2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665161 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi umarım dediğiniz gibi olur ve alınmaz ne diyeyim adamın söylentisi bile gerginlik yaratıyor bunun önüne geçemez mi başkan her sorulduğunda sevdiğimiz çocuk kendisi Beşiktaşlı babasını tanırım severim demeye mecbur mu başkan seviyor da taraftar nefret ediyor adamdan. Yani yıllardır 3 4 oyuncu etrafında sürekli aynı şeyleri konuşuyor olmamız sadece medya manipülasyonu mu ondan da emin değilim neyse. Burak alınıp tribünde yuhalanacağına o kaosu yaşayacağımıza güvenle devam etmeyi tercih ederim şahsen benim bu adamın başarılı olacağına inancım da yok nedense bizim takım savunma arkasına oyuncu kaçıramıyor bahsi edilen adamın en büyük özelliği 10 kez bu koşuları yapıp 9'nda ofsayta düşmesi.
alınır alınmaz buna birşey demiyorum ama sadece her hıyar soyana tuzlukla koşmayalım diyorum
boşa bir kaos çıkıyor her transfer dönemi bekleyelim görelim alınacaksa zaten biz yaygara kopartsakda alınır
bu saatten sonra taraftarın veto ettiğini bilmiyorlarmı.
takım iyi olur şampiyonluğa oynar bir nebze alır taraftarıda tepki koymasına engel olursun takım iyiyken taraftar fazla tepki koymaz
ama bu takıma almak intihar etmekle eş değer burakla bu takımın düzelme ihtimali yok seçime kadar yönetim kendine kabus yaratmak istiyorsa girer böyle bir şeyin altına. Takımdan bir beklentim yok bu saatten sonra bütün maçlarını kazansa ne olacakki. Dolmuş kaçtı artık. Burak gelse ne olur güvenle devam edilse ne olur. ben bazı arkadaşların düşündüğü gibi iyi bir forvet gelince herşey düzelecek diye düşünmüyorum zaten sorunun forvet olduğunada inanmıyorum. takımda taşlar oynadı yerinden bir iki oyuncuyla tekrar yerinemi oturacak.

Çevrimdışı mylife1903

yerlerine yönetim adam alamıyorda vidayı medeli mesihmi gönderdi.
sorun alamaması değil eldeyken değerinin bilinmemesi. Abou  gidene kadar gömüldü değerimi bilindi
taliscaya neler söylendi. tosiç gidene kadar çöpdü. vidaya neler söyleniyor şimdi gidincemi değerli olacak.
hala anlamıyorsunuz bu takımda oynayan oyuncu değerini bulamaz çünkü sistem öğütüyor.
bunu ikibuçuk senedir söylüyorum.
bir kerede suçu eldeki oyuncuda değilde o oyuncuları oyuna dahil edemeyen sisteme bulursanız aslında
aydınlanma yaşayacaksınız. ne kadar ilginç bütün orta saha oyuncularımız birden çöp oldu geçen sene
topu taliscaya atıp hepsini aklıyorduk talisca giderse herşey düzelecekti. önceki sene abou harcandı gol atmayı
bilmiyormuş. şimdide gol krali olmuş love gol atmayı bilmiyor diye sallıyoruz. bu takıma messi alınsa ne olurki.
dünyanın en iyi stoperlerinden biri geldi takıma tukaka edildi.
bir kerede değişik düşünün suçlu olanın oyuncu olmayacağına bakıp karar verin her oyuncumu kötü
yoksa takımdaki sistemmi yada sistemsizlikmi oyuncuları öğütüyor. yönetim yerini doldurmazmış doğru bu oyunla
yerini dolduracak oyuncu yok çünkü. kimi alırsan al bir şey farketmeyecek bunu geçen sene söyledim
şimdi ljajic beğenilmiyor bu adam italyada kendini kanıtlamış. daha gidenin yerini doldurmak için kimin alınması gerekiyor
yönetimden 100 M bonservisli oyuncumu alsın diye bekliyorsunuz.  alınsada farketmez o oyuncuda öğütülür bu sistemde.
biz ilk şampiyon olduğumuz sene itibariyle her sene geri gittik sorun oyuncu kalitesi değildi. oyun kalitemiz düşüyordu.
ben geçen sene taliscayı savunurken sayesinde maç kazanıyoruz oyunu onun üstüne kursak şampiyon oluruz dediğimde
millet dalga geçiyordu gitsinde görün durumumuzu dediğimde pek inandırıcı gelmiyordu insanlara.
iki senedir sürekli mazeret uydurup durdu taraftar abou suçlandı talisca suçlandı negredo tukaka ilan edildi love çöp oldu
hepsimi kötü babel geldi golleri atmaya başladı takımda kaldıkça oyunu düştü performansı kayboldu
neden acaba
acaba gidenin yerimi dolmuyor yoksa gelen oyuncu harcanıyormu. ligde gol kralı olmuş biri sana gelip 3-4 golde kalıyorsa
bunu adam gol atmayı bilmiyor diye açıklayamazsın açıklarsanda kendini kandırırsın.
sürekli bir suçlu arama derdindeyiz giden oyuncunun yeri dolmaz buna imkan yok kimi alırsan al
yönetimi savunmuyorum savunulacak birşeyleri kalmadı artık. ama ihaleyi yönetime kesip aradan çıkmayıda kabul etmiyorum.
bu işin kolayına kaçmaktır ama bizide bir yere götürmez.
Clyi sallayan cenk eplnin ortasira takiminda kadroya giremiyor abi
Hayatinda ilk defa boylesi bonservis odenen fabri 98. Kaleci oldu dusen takimda bunlari napacaz

Çevrimdışı mylife1903

alınır alınmaz buna birşey demiyorum ama sadece her hıyar soyana tuzlukla koşmayalım diyorum
boşa bir kaos çıkıyor her transfer dönemi bekleyelim görelim alınacaksa zaten biz yaygara kopartsakda alınır
bu saatten sonra taraftarın veto ettiğini bilmiyorlarmı.
takım iyi olur şampiyonluğa oynar bir nebze alır taraftarıda tepki koymasına engel olursun takım iyiyken taraftar fazla tepki koymaz
ama bu takıma almak intihar etmekle eş değer burakla bu takımın düzelme ihtimali yok seçime kadar yönetim kendine kabus yaratmak istiyorsa girer böyle bir şeyin altına. Takımdan bir beklentim yok bu saatten sonra bütün maçlarını kazansa ne olacakki. Dolmuş kaçtı artık. Burak gelse ne olur güvenle devam edilse ne olur. ben bazı arkadaşların düşündüğü gibi iyi bir forvet gelince herşey düzelecek diye düşünmüyorum zaten sorunun forvet olduğunada inanmıyorum. takımda taşlar oynadı yerinden bir iki oyuncuyla tekrar yerinemi oturacak.
Tatava yapmadan topu kaleye sokacak iki adam gelsin anirta anirta sampiyon oluruz
Maclarin ilk devreleri anirtir ikinci devreleri kanirtiriz
Anirta kanirta sampiyon oluruz

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci: Karius-tolga-utku
Sol bek:caner- yabancı
Stoper: vida-transfer-roco-alt yapı
Sap bek: transfer-g.gönül
Orta saha: dorukhan-oğuzhan-ljajic-ön libero-atiba-necip
Sağ kanat: babel-transfer
Sol kanat: transfer-lens
Forvet: transfer-güven-pektemek

Gidenler: Adriano-medel-babel-q7-tolgay-love-larin

Gelenler:stoper-sol bek-sağ bek-ön libero-sağ kanat-sol kanat-on numara-santrafor

8 tane adam lazım.

İşimiz zor...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2018, 15:05:14 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Orta saha: dorukhan-oğuzhan-ön libero-atiba-necip

Gelenler:stoper-sol bek-sağ bek-ön libero-sağ kanat-sol kanat-santrafor

7 tane adam lazım.

İşimiz zor...

Cok tasarruflu gordum seni
Hani asrin kadrosuydu
7 adam az olmus santrafor iki tane lazim ayrica onnumeroya da adam lazim

Onumuz yeniyil turklere yonelek takimi biraz turklestirelim
Mesut ilkay emrecan gelsin yabanci siniriylan ugrasmayak :bandit:

Çevrimiçi Samet Demir

Cok tasarruflu gordum seni
Hani asrin kadrosuydu
7 adam az olmus santrafor iki tane lazim ayrica onnumeroya da adam lazim

Onumuz yeniyil turklere yonelek takimi biraz turklestirelim
Mesut ilkay emrecan gelsin yabanci siniriylan ugrasmayak :bandit:
Abi takımın başına yardımcı antrenör olarak seni düşündüm. Sırtından sopayı eksik etmeyesin diye.

Ljajic i yazmayı unutum. Onu yedekleyen bir kişide lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Abi takımın başına yardımcı antrenör olarak seni düşündüm. Sırtından sopayı eksik etmeyesin diye.

Ljajic i yazmayı unutum. Onu yedekleyen bir kişide lazım.

Dayak azgini yapacaksin bunlari
O tolgayin ozzinin hareketlerinden belli hic dayak yemedikleri hayatlarinda
Islak odunla doveceksin bunlari

Bu anadoludan topcu alirken maas arttirma diye sacma bisiler bulmuslar
Lan sivasta oynuyon sivasta yasiyon
1 milyon yuro aliyon
Besiktas yoneticisi gidiyor buna 2.5 milyon teklif ediyir
750 teklif edecen iste ev kirasi ile benzinini de veririz
Gosterisn kendjni cenk gibi bassin gitsin eplye 4-5 milyonluk sozlesme alsin

Çevrimdışı mylife1903

Sahteqar janum evladuma tepkiyi kim verecek onu merak ediyom
Tikadinyoyu garajda sikistirip agizburun falan oyrolyo ayisi ile kaptan delinyonjn suratinin ortasina kafa koyan ali tandogan bu formayi giydi bu isin bir ortasi yok mu arkadas

Çevrimiçi Samet Demir

Dayak azgini yapacaksin bunlari
O tolgayin ozzinin hareketlerinden belli hic dayak yemedikleri hayatlarinda
Islak odunla doveceksin bunlari

Bu anadoludan topcu alirken maas arttirma diye sacma bisiler bulmuslar
Lan sivasta oynuyon sivasta yasiyon
1 milyon yuro aliyon
Besiktas yoneticisi gidiyor buna 2.5 milyon teklif ediyir
750 teklif edecen iste ev kirasi ile benzinini de veririz
Gosterisn kendjni cenk gibi bassin gitsin eplye 4-5 milyonluk sozlesme alsin

Bizim sektörde bile taşerondakiler ana firmada çalışandan daha çok para alıyorlar.

Adam anadolu takımından büyük takıma geliyor. Çalışsın kendini ispatladın ondan sonra hak ettiğini alır. 1 alırken 3 veriyorsun sonra bir yerleri oynuyor adamın. Top oynamayı antrenmanı unutuyor.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu gs dembayı almış biz 6 aylığına düşünemezmiydik? Burak Yılmaz kaosu yaşıyoruz hergün gidecek bir dünya adam var umarım 2. Devre fenerin durumuna düşmeyiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu gs dembayı almış biz 6 aylığına düşünemezmiydik? Burak Yılmaz kaosu yaşıyoruz hergün gidecek bir dünya adam var umarım 2. Devre fenerin durumuna düşmeyiz

bu gs her gün birini alıyor galiba alan,falcao,ba kapanış seleznov olmasın :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Orta saha: dorukhan-oğuzhan-ljajic-ön libero-atiba-necip

Gelenler:stoper-sol bek-sağ bek-ön libero-sağ kanat-sol kanat-on numara-santrafor

8 tane adam lazım.

İşimiz zor...

Gidenlere Vida 'yı yazmayı unutmuşsun. Adama 10+ teklif gelmiş  :tabe: Transfer döneminde 2 yabancı 1 yerli stoper alırız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Gidenlere Vida 'yı yazmayı unutmuşsun. Adama 10+ teklif gelmiş  :tabe: Transfer döneminde 2 yabancı 1 yerli stoper alırız  :tabe:
Onu yazın satacağız. :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu yazın satacağız. :)

Dün gece Alper Bahadır yayında yazınki kadar olmasa da iyi teklifler geliyor. Büyük ihtimalle satacağız dedi. Hatta Pepe yerine Zapata ile anlaşmışız. Vida gitmese bile 1 yabancı 1 yerli stoper kesin alacakmışız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Dün gece Alper Bahadır yayında yazınki kadar olmasa da iyi teklifler geliyor. Büyük ihtimalle satacağız dedi. Hatta Pepe yerine Zapata ile anlaşmışız. Vida gitmese bile 1 yabancı 1 yerli stoper kesin alacakmışız  :tabe:
Anca stoper alıyoruz zaten. 15 e falan satacaklar sanırım vidayı.

Beşiktaş, Sadık Çiftpınar'ı transfer etmek için Yeni Malatyaspor'a Cyle Larin'i önerdi. Cyle Larin'in ise şimdilik takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle Beşiktaş, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'i de takasta önerecek. (DHA)

SON DAKİKA: Beşiktaş, Porto forması giyen 24 yaşındaki Kongolu stoper Chancel Mbemba'yı 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. (Voetbalkrant.com)

Çevrimdışı sametbagan

SON DAKİKA: Beşiktaş, Porto forması giyen 24 yaşındaki Kongolu stoper Chancel Mbemba'yı 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. (Voetbalkrant.com)

2018'in son golünü de yemiş bulunuyoruz hayırlı olsun 2,5 kağıt iyi para geçmiş olsun

Çevrimdışı frantic

yaşıyla ilgili tartışmalar vardı bir zamanlar 94lü mü 88li mi diye o eleman değil mi bu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Herkese Mutlu Yıllar.

2019 Beşiktaş'ımızın Şampiyon, başarılı ve geleceğe umut vaad eden bir yıl olması dileğiyle

Çevrimiçi Samet Demir

yaşıyla ilgili tartışmalar vardı bir zamanlar 94lü mü 88li mi diye o eleman değil mi bu
Aynen o adam.

Çevrimdışı mylife1903

Herkese Mutlu Yıllar.

2019 Beşiktaş'ımızın Şampiyon, başarılı ve geleceğe umut vaad eden bir yıl olması dileğiyle
2019a girdim bi boha benzemiyir gelmeyin arkadaslar

Noel babayi da yakaladim
Cubukluyu giydirdim siyah beyaz
Dedim ordan bi mesut bi emrejan bi ilkay bi fanaken bi furtunik paketle keyfimizi bulalim
Gelecekten yaziyom size
101. Yilin hesabini kesecez bu sene

Asil o sene bu sene iste

Siyah

Çevrimdışı yoruk

Beşiktaş, Sadık Çiftpınar'ı transfer etmek için Yeni Malatyaspor'a Cyle Larin'i önerdi. Cyle Larin'in ise şimdilik takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle Beşiktaş, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'i de takasta önerecek. (DHA)
Olmaz böyle şey.İyice saçmalıyorlar ya.

Çevrimdışı sozkul

Hepinize sağlıklı bir yıl diliyorum arkadaşlar, repertuarım dar bu sene dileyecek başka gerçekçi güzel bişey bulamıyorum ne takımımız ne ülkemiz için.

Pardon şimdi aklıma geldi birde Buraksız bir 2019 Beşiktaş'ı diliyorum hepimize..
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2018, 20:58:13 sozkul ]

Çevrimdışı İhsan

2019a girdim bi boha benzemiyir gelmeyin arkadaslar

Noel babayi da yakaladim
Cubukluyu giydirdim siyah beyaz
Dedim ordan bi mesut bi emrejan bi ilkay bi fanaken bi furtunik paketle keyfimizi bulalim
Gelecekten yaziyom size
101. Yilin hesabini kesecez bu sene

Asil o sene bu sene iste

Siyah

Gelecektesin yani  :biggrinking:
önümüzdeki saatlerde transferimiz oldu mu  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Etiketler: