2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940943 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Medel yıldız bir oyuncu. Ayağına top gelince hiç heyecanlanmadan, eli ayağına dolaşmadan topu en etkili bölgedeki oyuncuya aktarıyor. Hani Real, Barca, City, Bayern maçlarında sıklıkla rastladigimiz rakibi dikine yaran paslar var ya iste o paslardan atıyor adam. Yani geriye veya yana oynamıyor gerekmedikçe. Bugun bizim defanstan rakip yari sahasinin ortasına dikine yaran paslar atıp durdu. Senol Güneş bu adamdan ligin yarısına kadar faydalanamadi.
medel de bebeksi bir yüz ve fit bir vücut olsa 50 milyon euro eder en az.görüntüden kaybediyor. :D

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/muratozen1903/status/957194329306615808

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi murat

q7 ve ozzy ıslıklanmış maç bitincede inanılmaz bi ıslık vardı onu anlamlandıramadım
maç bitimi hakemler çıkarken ıslıklandı.maç içinde ben futbolcuya ıslık duymadım.sanırım karşı kalede olduğu için pozzisyonlar o tarafta bölgesel bir ıslık oldu.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Brugge de Konya v2 oldu.

Mitro profesyonel, kaliteli adamdır. Öyle maaşımı verin yatayım demez. Hayırlı olsun. Oradayken 11'e ilk yazılacak bence. Leipzig maçı oyununu unutamıyorum, efsane iş çıkardı. Ayakları çok kaliteli, dm de oynar. Buz gibi, atmosfer etkilemez, heyecan yapmaz.

Yaza bekliyoruz kardeşim, işin rast gitsin.

Hoca oynatmayarak iyi yapmış o zaman, zaten Osmanlı maçında o kadar övdükten sonra Antalya+Kasımpaşa'da oynamaması garipti, demek ki sakatlıktan çekinmiş.

Çevrimdışı tangaz

Abi dün yazdım bunu zaten Dün Love oynasa 5 olurdu maç

Babel-Ozzy ve Q7 nin girdiği pozisyonlara Love girse alayı Goldü Net ! Helif yakaladığını cart diye sokuyor kaleye

Negredo - Love ikisi bir arada oynasin Gol rekoru kırarız ama hepimiz biliyoruz ki bu olmayacak Şenol Hoca 442 oynatmaz hiçbir şekilde..

sen dün neler demedin ki:

medel ortaya geçerse 5 olur dedin

babel santrafora geçerse uçurur dedin

negredo çıktı kim gol atacak sorusuna babel dedin

dedin de dedin yani  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ndiaye stoke sitiye gidiyormuş 15 milyona  :alala: milli olma durumu yok muydu ?

2017de neredeyse tüm milli maçlarda oynamış adam kriteri fazlası ile karşılıyordur sanırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Oktay

Quaresma maç içinde minimum 3-4 moda giren bi ruh hali var şöyle;
Maç 0-0 mümkün olduğunca çalım atmaz ilk fırsatta pas verir yada orta yapar
Maç 1-0 skor rahatlığıniyla fırsat bulursa extra çalım atar yinede akabinde pasını verir
Maç 2-0 maç biraz rahatlamıştır gereksiz çalım yada şut denemesinden kaçmaz
Maç 3-0 yada 4-0 artik kendini tatmin için şartlar oluşmuştur bilimum bütün çalım fantezilerini ve haretlrrini yapabilir

Çevrimdışı underworld

mitronun maaşını buruj ödüyecekmiş ( ntvspordan izleriz artık)

Çevrimdışı sametbagan

Az yaksin vergisi dusuk olsun lastigi patlak olabilir ferrari gibi gazlamayacaktir ama motoru olsun dedik sen simdi bana bisiklet anlatiyorsun, biz binilebilecek bir araba tarif ediyoruz sen bana araba parasina bisiklete bin diyorsun. A noktasindan b noktasina goturur bisiklet ama agir vasitadir, hantaldir
Benzetmen biraz abartı olmuş her zaman ki gibi .Motor büyük ama turboda sıkıntı var artık, turbo üfürüyor.

Turboyu çıkartıp yeni turbo taktırmalıyız (love).Biraz çok yakacak ama yapacak bişey yok piyasa bozuk elden çıkartmaya kalkarsak zarar ederiz.

Bi rvp vakası da biz yaşamayalım ,ha varsa ederini veren  müşteri elde patlamadan motor kitlemeden satalım yerine kimseyi almasak da olur.

Biraz usturuplu gömün bu nedir arkadaş adamı bildiğin kazma yaptınız hayvandao ile karşılaştırmak en hafif tabir ile futbol cahilliğidir.

Çevrimdışı tangaz

Quaresma maç içinde minimum 3-4 moda giren bi ruh hali var şöyle;
Maç 0-0 mümkün olduğunca çalım atmaz ilk fırsatta pas verir yada orta yapar
Maç 1-0 skor rahatlığıniyla fırsat bulursa extra çalım atar yinede akabinde pasını verir
Maç 2-0 maç biraz rahatlamıştır gereksiz çalım yada şut denemesinden kaçmaz
Maç 3-0 yada 4-0 artik kendini tatmin için şartlar oluşmuştur bilimum bütün çalım fantezilerini ve haretlrrini yapabilir

getir altını imzalayayım.

az evvel de dedim hocanın elinde bir çep kitabı olmalı ilk madde de skor 2 oldu mu q7yi çıkart yazmalı.

Stoper rotasyonu:

Pepe-Vida

mecbur kalınırsa Medel,Tosic

Altyapı Fatih

Yeterli. Seneye Tosic'in zaten posası çıkar, Pepe de iyice yaşlanıyor. Mitro bomba gibi gelir, Vida ile götürürler. Sakatlık yaşamasın da.

Çevrimdışı underworld

love için dahala  niye kap  gelmedi ?

Çevrimdışı tangaz

Benzetmen biraz abartı olmuş her zaman ki gibi .Motor büyük ama turboda sıkıntı var artık, turbo üfürüyor.

Turboyu çıkartıp yeni turbo taktırmalıyız (love).Biraz çok yakacak ama yapacak bişey yok piyasa bozuk elden çıkartmaya kalkarsak zarar ederiz.

Bi rvp vakası da biz yaşamayalım ,ha varsa ederini veren  müşteri elde patlamadan motor kitlemeden satalım yerine kimseyi almasak da olur.

Biraz usturuplu gömün bu nedir arkadaş adamı bildiğin kazma yaptınız hayvandao ile karşılaştırmak en hafif tabir ile futbol cahilliğidir.

love getirmek yeni turbo taktırmak olmuyor ki  :alala:

eldeki turbosu patlak ferrariyi garaja çekip yerine eski kasa opel astraya binmek oluyor.

bu işin rvo işine dönmesi demek elde tutup o maaşları çatır çatır ödeyince olur herifin bonservisi yüksek değil çinliler gelip 2,5 verseler ben fitim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

getir altını imzalayayım.

az evvel de dedim hocanın elinde bir çep kitabı olmalı ilk madde de skor 2 oldu mu q7yi çıkart yazmalı.
Bu sene takımın en formsuz adami ne q7 ne baska oyuncu maalesef hoca. Değişikliklerinden degistirmediklerine müdahalesinden müdahale etmemesine kendi standartının çok altında maalesef. Dün kasımpaşa nin kendi evimizde bizi bi süre ezmesini kenardan 30 bin taraftar gibi izledi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartalbayt

Herkese merhaba. Yaklaşık 3 senelik ziyaretçi durumundan artık forum üyesi durumuna geçmeye karar verdim. Umarım forumdaki ilk senem, şampiyonluk serimizin üçüncü senesi olur.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

maç bitimi hakemler çıkarken ıslıklandı.maç içinde ben futbolcuya ıslık duymadım.sanırım karşı kalede olduğu için pozzisyonlar o tarafta bölgesel bir ıslık oldu.
Bu hakemler çok göze batmaya başladılar yalnız. Maç içinde verdikleri ince kararlar, verdikleri kararlar ile oyuncularımızın saha içindeki motivasyonuna olumsuz etki etmeleri, rakipler oyuncularımıza sert müdahaleler yaparken özellikle de kritik oyuncularımızı sakatlayacak biçimde fauller yaparken buna sürekli müsaade etmeleri. Aynı rakip oyuncular bizim oyuncular müdahale yapmasa bile 40 yıllık Yeşilçam artistleri gibi yere kapaklanıp kıvranmasını iyi biliyor.  Herkes bir Ali Palabıyık gibi göstere göstere  3 puanı bir takımdan alıp diğerine de vermiyor tabii. Hepsinin ayrı ayrı teknikleri var.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2018, 13:42:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
ndiaye stoke sitiye gidiyormuş 15 milyona  :alala: milli olma durumu yok muydu ?

Adam resti cekmiş zaten su saatten sonra verim alamazlar iyi oldu.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2018, 13:43:04
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Herkese merhaba. Yaklaşık 3 senelik ziyaretçi durumundan artık forum üyesi durumuna geçmeye karar verdim. Umarım forumdaki ilk senem, şampiyonluk serimizin üçüncü senesi olur.

Hoşgeldin Kardeşim.

İnş

Çevrimdışı tangaz

hoş geldin, inşallah

Çevrimdışı kartalbayt

Bu sene takımın en formsuz adami ne q7 ne baska oyuncu maalesef hoca. Değişikliklerinden degistirmediklerine müdahalesinden müdahale etmemesine kendi standartının çok altında maalesef. Dün kasımpaşa nin kendi evimizde bizi bi süre ezmesini kenardan 30 bin taraftar gibi izledi..

Hocanın formsuzluğundan çok kafasındaki doğrularından hiç taviz vermemesi ilginç geliyor bana. Dünkü maçta Talisca sakatlandığında Lens girebilir belki diye bekleyen sadece ben miyim acaba? Uzun zamandır burada konuşulan bir konu aslında, Lens'in forvet - forvet arkası oynama alternatifi.

Çevrimdışı sametbagan

@tangaz Ordaki turbo love oluyor zaten yeri geldiğinde forveti çiftleyip negredonun boşalttığı alanlara koşacak pas istasyonu olup love'a pozisyon hazırlayacak dün oziye yaptığı gibi.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz Ordaki turbo love oluyor zaten yeri geldiğinde forveti çiftleyip negredonun boşalttığı alanlara koşacak pas istasyonu olup love'a pozisyon hazırlayacak dün oziye yaptığı gibi.

ben hocanın çift forvet oynatacağını sanmıyorum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Abi dün yazdım bunu zaten Dün Love oynasa 5 olurdu maç

Babel-Ozzy ve Q7 nin girdiği pozisyonlara Love girse alayı Goldü Net ! Helif yakaladığını cart diye sokuyor kaleye

Negredo - Love ikisi bir arada oynasin Gol rekoru kırarız ama hepimiz biliyoruz ki bu olmayacak Şenol Hoca 442 oynatmaz hiçbir şekilde..
Çin'den Negredo'ya ciddi bir teklif geldiyse değerlendirsin yönetim. Bu hem oyuncunun hem de bizim faydamıza olur. Hoca Negredo için her şeyi bir kenara atıp 4-4-2'ye geçmez. Zaten ne elde 4-4-2'yi düzgün oynayacak bir kadro ne de takıma 4-4-2 oynatabilecek bir Hoca var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocanın formsuzluğundan çok kafasındaki doğrularından hiç taviz vermemesi ilginç geliyor bana. Dünkü maçta Talisca sakatlandığında Lens girebilir belki diye bekleyen sadece ben miyim acaba? Uzun zamandır burada konuşulan bir konu aslında, Lens'in forvet - forvet arkası oynama alternatifi.
Isleyen takimda herkesin yerini degistirdi 1 değişiklikle. Cok amatörce bi hamleydi.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: