktor mosusa sağ bek diyen gazete bu işi bıraksın kenef pepıra yönelsin

Çevrimdışı Necmi

@Necmi
Bu kadar uzun yazmayacağım.
Sadece şunu söyleyeceğim, 1 kişinin eksilip azalması ile aldığın puan arasında güçlü bir korelasyon bağ kuramazsın.
orda konu bir kişinin eksilmesi değil sistemin değişmesi
madem bir kişiyle değişmiyor ne diye leblebici olmadığı için şampiyonluğu verdik deniyor.
ilk yarı ile ikinci yarı oyunumuz siyahla beyaz gibi farklı ve bu bir oyuncu değişiklilği
ile oldu. zaten olacağıda ilk yarıda belliydi boşa yırtınmadık forvetin yeri ceza sahasıdır diye
cenkin durduğu yer sol açıktı biz iki sol açıkla forvetsiz oynadık babeli bile verimsizleştirdi ordaki
varlığı

Çevrimdışı underworld

Sağ bek kalsın, eldeki parayı oos ye yatıralım.
Golcü de gidenlere göre free ba + larin den yürüyelim.

Oos bölgesinde ne as nede yedek var.

Çevrimdışı Necmi

eksik anlamışsın sanırım ortada dramatizelik bir durum yok.

aynı kısıtlama fenerde de war evet ama adamlar bunu basit hüllelerle kolayca aşıyor ertugrulun 1 milyonluk satışı ffpyi kurtarmadı senebaşı aldıkları oyunculara uefa lisansı çıkaramıyorlardı o para girdisi ile çıkardılar. acıbademle yaptıkları sponsorluk antlaşması yıllık 20 milyon küsürdü uefanın toplam bedele baktıgını yazmadım ki yıllık bedelle bu seneki ffpyi tutturdular normalde -10 - 20 ne verebiliyorlardı ama eksileri -30 civarıydı (rakamlar milyon yuro) o düzmece acıbadem sponsorluğu ile bu maddeyi atlattılar yoksa uefa sağlam kitleyecekti işi kılıfına uydurup yırttılar biz geçen sene böle basit ufak formüllerle çözebileceğimiz bişeyleri çözemediğimiz için ffp 1 sene uzadı bunu burada hepimiz defalarca yazdık acaba ne oldu da 1 sene uzadı demekki bişeyleri tuturamamışız diye yorumlar yaptık. bunlar f.orman yönetiminin hesap kitap bilmediğini gösteriyor durum acı ama gerçek.

atınç transferinde hülle mülle yok menajer özellikle geldi ikna etmek için 2 gün otelde kons yaptı atınça hülle olsaydı o muamele olurmuydu???
ersan asya pasaportu nedeniyle kıymetliydi çinliler için daha ffp yokken dahi istiyorlardı.

cb konusuna gelince bizim maçta cb fanatik fenerliliğini devreye soktu fetö mirası genetik şifrelerini devreye sokup kumpas die bir laf etti en iyi bildikleri şeyi yaptı oradaki amacı fanatik taraftarı oldugu fenerinin kazanmasıydı. seçim demişken hiç biriniz dikkat çekmiyorsunuz ama ülkede erken seçim kararı alındı en kalabalık 2 grup olan gs 1. fb 2. yapıldı farkındamısınız! normalde sıralama sadece son 5 hafta yapılan hakem hataları olmasa ilk 4 takım tam tersi sıralanacakken böyle bir sonuçla bitirildi lig, fb mutlu gs mutlu cb mutlu...

ben hülle demedim renkliler böyle diyor dedim.
biz sahtecilikten uefadan men yedik sen kitaba uydur diyorsun ona cesaret edecek bir yönetim yok olmamalıda
acıbadem işide dörtbuçuk yıllık bir anlaşmaydı bildiğim kadarıyla ve karşılığıda 45 M di. uefa salak değil
bu işin sadece o yıla düşenini alıyor ve şüpheli gördüğü sponsorluğu kabul etmiyor buna ramen yedirdilerse helal olsun
acıbadem bu anlaşma için emin ol birilerinden emir almıştır ne yapalım bizim
kulüp iktidar yalakası değil yolumuzu bu şekilde açamıyoruz ne yaparsak doğru şekilde yapmak zorundayız.
bizi kimse şampiyon yapmaz. Ben yapmasınıda beklemiyorum. Bu tip yenilgiler galibiyettir benim için
kaldıki şampiyonluğu biz kendi ellerimizle verdik kimse birilerini yapmadı onu ilk yarıda puanları bol
keseden dağıtırken düşünmek gerekirdi. on kişi kalmış kayseriyi başağı yenemiyorsan kalkıp birileri bizi şampiyon yapmadı
diyemezsin. mazeret ararsan kamyon dolusu bulursun. Bu sadece kendini kandırmaya yarar.
bu kadroyla işi son 5 haftaya bırakmaman lazımdı. önce bırakanlardan hesap sormak lazım sonra
başka konulara bakalım.

Etiketler: