2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6850138 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

2-1 den sonra mahkum oynadık.

2-1 olana kadar da gol "geliyorum" diyordu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gary Medel.

%91 Pas İsabeti
4 İkili Mücadele Kazanma
3 Top Kapma
3 Uzaklaştırma
1 Pas Arası

Çevrimdışı goktasoktay

kasımpaşa hocayı göndermiş  :alala:

mumla arasalar bulamazlar böylesini yetersiz₁ rızanın ağlaya ağlaya aldıgı enkazı ayağa kaldıran adamı harcıyor herifler
Katılıyorum murat abi..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tangaz

iç sahada bu oyunla bi şekilde kazandık ama bu oyun dış  sahada bize daha çok puan kaybettirir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

2-1 olana kadar da gol "geliyorum" diyordu.

2.ci yarıya tutuk başladık fakat mahkum oynamadık.

Maçı koparta bilecek pozisyonlar yakaladık atamadık.

Atamadık ve yedik ondan sonra hocanın oyuncu değişiklikleri ile kasımpaşanın oynayısını izledik.

Çevrimdışı ozankarakoc

Negredo iyisin hoşsun seviyoruz da keşke biraz golü düşünsen.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bunu anlamıyorum. Neden 'iyi', 'neden 'hoş', ve neden seviyoruz Negredo'yu? Sempatik çocuk, yakışıklı, duruşu futbolcuya benziyor ve Beşiktaş forması giyiyor. Sebepler bunlar anladığım kadarıyla.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çok şükür cuma günü kazandık.

hoca bir değişiklikle tüm takımı karıştırmayı başardı.
hocanın bir A planı var ama ondan sonraki herşey ezbere ya da karavana.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2018, 22:37:48
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gökhan Gönül: "2-0 çok tehlikeli bir skor. 3, 4, 5'i bulabileceğimiz pozisyonlar vardı.Hoca da içeride söyledi, Cenneti de siz yaşatıyorsunuz,Cehennemi de dedi."

Çevrimdışı goktasoktay

iç sahada bu oyunla bi şekilde kazandık ama bu oyun dış  sahada bize daha çok puan kaybettirir
Ben love ın fark yaratacağını düşünüyorum yalnız. Umudumu kaybetmedim hala..

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı mrred

bu açıdan düşününce gayet mantıklı duruyor.

ama ben hala timing hatası yapma veya adam kaçırma ihtimalini vida dan yüksek görüyorum. hızıyla hatasını telafi eder mi ? her zaman olmayabilir.
Pozisyon bilgisi elbette bir stoper kadar olmayabilir ama bence hocanın ön alan baskısını arttırmak için savunma hattını önde tutma gibi planı var. Bu plana vidadan şu an için daha uygun, deplasman maçlarında özellikle büyük maçlarda vida denenebilir ama bize karşı kontra oynayan takımların maçlarında kesinlikle medel pepe olmalı
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 22:42:23 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

çin teklifi geçerliyse hemen negro yu satar Love - Ba  + larin'li 9 bacaklı forvet hattı kurarım.( ba sembolik maaşa gelir veya free)
Yapılacak şey belli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Pozisyon bilgisi elbette bir stoper kadar olmayabilir ama bence hocanın ön alan baskısını arttırmak için avunma hattını önde tutma gibi planı var. Bu plana vidadan şu an için daha uygun, deplasman maçlarında özellikle büyük maçlarda vida denebilir ama bize karşı kontra oynayan takımların maçlarında kesinlikle medel pepe olmalı

pepeyle uyumu iyiydi.  :ok:

Çevrimdışı Orhan_

2.ci yarıya tutuk başladık fakat mahkum oynamadık.

Maçı koparta bilecek pozisyonlar yakaladık atamadık.

Atamadık ve yedik ondan sonra hocanın oyuncu değişiklikleri ile kasımpaşanın oynayısını izledik.

Tabii ki oyunu bir anda vermedik ama geliyorlardı yavaş yavaş. Geldikçe heveslendiler, heveslendikçe geldiler. Bu süreç içinde bu değişikliğe tepki veremedi hoca. Aynı zamanda maçı koparabileceğimiz pozisyonlarda çok fazla tercih hatası ya da beceriksizlik yapıyoruz. Love ilaç olacak inşallah.

Tabii ki oyunu bir anda vermedik ama geliyorlardı yavaş yavaş. Geldikçe heveslendiler, heveslendikçe geldiler. Bu süreç içinde bu değişikliğe tepki veremedi hoca. Aynı zamanda maçı koparabileceğimiz pozisyonlarda çok fazla tercih hatası ya da beceriksizlik yapıyoruz. Love ilaç olacak inşallah.

Love'a pas atmazlarsa o da ilaç olmaz.

İç sahada zaten pektemek ile bile çıksak o da birşeyler yapar.

Önemli olan deplasmanda ki maçlar o maçlarda bize love çok lazım olucak inşallah bekleneni verir takımda onu güzel besler.

Çevrimdışı tangaz

negredo zu çin 10+ mio fikrine iyice sıcak bakmaya başladım
bugün sahada love olsaydı 2 gol atardı.

negredodan 9 numara olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Twitter'da Hırvat futbolu uzmanı vardı, unuttum şimdi ismini Alex Hadelga mı neydi ismi, 5-6 bin civarı takipçisi olan saygıdeğer bir hesap. Mitrovic transferi olunca, adamı Beşiktaşlılar soru yağmuruna tutmuştu. 1 olmadı 2 sene için çok büyük bir oyuncu olacak, Vida'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, Vida geçmişin Mitrovic bugünün oyuncusu gibi şeyler yazmıştı.

Vida'yı çizdiğim falan yok, çok iyi oyuncu olduğunun farkındayım ama boynuz (Mitrovic) kulağı geçecek gibi görünüyor.

Çevrimdışı Zafer55

Ben buna katılmıyorum stoperde orta saha özellikli ve hızlı bir adam oynatılması top bizdeyken orta sahada bir kişi fazla oynamamıza fırsat veriyor. Çünkü top bizdeyken rakip sahada topu iyi kullanan bir stoper +1 orta saha demektir.
Tam da bu mesajı okurken tv de 2.golümüzün tekrarı vardı. Defanstan çıkan medel orta sahayı geçip q7 nin önüne güzelce topu bırakıyor ve 1.5m boyuylan kafa vurmaya xeza sahasına koşuyor.Q7 orta talisca kafa golll. Gol anında medel , penaltı noktasında bom boş...

negredo zu çin 10+ mio fikrine iyice sıcak bakmaya başladım
bugün sahada love olsaydı 2 gol atardı.

negredodan 9 numara olmaz

negredonun maaşı 4.2 milyon € gitsin.

Love
Demba ba
Larin

yapalım forvet hattını.

Çevrimdışı mrred

Bu arada attığımız 2. gol monaco deplasmanında cenkin attığı ilk gölün kopyasıydı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Sıradakiler...

Bursaspor (D)
Karabükspor
Konyaspor (D)
Fenerbahçe
Trabzonspor (D)

Bursa 4 maçtır kazanamıyor.
Karabük son sırada. 10 maçtır kazanamıyor.
Konya 17. sırada. 4 maçtır kazanamıyor ama kendi sahasında Fener ve Trabzon'la berabere kaldı.

Bu 3 maçtan 9 puan almak şart.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

negredonun maaşı 4.2 milyon € gitsin.

Love
Demba ba
Larin

yapalım forvet hattını.

kesinlikle yeterli ben larinden bu sene katkı gelecek içimde böle bi 6.his var

Çevrimdışı mrred

Tam da bu mesajı okurken tv de 2.golümüzün tekrarı vardı. Defanstan çıkan medel orta sahayı geçip q7 nin önüne güzelce topu bırakıyor ve 1.5m boyuylan kafa vurmaya xeza sahasına koşuyor.Q7 orta talisca kafa golll. Gol anında medel , penaltı noktasında bom boş...
Medeli biz çok hafife alıyoruz şilide yıldız bu adam.Günümüz futboluna çok uygun Topu 2 3 kez dürtmüyor hemen ayağından çıkarıyor. Bu arada yediğimiz golde yine q7 nin kaptırdığı topla başlayan bir atak var.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 22:54:03 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Twitter'da Hırvat futbolu uzmanı vardı, unuttum şimdi ismini Alex Hadelga mı neydi ismi, 5-6 bin civarı takipçisi olan saygıdeğer bir hesap. Mitrovic transferi olunca, adamı Beşiktaşlılar soru yağmuruna tutmuştu. 1 olmadı 2 sene için çok büyük bir oyuncu olacak, Vida'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, Vida geçmişin Mitrovic bugünün oyuncusu gibi şeyler yazmıştı.

Vida'yı çizdiğim falan yok, çok iyi oyuncu olduğunun farkındayım ama boynuz (Mitrovic) kulağı geçecek gibi görünüyor.
doru söylemiş daha sakin vidaya kıyasla
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kesinlikle yeterli ben larinden bu sene katkı gelecek içimde böle bi 6.his var
hoca beğenmiş galiba ama şans verir mi bilmem
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Medeli biz çok hafife alıyoruz şilide yıldız bu adam.Günümüz futboluna çok uygun Topu 2 3 kez dürtmüyor hemen ayağından çıkarıyor. Bu arada yediğimiz golde yine q7 nin kaptırdığı topla başlayan bir atak var.
The great gig in the sky

Etiketler: