İki sanıyordum bu güzel bilgi için tşk
@tuncaboylu 
Unutmak istedim onu sözleşmesini kadar başarmışım.
@mylife1903 Taliska gidince aksama dogru oraya 15 yazan bi adam gelmezse seneye de ilk 2 yalan olur.
Fw'lerin bu sezon da golleri paylaşacağı bir sezon olmasını bekliyorum. Sen hesabı yapmışsın abi zaten.
Şu kadarını diyeyim O bölgede olup gol sayısı rekorla yüksek ligde kaç kişi vardı ? Bir futbol klüp başkanı
önce ileri uç oyuncuların gol sayısı adetlerine yoğunlaşır. Dominant bir fw'im olsa bile Avrupa'dan düşük
bir seviye Ligde Kadromu da şl geliri gelirine bakmaksızın ayarlar, altın çocuğu bulduğun an feda döneminden
sonra ilk küçük adımımı atarsın. Yaşı genç, 20 ml civarı skor üreten fw arkasını almayacaksan atılımı sadece fw
için beklemek biraz vizyon eksikliği oluyor. Ayrıca Başkandan lakabını geri alıyorum. Talisca'yı almayabilirsin ama
oyuncunun tarafından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Parası hazır dedi ama daha yeni para yok işareti yaptı.
Öyle ise vizyon üzerinden çalışıyoruz ama eksik. Avrupa'da kupa almak istiyorum dersen Talisca vb ihtiyacın var ,
Lyon maçında 'siz kimsinize' getirdi seviyeyi. ''La gazap'' sokamadı bir türlü, bizde sokanı vardı. Tur getiriyordu az kalsın,
bence kendi performansı açısından getirdi zaten. Bunu salıyoruz yeni bir riske giriyoruz. Talisca şart değil

(yazarken inanamıyorum ama)
Neden bir daha bu uyumu bulmak adına riske giriyoruz. 15'den aşağı sana kupa kazandıracak yok, bütün konu 5 ml euro için miydi ?
1 sezon uefa'nın ardından yine şampiyonluk ve ş.ligi ihtimali oldukça yüksekken paniğe kapılıp vizyon adımını atamadık.
Bu klüpler batmaz, böyle gerekli adımlar gerektiği anda güçlü yöneticiler ile atılır. Çık şimdi bir tane daha Talisca ara.
Fw mi olması lazımdı bizim Talisca'yı almamız için ? Fw olsa almadık tartışması daha alevli olacaktı. Öndeki 3'den 2'si 30'a yakın
gol bırakmış ve sen bir tanesini elinin tersi ile itiyorsun. Bir fw ile kapanacak hucum bölgesi konusu Babel dışında 3 soru işareti
bölgeye döndü.
Talisca'nın mentali nefret ve motivasyon ile karışık. Iverson'dan sonra the answer lakabını benden aldı

Benfica maçında saha kenarında
olmasına rağmen aslında sahada olduğunu göstermesi ve önemli maçlarda gollerinin bulunması. Derbilerde skor üretmesi gibi genç yaşına
rağmen kafa olarak hazır olabildiğini gösteriyor ve çok çalkantılı bir yerden geldi. Dağılması lazımken topladı. Bunlar mental olarak delil değil midir?
7 metre yanındakine top atamıyordu, 2. bölgede dikine oynamadığımızdan sahada daha az görülüyordu evet ama bunların hiç birisi artılarını yok edemiyor. Yine oyuncu alacağız ve satacağız diyen klüp başkanları Talisca'dan daha yükseğe satmaya planladığı oyuncuyu da bir zahmet açıklasınlar.
Önce bir kalması ve şu şampiyonluk sayılarının erimesini hedeflemediğimizden alıp-satma da yapabilirdik. Süreci iyinin kötüsüne bile döndüremediler.