2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4647832 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

yanıldıgını kısa vadede görürsün alii koçun ne pislik oldugunu 2007 yılı vidyolu paylaşımımla göstermiştim. dün göz ucuyla kongredeki üslubunu da görünce azizin 10 katı bi pislik geldiğini idrak ettim. azizin ilk geldiği dönemi çoğu forum üyesi bilmez son derece beyfendi sessiz sakin sünepe biri oldugunu yaşlı üyeler bilirler aziz yıldırımı zıvanadan çıkaran himmetçi₁ cinconun itnelikleri olmuştur baktı bu itnelerle baş edemiyor o da itneleşti.

Ali koc artik fenerde basa gecmis, hic sevinmedim, olumlu bir beklentim de yok ne fair play anlaminda ne de bizim klubun performansi acisindan. Ayrica baslarim boyle dunyanin adaletine. Seneler boyunca holding isleri, ailemiz onemli diye Besiktas'tan uzak durdu Rahmi Koc. Simdi oglu gidiyor fenere 150 milyon Euro veriyor iyi mi.

Onumuzdeki sene fener macinda Senol Gunes'e yine kufur ettiklerinde, kavga cikarttiklarinda Beko sponsorlugu cekiyoruz diye tehdit edince goruruz bugun sevinen sozde Besiktaslilari. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Abi bunun reklamini iyi yapti fb
Yoksa bu fb baskani olani kadar fazla zenginligi de yoktu
Dayisinin yaninda kopekbaliginin yaninda yuzen etcil hayvanlar gibi mutual bir yasami vardi
Sonra sonra palazlandi tabi
Aziz ydirim olarak acilmayan kapilari fb baskani olarak acti

Simdi bizim baskanin da aziz yildirima bakarak hem ornek almasi hem ders almasi lazim

Fbye yakisan bir baskandi aziz yildirim

Simdi o aynin birlestiridigi gucsuzlestiridigi derneklerin tekrar aktif olmasi lazim

bn f.ormanda başkanlık sonrası siyaset havası seziyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Ali koc artik fenerde basa gecmis, hic sevinmedim, olumlu bir beklentim de yok ne fair play anlaminda ne de bizim klubun performansi acisindan. Ayrica baslarim boyle dunyanin adaletine. Seneler boyunca holding isleri, ailemiz onemli diye Besiktas'tan uzak durdu Rahmi Koc. Simdi oglu gidiyor fenere 150 milyon Euro veriyor iyi mi.

Onumuzdeki sene fener macinda Senol Gunes'e yine kufur ettiklerinde, kavga cikarttiklarinda Beko sponsorlugu cekiyoruz diye tehdit edince goruruz bugun sevinen sozde Besiktaslilari.

Çevrimdışı tangaz

43 yaşındayım kendimi bildim bileli rahmi bey bize yardım eder ama taksit taksit yptığı işlerin kat ve kat fazlasını oğlu bir kalemde yapıyor. rahmi bey utansın bu durumdan...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sadece Aziz değil, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Selim Kosif gibi tipler de gitti. Ali Koç umarım genetiği değişmiş Fenerbahçeyi daha düzgün bir konuma sokar. Rakipler ne kadar güçlenirse biz de o kadar güçleniriz.

Çevrimdışı kyiv

43 yaşındayım kendimi bildim bileli rahmi bey bize yardım eder ama taksit taksit yptığı işlerin kat ve kat fazlasını oğlu bir kalemde yapıyor. rahmi bey utansın bu durumdan...

Beyler herkesden aynı fanatikliği beklemeyelim. Bir kere Rahmi Koçun fanatik Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum. Öyle olsa 3 çocuğundan 2 si Mustafa Koç ve Ali Koç fanatik Fnerbahçeli olabilir miydi? Ben kendimden pay biçiyorum oğlumda kızımda bu yaşlarında (6 ve 3 yaş) Beşiktaşlılar. Bir daha da bir Allahın kulu onları döndüremez. Rahmi Koç çok sevseydi çocuklarını da Beşiktaşlı yapardı.

Çevrimdışı Alper1903

İlk etapta bizim açımızdan bu durumun gözüken tek artısı, artık başkanın sürekli uyanık olma zorunluluğudur. Yanında yöresinde işe yaramayan kim varsa temizlemeye başlamalıdır, futbol aklını söz sahibi makamlara getirmelidir. Abidik gubidik transferler yapılmamalı, borç harç ile alakalı asılsız haberleri yalanlamalıdır. Onun dışında öldük bittik biz gibi düşünceler bence saçma. aziz gs'nin efsanesidir bizim değil. Benim hatırladığım bu adamın yönetimindeki fb'nin bize hep zararı olmuştur bugüne kadar. Ayrıca koç'un 150m koyması da pek bir şey anlam ifade etmiyor bir futbol aklı ortaya koymadıktan sonra. Hatırlayın 15-16 sezonunda da 70m euro harcamıştı bu fb transfere sonucu hepimiz biliyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Beyler herkesden aynı fanatikliği beklemeyelim. Bir kere Rahmi Koçun fanatik Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum. Öyle olsa 3 çocuğundan 2 si Mustafa Koç ve Ali Koç fanatik Fnerbahçeli olabilir miydi? Ben kendimden pay biçiyorum oğlumda kızımda bu yaşlarında (6 ve 3 yaş) Beşiktaşlılar. Bir daha da bir Allahın kulu onları döndüremez. Rahmi Koç çok sevseydi çocuklarını da Beşiktaşlı yapardı.

ağzına sağlık
+41903

Çevrimdışı kyiv

Bir de şu var ki kolay kolay değişmeyecek gözüküyor. Fenerbahçe zenginlerin, Galatasaray aristokratların (masonda diyebiliriz) Beşiktaşta orta ve alt kesimin kulübü olmaya devam edecek.

Çevrimdışı Ömer Kaan

En büyük oğlu Beşiktaşlı bildigim kadarıyla, diğer iki küçüğün de fenerli olmasında evde çalışan bir görevlinin parmagi oldugu olduğu söyleniyor. Sonuçta rahmi bey meşgul bir adam, çocuklarla vakit geçiren aklını da çelmiş.

Çevrimiçi Necmi

nereye veriyor 150 M bu nedenle kaç büyük avrupa takımı ceza aldı.
sahipleri kulübe para aktardı diye. geçti o devirler öyle paralar aktaramazsın.
şimdi azizin pislikleri bir bir dökülür ortalığa. Futbol camiası boşluğu düşecek
bizim için değişen birşey olmaz azizden beter olacak hali yok biz azizle baş ettik
esas işin eğlencesi CB nin gücü yetmedi azizi tutmaya çokda uğraştı koç gelmesin diye
fenerin gelecekte işleri hiçde kolay olmayacak. Fenerin federasyondaki gücünü
kırmak gerekiyordu bizim yerimize kendileri yaptılar.

Çevrimdışı tangaz

En büyük oğlu Beşiktaşlı bildigim kadarıyla, diğer iki küçüğün de fenerli olmasında evde çalışan bir görevlinin parmagi oldugu olduğu söyleniyor. Sonuçta rahmi bey meşgul bir adam, çocuklarla vakit geçiren aklını da çelmiş.

ortanca beşiktaşlı rahmi bey hiç kusura bakmasın evi şoför yönetiyormuş ilgilenseymiş evlatlarıyla kovsaymış şoförü

Çevrimdışı mylife1903

Cocuklari sevmemistir belki abi. Fbli bunlar bunlardan bisi olmaz demisti omeri sevmistir, olay zaten soforde ya da bahcivanda bitmis

Çevrimdışı kyiv

Oruçlu oruçlu gıybet yaptıracaksınız bana  :D İnsan çocuğuna zaman ayıramaz mı? Bu nasıl meşguliyet?Bir baba alıp çocuğunu maça götürmez mi? Bu arada şoförleri Fenerbahçeli yapmış

Neyse ya elalemin derdi bizi germesin. Ben görevimi yaptım.Çocuklarıma en büyük mirası verdik. :bandit:

Çevrimdışı f_madida

Rahmi Koc sponsorluk disinda pek bir destek vermedi acik soylemek lazim. Besiktas ne Koc ailesinin ne Koc grubunun nufuzundan faydalanmis degil. Beko'nun verdigi 3-4 milyon dolar icin yaptigi reklam da cabasi, cogu Besiktas'li Beko'yu sanki klubun mali gibi benimser mesela, yani fazlasiyla getirisini de gormustur o marka.

Yapi Kredi mesela, dusuk faizli bir kredi veremez miydi Besiktas'a? Besiktas senelerdir borc yuku altinda ezilirken, 20-25 milyon Euro faiz oderken bunu ayarlayamaz miydi Rahmi Bey? Bedavadan para versin de demiyorum, yanlis anlamayin, sirf araci olsa dusuk faizli yurtdisi kaynakli kredi bulabilirdi klup ama yok. Besiktas'li is adamlari hep sozde Besiktas'li.

Ali Koc daha geldigi gun 150 milyon Euro para koyuyor, aradaki birinci fark bu. Koc grubunun nufuzu ile kullanacagi baglantilar ve getirecegi sponsorluklar vs bunun cabasi. Bunun yurtici yurtdisi baglantilari vs var daha.

Neyse, sunu tekrar gormek lazim Besiktas'in siradan taraftari disinda hicbir seveni yok.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Seneye fikret orman son kez seçilecek. Ben ayrıca üç büyükler özelinde seçilen son başkan olacağını düşünüyorum. Bu mali yapılarla 4-5 seneye kulüpler teker teker satılacaktır.

Çevrimdışı underworld

Talisca bizde kalmak istememiş.
Bizim kıymetimizi yakında anlarmış.
Atiba ya bizim evladımız demişiz ama teklifimizi kabul etmemiş.
Via Fikret Orman

Çevrimdışı tuncaboylu

Bencede bir iki yıl sonra Aziz gibi mafyalaşır. Ne yazıkkı Türkiye’de beyefendilik bir işe yaramıyor.

Yarar yarar.

Bizim başkan beyefendi, Galatasaray'ın ve Trabzonspor'unkiler de öyle.

Bir milat olabilir bu Türk futbolu adına.

11 sene önceki videosu önemli değil, adam Aziz'in yönetimindeydi. Hayatında kırmızı kart görmeyen Şifo, Fatih'in yardımcısıyken İsviçre'li futbolcuları tekmeliyordu.

Bu tip şeyler de lider önemlidir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Talisca bizde kalmak istememiş.
Bizim kıymetimizi yakında anlarmış.
Atiba ya bizim evladımız demişiz ama teklifimizi kabul etmemiş.
Via Fikret Orman
Kalmasın zaten biz alıp satacaktık.

Çevrimdışı mylife1903

İlk etapta bizim açımızdan bu durumun gözüken tek artısı, artık başkanın sürekli uyanık olma zorunluluğudur. Yanında yöresinde işe yaramayan kim varsa temizlemeye başlamalıdır, futbol aklını söz sahibi makamlara getirmelidir. Abidik gubidik transferler yapılmamalı, borç harç ile alakalı asılsız haberleri yalanlamalıdır. Onun dışında öldük bittik biz gibi düşünceler bence saçma. aziz gs'nin efsanesidir bizim değil. Benim hatırladığım bu adamın yönetimindeki fb'nin bize hep zararı olmuştur bugüne kadar. Ayrıca koç'un 150m koyması da pek bir şey anlam ifade etmiyor bir futbol aklı ortaya koymadıktan sonra. Hatırlayın 15-16 sezonunda da 70m euro harcamıştı bu fb transfere sonucu hepimiz biliyoruz.
Daha guclu yonetimi olmasi lazim fikret ormanin
Once besiktas taraftarina ezik diyen yoneticiyi degistirerek baslayabilir. Yonetim kurulunun da guclu olmasi lazim.

Sekipin gitmesinin sonuclarini fb daha anlamadi tabi
Iyi bir yonetim kurmustur ali koc ama aziz gibi is bitiren bir yonetim midir onu sanmiyorum

Çevrimdışı underworld

Ya bunlar şeytanın önde gideni bunlarla iş yapılmaz.
Kalmasın zaten biz alıp satacaktık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yavaş versin 150 milyon Euro.

Seçime yönelik vermek için uydurulan sosyal medya palavraları.

Çevrimiçi Necmi

mustafa ve ali koçu şoförleri fenerli yapmış onları kurtaramadım
ama ömeri kurtardım o Beşiktaşlı demişdi Rahmi koç neyse sıkıntı değil koç
ailesinin başında bir Beşiktaşlı var sonuçta. Sabancı ailesininde futbolla ilgilenen kanadı Beşiktaşlı

Çevrimdışı tangaz

nereye veriyor 150 M bu nedenle kaç büyük avrupa takımı ceza aldı.
sahipleri kulübe para aktardı diye. geçti o devirler öyle paralar aktaramazsın.
şimdi azizin pislikleri bir bir dökülür ortalığa. Futbol camiası boşluğu düşecek
bizim için değişen birşey olmaz azizden beter olacak hali yok biz azizle baş ettik
esas işin eğlencesi CB nin gücü yetmedi azizi tutmaya çokda uğraştı koç gelmesin diye
fenerin gelecekte işleri hiçde kolay olmayacak. Fenerin federasyondaki gücünü
kırmak gerekiyordu bizim yerimize kendileri yaptılar.

en son böyle şeyler dediğinde fener cincon avrupadan men ediliyorlardı güç ekseni kaymıştı biz koyup geçiyorduk vbvb die cümleler kuruyordun gördük sonuçları uefa kime ceza verdi bizden başka??? birkaç vasat balkan takımı harici ceza verdikleri takım var mı? mesela valencia yıllardır batıktır ama tek kuruş ceza yada yaptırım almaz... bakın aziz sene başı bir ertuğrul hüllesi yaptı uefa lisanslarını çözdü devre arası bir sponsorluk kontratı yaptı para aldıgınıda sanmam yıllık 22 küsür milyon yuroya filan denk geliyordu rakam kontratla uefayı atlattı lisans aldı gelecek sene için. uefanın ceza verdiği tek takım biziz... cb kendi derdinde dolardı seçimdi daha evvel yediği hurmalardı derken fener kongresiyle mi ilgilendi sanki cbye rağmen kazandı demek bir hurafedir. şayet cb öle bişey yapmak isteseydi koç grubunun birkaç şirketi üzerinden yürürdü el etek çektirirdi öyle bişey oldu mu olmadı. lafın özü o cbye rağmen filan sözleri cb azizi istiyordu sözleri şehir efsanesidir. gerçek olan ise uefanın çok kolay kandırılabildiği bizim bu yolu seçmeyerek hata ettiğimizdir.

Çevrimdışı f_madida

Yavaş versin 150 milyon Euro.

Seçime yönelik vermek için uydurulan sosyal medya palavraları.

Sponsorluk diye birsey var arkadas, kitabina uydurmak o kadar zor degil. Ne yani, Ali Koc gelecek de feda donemi mi yasayacak saniyorsunuz?

Etiketler: