2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6849301 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Sıradakiler...

Bursaspor (D)
Karabükspor
Konyaspor (D)
Fenerbahçe
Trabzonspor (D)

Bursa 4 maçtır kazanamıyor.
Karabük son sırada. 10 maçtır kazanamıyor.
Konya 17. sırada. 4 maçtır kazanamıyor ama kendi sahasında Fener ve Trabzon'la berabere kaldı.

Bu 3 maçtan 9 puan almak şart.

bursayı geçersek karabük ve konyayı geçeceğimizi düşünüyorum ben ardından fenere bildiğin tecavüz edecez bu maçta göreceksiniz tarihi fark olacak o maç

sonuç en kritik maç bursa maçı sonrasında 9 puan çepte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Maç oynanırken 2 oyuncumuz ıslıklandı.sosyal medya gazıyla bu hale gelen bu işte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.yazık çok yazık!acaip bir kitle oluştu değişik?

Çevrimdışı Karabay

bursayı geçersek karabük ve konyayı geçeceğimizi düşünüyorum ben ardından fenere bildiğin tecavüz edecez bu maçta göreceksiniz tarihi fark olacak o maç

sonuç en kritik maç bursa maçı sonrasında 9 puan çepte
+1

Çevrimdışı ozankarakoc

sonuç en kritik maç bursa maçı sonrasında 9 puan cepte

Bursa; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir ile bu sezon toplam 6 maç oynadı, 6'sını da kaybetti. Büyük maçlarda kötüler.

Yalnız Konya deplasmanından 4 gün sonra Bayern Münih deplasmanı var. Bence en zoru Konya maçı olacak. Fener'i rahat yeneceğimiz konusunda ise hemfikirim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Liquidator

Cuma maçını kazandık. en önemlisi 3 puandı onu aldık. İlk yarıdakı oyunu beyendim, 2 çi yarı kanser oldum. Q7 bilerek Negredoya pas atmıyor. Bunu bu akşam çok açık gördüm. O pozisyonda pası atsa oyun 3-0 olacak. Kasımpaşa çökecek.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Orhan_

Takım takır takır giderken bir anda 3-5 oyuncunun yerini değiştirmek cidden tuhaf karar. Neyse kazandık maçı. Zar zor olacak ama 2-3 hafta içinde daha iyi olacağız gibi bir his var içimde.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Gençlerbirliği 10 kişi nasıl kazandı yahu. Adamlar gümbür gümbür geliyor valla.

Çevrimdışı tangaz

Bursa; Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir ile bu sezon toplam 6 maç oynadı, 6'sını da kaybetti. Büyük maçlarda kötüler.

Yalnız Konya deplasmanından 4 gün sonra Bayern Münih deplasmanı var. Bence en zoru Konya maçı olacak. Fener'i rahat yeneceğimiz konusunda ise hemfikirim.

konya kötü gidiyor 10 kişilik gençlere yenildiler o maçtan tek korkum şifonun varlığı malum bizim eskiler bizden puan almayı iyi beceriyorlar

bu arada sessegnon 1 gol 1 asistle oynamış 2.golde yaptığı duran top ortası tam derslik bizimkiler azcık izleyip ders alsınlar. zamanında çok beğendiğim bir oyuncuydu bizde oynamasını çok isterdim ve görüleceği üzere yaşa falan takılmayın klass topçular yaşı ne olursa olsun bu ligde iş yapıyorlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Takım takır takır giderken bir anda 3-5 oyuncunun yerini değiştirmek cidden tuhaf karar. Neyse kazandık maçı. Zar zor olacak ama 2-3 hafta içinde daha iyi olacağız gibi bir his var içimde.

hoca hep bu yanılgı içinde hiç taktik değişikliğe gitmiyor sadece oyuncuları ve/veya mevkilerini değiştiriyor ondan sonrası çorba oluyor

Çevrimdışı murat baltacı

Kazandık ama hiç iyi sinyaller vermiyoruz ip üzerinde yürüyoruz düşersek toparlayamayız az daha kendi sahamızda dörtlük beşlik olacak maçta puan veriyorduk ki maç deplasmanda olsa puan vermiştik bile.

Hocaya mutlaka yardımcı gelmeli kendisi hiç iyi değil bu sene hatta iyi giden durumuda bozuyor oyuncuların özgüvenlerini kaybettiriyor talisca çıktı negredoyu alıyosun takımda başka forvetin yok maç iki iki olsa çeviremezsin vidayı alarak babeli oziyi bitirdi atiba medele kısır orta sahaya döndü halbuki bir tane sırıtan adam vardı quaresma alacaktı kenara koyacaktı lensi talisca yerinede tolgayı al olsun bitsin.

Şu kötü ligde üçüncü şampiyonluk hiç zor değil takım biraz heveslense bulunan pozisyonlar cömertçe harcanmasa kaleye kadar paslaşma denenmese her maçı alırız ama bir sıfırdan iki sıfırdan sonra laubalik başlıyor baş sorumluda quaresma şenol hocada bunları sadece izliyor. love bu konuda yararlı olur ama tek başına yetmez lensinde form tutup quaresmadan formayı alması lazım ozininde toparlanıp ortadan oyuna geçmemiz gerek.

BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

Kolay maçı zora çevirdik
3’ü Atamıyoruz bir türlü
Öne geçince takım maç bitti sanıyor
Quaresma yine negroya vermedi uygun pozisyonda. geçen hafta da vermemişti
Medel çok iyiydi özellikle stoperde Atiba da iyiydi
Oğuzhan Babel yoklardaydı Pepe de keza   Tutuktu.
geçen hafta ilk defa geriye düştüğümüz maçı çevirdik bu hafta da cuma maçı kazandık ilk defa
buna da şükür

Çevrimdışı Berat

Bursaspor da ligin kötü takımlarından biri, oyun içi organizasyonları yok(sorarsanız bizim de yok) ve Batalla sakat.

Yenip devam etmek lazım da, aylardır kupa konusunda gram ümidim yok.

Çevrimdışı Zafer55

Kazandık ama hiç iyi sinyaller vermiyoruz ip üzerinde yürüyoruz düşersek toparlayamayız az daha kendi sahamızda dörtlük beşlik olacak maçta puan veriyorduk ki maç deplasmanda olsa puan vermiştik bile.

Hocaya mutlaka yardımcı gelmeli kendisi hiç iyi değil bu sene hatta iyi giden durumuda bozuyor oyuncuların özgüvenlerini kaybettiriyor talisca çıktı negredoyu alıyosun takımda başka forvetin yok maç iki iki olsa çeviremezsin vidayı alarak babeli oziyi bitirdi atiba medele kısır orta sahaya döndü halbuki bir tane sırıtan adam vardı quaresma alacaktı kenara koyacaktı lensi talisca yerinede tolgayı al olsun bitsin.

Şu kötü ligde üçüncü şampiyonluk hiç zor değil takım biraz heveslense bulunan pozisyonlar cömertçe harcanmasa kaleye kadar paslaşma denenmese her maçı alırız ama bir sıfırdan iki sıfırdan sonra laubalik başlıyor baş sorumluda quaresma şenol hocada bunları sadece izliyor. love bu konuda yararlı olur ama tek başına yetmez lensinde form tutup quaresmadan formayı alması lazım ozininde toparlanıp ortadan oyuna geçmemiz gerek.
Şu maçta eğer quaresma sırıtmışsa Babel kahkaha atmıştır.

Çevrimdışı sozkul

Üzerimizdeki 4 takımdan hangisinin puan kaybetme ihtimalini daha yüksek buluyorsunuz?

Bu hafta hepsinden puan kaybı bekliyorum

Çevrimdışı Berat

Lens, Negredo ve Mitrovic hoca tarafından net bir şekilde istenmiyor, uzun süre boyunca da negatif baskı oluşturdu üzerlerinde.

Gençlerbirliği kupa maçına full rotasyon lütfen, yine biri sakatlanırsa kafayı yiyeceğim.

Çevrimdışı mellfred

Hocanın oyuncu değişiklerini bir çok arkadaş yazmış ben de eklemek isterim
Negredoyu çıkarıp bitik babeli tutması saçmalıktı
Bana kalsa Babel Quaresma çıkmalıydı
İkinci yarıda yoklardaydılar
Negredonun güvene ihtiyacı var tut işte oyunda atsın bir tane kendine gelsin

Çevrimdışı mellfred

Maalesef bu hafta kimse puan bırakmaz
Palasına tükürdüğüm olmasa belki Fener derdim

Çevrimdışı tangaz

bu arada bugün Q7 kötü değildi attığımız son 3 golün asisti ondan geldi, daha fazlasını yapabilirdi ama ona da fabrika ayarları engel oldu. bir tık daha üstüne koyabilirse sezonun kalanında 10-12 asist daha yapması işten bile değil.

Çevrimdışı ozankarakoc

Doğrusu ben, özellikle bu maçta, hocanın kararlarıyla ilgili eleştirilecek hiçbir şey bulamıyorum.

Takımda 10 numara yok. Nispeten 10 numara oynayıp, forvet arkasında skor katkısı yapabilen tek adam Talisca. O da sakatlanıp çıkınca elin kolun bağlanıyor. Yardımcın da olsa, alternatif taktiğin de olsa, bu senaryo, başına gelebilecekler arasındaki en kötüsü. Ezbere birçok şey söyleniyor başından beri... 'Negredo forvet arkası oynasın, Cenk önünde oynasın...' Öyle olmuyor işte. Negredo'nun pas trafiğinde ne kadar kötü olduğu, pas tercihlerini ne kadar kötü kullandığı ortada. Negredo'nun takıma en çok fayda sağlayabileceği yer yedek kulübesi. Sonra 'Talisca forvet oynasın' diyenler var. Kağıt üzerinde güzel, sahada hiç gerçekçi değil. Şenol Hoca'nın yardımcılığına Mourinho da gelse, 'haklısın hoca, senin işin de zor' diyecektir. Dönüp dolaşıp geldiğimiz nokta 'kadro mühendisliğindeki yanlışlar'... (Yapılan birçok doğru işin yanında tabii ki...)

'Quaresma'nın yerine Lens adapte edilmeli' deniyor. Onun da mümkün olmadığını gördük. Lens, ilk yarıya göre daha istekli. En azından kaybettiği topun peşinden koşuyor. Ama o kadar... Kötü kararlar, kötü tercihler, ucuz top kayıpları... Orta zaten yapamıyor. Quaresma'ya kızanlar, kızgınlığın refleksiyle 'yerine kim oynarsa oynasın' diyorlar ama, ne yazık ki o kadar kolay değil. Quaresma'nın yerine oynayacak adamın, Quaresma kadar iyi top kontrol eden, adam eksiltebilen ve öyle ya da böyle, önünde rakibi varken orta 'yapabilen' biri olması lazım. Lens iki orta girişiminde bulundu, ikisini de yüzüne gözüne bulaştırdı. Quaresma'nın 2 mükemmel ortası 2 gol getirdi, bir de şutu direkten döndü.

Bu takımda; (maalesef) Talisca ve Quaresma'nın alternatifi yok. O yüzden de bu oyuncuları tartışmak kimseye fayda getirmiyor. Gerçek bir 10 numara gelirse Talisca kesilebilir. Quaresma'dan iyisi gelirse, Çin'e falan gönderilebilir. Ama yok. Yokken, ne hocanın elinden bir şey geliyor, ne de yapılan yorumlar bir işe yarıyor.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sinerji devrim sinerji ana felsefe :)

Çevrimdışı sozkul

Twitter'da Hırvat futbolu uzmanı vardı, unuttum şimdi ismini Alex Hadelga mı neydi ismi, 5-6 bin civarı takipçisi olan saygıdeğer bir hesap. Mitrovic transferi olunca, adamı Beşiktaşlılar soru yağmuruna tutmuştu. 1 olmadı 2 sene için çok büyük bir oyuncu olacak, Vida'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, Vida geçmişin Mitrovic bugünün oyuncusu gibi şeyler yazmıştı.

Vida'yı çizdiğim falan yok, çok iyi oyuncu olduğunun farkındayım ama boynuz (Mitrovic) kulağı geçecek gibi görünüyor.

Vida çok heyecanlıydı bugün

Çevrimdışı sozkul

kesinlikle yeterli ben larinden bu sene katkı gelecek içimde böle bi 6.his var

Negredo'yu gönderip Love, larin, pektemek yapalım.  Demba için yerimiz yok zaten. maaş yükü düşsün biraz, Negredo Çin hikayesine ben inanmıyorum fekat.

Çevrimdışı underworld

İki kanadımız savunma  halindeyken gene  çizgiye yakın kalıyor.
Orta  alanda nereyi kapatacam derken  rakip  az gaza bastımı çok rahatlıkla  üzerimize  geliyorlar.

Takım  halindeki  savunma  yerleşimimiz sıkıntı.
Gene  az  baskı  gördükmü topu ileriye doldurma  hastalığımız devam  ediyor.
60 tan sonra kopma  olayımız da yeni yeni filizleniyor...
Negro  nun cikmasi  doğruydu çünkü  adım atacak - kontraya gidecek  yeterlilik  ve  enerjisi yoktu.

Talisca  -  tolgay
Negro  -  lens

Çevrimdışı Orhan_

hoca hep bu yanılgı içinde hiç taktik değişikliğe gitmiyor sadece oyuncuları ve/veya mevkilerini değiştiriyor ondan sonrası çorba oluyor

Problemin en büyüğü de hocanın planda bir problem görmemesi. Saha içindeki taktik problemleri oyuncuların halletmesini istiyor galiba.

Çevrimdışı sozkul

Twitter'da Hırvat futbolu uzmanı vardı, unuttum şimdi ismini Alex Hadelga mı neydi ismi, 5-6 bin civarı takipçisi olan saygıdeğer bir hesap. Mitrovic transferi olunca, adamı Beşiktaşlılar soru yağmuruna tutmuştu. 1 olmadı 2 sene için çok büyük bir oyuncu olacak, Vida'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, Vida geçmişin Mitrovic bugünün oyuncusu gibi şeyler yazmıştı.

Vida'yı çizdiğim falan yok, çok iyi oyuncu olduğunun farkındayım ama boynuz (Mitrovic) kulağı geçecek gibi görünüyor.

Bugün Vida'yı çıplak gözle izlerken içimden  yanı şeyleri düşündüm. Tam önümde oynadı çoğunluk. Mitroviç daha iyi galiba dedim. Serhat'ın tersine Mitroviç'den hala umutluyum ve yeterli şansı bulamadığını düşünüyorum. Tosiç 2-3 hafta olmasaydı o şansı yakalayabilirdi, artık Vida geldi imkanı yok.
Mitroviç'in ayağına top yakışıyor, Vida kadar hızlı değil ama Vida daha kararsız göründü gözüme. Kararsızlık defans elemanlarının ve kalecilerin en büyük düşmanı.

Etiketler: