2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4652409 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yanan top geliyo

32 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş dışında ABD ve Meksika'dan teklifler olduğu öğrenilirken Kosta Rika'lı yıldızın Beşiktaş'ı ilk tercih olarak gördüğü öne sürüldü.

Bryan Ruiz geçtiğimiz sezon 2 gol 2 asistle oynadı.

Ula gecen adini andik yakinda motta besiktasa donuyor haberi de cikar

Bobo gelsin baslasin
Taliskanin yerine de adriyan var avusturalyada bobonun takim arkadasi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Allah Hamburg' tan razı olsun.
Hunt ve Sakai ile sözleşme uzatmışlar.

Çevrimiçi Necmi

Oguzhana 2.5 verip atibaya 700bin onermek simdi yeni noposttan moddan ciktim kufursuz anlatamiyorum bu olayi.

Atiba olayinda bir firildak donuyor.
Simdi rahat rahat atibanin yasi geldi gitsin artik diyenleri 5-6 mac sonra gorecem ben.
Yasla alakasi yok bazi seylerin
Yas kismina basinin yonlendirmesiyle fazla takildi taraftar

Yahu sende super kilas futbolcular var
Adriyano 5 yas genc olsa barselonada oynar
Pepe 5 yas genc olsa realde oynar
Yuzune tukurdugumuz karijma 5. Yas genc olsa portoda oynar
Bu adamlari alamazsin baska turlu

Ha iste yok lens gibileri izleyelim ucuncu lig topcularina 20 milyon yuro falan vereim diuorsan, lafim yok

Pepenin adriyanonun atibanin quaresmanjn son sahibi ol, agzimi acmam
Adamlar kopek gibi calisiyor genclerden daha diri daha istekliler

Adriyano 25 lik zenci topcuya bi kmuz koyuyo kornere atiyor.
Quaresma tek yumrukta 2 fbliyi yere indiriyir
Pepe hazir ve nazir

Oguzhan nedir ya
Kiz arkadasi terk etmis morali bozukmus, kezban misin lan sen. Bana ne  senin kiz arkadasindan
ozi konusunda düşüncene aynen katılıyorum ama atiba konusunda katılmıyorum burda
atibayı en fazla savunan kişi olarak  vedalaşmayı bilmek gerekir diyorum. Bu seneki oyununda çok değişim
vardı bu şekilde Beşiktaş onu taşıyamaz bugün tepedeyken bitmeli yarın tepkilerle olmasından iyi.
yabancı oyuncu kalsın demek bir kontenjan yemektir. Bu kontenjanı yiyorsan burdan verim alman
gerekiyor. ondan daha verimsizler yokmu var ama kontratları sürüyor Atibanın bitti.
kontratını dolduran gider yada kulüp bulan başka bir alternatif yok. Bu gitsin o kalsın demekle
olmuyor. Gidenin gitme koşulu var. Sözleşmeli oyuncuyu kafana göre gönderemezsin sözleşmesi
bitenede sözleşme verirsek geçen seneden nasıl bir değişiklik olur.  Ha yabancı kontenjanını
boşaltabilirsen atiba ile bir sene daha gidebilir. Ama bu seneden daha düşük katkı verecek bunu
kabullenip tutmak lazım. Bu arada oziyi tutmak için hiç bir çaba sarfedilmemeli kendisi çabalasın kalmak için
Gidiyorsada kime giderse gitsin. Beşiktaş forması giymek bu kadar ucuz olmamalı. Sözleşme imzaladıysa sözüm yok
imzalamadıysa şu performansla kendisi kalmak için çabalamalı. Beşiktaş tutmak için değil.

Çevrimiçi Necmi

Gökhan Keskin'den daha güzel konuşuyor ve daha fit.
TV'de Beşiktaş'ı güzel övüyor

Daha başka neler biliyoruz, bilgisi olan paylaşsın lütfen.
Ne yapar bilemiyorum bekleyip göreceğiz. Ama yapılması doğru
karardı. Ben Beşiktaşlı geçinip eline geçen her fırsatta Beşiktaşa vurmaya
çalışanların ödüllendirilmesi yerine böyle Beşiktaşı savunanların ödüllendirilmesi tarafındayım.
Birilerinede belki kapak olur bu. Beşiktaşdan kazanmanın yolunun tv lere çıkıp Beşiktaşa
sallamak olmadığını anlarlar. Bence yönetim görev vererek bir nevi ödüllendirdi ve
diğerlerinede sopa gösterdi. Beşiktaşı iyi savundu bu güne kadar burda isimleri geçen istenen
bir çok eski oyuncumuzun Beşiktaşın adını ağızlarına almaya korktuklarını menfaatlerinin Beşiktaşı
kötülemek olduğunda hiç terettüt etmediklerini düşünmek gerekiyor. En haklı olduğumuz
anlarda bile Beşiktaşı savunmaktan korkan insanları ben kulüpte görmek istemiyorum.
Hak eden kimse ödüllendirsin kulüp hak etmeyenide dışlasın.

Çevrimiçi Samet Ç

Lautaro Martínez > inter  23 m €
Benim adamım ucuza kapatmış yine de İnter 30'dan aşağıya bırakmazlar diye düşünüyordum
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2018, 19:03:49 Samet Ç ]

Çevrimdışı underworld

Benim adamım ucuza kapatmış yine de İnter 30'an aşağıya bırakmazlar ye düşünüyordum
Konuşulan rakamlar 20 ydi bunlar 3 daha katmışlar

Çevrimiçi Samet Ç

daha yeni Portimonense takımına gitmiş.
Abola bizim oyuncuyu takip ettiğimizi bir kaç ay önce yazdı.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim cengo kirmiziyi gordu tamam da emenike neden bisi gormedi firat bi anlatsa

Çevrimdışı mellfred

Yanan top geliyo

32 yaşındaki oyuncuya Beşiktaş dışında ABD ve Meksika'dan teklifler olduğu öğrenilirken Kosta Rika'lı yıldızın Beşiktaş'ı ilk tercih olarak gördüğü öne sürüldü.

Bryan Ruiz geçtiğimiz sezon 2 gol 2 asistle oynadı.

Ula gecen adini andik yakinda motta besiktasa donuyor haberi de cikar

Bobo gelsin baslasin
Taliskanin yerine de adriyan var avusturalyada bobonun takim arkadasi
Sosa’nın geldiği sezon adı geçiyordu bizimle ya bu ya sosa olacaktı. Adamı ondan sonraki her sezon bize yazıyorlar bi bu bi de hunt.
Ronaldinho bırakınca bunlara sardılar

Çevrimdışı Neo Nesil

2015 yaz ayına flashback yapmışız.

huntlar, opareler, bryan ruizler, aquilaniler havada uçuşuyor.  :lol:

Çevrimdışı underworld

Hatem ben arfa yazılmıyor hayırdır öldü kaldı mı?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Atiba'nın yerine alabileceğimiz oyuncular bonservis ücreti yok.

Max Meyer - https://www.transfermarkt.com.tr/max-meyer/profil/spieler/146164https://www.transfermarkt.com.tr/max-meyer/profil/spieler/146164
Jack Wilshere - https://www.transfermarkt.com.tr/jack-wilshere/profil/spieler/74223

Atiba'nin yerine oyuncuya ihtiyacimiz yok. Medel zaten Atiba'nin 2 gomlek ustu ayni mevkide. Bizim Medel'in yanina tas gibi bir 8 numaraya ihtiyacimiz var. Mesela Badelj tam oraya gereken adam. Ustune de Rodrigo Dourado alinir ve orta saha tamamlanmis olur.

Çevrimdışı underworld

Atiba'nin yerine oyuncuya ihtiyacimiz yok. Medel zaten Atiba'nin 2 gomlek ustu ayni mevkide. Bizim Medel'in yanina tas gibi bir 8 numaraya ihtiyacimiz var. Mesela Badelj tam oraya gereken adam. Ustune de Rodrigo Dourado alinir ve orta saha tamamlanmis olur.
Badel denilen adamın 2 gol 1 asistti varmış...
Bende bir şey sandım.
Bitik atiba 2 gol 2 asist yapmış

Çevrimdışı ardiles

sanches nerde ne yapmış hacım ?
adam bir kere poırtekizli baştan olmuyor

edgar davids etkisi, bizim kuşağın hafızasına yer etmiş bu adam. orha saha merkezde 1.70 boyunda atletik uzun saçlı zenci kontenjanımız her zaman vardır. royston drenthe olmadı, umudumuz sanches

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı Jimexi

imbulayı görünce aklıma geldi hazır atiba ile de yenilemedik. şuraya şöyle bir genç koyayım.

https://www.transfermarkt.com.tr/dzenis-burnic/profil/spieler/251295

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Badel denilen adamın 2 gol 1 asistti varmış...
Bende bir şey sandım.
Bitik atiba 2 gol 2 asist yapmış

Valla senin bize istedigin ve istemidigin adamlari gordukce Besiktasliligindan suphe etmeye basladim. Adamlar Atiba gibi kullandiklarindan 2 gol 1 asistle oynamis Italya'da. Zagreb'de ofansif orta sahaydi 160 macta 40 kusur golu ayni civarda asisti var. Daha o zamandan Besiktas'a istiyordum ama alinmadi tabi. Driplingi var, takim kaptani, milli oyuncu, derin paslari var, bonservisi yok. Isterdim ki Pogba olsun ama olmuyor iste.

Çevrimdışı underworld

Valla senin bize istedigin ve istemidigin adamlari gordukce Besiktasliligindan suphe etmeye basladim. Adamlar Atiba gibi kullandiklarindan 2 gol 1 asistle oynamis Italya'da. Zagreb'de ofansif orta sahaydi 160 macta 40 kusur golu ayni civarda asisti var. Daha o zamandan Besiktas'a istiyordum ama alinmadi tabi. Driplingi var, takim kaptani, milli oyuncu, derin paslari var, bonservisi yok. Isterdim ki Pogba olsun ama olmuyor iste.
Zagrebi boşver mitrolarda orada geldi.
8 diyon fio da bütün istatistikleri bu.
Tek sezon hamburg ta 5 gol 1 asist yapıvermiş.

Atiba ile para konusunda anlaşamadık yerine de kimseyi almıyoruz derlerse alınlarından öperim lakin gidip imbuls, badel madel getirirlerse çatışma çıkartırım.

Çevrimdışı underworld

Adamlar donkla  şampiyon oluyorlar, diğeri topal-cosefle takılıyor biz şişkin bölgeye dahala 10 adam sokmuşturmaya çalışıyoruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zagrebi boşver mitrolarda orada geldi.
8 diyon fio da bütün istatistikleri bu.
Tek sezon hamburg ta 5 gol 1 asist yapıvermiş.

Atiba ile para konusunda anlaşamadık yerine de kimseyi almıyoruz derlerse alınlarından öperim lakin gidip imbuls, badel madel getirirlerse çatışma çıkartırım.

Sence kimi almalıyız?
Seçenekler arasında kimseyi almamak yok.

Çevrimdışı underworld

Sence kimi almalıyız?
Seçenekler arasında kimseyi almamak yok.
Atiba 800 bine kalıyorsa kalsın, kalmıyorsa kimseyi almayalım.
Niye kendimize böyle bir zorunluluk yaratıyoruz anlamıyorum.

Etiketler: