2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665707 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Gelecektesin yani  :biggrinking:
önümüzdeki saatlerde transferimiz oldu mu  :ebebe:

Olmuşsada transfer haberleri o kadar uzak yere 3-4 saat geç gidiyor zaten. Bizimle beraber duyuyor yani..  :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkesin yeni yılını şimdiden kutlarım :)

2019 sezonunda her şey gönlünüzce olsun Beşiktaş'ım şampiyon olsun :)

Çevrimiçi murat

Gitsinler tabi de bizim yönetim yerlerine adam alamıyor ki.Vida gidecek Sadık gelecek ise ben ne anladım bu işten ? Şimdi satıyoruz falan diyorlar da elde satacak (kiralık 2 ) 4 adam kaldı.Vida gitti Medel gitti seneye kimi satacaksın ?
sat sat sat dönemi bitti şimdi al al al dönemi.

Çevrimiçi murat

yerlerine yönetim adam alamıyorda vidayı medeli mesihmi gönderdi.
sorun alamaması değil eldeyken değerinin bilinmemesi. Abou  gidene kadar gömüldü değerimi bilindi
taliscaya neler söylendi. tosiç gidene kadar çöpdü. vidaya neler söyleniyor şimdi gidincemi değerli olacak.
hala anlamıyorsunuz bu takımda oynayan oyuncu değerini bulamaz çünkü sistem öğütüyor.
bunu ikibuçuk senedir söylüyorum.
bir kerede suçu eldeki oyuncuda değilde o oyuncuları oyuna dahil edemeyen sisteme bulursanız aslında
aydınlanma yaşayacaksınız. ne kadar ilginç bütün orta saha oyuncularımız birden çöp oldu geçen sene
topu taliscaya atıp hepsini aklıyorduk talisca giderse herşey düzelecekti. önceki sene abou harcandı gol atmayı
bilmiyormuş. şimdide gol krali olmuş love gol atmayı bilmiyor diye sallıyoruz. bu takıma messi alınsa ne olurki.
dünyanın en iyi stoperlerinden biri geldi takıma tukaka edildi.
bir kerede değişik düşünün suçlu olanın oyuncu olmayacağına bakıp karar verin her oyuncumu kötü
yoksa takımdaki sistemmi yada sistemsizlikmi oyuncuları öğütüyor. yönetim yerini doldurmazmış doğru bu oyunla
yerini dolduracak oyuncu yok çünkü. kimi alırsan al bir şey farketmeyecek bunu geçen sene söyledim
şimdi ljajic beğenilmiyor bu adam italyada kendini kanıtlamış. daha gidenin yerini doldurmak için kimin alınması gerekiyor
yönetimden 100 M bonservisli oyuncumu alsın diye bekliyorsunuz.  alınsada farketmez o oyuncuda öğütülür bu sistemde.
biz ilk şampiyon olduğumuz sene itibariyle her sene geri gittik sorun oyuncu kalitesi değildi. oyun kalitemiz düşüyordu.
ben geçen sene taliscayı savunurken sayesinde maç kazanıyoruz oyunu onun üstüne kursak şampiyon oluruz dediğimde
millet dalga geçiyordu gitsinde görün durumumuzu dediğimde pek inandırıcı gelmiyordu insanlara.
iki senedir sürekli mazeret uydurup durdu taraftar abou suçlandı talisca suçlandı negredo tukaka ilan edildi love çöp oldu
hepsimi kötü babel geldi golleri atmaya başladı takımda kaldıkça oyunu düştü performansı kayboldu
neden acaba
acaba gidenin yerimi dolmuyor yoksa gelen oyuncu harcanıyormu. ligde gol kralı olmuş biri sana gelip 3-4 golde kalıyorsa
bunu adam gol atmayı bilmiyor diye açıklayamazsın açıklarsanda kendini kandırırsın.
sürekli bir suçlu arama derdindeyiz giden oyuncunun yeri dolmaz buna imkan yok kimi alırsan al
yönetimi savunmuyorum savunulacak birşeyleri kalmadı artık. ama ihaleyi yönetime kesip aradan çıkmayıda kabul etmiyorum.
bu işin kolayına kaçmaktır ama bizide bir yere götürmez.

yönetimin en büyük aczi iskembleye tekmeyi vuramamak.

Çevrimiçi murat

Abi umarım dediğiniz gibi olur ve alınmaz ne diyeyim adamın söylentisi bile gerginlik yaratıyor bunun önüne geçemez mi başkan her sorulduğunda sevdiğimiz çocuk kendisi Beşiktaşlı babasını tanırım severim demeye mecbur mu başkan seviyor da taraftar nefret ediyor adamdan. Yani yıllardır 3 4 oyuncu etrafında sürekli aynı şeyleri konuşuyor olmamız sadece medya manipülasyonu mu ondan da emin değilim neyse. Burak alınıp tribünde yuhalanacağına o kaosu yaşayacağımıza güvenle devam etmeyi tercih ederim şahsen benim bu adamın başarılı olacağına inancım da yok nedense bizim takım savunma arkasına oyuncu kaçıramıyor bahsi edilen adamın en büyük özelliği 10 kez bu koşuları yapıp 9'nda ofsayta düşmesi.
kaçıramıyor değil savunma arkasına kaçacak tipte oyuncumuz yok.hepsi ayağına isteyen tipler.biri ayağına ister şut çeker diğeri ayağına ister orta yapar.

Çevrimdışı sEuL

Yahu Burak Yılmaz tamam da, diğerleri nedir?

Eğer trol değilse hocanın listesinde Selçuk İnan, Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu diyorlar.
O kadar da değildir oha diyorum!

Valla yalan haber diyemiyorum, Senol hocanin israrla transferini istedigi oyuncular vardi bize ilk geldiginde Volkan Sen, Ozan Tufan, Serdar Aziz, Samil gibi.... Bu adamlarin suan ne durumda olduklarini hepimizi cok iyi biliyoruz.
Burak transferindede Senol hocanin israrci oldugunu dusunuyorum.
Gelirsede iki mac isliklandiktan sonra sakatlanip sezonu kapatir.
Onumuzdeki senede 34 yasindaki Burak'i elden nasil cikartabiliriz diye basimizi yerden yere vururuz.
Yonetim hic akillanmiyor arkadas...

Çevrimdışı caner.eryigit

2019a girdim bi boha benzemiyir gelmeyin arkadaslar

Noel babayi da yakaladim
Cubukluyu giydirdim siyah beyaz
Dedim ordan bi mesut bi emrejan bi ilkay bi fanaken bi furtunik paketle keyfimizi bulalim
Gelecekten yaziyom size
101. Yilin hesabini kesecez bu sene

Asil o sene bu sene iste

Siyah
Hadi inşallah.ağzından bal damlıyor..
Beyaz!!!

Çevrimiçi levitate

SON DAKİKA: Beşiktaş, Porto forması giyen 24 yaşındaki Kongolu stoper Chancel Mbemba'yı 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. (Voetbalkrant.com)

+9 fm 16 itemi

sağ bek ama bu?
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Burak' a karşı bir ön yargı var normaldir bu kadar takım gezip ,3-3'lük maçtan sonra.
Ama su bir gerçek ki Şenol Hoca istiyo bir gelsin belki faydalı olur.
1+ 1 sözlesme uygun olabilir. En büyük sorumuz forvet değil mi belki aradıgımız adam cok uzaklarda değildir. Sene sonunda şampiyon olursak bunların hepsi unutulacak ins

Çevrimdışı kyiv

gereksiz futbolculardan kurtulmuş fikret ormanın aklını başına aldığı şenol güneşin konsantre olup seri galibiyetler alabildiği santraforumuzun minimum 15 gol attığı kalecimizin 30 gol altı  yediği bir yil olsun kendim için bir şey istiyorsam namerdim sadece milli piyangonun 70 milyonu bana çıksın                                 
herkese iyi seneler dilerim

Çevrimdışı tangaz

yerlerine yönetim adam alamıyorda vidayı medeli mesihmi gönderdi.
sorun alamaması değil eldeyken değerinin bilinmemesi. Abou  gidene kadar gömüldü değerimi bilindi
taliscaya neler söylendi. tosiç gidene kadar çöpdü. vidaya neler söyleniyor şimdi gidincemi değerli olacak.
hala anlamıyorsunuz bu takımda oynayan oyuncu değerini bulamaz çünkü sistem öğütüyor.
bunu ikibuçuk senedir söylüyorum.
bir kerede suçu eldeki oyuncuda değilde o oyuncuları oyuna dahil edemeyen sisteme bulursanız aslında
aydınlanma yaşayacaksınız. ne kadar ilginç bütün orta saha oyuncularımız birden çöp oldu geçen sene
topu taliscaya atıp hepsini aklıyorduk talisca giderse herşey düzelecekti. önceki sene abou harcandı gol atmayı
bilmiyormuş. şimdide gol krali olmuş love gol atmayı bilmiyor diye sallıyoruz. bu takıma messi alınsa ne olurki.
dünyanın en iyi stoperlerinden biri geldi takıma tukaka edildi.
bir kerede değişik düşünün suçlu olanın oyuncu olmayacağına bakıp karar verin her oyuncumu kötü
yoksa takımdaki sistemmi yada sistemsizlikmi oyuncuları öğütüyor. yönetim yerini doldurmazmış doğru bu oyunla
yerini dolduracak oyuncu yok çünkü. kimi alırsan al bir şey farketmeyecek bunu geçen sene söyledim
şimdi ljajic beğenilmiyor bu adam italyada kendini kanıtlamış. daha gidenin yerini doldurmak için kimin alınması gerekiyor
yönetimden 100 M bonservisli oyuncumu alsın diye bekliyorsunuz.  alınsada farketmez o oyuncuda öğütülür bu sistemde.
biz ilk şampiyon olduğumuz sene itibariyle her sene geri gittik sorun oyuncu kalitesi değildi. oyun kalitemiz düşüyordu.
ben geçen sene taliscayı savunurken sayesinde maç kazanıyoruz oyunu onun üstüne kursak şampiyon oluruz dediğimde
millet dalga geçiyordu gitsinde görün durumumuzu dediğimde pek inandırıcı gelmiyordu insanlara.
iki senedir sürekli mazeret uydurup durdu taraftar abou suçlandı talisca suçlandı negredo tukaka ilan edildi love çöp oldu
hepsimi kötü babel geldi golleri atmaya başladı takımda kaldıkça oyunu düştü performansı kayboldu
neden acaba
acaba gidenin yerimi dolmuyor yoksa gelen oyuncu harcanıyormu. ligde gol kralı olmuş biri sana gelip 3-4 golde kalıyorsa
bunu adam gol atmayı bilmiyor diye açıklayamazsın açıklarsanda kendini kandırırsın.
sürekli bir suçlu arama derdindeyiz giden oyuncunun yeri dolmaz buna imkan yok kimi alırsan al
yönetimi savunmuyorum savunulacak birşeyleri kalmadı artık. ama ihaleyi yönetime kesip aradan çıkmayıda kabul etmiyorum.
bu işin kolayına kaçmaktır ama bizide bir yere götürmez.

babel takımda kalmak istemedi kalırım ama vitaminsiz negredodan fazla isterim pepe kadar isterim dedi performnsının hocayla falan alakası yok abi 2018i anti hoca algısı ile geçirdin 2019 da hayırlısı :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Clyi sallayan cenk eplnin ortasira takiminda kadroya giremiyor abi
Hayatinda ilk defa boylesi bonservis odenen fabri 98. Kaleci oldu dusen takimda bunlari napacaz

gol olur

(hoca bişey yapmadı sn.ormanın becerisi o işler)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sahteqar janum evladuma tepkiyi kim verecek onu merak ediyom
Tikadinyoyu garajda sikistirip agizburun falan oyrolyo ayisi ile kaptan delinyonjn suratinin ortasina kafa koyan ali tandogan bu formayi giydi bu isin bir ortasi yok mu arkadas

reisten sağlı sollu kroşeler gelmiş

vur vur...

taraftar etik, duruş, değerler vbvb masasına oturursa yığılır kalır orada

Çevrimdışı tangaz

tüm beşiktaşlıların yeni yılını kutlarım, yeni yıl tüm beşiktaşlılara güzellikler getirsin renklilerin de canı cehenneme  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar Beşiktaş adına karı kazancı bol olsun

Çevrimdışı murat baltacı

SON DAKİKA: Beşiktaş, Porto forması giyen 24 yaşındaki Kongolu stoper Chancel Mbemba'yı 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. (Voetbalkrant.com)

Semedo ve bu eleman tipten bize uyar forvete balo orta sahayada apiah aurello karışımı bı çirkin siyahi bulsak akar gideriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Yeni yılınızı kutlar sağlıklı  mutlu bir yıl dilerim.

Çevrimiçi Necmi

babel takımda kalmak istemedi kalırım ama vitaminsiz negredodan fazla isterim pepe kadar isterim dedi performnsının hocayla falan alakası yok abi 2018i anti hoca algısı ile geçirdin 2019 da hayırlısı :)
tabi babel takımda kalmak istemedi negredo vitaminsiz
gol kralı olmuş love golcü falan değil küçük takım topçusu
ilk şampiyonlukta harika oynayan ozi birden geriye gitti onunda mazereti
gönül işi geldiğinde şut deneyen tolgay kaleye vuramaz oldu sürekli oyunculardaki form
düşüklüğü hocanın kabahati değil ama her gelen oyuncu geldiği sene iyi sonra geriye gitmeye başlıyor
bakalım seneye dorukhan güven falan ne durumda olacak. takımdaki bütün oyuncular geri gidiyor
ama suçlu oyuncular. takımda fiyat dengesizliği var bunu derken kimse kimin ne aldığına bakmıyor sanırım
zaten bir oyuncu aldığına bakıyorsa Beşiktaşda işi yoktur. her oyuncu aynı ücreti almaz hiç bir takımda bu böyle değil. her oyuncunun kendine özgü transfer gerçeği var. kimseyi bu takımda zorla tutmuyoruz. kimseyede böyle bir taviz verilmez. Babelin sorunu paradan çok daha önce başladı.ilk geldiği sene defansa bile koşan babelden ayağına top bekleyen mücadeleden kaçan babele dönüşmesi paramı. hiç sanmıyorum.
aboulu şampiyonluk sezonunda para dengesizliğimi vardı. takım o zaman geri gitmeye başlamışdı.
kendinize suçlu arıyorsunuz peki bu dengesizlik gs de yokmuydu şampiyon oldular peki başakda yokmu.
o kadar yüksek ücret alan arda forma bile giymiyor. neden diğer oyuncularda sorun olmuyor bu.
bu takımın sistem sorunu olduğu bas bas bağırıyor elindeki oyuncu yeteneklerine uygun oyun oynamıyorsun takım koşmuyor ligin en az koşan takımlarından biriyiz. topu kanatlara uzun oyna kanatlar orta açsın oyununu iki sene oynadık bunun nedeni para olamaz elinde serbest vuruşları raket gibi atan talisca varken bu atışları quaresmanın yapması para sebebiylemi. oyuncuların ceza sahasına girmemesi para nedeniylemi yada bir sezon boyunca negredoya hiç pas atılmamasının nedeni paramı. pas verilmediği için quaresmayla tartışması ve hoca taafından oyundan alınmasıdamı para nedeni. çok iyi oynarken lensin 45 de oyundan çıkarılmasının ama çok kötü oynayan quaresmanın oyunda tutulmasının nedenidemi para
paradan önce bu takımda oyuncuların psikolojisi bozuldu oyuncularda güven kalmadı forma adaleti biterse sonuç bu olur ve bunu iki sene önce söyledim takımda forma adaleti yok diye. ozi her sahaya çıkışında taraftar tepkisi olmasa dorukhan forma yüzü görürmüydü. daha önce olsa hoca yeterli görmediği için oynatmıyor denirdi ama oynadığı her maç öyle olmadığını gösterdi. negredo son dakikalar oyuna sokuldu golünü attı bir sonraki maç yine kulübede kaldı bunun adı forma adaletsizliğidir bu olduğunda hiç bir oyuncudan kapasitesini kullanmasını bekleyemezsin. love gol kralı ünvanıyla geldi hoca takımı forvetsiz oynattı yinede sahaya sürmedi sonra bu adamdan sahaya sürüp kurtarıcı olması bekleniyor. yok öyle bir dünya. medel nasıl aldı formayı yine son dakikalarda oyuna sokmak istedi girmeyince oyuna gösterdiği tepki ona formayı kazandırdı unuttunmu. işde bunlar oyuncuları tüketir bir babelin maaşına zam istemesiyle takım çökmez sürekli aynı şeyi söylüyorsunuzda babel dışında böyle bir sorunumuz yok babelmi bu takımı bu kadar kötü yaptı. babel dışında maaşını sorun eden oyuncumu var. caneri bu takıma sokmak takımda gruplaşma yaratır dedim zamanında canerin fenerde ipini boşa kesmediler. şimdi aynı hatayı burakla bir kez daha yapacağız adam ts de bile kadro dışı kaldı gruplaşma yüzünden aynı sebepden gs dende kovuldu. takır takır gol atan adamı gs neden gönderdi. göndermek için neler yaptılar.
bu takımın sorunu maaş dengesizliğinden çok daha büyük. maçtan bir gün önce grup halinde sabaha kadar barlarda takıldıkları söyleniyor. tolgayın maç esnasında yemek yediği için kadro dışı bırakıldığına inanıyormusunuz yada törenin neden dışlandığını kampa götürülmeyişini. tolga neden kesik yedi. Babelin uzun zamandır forma giymemesi sakatlıkmı.
bunları maaş dengesizliği diyip kestirip atmak kolaya kaçmaktır al işde bitti maaş dengesizliği tek 3 M alan oyuncu vida kaldı diğer oyuncuların arasında bir denge var. şimdi düzelecekmi herşey.
bu işler en tepeden başlar sen başta forma adaletsizliği yaptığında diğer sorunların hepsi peşinden gelir gruplaşma olur oyuncular bırakır maçı prensler alsın diye.
son maçlarda hep forma adaletsizliğini önemsemeyen dorukhan güven pektemek necip gibi oyuncuların ön plana çıkması rastlantımı. bunların zaten forma beklentisi olmadığı için bulduklarında çıkıp bir şekilde göze girmeye çalışıyorlar en azından görevlerini yapıyorlar.
siz kendinizi kandırmaya devam edin. abou suçladınız talisca suçladınız olmadı yönetim suçladınız hep birileri suçlanıyor ama çözüm yok bekleyin yönetim büyük oyuncu transfer etsin onlarda çıkıp maçları kazansın. ama kimse hiç bir zaman takımdan takım oyunundan bahsetmiyor gomez sosa şampiyon yaptı talisca abou şampiyon yaptı hep bireysel yeteneklerle şampiyon olduk şimdi de bekliyorsunuz iyi transfer yapılsın bireysel yetenekle birileri sırtlasın takımı şampiyon yapsın. aslında beklentiniz bile bunu itiraf ediyor bu takım oyun gücüyle değil oyuncu yeteneğiyle şampiyon olur.
kimse 120 km koşan takımdan neden 105 km koşan takıma evrildiğimizi sormuyor bu bir oyuncu eksik oynamak demektir. birde işin ilginci en fazla koşan oyuncularımızda savunma ve ön liberolarımız oluyor.
kimse sorumluluk almıyor tek yaptıkları topu quaresmaya at kurtul oyunu bunun nedenleri maaş dengesizliği olamaz. bunu söylemek kendini kandırmaktır.
iki senedir hakem dedik kendimizi kandırdık maaş dedik kendimizi kandırdık ne oldu sahi ilk sekiz hafta hakemlere sövdük durduk sonra bizim maçlarda var sistemi geldi hakem adaleti sağlandı son 9 maç 3 galibiyet alabildik. hakem adaletsizliğinin olduğu ilk sekiz hafta 15 puan aldık sonra varla adalet sağlanmaya başladı tek bir hakem sorunu yaşamadık 9 maçta aldığımız puan 11 ne oldu hakem diyerek kendinizi kandırıyorsunuz dediğimde beni eleştiriyordunuz. o zaman suçlu hakem oldu şimdi hakem seçeneği kalmayınca yönetim suçlu oluyor. bence aradığınız mazeret, gerçeklerin üstünü örtmekle gerçekler kaybolmaz.
bu takımda forma adaleti yok bu olmayınca takımda başarı bekleyemezsin forma adaleti sağlansa sistem olmasada oyuncu çıkar sonuna kadar mücadeleyi verir. şimdi mağlupken bile sanki galipmiş gibi vurdum duymaz şekilde oynamaz. biz sivasdan antalyadan daha kaliteli takımız eğer bunu sahada gösteremiyorsak burda suçlanacak yönetim değildir. sivası yenmek için antalyayı tenmek için yıldız oyunculara ihtiyacımız olmamalı. yada kendi sahanda malmöyü yenmek içinde yıldızlara ihtiyacın olmamalı.
yönetim kötü transfer yapıyor ama o kötü takımın şl de gruplardan nasıl na mağlup çıktığını açıklayan yok takım yaşlı deniyor en fazla koşan oyuncular yaşlı denen oyuncular olduğu halde takımın sağ beki yok deniyor ama takımda en fazla süre alan oyuncu Gökhan olduğu halde sakatlığı yüzünden gökhandan faydalanamıyorsak demekki aslında takımdan tamamen faydalanamıyoruz. faydalanamıyoruz dediğimiz adam aslında en fazla faydalandığımız oyuncu. bunu neyle açıklayacaksınız
sürekli kalıplaşmış ezber mazeretler buluyorsunuzda bari biraz araştırın takımda maaş dengesizliği yok bir oyuncu para sorunu çıkarıyor diye bütün takım düşmez bu bir sorundur belki ama takımın gardını düşürecek bir sorun olamaz. sağ bek almadı yönetim deniyor ama takımın sağ bek sorunu olmadığıda en fazla süre alan oyuncumuzun GG olmasından belli. en azından temel sorunumuzun bu olmadığını istatisikler gösteriyor. sürekli kalıplaşmış ezber konuşmalar. sürekli birşeylerin üstünü örtme çabası.
ama bu yaşadığımız sorunlar aslında şenol güneş ts sinde şenol güneş bursasında hatta şenol güneş milli takımında hep yaşandığını bu takımların tamamında forma adaletsizliğinin tartışıldığını biraz araştırsanız bulursunuz zaten.
ben hoca gitsin tarafında değilim kesinlikle istikrarı tercih ederim hocanın gitmesi bir çözüm olmaz. ama hocanın sınırları çizilmeli. ve asla transfer ona bırakılmamalı çünkü forma adaletsizliği oyuncu tercihlerindede kendini gösteriyor  daha önce söylemişdim oyunculara bağlanıyor ve oyuncudaki sorunları düşüşleri göremiyor diye. elindeki oyunculardan randıman alamayan bir hoca nasıl olurda 1 maç oynayıp iki maç sakat olan oyuncuyu ister.
ben burak alınmasını hocaya yormam bu yönetimin hatası olur.
daha öncede söyledim artık benim için yönetimin savunulacak bir yanı kalmadı son seçilen yönetimle bendeki bütün kredileri bitti. ama bu demek değilki oturup takımın kötü gidişinden yönetimi suçlayayım
hocanın sistemine uygun oyuncu yoksa elinde oyuncuya uygun sistemi oynatır bu kadar basit aslında hobit forvetin varken her maç 40 orta açtırmazsın mesela.

Çevrimdışı Librarius

Mustafa Akbaş ismi ciddiymiş. Şenol Güneş sanırım Trabzonspor’un Çöplüğü zannediyor bizi. Vallahi artık sadece gülüyorum yaşananlara. Kulübün düştüğü yere bak.
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2019, 07:34:31 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Alıntı yapılan: Necmilink=topic=3102.msg914973#msg914973 date=1546314572
ben hoca gitsin tarafında değilim kesinlikle istikrarı tercih ederim hocanın gitmesi bir çözüm olmaz

O kadar anlattiktan sonra hic olmadi bu. En yakin zamanda gitsin.

Çevrimiçi murat

hoca gitmeden çözüm üretmek zor.eline 5-6 hazır oyuncu vereceksin onlarında süreç içinde erimeden başarılı olmasını bekleyeceksin.

Çevrimdışı mylife1903

Kume dusme potasindaki takimlardan oyuncu almasinlar bize yaramiyor
Fbden lens alanyadan love falan
Insallah akillanmislardir

Çevrimdışı kyiv

Ben de Hoca gitsin tarafındayım fakat yerine kim sorusuna ha deyince cevap bulamıyorum. Ancak Türk olması şart gibi duruyor. Yabancı bir Hoca Türkiye şartlarını öğrenene kadar atı alan üsküdarı geçiyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

pep guardiola gelmediği sürece hoca gitmesin.

Çevrimdışı mylife1903

pep guardiola gelmediği sürece hoca gitmesin.
Riza calimbay verem sana verem ol iki mac sonra

Etiketler: