senin negredo yüzünden santrafor yok sana güvendik yarı yolda bıraktı bizi alvaro
bende yanlış birşey yok ben cenk değil negredo oynasın talisca leblebi gibi atar dedim
bak iki hafta oldu cenk yok negredo oynuyor talisca 4 tane sokuşturdu. bütün ligin başından beri
benim söylediğim buydu. Taliscayı kullanamıyoruz merkezden oynamıyoruz negredoyu doğru kullan topu merkeze
al sonra taliscayı seyredin dedim hep birde negredo kötü diyorsunuz adam çıktıktan sonra
tek atağımız yok topu ilerde tutamadık bir anda savunmaları rahatladı ellerindeki topla tüfekle
üstümüze geldiler. Birde quaresmanın maç boyu negredoya tek bir pas vermediğini neden dikkate almıyorsunuz
iki maç 180 dakika quaresmanın negredoya verdiği pas sayısı 1 oda orta sahada negredo ön direğe gidiyor
quaresma arka direğe atıyor negredo arkaya gidiyor quaresma ön direğe atıyor maç boyu sürekli aynı şey iki haftadır
negredo bomboşken quaresma ona atmıyor bir forvet oyuncusunun beslenmezse nasıl gol atacağını umuyorsun söylermisin
topu savunmadan alıp herkesi çalımlayıp gol atmasınımı bekliyorsun bir bakacaksın geriden atılan uzun ortalar dışında negredo
topla buluşabiliyormu geriden atılan topuda anca indirir. adam sürekli stoperleri meşgul ediyor şu durumda
elinden başka birşey gelmez müsait anlarda pas alamayınca otomatikman moralide konsantrasyonuda bozuluyor.
sürekli yargını aynı mantıkla yapıyorsun bu yanlış geçen sene ilk yarıdada bunu sana anlatmaya çalıştım
abouya sallarken hep dedim adam mikser gibi rakip defansı hallaç pamuğu gibi atıyor meşgul ediyor sadece futbol gol atmak değildir
attırabilmekte önemli iki hafta benim ne kadar haklı olduğumu gösteriyor siz talisca formsuz diyordunuz ben değil diyordum
biz yanlış oynuyoruz. al işde doğru oyuna yaklaşdığında talisca farkını görüyorsun utandırmadı beni.
Ben negredonun oyunda olmasını gol atsın diye değil oyun tarzımız düzelsin diye söyledim hep aç geçmiş mesajlarıma bak
sürekli cenk kutuya girmiyor rakip stoparler üzerinde baskı yapmıyor taliscayı tek başına bütün savunma oyuncularıyla
karşı karşıya bırakıyor dedim hiç bir zaman içeri girsin cenk gol atsın demedim hep içeri girip stoperleri meşgul etmeli dedim
elinde talisca gibi bir yetenek varsa onu kullanacaksın sistemini onun üzerine kuracaksın adam doğru kullanılırsa
yıkamayacağı rakip yok sadece ligdede değil avrupadada yıkamayacağı rakip yok adam kasımpaşayada atar gider aynı golü bayernede atar
bu kalite var o zaman bunu kullanacaksın. söylediğim ligin başından beri buydu. orta sahada bir şey yapmıyor diyordunuz ama bu oyunla
orta sahadada etkili olduğunu gördünüz. Talisca gibi oyuncuyu oynatacaksın o zaman bu adam şapkadan sürekli tavşan
çıkarır.