2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6952031 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

mesela şimdi bir forvet kovalıyorlar değilmi varmı ortada bir isim alınabilecek bütün forvetlerin isimleri
ortaya döküldü ama kimlerle görüşüyorlar tık yok. Banada hiç bir yerden bilgi gelmedi
acayip saklıyorlar haklılarda iki takımında forvete ihtiyacı var kime sarksak onlarda sarkacak
fiyat şişecek almasalar bile zarar vermek için uğraşırlar. iki renklide prestij kurtarmak için elimizden oyuncu kapmaya
uğraşıyor böyle ortamda bilgi sızarmı.

Çevrimdışı mylife1903

Fbliler iyi kumpas yapiyor. Baskanin da besiktasli tdleri goreve cagirmasi lazim
Pektemek zu sivaspor gibi 2 milyon versinler 500unu samete atesleyelim

Gizli hedef samet

Çevrimdışı mylife1903

mesela şimdi bir forvet kovalıyorlar değilmi varmı ortada bir isim alınabilecek bütün forvetlerin isimleri
ortaya döküldü ama kimlerle görüşüyorlar tık yok. Banada hiç bir yerden bilgi gelmedi
acayip saklıyorlar haklılarda iki takımında forvete ihtiyacı var kime sarksak onlarda sarkacak
fiyat şişecek almasalar bile zarar vermek için uğraşırlar. iki renklide prestij kurtarmak için elimizden oyuncu kapmaya
Kuveke gelecek dertler bitecek

Çevrimdışı tuncaboylu

tersine ben yanıldıklarını çok gördüm. murat 2-3 senedir neyi biliyorki
bir zamanlar ona bilgi verenlerden biri burda bilgi veriyordu burdan gönderdiler
küfrederek. Ama onun gibi menfaatleri için Beşiktaşı kolayca satacak birine
inanılıyor. Herşey haber değildir bazen elemek gerekir. bunların bilgi kaynakları
menejerler başkanda bilgi sızmasın dediği anda menejerlerden bilgi falan sızmaz
bu kadar kaynakları varda yapılan transferlerden nedense hiç haberleri olmuyor.
her yerden duyduklarını konuşuyorlar biri tutarsa bilmiş oluyorlar bir bilgiyi başkan sızdırmak istemezse
kimse öğrenemez. yönetimin bile haberi olmayan bilgiye nasıl ulaşacaklar.
bu güne kadar transferlerle ilgili hiç bir rakam tutmadı yakın tahminler yapıldı hep
Abi ıslak imzanın ne zaman atıldığını falan ilk bu eleman söylüyor.

Zamanında  kendisi ve sitesi Adalı'nın tetikçiliğini yapıyordu, ama 2.5 senedir düzeldi sanki. Yönetimle ilişkilerini düzeltti sanırım, başkanla ropörtaj verdi.

Badem zaten belli, başkanın medyadaki kolu. O da 28 milyon Euro diyor.

Ben de 27 milyon sterlin olsun isterim elbette, ama euro gelince hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat Özen o konularda güvenilir kaynak değil abi, zaten çok tüyo vermiyor o yüzden. Belli ki bilgi alamıyor o konularda.

Ama resmi imza ve para konularında dedikleri hep doğru çıkıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

100 mu
Sabah sabah iyi guldurdun
40+30+20+10 toplam 100 abi.

Joe Dalton: Bülent

Jack Dalton: İsmail

William Dalton: Ozan

Avarel Dalton: Fernandao

Sneijder'i de Red Kit olsun diye alıyor herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Abi ıslak imzanın ne zaman atıldığını falan ilk bu eleman söylüyor.

Zamanında  kendisi ve sitesi Adalı'nın tetikçiliğini yapıyordu, ama 2.5 senedir düzeldi sanki. Yönetimle ilişkilerini düzeltti sanırım, başkanla ropörtaj verdi.

Badem zaten belli, başkanın medyadaki kolu. O da 28 milyon Euro diyor.

Ben de 27 milyon sterlin olsun isterim elbette, ama euro gelince hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok.

yoo 28 M€ olsa ne olur 27 M£ olsa ne olur aradaki 2 M içinmi hayal kırıklığına uğrayalım
başkanla röportaj yaptıktan bir kaç gün sonra gene bel altı vurdu. onun kaynakları divandaydı
en son onlarıda süpürdüler. Bademi bilemem bilgi alıyormu ama sanmıyorum daha transfer bilgisi doğru
çıkmadı bunu sadece bilgi sızdırmak istedikleri zaman kullanıyorlar. bu konudada bilgi sızdırmanın gereği yok
kaldıki daha düşük bir rakam olmasında ben söylediklerine zaten dünden razıyım.
bu rakamı bundan sonra anca biz kırarız gene

Çevrimdışı tuncaboylu

yoo 28 M€ olsa ne olur 27 M£ olsa ne olur aradaki 2 M içinmi hayal kırıklığına uğrayalım
başkanla röportaj yaptıktan bir kaç gün sonra gene bel altı vurdu. onun kaynakları divandaydı
en son onlarıda süpürdüler. Bademi bilemem bilgi alıyormu ama sanmıyorum daha transfer bilgisi doğru
çıkmadı bunu sadece bilgi sızdırmak istedikleri zaman kullanıyorlar. bu konudada bilgi sızdırmanın gereği yok
Röportaj sonrası bel altı vurduğu neler oldu Murat Özen'in, onu görmedim?

Ben kulübün muhasebesinden ya da bu imza ve mali işleriylr kim uğraşıyorsa o departmandan tanıdığı var diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Murat Özen o konularda güvenilir kaynak değil abi, zaten çok tüyo vermiyor o yüzden. Belli ki bilgi alamıyor o konularda.

Ama resmi imza ve para konularında dedikleri hep doğru çıkıyor.

fabriyle bir sene önce GG ile altı ay önce imza atıldı hangisini bildiler.
zaten iş bitmiş borsaya bildirilecek anlaşma olmuş imzalar atılmış içerden bilinçli sızdırıyorlar
bu haber değil bu verilmiş bir şey taraftarı önceden haberdar etmek için
mesela everton en az 6 aydır uğraşıyordur neden tam pazarlık başlayınca milletin haberi oldu.
transfer şov işi iki takımında işine geldi şov yapmak bunların içinde en fazla bilgiye serdar sarıdağ ulaşıyorda
oda bölük pörçük ulaşıyor kimseyi inandıramıyor. :D

Çevrimdışı yoruk

Demek kimseye bakmamak lazım  :D Ben zaten 2 isim takip ediyorum öyle duyum isim peşinde de değilim yorumları görüşleri için takip ederim ; Murat Özen ve Şafak Malatya.O kadar.Bir de Umut Gültekin var analiz yapıyor çok güzel.

:D  Leicester City daha bu sene ona 27.7 M€ saydı sence verirmi.
nasıl olma ihtimali ciddi :alala:
Kiralık ama  :D kiralık olursa olur yoksa olmaz zaten.İngilizler bunlar..

Çevrimdışı tuncaboylu

fabriyle bir sene önce GG ile altı ay önce imza atıldı hangisini bildiler.
zaten iş bitmiş borsaya bildirilecek anlaşma olmuş imzalar atılmış içerden bilinçli sızdırıyorlar
bu haber değil bu verilmiş bir şey taraftarı önceden haberdar etmek için
mesela everton en az 6 aydır uğraşıyordur neden tam pazarlık başlayınca milletin haberi oldu.
transfer şov işi iki takımında işine geldi şov yapmak bunların içinde en fazla bilgiye serdar sarıdağ ulaşıyorda
oda bölük pörçük ulaşıyor kimseyi inandıramıyor. :D
Fabri ve Gönül işini bildirseydi, FIFA'dan transfer yasağı alırdık.  

Dediğim gibi transfer konusunda çok güvenmiyorum da, finans konularda haklı çıktı. Herkes Marcelo için 10 falan derken bu 7.5 dedi. Millet kızdı falan, ama 7.5 olduğu ortaya çıktı sonunda.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🗨 Arouna Kone: Cenk Tosun'dan haberim var. Cenk Tosun gerçekten iyi bir santrfor. Ben onun Everton'a uyum sağlayacağını inanıyorum. Tabi ki bu zor bir süreç. İngiltere Premier Ligi, Türkiye'ye göre daha zor bir lig. Umarım Cenk Tosun da Everton'a büyük katkı sağlar. "
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı cursedofdragon

Alacağımız forvet'i merak ediyorum negredo'yu mu yedeklicez yok negredo'ya mı yedek alıcaz bu çok önemli.

Çevrimdışı arda

Aynen abi, Abu'yu kim duymuştu ki KAP gelmeden :)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Fbliler iyi kumpas yapiyor. Baskanin da besiktasli tdleri goreve cagirmasi lazim
Pektemek zu sivaspor gibi 2 milyon versinler 500unu samete atesleyelim

Gizli hedef samet

Pound mu, Euro mu?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İhsan

40+30+20+10 toplam 100 abi.

Joe Dalton: Bülent

Jack Dalton: İsmail

William Dalton: Ozan

Avarel Dalton: Fernandao

Sneijder'i de Red Kit olsun diye alıyor herhalde.

Dalton ? BU konuda kimse  FBli Şener'e yaklaşamaz.. Bildiğin joe dalton..
https://www.cnnturk.com/spor/futbol/sener-ozbayrakli-kimdir?page=1
şu fotoya bakın ya
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

2M büyük para.
bu paraya 4 Cenk tosun ve Ozzi alıyoruz.
Sene sonu 5M kar değil de 7M kar yaparız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Alacağımız forvet'i merak ediyorum negredo'yu mu yedeklicez yok negredo'ya mı yedek alıcaz bu çok önemli.

Negredoya yedek alırsak şampiyon olamayız.
Come to Beşiktaş

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şartlar belirleyecektir daha çok devre arası olduğundan. Pivot santrafor tercihi yapılmaması yerinde olur hem kadro mühendisliği açısından hem de yarım sezonu takımda geçirip az çok takımı tanıyan Negredo'nun moralini fazla bozmamak adına. Mobil ve/veya savunmanın dengesini bozup topsuz oyunda yeterince aktif olmayan, pozisyon bilgisi yetersiz Talisca'ya boş alan, fırsatlar yaratacak bir uç eleman seçimi yapılmalı. Sezon arasında transfer yapmak, aranan tarzda doğru oyuncuyu uygun fiyatta bulmak çok kolay değil.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2018, 12:35:33 Onur Küçük ]

2.5 ayda tam 5 kilo veren Lens özel hocalar yardımıyla kendisine extra antrenman programı ayarladı. :super: :super:

#KampGünlüğü

Hoca Quaresmayi değil de Babeli keserse oturur ağlarım :by2:

Negredo: ''Bol şanslar kardeşim.
Yeni takımında her şeyin en iyisi olsun.''

Cenk Tosun: ''Teşekkür ederim Matador..''

Çevrimdışı yoruk

Cenk eşyalarını toplamak için ülkesine gitmeyecek mi ?  :D :D  Biz hep bunu duyarız imza sonrası da.

Adam doğru düzgün vedalaştı mı onu da bilmiyoruz. :D

Lens eğer çalışıyorsa Medel nasıl aldı formayı o da alacaktır sıkıntı yok panik yok.Lens çalışsın hoca veriri zaten.Q7'nin bu kadar oynaması teknik adam kaynaklı değil Lens kaynaklıydı

Efsane 100.yıl kadrosu ve efsane Bagcikli Nostalji formamiz

Çevrimdışı yoruk

Forvet almayalım.Gerek yok.İlla alacaksak hem orta hem ileride oynayabilen bir genç yırtıcı adam alalım yeter.Zaten kanatlardan Lens Babel skor bulur oyun planında değişiklikler olursa.

Yalnız Negredo 11 çıktığı çoğu maçta 50-60 dan sonra oyundan kayboldu.Bu bir tek benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama Leipzig maçı Osmanlı maçı.

Etiketler: