2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665497 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

Trabzonsporlu Mustafa Akbaş ve arkadaşından Beşiktaş paylaşımı. 🤔

2019 çok kötü başladı.

Muhtemelen hocanın istediği tüm adamları takıma sokup sene sonunda biz istediği herkesi aldık ama yine olmadı diyerek hocayı gönderecekler. Tepkiden kurtulmaya çalışıyolar sanırım.

Boylece bilet hocaya kesilecek. Yönetim'e kim akil veriyorsa biraz daha yaratıcı olmalı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Muhtemelen hocanın istediği tüm adamları takıma sokup sene sonunda biz istediği herkesi aldık ama yine olmadı diyerek hocayı gönderecekler. Tepkiden kurtulmaya çalışıyolar sanırım.

Boylece bilet hocaya kesilecek. Yönetim'e kim akil veriyorsa biraz daha yaratıcı olmalı.

Hepitopu sitoper 4.5 milyona pepe 3 milyona vida oynatacagima 600bin bu cocugu oynatirim daha kotu oynamaz zaten bunlardan ha bu cocukdan bi tosic performansi cikarsa senol gunes mayis ayinda yonetime girmeliyi konusuyor oluruz

Çevrimdışı cursedofdragon

Hepitopu sitoper 4.5 milyona pepe 3 milyona vida oynatacagima 600bin bu cocugu oynatirim daha kotu oynamaz zaten bunlardan ha bu cocukdan bi tosic performansi cikarsa senol gunes mayis ayinda yonetime girmeliyi konusuyor oluruz

necip oynasın daha iyi yada fatih oynasın hata yapsın ?

ts'nin bile kovduğu adamın Beşiktaş'ta ne işi var ya ?

katılıyorum.

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş’a Mustafa Akbaş’ı isteyenler ve bu transferde rol alanlar herkimse gitsin Beşiktaş’tan kardeşim. Ulan Trabzon’un bile yetersiz görüp gönderdiği çöp oyuncuyu Beşiktaş’a istemek nedir? Çıldırmamak elde değil.

Yahu sadece 1 şampiyonluk kaçtı diye kulübü Anadolu kulübüne çevirdiler. Bu ne rezalettir. Böyle bir yönetimin ve bu çöp oyuncuyu isteyen hocanın yeri yok Beşiktaş’ta.

Yahu yabancı sınırı yok, eğer Beşiktaş yönetimiysen, eğer Scout ekibin bir sürü uçak ve otel masrafı yapıp geziyorsa dünyayı ve sen stoper için Mustafa Akbaş çöpünü almaya kalkıyorsan ana bacı sövülmeyi de göze alacaksın. Bu yönetim Anç gittikten sonra çöpe dönmüştür. Nokta.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Vagner Love'ın menajeri Evandro Ferreira: "Santos'la henüz bir anlaşma yok. Beşiktaş'ın Vagner Love'a borcu var." (Globo Esporte)

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaş’a Mustafa Akbaş’ı isteyenler ve bu transferde rol alanlar herkimse gitsin Beşiktaş’tan kardeşim. Ulan Trabzon’un bile yetersiz görüp gönderdiği çöp oyuncuyu Beşiktaş’a istemek nedir? Çıldırmamak elde değil.

Yahu sadece 1 şampiyonluk kaçtı diye kulübü Anadolu kulübüne çevirdiler. Bu ne rezalettir. Böyle bir yönetimin ve bu çöp oyuncuyu isteyen hocanın yeri yok Beşiktaş’ta.

Yahu yabancı sınırı yok, eğer Beşiktaş yönetimiysen, eğer Scout ekibin bir sürü uçak ve otel masrafı yapıp geziyorsa dünyayı ve sen stoper için Mustafa Akbaş çöpünü almaya kalkıyorsan ana bacı sövülmeyi de göze alacaksın. Bu yönetim Anç gittikten sonra çöpe dönmüştür. Nokta.
Fazla seetmemek lazim
Bu yonetim fbden sezere lense falan bonservis vermis gsden daniyi falan kiralamis
Mustafa daninin yaninda messi gibi topcu

Çevrimdışı mylife1903

duyumcu mu bıraktınız piyasa da :)

Ağzını açanı dalga geçtiniz içinde doğru yazanlarda çekti gitti.
Duyumculuk sakat is
Biz de duyumladij 2-3 sefer
Sonra gidip mal mal hollanda ligi maclari izledik 7-8 senelik adam da gelmedi

Çevrimdışı mylife1903

Vagner Love'ın menajeri Evandro Ferreira: "Santos'la henüz bir anlaşma yok. Beşiktaş'ın Vagner Love'a borcu var." (Globo Esporte)
Yalandir bu uefa lisans veriyir yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş çoktan gitti. Sadece uzatmaları oynuyor. Alper Bahadır yayınında milli takımdan ciddi teklif olduğunu ve sene sonunda büyük ihtimalle milli takıma gideceğini düşündüğünü söylemişti. Gelişen tüm olaylar bu yönde ilerliyor. Hatta son maçtan sonra Guti ve Tamer Tuna ile teknik direktörlük konusunda Serdal Adalı'nın görüştüğü ama taraftar baskısından dolayı geri adım atıldığını da söyledi. Kısaca bu sene başarı beklemiyorum. Ancak sene sonu yapılacak ayrılığa kılıf hazırlarken de takıma zarar vermenin lüzumu yok. Sene sonu yönetim de gider bu gidişle...

Bahsettiğim yayını aşağıdan izleyebilirsiniz  :tabe:

www.youtube.com/watch?v=EEoCPDHRO00&feature=youtu.be

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şenol Güneş çoktan gitti. Sadece uzatmaları oynuyor. Alper Bahadır yayınında milli takımdan ciddi teklif olduğunu ve sene sonunda büyük ihtimalle milli takıma gideceğini düşündüğünü söylemişti. Gelişen tüm olaylar bu yönde ilerliyor. Hatta son maçtan sonra Guti ve Tamer Tuna ile teknik direktörlük konusunda Serdal Adalı'nın görüştüğü ama taraftar baskısından dolayı geri adım atıldığını da söyledi. Kısaca bu sene başarı beklemiyorum. Ancak sene sonu yapılacak ayrılığa kılıf hazırlarken de takıma zarar vermenin lüzumu yok. Sene sonu yönetim de gider bu gidişle...

Bahsettiğim yayını aşağıdan izleyebilirsiniz  :tabe:

www.youtube.com/watch?v=EEoCPDHRO00&feature=youtu.be

yönetim hocanın ipini çekmeye çalışırken kendi ipini çekicek öyle gözüküyor başarı gelmicek bu çok net belli çıkan oyuncu isimlerine bakarsak ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

yönetim hocanın ipini çekmeye çalışırken kendi ipini çekicek öyle gözüküyor başarı gelmicek bu çok net belli çıkan oyuncu isimlerine bakarsak ?
Para kazanacak mıyız o da muamma  :tabe: Love'a gitti dediler yine pürüz çıkmış  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Şenol hocayıda ne büyüttünüz gözünüzde.şenol hocanın kuyusunu kazmaya gerek yokki sözleşmeyi fesheder getirir başka bir hoca.bundan kötüsü olacak değil ya.

Şenol hocayıda ne büyüttünüz gözünüzde.şenol hocanın kuyusunu kazmaya gerek yokki sözleşmeyi fesheder getirir başka bir hoca.bundan kötüsü olacak değil ya.

tribünler şenol güneş diye sürekli ona destek verirken "yönetim bu takım senin eserin" diye bağırırken o kadar kolay değil abi ;

taraftar baskısından korkuyorlar yani o kadar kolay değil.

Çevrimiçi Savaş

Şu an tribünün tek arkasında durduğu isim Şenol Güneş.

Futbolcular protesto edilirken, yönetime bilenilmişken fatura hocaya çıkamaz. Şu an hocayı göndermeye yönetimin maçası yemez.

Bu sebeple kendilerini kurtarmak icin yol yapıyolar şu an.

Çevrimiçi murat

Şenol güneş ile bu durumdan çıkamayacaklarını göremiyorlarsa beraber giderler.çok geç kaldılar.sonunu düşünen kahraman olamaz.taraftardan korkuyorlarsa zaten bitmişler.

Çevrimdışı Librarius

Şenol güneş ile bu durumdan çıkamayacaklarını göremiyorlarsa beraber giderler.çok geç kaldılar.sonunu düşünen kahraman olamaz.taraftardan korkuyorlarsa zaten bitmişler.

Taraftarın güvenini o kadar hor kullandılar ki artık maçaları yemiyor artistlik yapmaya. Nerde o yazın taraftara atar yapan Fikret Orman? Taraftar kendi işine baksın diyen kibir abidesi nerde? “Beşiktaş başkanına maaş ödemeli” diyen cengaverden de haber yok. “Ben Beşiktaş’ın paralı elemanı değilim, istediğim zaman istediğim yere tatile giderim” diyen yiğidimizden de ses yok. Kibirle kalkan kıç üstü oturur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkes ektiğini biçiyor. Olay bundan ibaret. Sene sonu ak koyun kara koyun belli olur. Sadece toparlanma sürecimizi uzatıp daha büyük bir enkaz bırakacaklar. Ondan korkuyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yarın kamp başlıyor, ne gidecek oyuncuların ne de gelecek oyuncuların durumu net değil.

herhalde haftaya netleşir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2019, 22:57:24
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Schalke 04‚ Chelsea´den kiraladığı sol bek Abdul Rahman Baba ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor Abdul Rahman Baba‚ oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. (Goal)

Adriano yerine düşünebiliriz belki.

Çevrimdışı kyiv

Bir kere de seri bir aksiyon alsak? Hep son dakikaya bırakılan işler. Hiç mi geçmişten ders çıkarılmaz?

İnşallah hiç kimse alınamaz bir aksilik çıkar. Devre arasında işe yarar adam alacağımıza zerre inanmıyorum. Borca borç eklemeye hiç gerek yok.

Aha genç takım orda. Takıma döküntü dolduracağına gençleri dene.

Çevrimdışı Librarius

Söylüyorum: bu yönetimin Beşiktaş’a verebileceği hiçbir şey kalmadı. Yönetimde kalacakları her süre sadece enkazı büyütecek. Heriflerin hepsi yetersiz₁ çünkü. ANÇ varken sorunlar bir şekilde çözülüyordu, fakat onun üstünden show yapanları görünce adam çekti gitti. O gidince, showmenler sorunların altında ezildi. Olay bundan ibaret. Bu yetersizlerle yollar ayrılmalı. Yoksa gelecek sezonları da kaybedeceğiz.

Çevrimdışı kyiv

Söylüyorum: bu yönetimin Beşiktaş’a verebileceği hiçbir şey kalmadı. Yönetimde kalacakları her süre sadece enkazı büyütecek. Heriflerin hepsi yetersiz₁ çünkü. ANÇ varken sorunlar bir şekilde çözülüyordu, fakat onun üstünden show yapanları görünce adam çekti gitti. O gidince, showmenler sorunların altında ezildi. Olay bundan ibaret. Bu yetersizlerle yollar ayrılmalı. Yoksa gelecek sezonları da kaybedeceğiz.

Seçimlerden önce kimse çekilip görev bırakmayacağına göre seve seve kötü günleri izleyeceğiz mayısa kadar. Mayısta ne olur bilemem ama olur da aynı yönetim değişmeden devam ederse işimiz iş.

Çevrimdışı worns

Getirileri ne olur bilinmez ama Mustafa Akbaş kağıt üzerinde Mbemba ya da Semedo'dan daha kötü transfer değil. Maliyetler, roller, beklentiler önemli. Her transfer aynı kıstaslarla değerlendirilmez. Bir şeyleri savunmaya çalıştığım zannedilmesin aylardır ne yönetim ne teknik kadro hakkında söylediğim tek olumlu şey yok.

Mustafa Akbaş'ın ilk 11 için düşünüldüğünü sanmıyorum. Tl üzerinden makul bir maaş alır, kısa süreli sözleşme imzalanır. Sanıldığı kadar kötü oyuncu değil.  Ts'de daha çok psikolojik problemler yaşadığını biliyorum. @mylife1903 de yazmış. İçinden bir Tosic çıkma ihtimali var. Bunun için zarar potansiyeli az bu tür hamleler makul karşılanabilir. İlk 11 için düşünülecek olsa elbette karşı çıkılır öte yandan. Üzerine plan kurulabilecek bir yakın dönem performansı yok.

Yıllık ücret olarak 1 milyonun üzerinde alacağı kesin ve rol olarak ilk 11 olması ön görülen hamleler için çıkan isimler daha korkutucu. Hep aynı oyuncu havuzundan isimler gündemleşmeye devam ediyor. Sidnei'vari hamleler diye yazmıştım geçtiğimiz günlerde. Fena halde eski günleri çağrıştırıyor. Porto'dan Benfica'dan oyuncu alınmaz değil ama Portekiz çok riskli bir yer. En azından bu takımlarda kendini gösterebilmiş isimlerden katkı alabildiğimizi biliyoruz. Ama aynı zamanda bu bölgenin menajer ilişkileri vesilesiyle çok sıkıntılı oyuncuları pazarlayabildiklerini de. Hepsini gördük.

Semedo, Mbemba. Bunlar kariyeri tepe taklak olmuş fena düşüşte oyuncular. Yakın dönemde dikkate alınabilecek bir performansları yok. Portekiz liginde forma bulamamışlar. Mbemba ne Championship ne Pl'de düzenli oynamış öncesinde. Geleceği ön görmek zor ama kağıt üzerinde kötü transfer. Ya da Semedo. Villarreal'de dev bir hayal kırıklığı. Huesca'da ne oynadı neyini izlediniz? 8-2'lik Barcelona maçında mı beğendiniz? Bu soruları soran da belli ki yok.

Bize üst liglerde uzun süredir istikrarlı şekilde forma giymiş, büyük maç deneyimi olan, 1.5 milyon euroya ikna edilebilecek stoperler lazım. Yok mu? liste yapsak dünya kadar buluruz. Zarar da ettirmezler. Kontratından da kolay çıkılır gerekirse. Marcelo, Beck hatta Alexis bu tür transferlerdi örneğin. Hepsi doğruydu. Şimdilerde bu tür bir planlamadan çok uzaklardayız. Yabancı transferde gündeme gelen isimler hep aynı oyuncu havuzundan ve hep aynı hikayelere sahip oyuncular. Doğru hamlelerin geleceğine dair umudum bu nedenle az. Şansımızın epey yanımızda olması gerekiyor.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Fikret Orman’in da suyu kaynamaaa basladi.

Senol Hocayla 1 yil daha ne demek. Resmen kendi aralarinda inatlasiyorlar. Zarari Besiktas gorecek.

Etiketler: