Oguzhana 2.5 verip atibaya 700bin onermek simdi yeni noposttan moddan ciktim kufursuz anlatamiyorum bu olayi.
Atiba olayinda bir firildak donuyor.
Simdi rahat rahat atibanin yasi geldi gitsin artik diyenleri 5-6 mac sonra gorecem ben.
Yasla alakasi yok bazi seylerin
Yas kismina basinin yonlendirmesiyle fazla takildi taraftar
Yahu sende super kilas futbolcular var
Adriyano 5 yas genc olsa barselonada oynar
Pepe 5 yas genc olsa realde oynar
Yuzune tukurdugumuz karijma 5. Yas genc olsa portoda oynar
Bu adamlari alamazsin baska turlu
Ha iste yok lens gibileri izleyelim ucuncu lig topcularina 20 milyon yuro falan vereim diuorsan, lafim yok
Pepenin adriyanonun atibanin quaresmanjn son sahibi ol, agzimi acmam
Adamlar kopek gibi calisiyor genclerden daha diri daha istekliler
Adriyano 25 lik zenci topcuya bi kmuz koyuyo kornere atiyor.
Quaresma tek yumrukta 2 fbliyi yere indiriyir
Pepe hazir ve nazir
Oguzhan nedir ya
Kiz arkadasi terk etmis morali bozukmus, kezban misin lan sen. Bana ne senin kiz arkadasindan
ozi konusunda düşüncene aynen katılıyorum ama atiba konusunda katılmıyorum burda
atibayı en fazla savunan kişi olarak vedalaşmayı bilmek gerekir diyorum. Bu seneki oyununda çok değişim
vardı bu şekilde Beşiktaş onu taşıyamaz bugün tepedeyken bitmeli yarın tepkilerle olmasından iyi.
yabancı oyuncu kalsın demek bir kontenjan yemektir. Bu kontenjanı yiyorsan burdan verim alman
gerekiyor. ondan daha verimsizler yokmu var ama kontratları sürüyor Atibanın bitti.
kontratını dolduran gider yada kulüp bulan başka bir alternatif yok. Bu gitsin o kalsın demekle
olmuyor. Gidenin gitme koşulu var. Sözleşmeli oyuncuyu kafana göre gönderemezsin sözleşmesi
bitenede sözleşme verirsek geçen seneden nasıl bir değişiklik olur. Ha yabancı kontenjanını
boşaltabilirsen atiba ile bir sene daha gidebilir. Ama bu seneden daha düşük katkı verecek bunu
kabullenip tutmak lazım. Bu arada oziyi tutmak için hiç bir çaba sarfedilmemeli kendisi çabalasın kalmak için
Gidiyorsada kime giderse gitsin. Beşiktaş forması giymek bu kadar ucuz olmamalı. Sözleşme imzaladıysa sözüm yok
imzalamadıysa şu performansla kendisi kalmak için çabalamalı. Beşiktaş tutmak için değil.