2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939421 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

pepe ilk yarı namı kadar iyi iş çıkarmadı .
uzun topları ve isabetsiz pasları q7 gibi bize skıntı yaşattı.(via ö.özen)
saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

Son dakika..
Beşiktaş ve Everton kulübü, Cenk Tosun transferi için bonuslarla birlikte 28 milyon euro’ya anlaştı..

Via : Badem

Çevrimdışı arda

Beyler Vida'yı Şampiyonlar Ligi kadrosuna kaydettirirsek başka UEFA Avrupa Ligi'nde oynamış oyuncuyu kaydettiremiyormuşuz. Yani Balotelli gelirse ŞL'de oynayamaz. Ya da Vida oynayamaz.

Şampiyonlar Ligi 2017/18 Kural kitabından alıntı yapıyorum. Yanlış anlıyorsam düzeltin..

Article 44 Subsequent registration (Yeni Kayıtlar)
44.01 For all matches from the start of the round of 16, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 1 February 2018 (24.00CET) at the latest. This deadline cannot be extended.
Diyor ki; son 16'ya kaldıysan kalan maçlar için en fazla 3 yeni oyuncu kaydettirebilirsin.. Bunu da 1 Şubat 2018'e kadar kaydettirmelisin. Son tarih bu diyor.

44.02 One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA club competition group stage match for another club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:
a. in the same competition for another club; or
b. for another club that is currently in the same competition.

Diyor ki; bu 3 oyunculuk kotandan 1'i bu sezonki UEFA kulüp organizasyonlarının grup aşamasında yer almış olabilir.. Tabi bunun da şartı tamamen aynı organizasyon olmaması. Yani ŞL grup aşamasında oynamış bir oyuncuyu yazamazsın diyor.

44.03 One or more players from the above quota of three who have been fielded only in the first, second or third qualifying round or play-offs of the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another club are entitled to be registered.
Diyor ki; bu 3 oyunculuk kontenjanında yer alacak oyuncular ŞL yada AL'de ön eleme turlarında oynamışlarsa, yani grup aşamasına kalamamışlarsa problem yok. Kaydettirebilirsin.

Sonuçta 44.02 madde bize Avrupa Ligi grup aşamasında oynamış 1 oyuncuyu kaydettirebileceğimizi söylüyor.

Gayet doğru, bu koşullarda Slimani ve Larin gibi isimleri yazdırabiliriz Vida'yla beraber.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Orta da yapar ayağı düzgün Sturridge'in.

Şenol Güneş gibi usta bir hocayı böyle alaya almanız komik. Şundan 3-5 sene sonra bugüne baktığınızda ne diyeceğinizi düşünün.
Aykut Kocaman'ı savunma için eleştireni anlarım. Adam 10 yıl öncede öyleydi şimdi de öyle.
Şenol Güneş takımlarına farklı oyunlar oynatabilmiş bir hoca. TS'de burada ilk senesinde ikinci senesinde farklı oyunları oynattı.

Şu an takımda pas oyunu işlemiyor. Kapalı savunmaya işlemiyor yani.
Talisca ya Casper gibi kayboluyor yada rakip oyuncunun rüzgarıyla düşüp top kaybediyor.
Oğuzhan'ın düştüğü hal ortada. Sosa-Ozzy ikilisini çok arıyoruz. Öyle bir ortasaha olmadığı sürece Q7-Adriano/Caner ortaları, Babel şutlarına mahkumuz.

Sturridge hareketli forvet oluşuyla, tekniğiyle vs o istenen oyuna uyum sağlar. Kafacı adam almaya karşıyım Negredo varken.
V.Love, Sturridge vs tipi alsınlar kabulüm. Ama İngiltere'den oyuncu zor.
Ben ufak bir latife yaptım ama bi alay varsa onu hoca yapıyor malesef gerek oyuncu değişiklikleri ve gerekse bu oyuncu değişiklikleri konusundaki yorumlarıyla. Şu da bir gerçek ki hoca taktisyen bir hoca değil malesef. Tekdüze bir sistem var ve o sistem çözüldü çok rahat kitlenebiliyoruz. Fakat işin üzücü tarafı hocaya sorsan herşey şansızlık yani kendisinde en ufak bir sıkıntı yok. Değişim ve gelişime kapalı bir yapısı var kendisinin.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son dakika..
Beşiktaş ve Everton kulübü, Cenk Tosun transferi için bonuslarla birlikte 28 milyon euro’ya anlaştı..

Badem yazdıysa bitmiştir.

21.5+3.5 idi ilk teklif, sonra 22+4 olmuştu.

23+5'e anlaşıldı sanırım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Son dakika..

adamlar 27 pund diyor bize gelene kadar 28 € oluyor  :duman:

Çevrimdışı kyiv

3,5 milyon euro yüzünden don lastiği gibi uzadı Cenk transferi. Bir daha kimse yok güneşi batmayan imparatorluk kulübüymüş yok EPL kulübüymüş demesin adamlar İngilizin cimrisi çıktı yoksa bu Evertonun kökleri iskoçlara dayanmasın?

Çevrimdışı arda

3,5 milyon euro yüzünden don lastiği gibi uzadı Cenk transferi. Bir daha kimse yok güneşi batmayan imparatorluk kulübüymüş yok EPL kulübüymüş demesin adamlar İngilizin cimrisi çıktı yoksa bu Evertonun kökleri iskoçlara dayanmasın?

:kop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunun sebebi Transfermarkt.

İngilizler buradaki fiyat değerlemesine çok önem veriyorlar. Orada da Cenk'in değeri hala 10.5 milyon Euro, şaka gibi.

Orada yazan değerin 2 katından fazlasını vermekte tereddüt ediyorlar, bence pazarlık ondan uzadı biraz.

Bakın dikkat edin, menajerler oyuncuyu İngiltere'ye itelemeden önce transfermarkt değeri kökleniyor. Benfica'da Lindelöf ne yapıyor da 1 sene de 10 katına (20 milyon pound) çıkıyor ve 31 milyon pound'a United'a sokuluyor.

Başkan ileride İngiltere'ye oyuncu satmak istiyorsa, transfermarkt işine el atmalı.

Çevrimiçi Necmi

Badem yazdıysa bitmiştir.

21.5+3.5 idi ilk teklif, sonra 22+4 olmuştu.

23+5'e anlaşıldı sanırım.

ben bbc ye inanıyorum inanmak istiyorum :D

Çevrimdışı Koa_lAA

ya bizim duyumcular pound ile öyro yu aynı mı sanıyor... neden britanyadan buraya gelene kadar pound öyro oluyor..

Çevrimiçi Necmi

50 M şlden 30 da cenkden 80 M € allah bereket versin
kemiksiz 360 M lira

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2018, 10:53:16
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Hayırlı Olsun arkadaşlar.
Bugünleri de gördük şükür.
Umarım basarılı olacak Cenk. İnanıyoruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bbc ye inanıyorum inanmak istiyorum :D
Ben de isterim ama transfer pazarlık akışı öyle göstermiyor.

Bu arada o 5 milyon bonusu almamız da zor bence, Kerim Frei satışındaki gibi zorlayıcı maddeler olduğunu sanıyorum. Yani bonusları almamız zor.

O yüzden bir dahaki satışta yüzde önemli.

Benim gözümde satış net 23 milyon + bir dahaki satışın %15'i ile tamamlanacaktır, Cenk'in bir dahaki satışı 40 üzeri olacağı için kasaya toplam 30 milyon girmiş olur.

Çevrimdışı Erdemm

bize pazarlamaya çalıştıkları şu çocuğun fiyatı gibi mesela..  :D
bir ayda uçmuş gitmiş..

https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-paqueta/marktwertverlauf/spieler/444523

İngilizler buradaki fiyat değerlemesine çok önem veriyorlar. Orada da Cenk'in değeri hala 10.5 milyon Euro, şaka gibi.

Orada yazan değerin 2 katından fazlasını vermekte tereddüt ediyorlar, bence pazarlık ondan uzadı biraz.

Bakın dikkat edin, menajerler oyuncuyu İngiltere'ye itelemeden önce transfermarkt değeri kökleniyor. Benfica'da Lindelöf ne yapıyor da 1 sene de 10 katına (20 milyon pound) çıkıyor ve 31 milyon pound'a United'a sokuluyor.

Başkan ileride İngiltere'ye oyuncu satmak istiyorsa, transfermarkt işine el atmalı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yolun açık olsun paşam.herşey için teşekkürler.Bu camianın Kapısı her zaman sana açık olacak.Allah utandırmasın...

yasaklı sitede yazmış 28 milyon € hayırlı olsun.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Transfermarkt'ı ciddiye alan kulüp yöneticisi olabileceğine inanmıyorum. Buradan bi arkadaş da anlatıyordu oraya üye olup bence fiyatı bu diyerek değer biçebiliyorsun.. Hatta organize olup bir çok kullanıcı birleşip bir oyuncunun değerini düşürebiliyorsun. Bunu bir EPL takımının bilmemesi mantıksız. Hadi diyelim ki bundan bi haberler.. Niasse'nin piyasa değerini 10m € gösterirken 17,90m € 'ya almışlar..Daha önce yapmışlar yani.. PSG'de Neymar'ın değeri 100m € iken 220m €'ya almıştı.. Transfermarkt sadece kabaca fikir vermek amaçlı kullanılan bir site yani..

Çevrimdışı underworld

liverpool maçına çıkabilmesi için son 4 saat mış  :deal:

Çevrimdışı tuncaboylu

bize pazarlamaya çalıştıkları şu çocuğun fiyatı gibi mesela..  :D
bir ayda uçmuş gitmiş..

https://www.transfermarkt.com.tr/lucas-paqueta/marktwertverlauf/spieler/444523
İyi yakalamışsın. :tabe:

Bu işler böyle, başkan transfermarkt'a aidatını ödemeli. Bir dahaki satışında en az %50 fazla alırsın.

Bugün Cenk'in transfermarkt'ta değeri, olması gerektiği gibi 15 olsaydı, pazarlık 30'la başlar, 35'le biterdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt'ı ciddiye alan kulüp yöneticisi olabileceğine inanmıyorum. Buradan bi arkadaş da anlatıyordu oraya üye olup bence fiyatı bu diyerek değer biçebiliyorsun.. Hatta organize olup bir çok kullanıcı birleşip bir oyuncunun değerini düşürebiliyorsun. Bunu bir EPL takımının bilmemesi mantıksız. Hadi diyelim ki bundan bi haberler.. Niasse'nin piyasa değerini 10m € gösterirken 17,90m € 'ya almışlar..Daha önce yapmışlar yani.. PSG'de Neymar'ın değeri 100m € iken 220m €'ya almıştı.. Transfermarkt sadece kabaca fikir vermek amaçlı kullanılan bir site yani..
İngiliz kulüpleri ciddiye alıyorlar, emin ol.

Zaten dediğim orada yazanın 2 katını veriyorlar maksimum.

Çevrimdışı underworld

yasaklı dediyse hayılrı olsun.
Rabbim utandırmasın  :friendship:
forza everton

liverpool maçına çıkabilmesi için son 4 saat mış  :deal:

Bizi alakadar etmez bizim oyuncumuz değil :D

Etiketler: