2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958430 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşın dedim ya, sen hiç kızlarla arkadaşlık yapmadın mı, bir tek arkadaşlık yani)  :D
Valla ben hic yapmamisam

Çevrimdışı sozkul

abi ben çernobil sanıyordum

evde misafir gelince porselen elektrikli falan demlik çıkıyor ortaya benim alüminyum demliği hanım gizliyor misafir gidince benim demlik ortaya çıkıyor tekrar  :D

Çeliktir o eminmisin? değilse hemen atın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Abi nice senelerin olsun @tangaz

Çevrimdışı tangaz

Arkadaşın dedim ya, sen hiç kızlarla arkadaşlık yapmadın mı, bir tek arkadaşlık yani)  :D

:utan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

ohhh bitti amma yazmışsınız arkadaşlar, ben okurken santrafor geldi mi?

Çevrimdışı tangaz

Çeliktir o eminmisin? değilse hemen atın.

eminim abi çayı güzel oluyor die özellikle aldım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

larinin durumu belirsiz demba ba'nın 1 bacağı yok.

Bişey olmaz iki bacakla idare eder  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Abi nice senelerin olsun @tangaz

saol caner teşekür ederim
48 saat geçti bile yeni yaşımdan zaman su gibi akıyır

Çevrimdışı tangaz

bu menajerler de çok uyanık 3gün önce demba bize geliyordu 2 gün önce konyaya dün de göztepeye bugün ise newcastele gönderiyorlar, mesaj açık "elinizi çabuk tutun balık kaçıyor"

Çevrimdışı underworld

ceylan çalışkan:yy için  ingiltereden 5-6 kulup var soran, çok para eder diyor. :akuma:

Çevrimdışı kyiv

Bakalım bu akşam yine aynı tas aynı hamam quaresmayla havadan mı oynayacağız?

Çevrimiçi murat

tamam bende @MURAT ın 75li olduğunu iddia ediyorum zaten
benim durum karışık :D nüfus kağıdı 75 ama gerçekte 76.konuyu iyice çorbaya çevirir benim durumum :D

Çevrimdışı tangaz

benim durum karışık :D nüfus kağıdı 75 ama gerçekte 76.konuyu iyice çorbaya çevirir benim durumum :D

kendimi intaar edecem

Çevrimdışı sozkul

eminim abi çayı güzel oluyor die özellikle aldım  :D

Çayın kendisinde bile aşırı alüminyum varmış, çok içiyorsan riski büyütme, çeliğe geç lezzeti azalırsa daha az tüketirsin her türlü karlısın, 1 yıl uzun yaşasan Gülhan'ın kaybettirdiği bir yılı yerine koyarsın..  :)

https://www.ntv.com.tr/saglik/cayda-aluminyum-riski,S8_CZMMEqUWeqdrWs_L9RQ

Çevrimdışı kyiv

bu menajerler de çok uyanık 3gün önce demba bize geliyordu 2 gün önce konyaya dün de göztepeye bugün ise newcastele gönderiyorlar, mesaj açık "elinizi çabuk tutun balık kaçıyor"

Demba Ba' yı seviyorum ama çok iyi oynadığı sezonun son haftaları aklıma geliyor hiçbirşey yapmamıştı. :akuma: En ihtiyacımız olan haftalarda suya sabuna dokunmadı Gökhan Töre gibi...Onların yüzünden ve de tabiki Biliç yüzünden avcumuzdaki şampiyonluğu kaçırmıştık.

Çevrimdışı tangaz

Çayın kendisinde bile aşırı alüminyum varmış, çok içiyorsan riski büyütme, çeliğe geç lezzeti azalırsa daha az tüketirsin her türlü karlısın, 1 yıl uzun yaşasan Gülhan'ın kaybettirdiği bir yılı yerine koyarsın..  :)

https://www.ntv.com.tr/saglik/cayda-aluminyum-riski,S8_CZMMEqUWeqdrWs_L9RQ

makalede günde 6-8 bardak çaydan fazlası kötü diyor ben o rakamın üstünde içiyorum günde 12 bardak kadar, ama kansorejenlikden değilde alzaymır parkinson gibi hastalıklardan bahsediyor

Çevrimdışı tangaz

Demba Ba' yı seviyorum ama çok iyi oynadığı sezonun son haftaları aklıma geliyor hiçbirşey yapmamıştı. :akuma: En ihtiyacımız olan haftalarda suya sabuna dokunmadı Gökhan Töre gibi...Onların yüzünden ve de tabiki Biliç yüzünden avcumuzdaki şampiyonluğu kaçırmıştık.

g.törenin yaptıkları ayrıydı ama dembanın düşüşü biliçe yazar büyük oranda adam 1 hafta dinleneyim bacaklarım gitmiyor demiş biliç ısrarla dinlendirmemiş

Çevrimdışı tangaz

hatırladıkça cinlerim tepeme çıkıyor  :akuma:

Çevrimiçi tolga1903

Larin için orlando'yla anlaşmışız bonservis konusunda. Fifa geçici lisans falan derken bonservis vericez heralde hic sevmedigimiz şeyler bunlar:)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi Necmi

Mylife1903'ün adını biliyorum ben. Aslında Vampir o. Kadın bide. Helen Keller.
Linke bakın.
https://www.wattpad.com/story/109859732-helen-keller-the-story-of-my-life-1903
hem sağır hemde kör ideal kadın tipi yani

Çevrimiçi Necmi

g.törenin yaptıkları ayrıydı ama dembanın düşüşü biliçe yazar büyük oranda adam 1 hafta dinleneyim bacaklarım gitmiyor demiş biliç ısrarla dinlendirmemiş
kupa maçlarında bile oynattıydı sarıyerle kupa maçına tam kadro çıkmışdık

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimdışı tangaz

fabri, boyko
pepe, tosiç, vida, mitroviç
adriano
atiba, medel
q7,lens,babel,aras,
talisca
negredo,larin,love

17 yabancı var 3 tane yolcu olmalı 2si belli boyko ve aras
gidecek 3. kişi önerim mitroviç, gitsin oynasın biyerlerde gerekirse maaşını biz verelim ama gideceği kulüp %80 maçlarda oynatma garantisi versin hatta bu plan boyko ve aras içinde uygulanabilir. nasılsa para çepten çıkacak bari oynasınlar da iyiçe paslanmasınlar.

Çevrimiçi Necmi

Seramik ve döküm yapışır, döküm emaye daha az yapışır.
dökümün özelliği kullandıkça kıvama gelir iyice meneviş olur
o noktadan sonra yapışmaz birde çok lezzetli olurmuş pişen şeyler.
amerikada yüz yıllık tencereler varmış kullanılan resmen miras kalıyormuş
bunun belgeselini görmüştüm :D

Etiketler: