2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6850012 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

iyi ki hoca Babel e güvenip forvet transferi istemem dememiş. hayatta olmaz bu formuyla Babel.

ben bugün sadece Quaresma - Medel ve Talisca yı beğendim.

Negredo çok pozitif oynuyor ama forvet gibi oynamıyor. Alan boşaltması hücuma katkısı falan 1 konuşulur 2 konuşulur. forvetsen asli görevin gol atmaktır. ilk yarıda 3-4 tane pozisyonda kaleye bile bakmadı böyle golcü olur mu? kendine çeki düzen vermesi lazım biraz.

imza...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Benim anlamadığım nokta talisca oyundan çıkınca neden takımın ekseni değişiyor savunma orta sahaya geliyor savunmaya oyuncu alıyoruz. Bu takımın stoperleri kesinlikle medel ve pepedir. Vida ve Tosic kusura bakmasın. Medel hem hızlı hem de topu oyunu çok iyi sokuyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen yahu, bundan sonra sıkışık trafikte daha oynayacağımız cuma maçları var muhtemelen.

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

var 3 haftada 2 tane daha cuma maçımız var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2018, 22:20:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
O duruma düşmemek gerek.

Yahu adamlar kendi evinde rekor dakika ile yatıyorlar biz neden zamana oynamayalım.?
Su saatten sonra 3 puanının nasıl alındıgı önemli değil bana göre bir şekilde al ...

Çevrimdışı tangaz

kim o.

Metin albayrak mı ?=

evet, daha şimdiden oyun önemli değil demeye başlarsak hata ederiz. bu oyunla çok puan kaybımız olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Negredo ve talisca çıktıktan sonra dağıldık.

Tabi bide medel'in pepe'nin yanında kalması lazımdı.

Tosic ve vida fazlalık gözüken o.

Pepe ve medel 2'lisi çok daha iyi tandem.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Yahu adamlar kendi evinde rekor dakika ile yatıyorlar biz neden zamana oynamayalım.?
Su saatten sonra 3 puanının nasıl alındıgı önemli değil bana göre bir şekilde al ...

Elbette, gerektiğinde yatacaksın. İtirazım 2-1 olması, bu maçın hakkı o değildi.

Neyse emeklerine sağlık tüm takımın. Soğuk hava, tricky diyebileceğimiz bir rakip, galibiyet önemliydi.

Çevrimdışı underworld

Benim anlamadığım nokta talisca oyundan çıkınca neden takımın ekseni değişiyor savunma orta sahaya geliyor savunmaya oyuncu alıyoruz. Bu takımın stoperleri kesinlikle medel ve pepedir. Vida ve Tosic kusura bakmasın. Medel hem hızlı hem de topu oyunu çok iyi sokuyor
Çok  oyuncunun  yerı  degişince takım çorba  oldu.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Üzerimizdeki 4 takımdan hangisinin puan kaybetme ihtimalini daha yüksek buluyorsunuz?

Çok  oyuncunun  yerı  degişince takım çorba  oldu.

hoca yaptı hocadan ötürü.

Talisca sakatlandıysa tolgay'ı al.

Vida'yı aldı medel'i ortaya kaydırdı.

Daha sonra tolgay'ı oğuzhan'ın yerine aldı.

Negredo'yu çıkartıp kötü oynayan babel'i forvet'e koydu.

Hoca hiç oyuncu değişikliği yapmasın bence.

Üzerimizdeki 4 takımdan hangisinin puan kaybetme ihtimalini daha yüksek buluyorsunuz?

hepsi.

Çevrimdışı mrred

Maç planı özel bir plan değilse bu takımın tandemi kesinlikle medel pepe olmalı medel savunmayı  öne çıkarıyor ve hep önde tutuyor dolayısıyla orta saha ile bütünleştiriyor geriye kaçmıyor ve ön alan baskısı onun savunmadaki bu duruşuyla başlıyor. Ben medeli çok beğendim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

fabri nerde zamana oynadı yahu hava topunu alıp yere düşüp yatmak önde olan takım kalecisi için kalecilik ritüelidir

Çevrimdışı goktasoktay

15-16 sezonunda golü attık mı arkama yaslanıyordum. Ki ilk golü attığımız her maçı kazandık yanlış hatırlamıyorsam. Aaaah ah, umarım yeni transferler ilaç olur da rahat maç kazandığımız günlere döneriz...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Negredo ve talisca çıktıktan sonra dağıldık.

Tabi bide medel'in pepe'nin yanında kalması lazımdı.

Tosic ve vida fazlalık gözüken o.

Pepe ve medel 2'lisi çok daha iyi tandem.

bence medel atibanın yanında veya yerinde oynamalı. vida henüz takıma oturmadı haklısın ama medel stoperden çok daha verimli olur orta sahada.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben olsam Atiba'yı keser Medel'i ve Vida'yı oynatırdım. Şenol Hoca'ya kadro seçiminde güvenim %100, oyun içi taktik ve oyuncu değişikliklerinde %10  :D

Şenol Hoca yine yanıltmadı. Negredo - Lens değişikliği de neydi öyle? Berbat oynayan Babel dururken neden Negredo çıkar ki? Orta saha kevgire dönmüşken neden taktiksel değişiklikler yapmaz, neden oyuncuları devre arasında sakinleştirmez ki? İlk yarı bitince rahatlarız dağınık oyun düzelir dedik daha beteri oldu. İkinci yarı mahalle maçı gibiydi. Allah korusun Bayern'e böyle oynarsak...  :bawling: Çok üzerler bizi..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Kontraatak ve şut kabızlığımız da devam ediyor. Kasımpaşa her hızlı hücümda ders verdi biz bencilliklerden absürd pas denemelerinden daha kaleye ulaşamıyoruz kontra atakta..

bence medel atibanın yanında veya yerinde oynamalı. vida henüz takıma oturmadı haklısın ama medel stoperden çok daha verimli olur orta sahada.

valla ben stoperde de çok beğeniyorum.

Hele o top gelmeden patırt diye ileri atıyor ya.

Direk hücuma çıkıyoruz ilk yarıda çok güzel yaptı.

Takımı atağa kaldırıyor.

Tabi vida uyum sağlayınca pepe-vida önlerindee medel-oğuzhan da olur :)

Çevrimdışı mrred

Ben buna katılmıyorum stoperde orta saha özellikli ve hızlı bir adam oynatılması top bizdeyken orta sahada bir kişi fazla oynamamıza fırsat veriyor. Çünkü top bizdeyken rakip sahada topu iyi kullanan bir stoper +1 orta saha demektir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu hafta özelinde fener

gerçi geçen hafta cincondaydı kayıp sırası ama cücü ve yancısı yardımına koşmuştu bu hafta sıra fenerde ama bakalım posbıyık neler yapacak göreceğiz.

Çevrimdışı goktasoktay

Şenol hoca oyun içi şablonuyla maç içerisinde çok değişiklik yapıyor. Merak ediyorum, sakatlanmadığı sürece ya da formasyon değiştirmediğin sürece defans tandemi maç içinde değiştirilmez arkadaş. Ben bunu bilir bunu söylerim. Taliska çıkıyorsa yerine tolgay girer.

Çevrimdışı Orhan_

Hoca maalesef maç içi gelişen değişikliklere iyi tepkiler veremiyor. Hatta yaptığı değişiklikler bizi sürekli geri itiyor. Maçın az sayılmayacak bir bölümünü mahkum oynadık. Çok zor ilerleriz bu kafayla.

Hoca maalesef maç içi gelişen değişikliklere iyi tepkiler veremiyor. Hatta yaptığı değişiklikler bizi sürekli geri itiyor. Maçın az sayılmayacak bir bölümünü mahkum oynadık. Çok zor ilerleriz bu kafayla.

2-1 den sonra mahkum oynadık.

Çevrimdışı tangaz

kasımpaşa hocayı göndermiş  :alala:

mumla arasalar bulamazlar böylesini yetersiz₁ rızanın ağlaya ağlaya aldıgı enkazı ayağa kaldıran adamı harcıyor herifler

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben buna katılmıyorum stoperde orta saha özellikli ve hızlı bir adam oynatılması top bizdeyken orta sahada bir kişi fazla oynamamıza fırsat veriyor. Çünkü top bizdeyken rakip sahada topu iyi kullanan bir stoper +1 orta saha demektir.

bu açıdan düşününce gayet mantıklı duruyor.

ama ben hala timing hatası yapma veya adam kaçırma ihtimalini vida dan yüksek görüyorum. hızıyla hatasını telafi eder mi ? her zaman olmayabilir.

Etiketler: