2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4657492 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

100 M dolar eder  diyorsun?
toplam metrekareyi bilmiyorum ama kira olarak m2 si 25 dolar civarında gelir getirir.10 bin m2 yerimiz varsa senelik senelik 3 milyon dolar getirisi olur. bu hesaba göre 70-75 milyon dolar ederi olur.
http://www.goalbien.com/besiktas/besiktastan-kulup-binasina-21-yil-sonra-veda-h1281.html
3.5 milyon dolar kazanıyormuşuz senelik 5 milyon dolara çıkacakmış.

buradada daha net bilgiler var benim tahminime yakın veriler var.29 dolar kira denmiş şuan 29 dolar biraz aşağı düşmüştür.
https://www.aksam.com.tr/futbol/bjk-plazadan-50-milyon-liralik-kaynak/haber-485797
[ Son Düzenleme: 31 Mayıs 2018, 15:25:53 MURAT ]

Çevrimdışı kyiv

Geçen seneden ders almalı.İyi bir santrafor gelsin paramız yetmezse Lens, Gökhan Gönülle dönüşümlü sağbek oynasın. Parayı başta " abuk sabuk " mevkiilere harcamayalım. Bu takımın olmazsa olmazı santrafor ve sonra iyi ve bu santraforla uyum sağlayabilecek bir 10 numara.Diğer yerler teferruat. Omurga sağlam olsun yeter.

Çevrimdışı f_madida

Tapulu falan olmayacak, bilmem kaç yıl kullanma hakkına sahip olacaktır.

Devlet salak değil, hem ihaleden 250 milyon verip hem de tapulu arsa versin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

verir verir soz konusu gs olunca devlet herseyi verir... tokiyi bedavaya yapti, mecidiyekoyde otel arazisini de gsye birakti, ustune 100 milyon dolar sponsorluk verdi, yetmedi rivaya nakit 500+ milyon tl verdi, yetmedi floryaya nakit 250 verecek, yetmedi sermaye arttirimi adi altinda yatarimcilarin soyulmasina ikinci defa izin verdi, arada verdigi yuz milyonlarca liralik vergi indirimleri, 2014te mehmet simsekin gsnin devlete vergi borcu yoktur diye mektup yazip uefadan ceza almasini engellemesi vs yani soz konusu gs olunca herseyi yapar bu adamlar. kemerburgazi oldugu gibi tapusuyla verirlerse sasirmayin.

buna ragmen fener ve Besiktas birbirine giriyor..iste bu beyinsizliktir, bu gerizekaliliktir. fenere okul arazisini taahhut etmesine ragmen vermedi mesela, Besiktas'a hala Nevzat Demir arazisi icin izin bekletiyor ama soz konusu gs olunca ne yapacaklarini sasiriyorlar. ondan sonra nasil oldu da gs ceza almadi, ulan heriflere yapilmayan yardim mi kaldi, utanmasalar merkez bankasinin tapusunu gsye verecekler.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

verir verir soz konusu gs olunca devlet herseyi verir... tokiyi bedavaya yapti, mecidiyekoyde otel arazisini de gsye birakti, ustune 100 milyon dolar sponsorluk verdi, yetmedi rivaya nakit 500+ milyon tl verdi, yetmedi floryaya nakit 250 verecek, yetmedi sermaye arttirimi adi altinda yatarimcilarin soyulmasina ikinci defa izin verdi, arada verdigi yuz milyonlarca liralik vergi indirimleri, 2014te mehmet simsekin gsnin devlete vergi borcu yoktur diye mektup yazip uefadan ceza almasini engellemesi vs yani soz konusu gs olunca herseyi yapar bu adamlar. kemerburgazi oldugu gibi tapusuyla verirlerse sasirmayin.

buna ragmen fener ve Besiktas birbirine giriyor..iste bu beyinsizliktir, bu gerizekaliliktir. fenere okul arazisini taahhut etmesine ragmen vermedi mesela, Besiktas'a hala Nevzat Demir arazisi icin izin bekletiyor ama soz konusu gs olunca ne yapacaklarini sasiriyorlar. ondan sonra nasil oldu da gs ceza almadi, ulan heriflere yapilmayan yardim mi kaldi, utanmasalar merkez bankasinin tapusunu gsye verecekler.

Şimdi niye hatırlattın  UEFA denilen şaklabanlar sürüsünü? Halen daha bir ceza açıklayamadılar. En sonunda Mustafa Cengiz'in elini öpmeye gidecek Uefa başkanı  :akuma:

Benim aklım almıyor arkadaş bu adamlar neden ceza almıyor? Rüşvet miktarı mı yetersiz geldi? Neyin pazarlığı? Adamların evraklarına bakmaya bile gerek yok. Kaç teknik direktör değişmiş?Son yıllarda. Kaç futbolcu gitmiş? Altyapıdan çıkarılan 1 tane adam var mı? Sürekli harcamışlar. Hiç bir mok yapmamışlar. Yazık bu kadar vicdanları yaralayan bir karar alınamaz. Ne günahı vardı Beşiktaşın hemen ceza verildi? İşte aleni olarak Fransız olmanın kaymağını yiyor Galatasaray. Mart ayından beri kararı bir türlü açıklayamadılar. Sanki sanırsın real Madrid veya Barcelonaya ceza verecekler ellibin kere düşünüyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu düzen üç cl peşpeşe alan hocayı yemekte... bize neler yapmazki..
3 Yıl

3 CL kupasi

2 Uefa Süper kupasi

1 La liga Şampiyonluğu

1 İspanya Süper kupası

2 Dünya kulüpler kupasi

Kazanmış bir adam neden istifa eder ki :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ilimunatik masonik fetoist iliskileri var bence bunlarin. Belki birinjn metresi de olabilirler

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yasakli haber girmis. Toluca negredoyu istiyormus 3.5m veriyorlar.

Boyle bisey olabilir mi ya lutfen be hadi be.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Yasakli haber girmis. Toluca negredoyu istiyormus 3.5m veriyorlar.

Boyle bisey olabilir mi ya lutfen be hadi be.
O sitede ki haberlerde özel haber etiketi yoksa, doğruluğuna şüpheli yaklaşın.

Çevrimiçi murat

iş yaptığın menejer iyi olacak sadece sana getirirken değil gönderirkende işe yarayacak.

Çevrimdışı Koa_lAA

biz boşuna konuşuyoruz bence...

messi nin "kara para aşk" dizisini izlediği bir dünyada yaşıyoruz... hayata dair bütün ümitlerim tükeniyor... (diziyi hiç izlemedim...güzeldir umarım)

Çevrimdışı tangaz

talişka ile son 30 dk. mı şimdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ŞL yi de kazansan önce lig, biz boşuna demedik ligi koyalım ligi die...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Tam Fransa 98' formasını aldıktan sonra istifasını vermiş 21. yüzyılın piri.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ŞL yi de kazansan önce lig, biz boşuna demedik ligi koyalım ligi die...
O ŞL-Lig dengesini ayarlayamadık malesef.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı balkan-kartal

15'e sattın ama.

13 milyona
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı enesbjk

Ntvspora göre demba Ba Çine gitmiş

Çevrimdışı savaş altay

İki sanıyordum bu güzel bilgi için tşk @tuncaboylu  :tabe: Unutmak istedim onu sözleşmesini kadar başarmışım.

@mylife1903 Taliska gidince aksama dogru oraya 15 yazan bi adam gelmezse seneye de ilk 2 yalan olur.

Fw'lerin bu sezon da golleri paylaşacağı bir sezon olmasını bekliyorum. Sen hesabı yapmışsın abi zaten.
Şu kadarını diyeyim O bölgede olup gol sayısı rekorla yüksek ligde kaç kişi vardı ? Bir futbol klüp başkanı
önce ileri uç oyuncuların gol sayısı adetlerine yoğunlaşır. Dominant bir fw'im olsa bile Avrupa'dan düşük
bir seviye Ligde Kadromu da şl geliri gelirine bakmaksızın ayarlar, altın çocuğu bulduğun an feda döneminden
sonra ilk küçük adımımı atarsın. Yaşı genç, 20 ml civarı skor üreten fw arkasını almayacaksan atılımı sadece fw
için beklemek biraz vizyon eksikliği oluyor. Ayrıca Başkandan lakabını geri alıyorum. Talisca'yı almayabilirsin ama
oyuncunun tarafından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Parası hazır dedi ama daha yeni para yok işareti yaptı.
Öyle ise vizyon üzerinden çalışıyoruz ama eksik. Avrupa'da kupa almak istiyorum dersen Talisca vb ihtiyacın var ,
Lyon maçında 'siz kimsinize' getirdi seviyeyi. ''La gazap'' sokamadı bir türlü, bizde sokanı vardı. Tur getiriyordu az kalsın,
bence kendi performansı açısından getirdi zaten. Bunu salıyoruz yeni bir riske giriyoruz. Talisca şart değil  :D (yazarken inanamıyorum ama)
Neden bir daha bu uyumu bulmak adına riske giriyoruz. 15'den aşağı sana kupa kazandıracak yok, bütün konu 5 ml euro için miydi ?

1 sezon uefa'nın ardından yine şampiyonluk ve ş.ligi ihtimali oldukça yüksekken paniğe kapılıp vizyon adımını atamadık.
Bu klüpler batmaz, böyle gerekli adımlar gerektiği anda güçlü yöneticiler ile atılır. Çık şimdi bir tane daha Talisca ara.
Fw mi olması lazımdı bizim Talisca'yı almamız için ? Fw olsa almadık tartışması daha alevli olacaktı. Öndeki 3'den 2'si 30'a yakın
gol bırakmış ve sen bir tanesini elinin tersi ile itiyorsun. Bir fw ile kapanacak hucum bölgesi konusu Babel dışında 3 soru işareti
bölgeye döndü.

Talisca'nın mentali nefret ve motivasyon ile karışık. Iverson'dan sonra the answer lakabını benden aldı  :) Benfica maçında saha kenarında
olmasına rağmen aslında sahada olduğunu göstermesi ve önemli maçlarda gollerinin bulunması. Derbilerde skor üretmesi gibi genç yaşına
rağmen kafa olarak hazır olabildiğini gösteriyor ve çok çalkantılı bir yerden geldi. Dağılması lazımken topladı. Bunlar mental olarak delil değil midir?
7 metre yanındakine top atamıyordu, 2. bölgede dikine oynamadığımızdan sahada daha az görülüyordu evet ama bunların hiç birisi artılarını yok edemiyor. Yine oyuncu alacağız ve satacağız diyen klüp başkanları Talisca'dan daha yükseğe satmaya planladığı oyuncuyu da bir zahmet açıklasınlar.
Önce bir kalması ve şu şampiyonluk sayılarının erimesini hedeflemediğimizden alıp-satma da yapabilirdik. Süreci iyinin kötüsüne bile döndüremediler.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi annoca

çok fazla bir şey istemiyorum. sadece 4 şey istiyorum.

1-)plan, program. transfer sezonu şu oyuncu, bu oyuncu peşinde koşmayalım. önceden planlanmış olsun ona göre gidelim. negredoyu aldık ama tutmadı o zaman b planı kim olmalı, q7 sakatlandı onun yerine kimleri alabiliriz vs vs.....

2-)kaliteli bir gözlemci ekibi. hayalperest değilim, geleceğin ronaldosunu messisini keşfet. işine yarayacak adamı bulmalıyız. marcelo bize gelmeden önce vasat bir stoperken bizim sistemimizde takımın bel kemiği oldu, hakeza atiba gelmeden önce hollanda ligini takip etmeyenlerin bilemeyeceği adam bize geldiği ilk günden itibaran ( bu sezon hariç) herkesin ilk 11'e yazacağı adamların başında geliyordu. ahlaklı çalışkan hırslı ve şenol hocanın sistemine uygun oyuncuları bulmalıyız. başkaları tatildeyken cenk gibi ekstra antrenman yapan oyuncuları bulmalıyız.

3-)alt yapı. önce eğitimciyi eğiteceksin ya da yabancı, bu işin profesyonellerini getireceksin. yaşını küçültenleri alt yapıya almayacaksın. şunun çocuğu, bunun çocuğu diye getirilen torpillileri almayacaksın. gerekli teknolojiyi, ekipmanı sağlayacaksın, 15-16 yaşına kadar teknik, taktik bilgisi ve oyun zekası aşılıyacak 18-19 u na kadar fizik yükleceksin. çok mu zor bu iş, çok mu pahalı?

4-)masaya yumruğunu vuran yönetim. yönetimi beğeniyorum ve takdir ediyorum. geldiği günden beri çok büyük mesafeler katedildi ama eksikleri de yok değil. bu yıl hakemler fb ve gs yi ilk 2 ye taşımak için kendilerini yırttılar. eminim ki kadıköydeki maç düzgün yönetilseydi şampiyonduk, kar topu etkisi oldu. yönetim bu yıl ligdeki oyunları görüp, gözlerini yumdular. gs nin bundan önceki şampiyon olduğu sezon gibi. yine kadıköydeki maç, topalın demba ba ya künde atması, emenikenin kafasına göre oyundan çıkıp girmesi, emrenin bilice küfrü, melonun milletin ayaklarını biçmesi, atibayı gs maçında cezalı duruma düşürmek için sadece ona uygulanan ceza, sneijder şut atınca elini toptan çeken kaleciler. bu yıl canere ceza verebilmek için kuralların sonradan değiştirilmesi. yönetim ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum ama bu tür şeylere artık dur demeli. hatırladıkça sinirlendim  :s20:

ekstra isteğim. maaşlar. avrupada sıradan bir takımda oynayan tolgay orada 400 bin kazanırken (yarısı vergi) burda 1.5a imza atması, hakeza babel. q7 Beşiktaş aşkımdan döndüm diyor ama aldığı para vergyiyi de hesap edince portoda aldığının kaç katı. larin kanada da aldığının 10 katını alıyor burda.çoğu oyuncumuz böyle. aboubakar 1'e oynuyordu bizden 3.3 aldı sözleşmesinin bitmesine 1 yıl var 1 yıl sabretse bizden tekrardan aynı sözleşmeyi kapacağını biliyor ama 1.5 tan porto ile sözleşme uzatıyor. biz .... miyiz. bu niye böyle. maaş düzeni avrupa kulüpleri örnek alınmalı. onlar oyuncunun maaşına değil bonservisine para saçıyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

iş yaptığın menejer iyi olacak sadece sana getirirken değil gönderirkende işe yarayacak.
Aynen abi
Negredonun menejeri gibi olacak menejer
Getirirken valensiyaya ise yaradi
Gotururken besiktasa ise yaradi

Çevrimdışı savaş altay

Medel-Fernandes-Talisca 3'lüsüne fittim Lig için ama olmadı. @underworld bu senin eleman
Alphonso Davies küçük fernandes gibi. Sahada oldukça emin duruyor, hoşuma gitti  :ok:
Fernandes ve Alphonso Davies ile bu sezondan sonra o bölgede çağ atlamış gibi olurdu.
Fernandes 1 sezon idare etsin 11'de sonra yerini bıraksın sisteme hazır olan deyvis'e  :D

Çevrimdışı mylife1903

İki sanıyordum bu güzel bilgi için tşk @tuncaboylu  :tabe: Unutmak istedim onu sözleşmesini kadar başarmışım.

@mylife1903 Taliska gidince aksama dogru oraya 15 yazan bi adam gelmezse seneye de ilk 2 yalan olur.

Fw'lerin bu sezon da golleri paylaşacağı bir sezon olmasını bekliyorum. Sen hesabı yapmışsın abi zaten.
Şu kadarını diyeyim O bölgede olup gol sayısı rekorla yüksek ligde kaç kişi vardı ? Bir futbol klüp başkanı
önce ileri uç oyuncuların gol sayısı adetlerine yoğunlaşır. Dominant bir fw'im olsa bile Avrupa'dan düşük
bir seviye Ligde Kadromu da şl geliri gelirine bakmaksızın ayarlar, altın çocuğu bulduğun an feda döneminden
sonra ilk küçük adımımı atarsın. Yaşı genç, 20 ml civarı skor üreten fw arkasını almayacaksan atılımı sadece fw
için beklemek biraz vizyon eksikliği oluyor. Ayrıca Başkandan lakabını geri alıyorum. Talisca'yı almayabilirsin ama
oyuncunun tarafından bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Parası hazır dedi ama daha yeni para yok işareti yaptı.
Öyle ise vizyon üzerinden çalışıyoruz ama eksik. Avrupa'da kupa almak istiyorum dersen Talisca vb ihtiyacın var ,
Lyon maçında 'siz kimsinize' getirdi seviyeyi. ''La gazap'' sokamadı bir türlü, bizde sokanı vardı. Tur getiriyordu az kalsın,
bence kendi performansı açısından getirdi zaten. Bunu salıyoruz yeni bir riske giriyoruz. Talisca şart değil  :D (yazarken inanamıyorum ama)
Neden bir daha bu uyumu bulmak adına riske giriyoruz. 15'den aşağı sana kupa kazandıracak yok, bütün konu 5 ml euro için miydi ?

1 sezon uefa'nın ardından yine şampiyonluk ve ş.ligi ihtimali oldukça yüksekken paniğe kapılıp vizyon adımını atamadık.
Bu klüpler batmaz, böyle gerekli adımlar gerektiği anda güçlü yöneticiler ile atılır. Çık şimdi bir tane daha Talisca ara.
Fw mi olması lazımdı bizim Talisca'yı almamız için ? Fw olsa almadık tartışması daha alevli olacaktı. Öndeki 3'den 2'si 30'a yakın
gol bırakmış ve sen bir tanesini elinin tersi ile itiyorsun. Bir fw ile kapanacak hucum bölgesi konusu Babel dışında 3 soru işareti
bölgeye döndü.

Talisca'nın mentali nefret ve motivasyon ile karışık. Iverson'dan sonra the answer lakabını benden aldı  :) Benfica maçında saha kenarında
olmasına rağmen aslında sahada olduğunu göstermesi ve önemli maçlarda gollerinin bulunması. Derbilerde skor üretmesi gibi genç yaşına
rağmen kafa olarak hazır olabildiğini gösteriyor ve çok çalkantılı bir yerden geldi. Dağılması lazımken topladı. Bunlar mental olarak delil değil midir?
7 metre yanındakine top atamıyordu, 2. bölgede dikine oynamadığımızdan sahada daha az görülüyordu evet ama bunların hiç birisi artılarını yok edemiyor. Yine oyuncu alacağız ve satacağız diyen klüp başkanları Talisca'dan daha yükseğe satmaya planladığı oyuncuyu da bir zahmet açıklasınlar.
Önce bir kalması ve şu şampiyonluk sayılarının erimesini hedeflemediğimizden alıp-satma da yapabilirdik. Süreci iyinin kötüsüne bile döndüremediler.
Taliskanin cok eksigi var. ama en buyuk eksik tarafi mevkisiz topcu olmasi.
Zaten azicik futbol akli olsa, ara pasi falan atabilse mevkisi belli olsa patlama gucu olsa uber futbolcu olur 250milyon yuro eder.
Ben tercih etmem oyle bir futbolcuyu amaa iste amasi var
Taliskada cogu futbolcularda olmayan gol sansi var. tak diye ampul gibi sokuyor ustelik saha fark etmeden. Bugun oynasak reale de sokabilir barselonayada.
Isin dogrusu taliskankn sirtina binip domestik 6-7 sampiyonluk almakti 8-9 senede.

Benim taliska icin tanimlamam belli
Deve gibi boy raket gibi ayak findik kadar beyin

Golu her futbolcu atamaz. Buyrun bizim takimda quaresma oynuyor. Eliyle topu altipastan bos kaleye atamaz. Ha o da gol atsa realde oynardi zaten ben bunlari anliyorum ama elinde boyle futbolcular olunca planlamani ona gore yapacaksin.
Senol gunesin bir kanatta babeli obur kanatta quaresmayi kullanmasi bir cozumdur. Sen de talinin arkasini onunu toparlayacaksin sonra puronu yakacaksin sokusturduklarini izleyeceksin

Turk insani kafa yapisi degistigi icin bazen anlasilamadigimi dusunuyorum.
Ben taliskayi almazdim diyorum
Tercih etmezdim diyorum
Eksiklerini soyluyorum
Ama gidip alinsin otobus gibi calistiralim da diyorum cunku bu yonetim 21 verip taliskayi almazsa iki senede oraya maaslar dahil 2 tane 21 verip 3-4 oyuncu alip gonderip daha da cena yapacak.
Aynisini birebir aynilarini abu icin yazdim
Sen elestiriyordun, simdi alinsaydi diyorsun dediler
Yahu olay abunun isminden bagimsiz ben yonetimi biliyorum. Abu gitsin 10 milyona alma, 2 tane 10 milyon harcayacaksin gene de adam bulamayacaksin yazdim. Daha negredolar falan gelmemisti
Bu abunun bi poha merhem oldugundan degil yonetimin plansiz programsiz olup kendisini bu alemin en akillisi sanmasindandi.

Fikret ormanin sozleri
Neden 10 kim diyor 10 bir sene sozlemesi kalmis neden 10.

Yahu dedik ne alakasi var sozlesmeyle sozlesme dedigin abunun kabilesine iki silah sikmakla cozulur. Noldi, tipis tipis imzaladi mi abu?  Baskanin sozler havada kaldi gene neydi 4 senelik sozlesme kasada falan filan
Olculu konusacak besiktas baskani

Çevrimdışı underworld

Medel-Fernandes-Talisca 3'lüsüne fittim Lig için ama olmadı. @underworld bu senin eleman
Alphonso Davies küçük fernandes gibi. Sahada oldukça emin duruyor, hoşuma gitti  :ok:
Fernandes ve Alphonso Davies ile bu sezondan sonra o bölgede çağ atlamış gibi olurdu.
Fernandes 1 sezon idare etsin 11'de sonra yerini bıraksın sisteme hazır olan deyvis'e  :D
Fernandes kimdir reyis çıkaramadım?
Coman deyvis gelsin başlasın

Çevrimdışı mylife1903

Fernandes kimdir reyis çıkaramadım?
Coman deyvis gelsin başlasın
Nerde oynuyor bu koman. Ismi guzel gomez gomis sinifi ismi var. gelsin baslasin komanjan

Çevrimdışı underworld

Abd
Nerde oynuyor bu koman. Ismi guzel gomez gomis sinifi ismi var. gelsin baslasin komanjan

Etiketler: