2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931521 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Farkın büyük olması normal tabii ki, iki oyuncuyu karşılaştırmam bile.

Zaten o videolarda dediğin şeyler olsa sıra bize bile gelmez. Millet yamyam gibi, daha 13 yaşında takibe başlıyorlar.

Ama Larin profil olarak bize uygun görünüyor, kumaşı var. O kaçırdığı goldeki geçişi Cenk'te hiç göremedim mesela.

Fernandao'nun Bursaspor'a gelmeden önceki profiline bakarsan ne demek istediğimi daha net anlarsın. Hoca ne adamları nereye çıkardı, bu çocuktan da bir şeyler çıkarır bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normal futbolcu cocuk, iki tane gol atinca taraftarin sevgilisi olur.
Sanki butun takim maradona futbolcu begendiremiyoruz

Camianin kici kalkti komple, nerden geldigimizi nerede yasadigimizi falan unuttuk

Çevrimdışı bordele

Madagascar adası yakınlarında yeni bir ada keşfedilmiş. İsmi NoTestimonial adası. Çok şaşırtıcı bir şekilde tanıdık birine benziyor.

Friedrich Nietzsche  ?

Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

Hehe
unutulmaaaz, unutulmaazzz
Bize girenler unutulmaz
Ah o girenler
Nasil olur, unutulur

Azicik arsiv karistir
Araştırdım, kulüp 6 Kasım 2013'te (Haberle aynı gün) yalanlamış o haberi.

Haberin kaynağı da Figen Civan adlı bir maşa.

Çevrimdışı mylife1903

Friedrich Nietzsche  ?

Ahmet kaya ile aynsitayne de benziyir

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ahmet kaya ile aynsitayne de benziyir
Başıma bişey gelmiyecekse ben İbrahim Tatlıses'e benzetmiştim. :lol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Balik yagini eksiltmisin

Balikyagi yoksa havyar ye kasikla

https://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/besiktas-in-yeni-transferi-pedro-franco-ya-fazladan-para-odedigi-ortaya-cikti_sto3922775/story.shtml

Senin gönderdiğin link'te Milliyet gazetesindeki habere" göre yazıyor. O da Figen Civan haberi.

Bu da yalanlama:

https://m.sondakika.com/haber/haber-besiktas-tan-pedro-franco-nun-transferi-ile-ilgili-5270123/

Çevrimdışı mylife1903

Senin gönderdiğin link'te Milliyet gazetesindeki habere" göre yazıyor. O da Figen Civan haberi.

Bu da yalanlama:

https://m.sondakika.com/haber/haber-besiktas-tan-pedro-franco-nun-transferi-ile-ilgili-5270123/

Kazanin dogurduguna inaniyon ama oldugune inanmiyon

Onder ozen bu konuda konusmustu yahu, isteyenler vardi bonservisi yukseldi diye

Ilk iki sene 750 sonraki seneler 500 falan
Yahu hic mi koku almiyon sen?
2.4 milyon yuro mi ne verdik bu salaga o da mi garip degil

Çevrimdışı mylife1903

Başıma bişey gelmiyecekse ben İbrahim Tatlıses'e benzetmiştim. :lol:
Biyiklilara benziyor yahu basina bi is gelmez

Çevrimdışı tuncaboylu

240 bin Euro da verilmeliydi bence de.

Ama sözleşmede bu kadar açık bir madde varken serbest kalma bedelinden fazla ödenmiş olduğu iddiası mantıklı gelmedi.

Önder Özen'i severim, ama getirdiği adamlar çok matah çıkmadı. Bir de deneyimsizdi, ilk geldiğinde FM oynar gibi sözleşmesi biten oyuncuları bedava alabileceğini sanıyordu. Sonra hepsi imza parası isteyince gerçeklerle yüzleşti.

Çevrimdışı Ersoy

Larin'i canlı izleyenler beğenmiyor benim de videolardan anladığım kadarıyla biraz kazma bir arkadaş. Bi de şu federasyonun 5M isteme olayı doğruysa hiç uğraşılmasın. Başka maliyetsiz bir genç alınabilir. Ya da Negredo ile rekabete girebilecek,maliyeti fazla olmayan birisi.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı f_madida

Kuvekeyi getirin bana

Magaye Gueye de olabilir bence..takir takir atiyordu gecen sene, bize de 2-3 tane atmisligi var. 27 yasindaymis, Everton Milwall Strasbourg vs altyapisi fena degil illa alternatif araniyorsa ucuza bu eleman da olur, Turkiye'yi taniyor zaten.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mevcuda ve bugün tercih edilen oyuncu tiplemelerine bakılırsa ihtiyaç belli. Eğer bölgeler arasını topsuz direkt-hatta yüksek atarak geçmeye, geniş oynamaya ve çoğu zaman hedefsiz kimi zaman planlı yüksek ortalar ile atak sonlandırmaya devam edilecekse o zaman devam. İlaveten Beşiktaş o pozisyon için Babel, Lens opsiyonlarını da deneyebilir.

Bence de para verip oyuncu almaya gerek yok (mandzukic turevi gelmeyecekse) Babel forvet oynar sol kanat opsiyonu da Lens Orkan a kalir. Bu sekilde kadrodan maksimum verim alinabilir. Bana kalirsa Negredo ikinci yarida adam yiyecek.

Çevrimdışı kyiv

Kuvekeyi getirin bana

Kuveyke sakatmış Rize başkanı yerine santrafor arıyoruz diyordu dün akşam. Mart ortasına kadar yokmuş. İyisi mi Balotelliye dönelim biz dertsiz başımıza dert alalım. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Ufff cok guzel orta geldi soylem bi yukselem kosarak suna cardel kafasi vuram.

Abi, pedro franconun serbest kalma bedelinden cok bonservis odeyerek transfer eden fikret orman degil miydi?

Gol oldu galiba, hakeme baktim icerdeyken vurdu dedi
ayrıntılarını bilmiyorum kime göre serbest kalma bedeli var.
birilerinin dedikodularına göremi haraket edeceğiz. kaldıki oyuncu istemezse kulübümle anlaşın derse
serbest kalma maddeside hikaye oluyor. şimdi cenkin 5 M serbest kalma maddesi olsa cenke bu
sözleşmeyi işletip imza attırabilirlermiydi kulübümle anlaşın derdi büyük ihtimal.

Çevrimiçi Necmi

Ts macinda 1.5mden 7mlik kalecisiz kaleye topu sokamadi sampiyonluk kaybetti ibb belkide
golü atamadı diye şampiyonluk kaybolsa quaresma abou neleri kaçırmışdı.
biz şampiyon olamazdık. 34 maçlık lig maratonunda bir gol kaçtı diye şampiyonluk
kaçtı demek hayalciliktir.

Çevrimiçi Necmi

Araştırdım, kulüp 6 Kasım 2013'te (Haberle aynı gün) yalanlamış o haberi.

Haberin kaynağı da Figen Civan adlı bir maşa.

insanlar işlerine geleni alırlar kullanırlar figen şeysinin verdiğini doğru
kabul edip kulüp açıklamasını yok saymakta ayrı bir kafa tabi.
sonrada lafa geldiğinde ben gömücü değilim oluyor.

Çevrimdışı underworld

larin marin derken gene son gun BA gelecek ,goruntu bu...

Çevrimiçi Necmi

bonservisin yükselmesi başka bir şey serbest kalma bedeli olması başka bir şey
cenkinde fiyatı yükseldi. bu pazarlık işi sen bir rakam söylersin araya başkası girer ya bırakırsın
yada fiyat yükseltirsin sana kalmış bu demek değilki serbest kalma bedeli var. oyuncuyla anlaşırsan
serbest kalma bedelini yatırdığın anda iş biter. serbest kalma bedeli olan bir oyuncuda önemli olan oyuncuya imza attırmak
ama attıramazsan o maddeninde bir hükmü olmuyor.

Çevrimdışı yoruk

Eldeki hücum portföyüne ek olarak bir hedef santrafora mı, linkup'ı iyi-bağlantı rolü alabilecek, mobilizasyonu yüksek, atletik, alan kat ettirebilecek bir merkez forvete mi ihtiyaç var?
İster forvet ister orta alan olsun ne olursa olsun ama her 2 tarafta da yapabilen.Bağlantıların "Talisca gibi " kopmasına neden olmayacak bir adam şart.Gol atmasına gerek yok vuruşları iyi olsun uzaktan vurabilen bir adam olsun yeter.Atletik bile olmasın.Alıp gitsin versin seri olsun yeterli.Çok koşmasına bile gerek yok.Bakın o kadar diyorum yani  :D Zaten böyle bir adam gelirse işte o zaman Oğuzhan'daki farkı görecek herkes.Oğuzhan nasıl takıma etki ediyor görecek.
Negredo var iken böyle bir adam gerekli ek olarak.Zaten Babel -Lens var onlar da ceza alanı içinde etkil olabilen isimler.

Çevrimdışı yoruk

Bir oyuncuyu Pektemek'ten iyi olmasına göre alacaksa Beşiktaş kulübü, kepenkleri indirelim.

Pektemek bırak süper lig'i 1. ligde dahi kendine zor yer bulur. Ona kıyasla oyuncu almak acayip bi kafa.

O kadar da değil arkadaş yani.Adamı bu kadar gömmeyin yahu.

Çevrimiçi Necmi

Larin'i canlı izleyenler beğenmiyor benim de videolardan anladığım kadarıyla biraz kazma bir arkadaş. Bi de şu federasyonun 5M isteme olayı doğruysa hiç uğraşılmasın. Başka maliyetsiz bir genç alınabilir. Ya da Negredo ile rekabete girebilecek,maliyeti fazla olmayan birisi.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onu canlı izleyenler onunla birlikte oynayandan daha iyi tahlil ediyorlardır eminim
atiba bir senedir alın diyor burda benim güveneceğim kişi atiba olur. olmazsada atiba canın sağ olsun derim
kaldıki atiba geçen sene tavsiye etti hemen gidip alalım demediler. bir senedir izliyorlar
demek bir ışık gördülerki alacaklar tabi şaşırtma haber değilse.

Çevrimdışı yoruk

Friedrich Nietzsche  ?

Yani..Orada bıyık gibi bir şey var ben de Nietzsche'ye benzettim ilk.

Çevrimdışı mylife1903

bonservisin yükselmesi başka bir şey serbest kalma bedeli olması başka bir şey
cenkinde fiyatı yükseldi. bu pazarlık işi sen bir rakam söylersin araya başkası girer ya bırakırsın
yada fiyat yükseltirsin sana kalmış bu demek değilki serbest kalma bedeli var. oyuncuyla anlaşırsan
serbest kalma bedelini yatırdığın anda iş biter. serbest kalma bedeli olan bir oyuncuda önemli olan oyuncuya imza attırmak
ama attıramazsan o maddeninde bir hükmü olmuyor.
Konu cenk degil, ikinci ligde bile zor takim bulan franko ve bu adama 2.4 milyon bonservis verilmesi

Yonetimi kandirdilar bu herifi bize caktilar demek cok mu zor yani

Etiketler: