2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6859421 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

hatta erkek bile olmayabilir :D

belki ben sibiryaya gitmişimdir görmeye, ya da mylife ankaraya gelmiştir, ya da ortada kievde buluşmuşuzdur  :bandit:

temmuzda antalyada tatilde çektiğimiz selfileri mi koysak acaba @mylife1903 ne dersin?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

totoş zaten o.
resmen türkleri sevmiyor o. sırf türk takımı olduğumuz için bile taş koyar. totoş
en nefret ettiğim profillerden biridir aslında bir numaradadır liverpool maçından sonra söylediklerini unutmuyorum (Hakaret Yasak)₅.

küstah ırkçı fransız (Küfür Yasak)₇ önde gideni bi ezik işte
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Love işini sorar mısın abi yarın aslı astarı neymiş

bende geçen sene etoo transferinde bıraktım onurcum, otelden direkt haber geliyordu antalyadan geçen sene burda etoo tamam die yazmıştım birde sosyal kartalı linç ettikten 3 gün sonra yapmıştım bunu  :D nereden bilelim kumpas kuruldugunu (Küfür Yasak)₇ tarafından

bu sene belkide son yılların en sönük ara transfer dönemi budur biz de olmasak basının yazacağı 2 kelam dahi yok

Çevrimdışı tangaz

hadi bende yatayım bari sabah 8de kalkcaz

iyi geceler

Çevrimdışı onurturan

bende geçen sene etoo transferinde bıraktım onurcum, otelden direkt haber geliyordu antalyadan geçen sene burda etoo tamam die yazmıştım birde sosyal kartalı linç ettikten 3 gün sonra yapmıştım bunu  :D nereden bilelim kumpas kuruldugunu (Küfür Yasak)₇ tarafından

bu sene belkide son yılların en sönük ara transfer dönemi budur biz de olmasak basının yazacağı 2 kelam dahi yok
Etoo işi münferit olay abi keşke ondan şeyetmeseydin..

Çevrimdışı İhsan

Abi neyin kafasını yaşıyorsun  ?

Caner 1988 doğumlu 2018 yılındayız 30 yaşında yani.

Yıl olarak girdi ay olarak girmedi fakat farketmez sonuç olarak yıl olarak girdi.

Ben kendimden örnek vereyim.

10 ocak 1992'liyim yıl olarak girdim ay olarakta girdim ne diyeyim ben şimdi 26 değilim 25'im mi diyeyim soranlara ?

Yada bi iş başvurusuna gittiğimde kaç yaşınızdasınız dediklerinde 25'im mi diyeyim adam demicek mi 92 doğumlusun nasıl 25 oluyorsun daha matematiğin yok senin ne işi demez mi adama ?
Iş başvurusunda 25 olmana rağmen bana 26 dersen bu adam hesap bilmiyor almayalım derim.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

oda eski bir numaradır ekranda 30 litre yazar ama aslında aldıgın çok daha düşüktür ama pek sık rastlanmaz bu hırsızlık şekline daha ziyade yapılan ekranda 40 yazarken aslında depona 39 girer pompanın kalibrasyonunu şaapmışlardır sen anlamazsın ama günde 100 araçtan 1er litre çalsa 100 litre günde 600 tl ayda 18000 tl ohh miss
Bunu her yerde yapiyorlar abi
Ben uzun depoyu fullerim hep sarfiyat kontrllu yapmak icin
Bi ay falan oluyor
115lt benzin soktular
Ulan dedim ayiptir, depo 100lt
Efenim sistem efenim borular efenim enjwktorlwr
Ulan dedim serrefsiz araba buraya cekici ile benzinsiz mi geldi daha depodaki 10-15ltyi hesaba katmadim dedim
Sustu

Bizde fena caliyorlar calmasini biraktim kimyasalla genlestirip sokuyorlar aksama kadar gosterge full gosteriyir sabah bi calistiriyin 10lt yok
Ulan zaten 100litreye 115 sokusturdun sabah bi 10-15 daha uctu gitti ne anladik bu isten

Dogum gunun kutlu olsun ustad, tanri sevdiklerinle uzun omurler ve mutluluk versin

Çevrimiçi Samet Demir

ortada bir yalnış yok ki.
Ortada bir yanlış var.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2018, 07:04:06 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Yahu arkadaşlar sabah kalktım baktım o kadar sayfa gitmiş herhalde bi gelişme var diye sevindim. Yaş, tencere tava maşallah yardırmışınız. :) Allah hayırlı uzun ömürler versin @tangaz .

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

bildiğim kadarıyla avrupada genelde mutfak tezgahı olarak falan bazı ülkelerde granit yasak
ben tavaların granit olduğunu sanmıyorum en azından doğal granit olduğuna ihtimal vermiyorum
standartları geçemez hiç bir ülkede izin verilmez. bizde sallamıyorlar ama avrupada amerikada falan
ciddi davranırlar. çimston granitten daha sağlam sunni bir malzeme şu anda tezgah olarak en kaliteli
malzeme oluyor sağlıklı leke tutmaz emici değildir ısıya dayanıklı çizilmez granitten daha yüksek dayanıklılığı var
estetik anlamdada tabi zevk meselesi ama bana göre daha iyi granitte beyaz bulamazsın öyle bir siyahda bulamazsın
bu arada çimston ürün değil marka başka markalarda var sanırım en pahalısı çimston
Bildigim yerden gelmis sorular da uyurken olmus
Tezgah olayinda en iyi cozum plastiktir benim en sevdigim mermerdir ama plastik kullanislidir.
Bunu sunta levhaya bi yapistirirsin daha da cikmaz 50 sene
Su gecirmez cizilmez sicaktan korkmaz

Granit tava olayini duymadim bizde seramik diye satilanlardan bahsediyorsunuz herhalde.
Tava olayinda kullanimi zor olsa da dokme demir tavalardir

Teflon da bir zehir tuzagidir gominizlerin yazilari vardi buyuk resmi gorun teflonla bizi zehirlehip kanser olaci satiyor ilimunati gibi

Çevrimdışı mylife1903

9 sayfa okudum geldi gelecek geldi gelecek derken
Ulan heyecanimin icine sictiniz

Çevrimdışı Culpable

Bunu her yerde yapiyorlar abi
Ben uzun depoyu fullerim hep sarfiyat kontrllu yapmak icin
Bi ay falan oluyor
115lt benzin soktular
Ulan dedim ayiptir, depo 100lt
Efenim sistem efenim borular efenim enjwktorlwr
Ulan dedim serrefsiz araba buraya cekici ile benzinsiz mi geldi daha depodaki 10-15ltyi hesaba katmadim dedim
Sustu

Bizde fena caliyorlar calmasini biraktim kimyasalla genlestirip sokuyorlar aksama kadar gosterge full gosteriyir sabah bi calistiriyin 10lt yok
Ulan zaten 100litreye 115 sokusturdun sabah bi 10-15 daha uctu gitti ne anladik bu isten

Dogum gunun kutlu olsun ustad, tanri sevdiklerinle uzun omurler ve mutluluk versin
S mi  yoksa G serimi araba ?

Çevrimdışı mylife1903

Gulhani iyi linc etmissiniz
Hakem geldi
Bu yas olayi biraz dakikalar 81:20 gosterirken sikiperin 82. Dakikanin icindeyiz demesi gibidir
81 oynanmistir oynanan 82dir
Yas olayi da nerden baktiginla alakalidir gulhani linc etmeye gerek yok.
Herkes bir arguman sunar herkes haklidir.
Ruslar da gulhan gibi sayiyor yas olayini hala alisamadim ben hosuma simdi yazarken bile kafam karisti kim nasil sayiyordu bu yas olayini.
Ben yil hesabi yaparim. 60 dogumli 18 yilindayiz 58 yasinda iste sonra ocak dogumluymus bilmem ne dogumluymus yilbasi dogmus cumhuriyer bayraminda dogmus adi cumhurmus kadir gecesi dogmus adi kadriyeymis hepsi teferruat.
Is basvurusu yaparken dogum yili yazilir daha ise alacagim belli degil bana ne herifin dogum gununden ha ise girerse dogum gununde bi pasta keser, isten de bi 10 dakika erken cikmasina izin veririz.

Lo tartistiginiz seye bah sunu turklerden baska oturup 9 sayfa tartisacak irk yoktur yemin ediyorum

Çevrimdışı mylife1903

belki ben sibiryaya gitmişimdir görmeye, ya da mylife ankaraya gelmiştir, ya da ortada kievde buluşmuşuzdur  :bandit:

temmuzda antalyada tatilde çektiğimiz selfileri mi koysak acaba @mylife1903 ne dersin?

Sikintidan bana sarmislar
Koyam selfiyi abi

Çevrimdışı mylife1903

S mi  yoksa G serimi araba ?
Dikdortgen severim ben ama mersedes sevmem

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadaşlar sabah kalktım baktım o kadar sayfa gitmiş herhalde bi gelişme var diye sevindim. Yaş, tencere tava maşallah yardırmışınız. :) Allah hayırlı uzun ömürler versin @tangaz .

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorma ulan ha simdi geldi simdi gelecek derken
Mazottan benzine tavadan mermere tartismislar

Hani ona kizmiyorum yahu ben olmadan konu disi nasil yapilabilir ona kiziyorum

Çevrimiçi Necmi

Bildigim yerden gelmis sorular da uyurken olmus
Tezgah olayinda en iyi cozum plastiktir benim en sevdigim mermerdir ama plastik kullanislidir.
Bunu sunta levhaya bi yapistirirsin daha da cikmaz 50 sene
Su gecirmez cizilmez sicaktan korkmaz

Granit tava olayini duymadim bizde seramik diye satilanlardan bahsediyorsunuz herhalde.
Tava olayinda kullanimi zor olsa da dokme demir tavalardir

Teflon da bir zehir tuzagidir gominizlerin yazilari vardi buyuk resmi gorun teflonla bizi zehirlehip kanser olaci satiyor ilimunati gibi
yok seramik başka granit yeni versiyon senin plastik tezgahlarda eskide kaldı
yeni versiyonlar var çimston deniyor.

Çevrimiçi Necmi

Sorma ulan ha simdi geldi simdi gelecek derken
Mazottan benzine tavadan mermere tartismislar

Hani ona kizmiyorum yahu ben olmadan konu disi nasil yapilabilir ona kiziyorum
gece Beşiktaşa ne zaman oyuncu gelmişde şimdi gelecek :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Hikaye abi bu

Biz dokuyoruZ boyle tezgah bohtan malzeme
Samsung falan hazir levha halde de satiyor
Mermer tozu getirip kimyasalla karistirip istedigimiz forma sokuyoruz

Dedigim gibi en iyisi plastiktir turkiyede gormedim dedigim plastigi
Yatlarin ic kaplamasi gibi bir malzemedir onu mutfaga banyoya uyarliyorsun
http://www.arpaindustriale.com/en/projects

Tezgahta olay budur

Çevrimdışı mylife1903

Turkiyede hazir plastik tezgahlar vardi herhalde tam bildigim bir malzeme degil turkiye pazari icin ama ikea falan varsa girmistir pazara bu tezgahlar. Benim dedigim plastik olayi biraz baska abi
Soguk preste basiyorsun bunu kapatiyorsun yuzeyi 25 sene rahat ediyorsun.
Bu cimstine da baktim firma bu hemen selpak gibi orkid gibi marka urunlenmis herhalde

Çevrimiçi Necmi

Hikaye abi bu

Tezgahta olay budur
dediğin dökme olanı biliyorum o dandik bir şey burda ucuz tezgahlarda kullanılıyor benim dediğim
farklı bir şey pahalı bir malzeme bu bazı modellerini granitten ayırt edemezsin bilen bir göze sahip değilsen
senin dediğin polyester tezgah lavobosuyla birlikte dökülür bunlar plakadır aynı mermer plakası gibi tezgah
yapmak için granit tezgah yapar gibi yaparsın.

Çevrimiçi Necmi

Turkiyede hazir plastik tezgahlar vardi herhalde tam bildigim bir malzeme degil turkiye pazari icin ama ikea falan varsa girmistir pazara bu tezgahlar. Benim dedigim plastik olayi biraz baska abi
Soguk preste basiyorsun bunu kapatiyorsun yuzeyi 25 sene rahat ediyorsun.
Bu cimstine da baktim firma bu hemen selpak gibi orkid gibi marka urunlenmis herhalde
çimstone o ürünün bir markası ama ilk olduğu için öyle atlandırılıyor halk dilinde
margarine sana demek gibi işde bu ürün 25 sene falan değil ömürlük bir şey ne ateş zarar verir
ne başka bir şey granit testeresiyle kesebiliyorsun

Çevrimiçi Necmi

Hikaye abi bu

Tezgahta olay budur
bu senin dediğin bildiğin laminent bunlar burda ucuz mobilyalarda kullanılır pek o kadarda dayanıklı değil
tezgah falanda yapılıyor. bir çok rengi ve deseni var herkesin evinde bir örneği illaki vardır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sefer anlatmanın yolunu buldum :busted_cop: :busted_cop:

Mac izlerken dakikalar 89 u gosterdiginde spikerler hep 90.cı dakikanın içindeyiz derler.

Fabri de 31 yaşının içinde ama daha 31 yasini doldurmadigi için 30 yaşında

Oh be oldu galiba sonunda :alala:
Daha basit anlatma yolu var.

Gülhan'a göre 1 Ocak 2017'de doğan çocukla 31 Aralık 2017'de doğan çocuk, 1 Ocak 2018'de doğan çocuktan 1 yaş büyükler.

Oysa bir tanesi sadece 1 gün büyük.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Liquidator

Rahmetliden doğru tespit )))
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Etiketler: