2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931578 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı bordele

Bu takımın ACİLİYET transferi 10 numaradır ve sonra sağ bektir olsa olsa. Forvette aciliyet yok, Negredo ve kariyerinde forvet oynamış olan Babel ve Lens ile bile götürürüz en kötü. Sosa vari bir oyuncu almadıkça orta kafa gol devam eder. Larin gelse ne yazar. Problem son vuruşlarda değil ki.

Şunun daha farkına varamadık çok üzülüyorum.

Farkına varamadık meselesi değil çoğu kişi zaten bunun farkında. Farkında olması gereken asıl insanise kampta hala orta kafa çalıştırıyor.
Av zamanı

Çevrimdışı 38life

22 yaşında, 1.88 boyunda, yerel ligde 89 maçta 44 (İlk 11 oynadığı 78 maçta 42) gol atmış, 21 kere milli takım forması giymiş bir santrafor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu veriler bir futbolcunun kalitesi adına hiçbirşey ifade etmiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Atiba'nın yanıldığını sanmıyorum, zaten Kanadalı kavramı da Kanada gibi kozmopolit ülkelerde bizdeki kadar değer görmüyordur diye düşünüyorum.

Yani olayın hemşehrilikle ilgisi yoktur, adam milli takımda beğenmiş ve önermiş olabilir.

2 sene top oynamayan bonservisi elindeki santraforların senelik 3 milyon istedikleri futbol dünyasında, böyle bir adamı bedava ve senelik 1.5 milyon maaşla alabileceğimizi sanmak bir anlık ilüzyonmuş.

Itleri rahatsiz etmeye gerek yok buncocuk ocin

4-5 yasindan beri futbol oynuyordur. Oyun bilgisi ve pzosiyin bilgisi ust seviyededir. Futbolu da kitabina gore
Dogru iynar amerikalilar. Bizim pektemekten daha cok mac yapmistir bu yasinda.

Iyi futbolcu elimizde bulunsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu veriler bir futbolcunun kalitesi adına hiçbirşey ifade etmiyor.
Senin kopyaladığın 10 saniyelik gif de etmiyor. :tabe:

Neyi kriter alacağız bu durumda?

Çevrimdışı tuncaboylu

Itleri rahatsiz etmeye gerek yok buncocuk ocin

4-5 yasindan beri futbol oynuyordur. Oyun bilgisi ve pzosiyin bilgisi ust seviyededir. Futbolu da kitabina gore
Dogru iynar amerikalilar. Bizim pektemekten daha cok mac yapmistir bu yasinda.

Iyi futbolcu elimizde bulunsun.
Maksimum 1 milyon civarında bir bonservise bitirebilirlerse, bence de Çarşamba gelsin başlasın.

Çevrimdışı 38life

Senin kopyaladığın 10 saniyelik gif de etmiyor. :tabe:

Neyi kriter alacağız bu durumda?

O 10 saniyelik gif futbolcunun total kalitesi adına fikir vermez fakat ipucu verir. Başka görüntüleri tamamlayan bir ipucu... Ama yaş, boy, yerel ligde berbat ötesi defanslar karşısında arkasında Kakayla attığı gol sayısı, bunlar hiçbirşey ifade etmiyor, ipucu da vermiyor. Herkesin görüşüne saygı duymakla birlikte kısıtlı görüntülerden edindiğim izlenim oyuncunun kalitesinin pek yüksek olmadığı. Attığı gollerden bile bunu anlayabiliyorsun bazen.

Çevrimdışı 38life

Larin'in doğru zamanda doğru yerde olması, hava topları ve fiziği öne çıkan özellikleri. Bunun dışında vasat. E bunlar yeter demeyin, Beşiktaş artık başka bir seviyede oynuyor, yetmez.

Çevrimdışı kyiv

Larin Pektemekten %1.000.000  daha etkili olur. Pektemek ruhunu kaybetmiş hiç olmazsa bu Larinde yetenek yoksa bile ruh vardır azim vardır hedef vardır.

Pektemek'in sözleşme ne zaman bitiyor?Bir ömür boyu mu yaptık acaba?

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Bir oyuncuyu Pektemek'ten iyi olmasına göre alacaksa Beşiktaş kulübü, kepenkleri indirelim.

Pektemek bırak süper lig'i 1. ligde dahi kendine zor yer bulur. Ona kıyasla oyuncu almak acayip bi kafa.

Çevrimdışı tuncaboylu

O 10 saniyelik gif futbolcunun total kalitesi adına fikir vermez fakat ipucu verir. Başka görüntüleri tamamlayan bir ipucu... Ama yaş, boy, yerel ligde berbat ötesi defanslar karşısında arkasında Kakayla attığı gol sayısı, bunlar hiçbirşey ifade etmiyor, ipucu da vermiyor. Herkesin görüşüne saygı duymakla birlikte kısıtlı görüntülerden edindiğim izlenim oyuncunun kalitesinin pek yüksek olmadığı. Attığı gollerden bile bunu anlayabiliyorsun bazen.
O gif'ler hiç bir şey ifade etmez, sana o kadar söyleyeyim. Romario'nun bile öyle gol kaçırdığı bir çok pozisyon vardır.

Ben sana 2 gün uğraşsam öyle bir Gomez videosu hazırlarım, bu kereste nasıl futbolcu olmuş dersin. Hatta Aboubakar için benzer videoyu hazırlamam için 2 saat de yeter.

Ayrıca o senin gönderdiğin görüntüde kaleciyi geçişi harikaydı (Negredo'nun GS'ye attığı gibi), asıl kaliteyi belli eden odur. Öteki sakarlıktır, basiret bağlanmasıdır. O golü atamayacak kadar kalitesiz adamı futbolcu yapmazlar zaten.

2 senedir dikkat ediyorum, Beşiktaş kime talip olsa ya da anlaştı haberleri çıksa sosyal medyada bu tarz videolar/gif'ler anında piyasaya sürülüyor. Taraftarı etkilemek için acayip bir karalama kampanyası var, buradaki bilinçli arkadaşlar bile etkileniyor.

Uyanık olmak lazım.

[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 15:52:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir oyuncuyu Pektemek'ten iyi olmasına göre alacaksa Beşiktaş kulübü, kepenkleri indirelim.

Pektemek bırak süper lig'i 1. ligde dahi kendine zor yer bulur. Ona kıyasla oyuncu almak acayip bi kafa.
Pektemek geçen sene hangi takımda oynadı ve o takım ligi nerede bitirdi?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Aboubakar ile tek benzerliği ten rengi. Bence aradığımız adam değil.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimiçi Necmi

Castillo da Kolombiya oyuncusu idi ama ödendi. MLS'te var böyle bir olay.

şimdi baktım orda bir kural var oyuncu serbest kaldı diyelim. basketboldaki gibi draft var
ama boşta kalan oyuncu başka bir takıma gitmezse oyuncunun maaşını gene eski kulübü ödüyor
yani kasım ayında sözleşmesi bitti boşta kaldı bir takımla imzalamadı otomatikman eski takımına
maaşını ödetiyor. bunu yaptırdıysa belki o nedenle bir sene bağlı görünüyordur. böyle bir ödemeyi
federasyon geri isteyebilir. Birde yabancı oyuncularla bu sistemi nasıl bağlıyorlar bilemem çünkü
avrupa oyuncusuna uymayan bir sürü kural var maaş sınırları gibi kendi yetiştirdiği oyuncuya yani
kulüpte yetişene farklı uygulanıyor dışardan gelene farklı uygulanıyor. çok tuhaf bir sistem.

Çevrimiçi Necmi

Pektemek geçen sene hangi takımda oynadı ve o takım ligi nerede bitirdi?

aynı zamanda sonradan oyuna girdiği halde takımın en fazla atan oyuncusuydu yanlış bilmiyorsam
başak ligi ikinci bitirdiyse bu pektemek sayesinde oldu. kaç maçı döndürdü son dakika golleriyle
pektemek kötü oyuncu değil sürekli sakatlık sorunu var.

Çevrimiçi sozkul

Larin Pektemekten %1.000.000  daha etkili olur. Pektemek ruhunu kaybetmiş hiç olmazsa bu Larinde yetenek yoksa bile ruh vardır azim vardır hedef vardır.

Pektemek'in sözleşme ne zaman bitiyor?Bir ömür boyu mu yaptık acaba?

Larin'in attığı golleri Ertuğrul Sağlam'ın attıklarına benzettim.

Çevrimdışı 38life

O gif'ler hiç bir şey ifade etmez, sana o kadar söyleyeyim. Romario'nun bile öyle gol kaçırdığı bir çok pozisyon vardır.

Ben sana 2 gün uğraşsam öyle bir Gomez videosu hazırlarım, bu kereste nasıl futbolcu olmuş dersin. Hatta Aboubakar için benzer videoyu hazırlamam için 2 saat de yeter.

Ayrıca o senin gönderdiğin görüntüde kaleciyi geçişi harikaydı (Negredo'nun GS'ye attığı gibi), asıl kaliteyi belli eden odur. Öteki sakarlıktır, basiret bağlanmasıdır. O golü atamayacak kadar kalitesiz adamı futbolcu yapmazlar zaten.

2 senedir dikkat ediyorum, Beşiktaş kime talip olsa ya da anlaştı haberleri çıksa sosyal medyada bu tarz videolar/gif'ler anında piyasaya sürülüyor. Taraftarı etkilemek için acayip bir karalama kampanyası var, buradaki bilinçli arkadaşlar bile etkileniyor.

Uyanık olmak lazım.

Bahsettiğin gibi bir videoyu Gomez için ben hazırlayıp burada paylaşmıştım zaten. Zahmet etme.  :)  Fakat mesele şu ki Gomez'in öyle bir videosunu hazırlamak için ben saatlerce uğraştım ve cımbızla seçtim. Ancak ben Larin'in "en güzel golleri" başlığı ile yayınlanan gollerini seyrederek onun yeterli olmadığını düşünüyorum. Aradaki fark bu. Ve aradaki fark baya büyük :)

Beşiktaşın talip olduğu futbolcuların böyle görüntüleri paylaşılması her açıdan iyidir. Seçiciliği arttırır, fiyatı düşürür, beklentiyi azaltır.

Çevrimdışı mylife1903

transfermarkete göre geçen ay uzattı görünüyor ama uzattımı.
bizimle pazarlıkta olan bir oyuncu bir ay önce sözleşme uzattıysa alan adam salaktır. net
bonservissiz alınıyor dendiğine göre ya anlaşmada serbest kalma maddesi vardır
yada uzatmamışdır yoksa başkan bir ay önce uzatan bir oyuncuyu asla almaz.
bonservisi olan oyuncuyu bonservis parasını federasyona ödeyerek alabilirsin çünkü takımı bırakmak istemiyordu
belki serbest kalma bedelini yatırdılar hatta kulüp çok direnmişdi bonserviside geç göndermişdi
transferler federasyon üzerinden yapılabilir bilemem ama federasyon bir fiyat biçemez oyuncuya
kendi içlerinde böyle bir uygulama yapabilirler ama fifa oyuncularına yapamazlar fifada kurallar
ülkelere göre değişmiyor fifaya üye olan her ülke onların kurallarına uymakla yükümlü.
böyle bir şey varsa alan net salaktır. sözleşme uzattıysa ve bu nedenle bonservis ödemek zorundaysak alan gene salaktır.
Bizim başkanda salak değil. 5 verdikten sonra gider ronaldoyu alır. 7 M abouya vermeyen 5 bunamı verecek
zaten o sözleşme uzatıldıysa bilki bu transfer haberi hedef şaşırtmaca balon haber. ne zaman birileriyle pazarlıkta olsalar
böyle transfer haberleri çıkıyor. Zaten şaşırtmacaysa murat gene yapacağını yaptı demektir. Külliyen Beşiktaşın zararına
çalışıyor herif. optik başkanın bir sözü var ya işte bu murat o sözün tanımı.
Ufff cok guzel orta geldi soylem bi yukselem kosarak suna cardel kafasi vuram.

Abi, pedro franconun serbest kalma bedelinden cok bonservis odeyerek transfer eden fikret orman degil miydi?

Gol oldu galiba, hakeme baktim icerdeyken vurdu dedi

Çevrimiçi sozkul

Uyanık olmak lazım.

şşşşşşşt, o gifleri sosyal medyaya yönetim yüklüyor fiyatı yükselmesin Aziz araya dalmasın diye  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi baktım orda bir kural var oyuncu serbest kaldı diyelim. basketboldaki gibi draft var
ama boşta kalan oyuncu başka bir takıma gitmezse oyuncunun maaşını gene eski kulübü ödüyor
yani kasım ayında sözleşmesi bitti boşta kaldı bir takımla imzalamadı otomatikman eski takımına
maaşını ödetiyor. bunu yaptırdıysa belki o nedenle bir sene bağlı görünüyordur. böyle bir ödemeyi
federasyon geri isteyebilir. Birde yabancı oyuncularla bu sistemi nasıl bağlıyorlar bilemem çünkü
avrupa oyuncusuna uymayan bir sürü kural var maaş sınırları gibi kendi yetiştirdiği oyuncuya yani
kulüpte yetişene farklı uygulanıyor dışardan gelene farklı uygulanıyor. çok tuhaf bir sistem.
Bu Amerikalılar biraz mal abi, anlamak için kafa yorma.

Ben NBA ile ilgilenirken CBA diye bir sözleşme kurallarının olduğu kitap vardı, PDF 600 sayfa falandı. Bu kadar karmaşık hale getirilecek ne var arkadaş.

Kaza olsun diye arabaların 2 kilometrelik pisti 100 kere dönmesini izleyen adamlar, benim bunca senedir kurallarını anlamadığım karmaşıklıkta/sıkıcılıktaki beyzbolu da izliyor.

Bu futbolda da kesin öyle bir kural vardır, kulüpler üniversiteden draft ile oyuncu seçiyor işte.

Söyle kuralları olabilir:
Seçenp o oyuncuyu en az 4 sene oynatmak zorundadır, oyuncu gitmek isterse yaşına göre bonservis getirmek zorundadır, o para federasyona ödenip kulüplere belli bir oranda dağıtılıyor olabilir.

Anlamaya çalışmak yersiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

aynı zamanda sonradan oyuna girdiği halde takımın en fazla atan oyuncusuydu yanlış bilmiyorsam
başak ligi ikinci bitirdiyse bu pektemek sayesinde oldu. kaç maçı döndürdü son dakika golleriyle
İş ahlakı yok bir de, Amerika'da gezip kampa 1 hafta kala ameliyat oldu herif.

Biraz kafası çalışsa ver sağlam kalsa, Şenol hoca ona bir sözleşme daha kazandırırdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

şşşşşşşt, o gifleri sosyal medyaya yönetim yüklüyor fiyatı yükselmesin Aziz araya dalmasın diye  :D
Hahaha, olabilir gerçekten.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ufff cok guzel orta geldi soylem bi yukselem kosarak suna cardel kafasi vuram.

Abi, pedro franconun serbest kalma bedelinden cok bonservis odeyerek transfer eden fikret orman degil miydi?

Gol oldu galiba, hakeme baktim icerdeyken vurdu dedi
Öyle bir şey duymadım ben abi.

Çevrimdışı mylife1903

Ts macinda 1.5mden 7mlik kalecisiz kaleye topu sokamadi sampiyonluk kaybetti ibb belkide

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahsettiğin gibi bir videoyu Gomez için ben hazırlayıp burada paylaşmıştım zaten. Zahmet etme.  :)  Fakat mesele şu ki Gomez'in öyle bir videosunu hazırlamak için ben saatlerce uğraştım ve cımbızla seçtim. Ancak ben Larin'in "en güzel golleri" başlığı ile yayınlanan gollerini seyrederek onun yeterli olmadığını düşünüyorum. Aradaki fark bu. Ve aradaki fark baya büyük :)

Beşiktaşın talip olduğu futbolcuların böyle görüntüleri paylaşılması her açıdan iyidir. Seçiciliği arttırır, fiyatı düşürür, beklentiyi azaltır.
Farkın büyük olması normal tabii ki, iki oyuncuyu karşılaştırmam bile.

Zaten o videolarda dediğin şeyler olsa sıra bize bile gelmez. Millet yamyam gibi, daha 13 yaşında takibe başlıyorlar.

Ama Larin profil olarak bize uygun görünüyor, kumaşı var. O kaçırdığı goldeki geçişi Cenk'te hiç göremedim mesela.

Fernandao'nun Bursaspor'a gelmeden önceki profiline bakarsan ne demek istediğimi daha net anlarsın. Hoca ne adamları nereye çıkardı, bu çocuktan da bir şeyler çıkarır bence.

Çevrimdışı mylife1903

Öyle bir şey duymadım ben abi.

Hehe
unutulmaaaz, unutulmaazzz
Bize girenler unutulmaz
Ah o girenler
Nasil olur, unutulur

Azicik arsiv karistir

Etiketler: