2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6940790 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Aynı dönemde Alexis Sanchez'in ligdeki gol sayıları 16, 13 ve 24. Bu şartlarda Giroud da her sezon 20-25'i görmüş olsaydı, Arsenal Premier League'i silip süpürmüş olurdu.

Bence rakamları da Negredo'yla kıyaslanmayacak kadar iyi Giroud'nun.

Negredo,
Middlesbrough'da 36 maçta 9 gol atmış. Ondan sonraki en golcü oyuncu, Uruguaylı alakasız bir orta saha oyuncusu. 4 golü var.
Valencia'da 25 maçta 5 golü var. Diğer forvetleri Alcacer'in 13 golü var.
Bir önceki sezon Negredo'nun 30 maçta 5 golü var, Alcacer'in 11.

Negredo, sıradan takımlarda, sıradan oyuncuların gölgesinde kalmış, Giroud, Arsenal'de Alexis Sanchez'le başa baş gitmiş.

Neyse... Bekleyelim, kim gelecek görelim :)

Kazanan Beşiktaşımız olsun.
Negredo inş elimizde patlamaz. Çin'e vs okutsak çok iyi olacak.
Ama Negredo varken, 4.2m euro alıyorken de Giroud çok benzer tipte forvet olarak alınması biraz saçma olur.

Premier Lig içinde bu tip oyuncuların piyasası oluyor.
Sturridge-Giroud bir parça gözden düşmüş olsalarda gene isteyen takımlar çıkar. 10-15m euro bizim için büyük parayken İngiliz takımları bu tip kendini kanıtlamış oyuncuya 20-25 de verir acımaz.
Morata'nın halini gördükten sonra Cenk'i satmasak mı dedim.
İngiltere'de artan fiyatlar seneye de devam edecek. Premier Lig NBA gibi olma yolunda. Maddi uçurum büyük.
Cenk kalırsa yönetime kızmam şahsen. 25ten aşağı teklifi kabul etmemeyi anlıyorum.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Abi alalım iste Batshuayi kiralık ikinci aboubakar olur taşır bizi sampiyonluga yap baskanım kandır celsiyi  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Fikret

Ortası nasıl. Güzel orta yapıyor mu? Gerisi çok önemli değil.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta da yapar ayağı düzgün Sturridge'in.

Şenol Güneş gibi usta bir hocayı böyle alaya almanız komik. Şundan 3-5 sene sonra bugüne baktığınızda ne diyeceğinizi düşünün.
Aykut Kocaman'ı savunma için eleştireni anlarım. Adam 10 yıl öncede öyleydi şimdi de öyle.
Şenol Güneş takımlarına farklı oyunlar oynatabilmiş bir hoca. TS'de burada ilk senesinde ikinci senesinde farklı oyunları oynattı.

Şu an takımda pas oyunu işlemiyor. Kapalı savunmaya işlemiyor yani.
Talisca ya Casper gibi kayboluyor yada rakip oyuncunun rüzgarıyla düşüp top kaybediyor.
Oğuzhan'ın düştüğü hal ortada. Sosa-Ozzy ikilisini çok arıyoruz. Öyle bir ortasaha olmadığı sürece Q7-Adriano/Caner ortaları, Babel şutlarına mahkumuz.

Sturridge hareketli forvet oluşuyla, tekniğiyle vs o istenen oyuna uyum sağlar. Kafacı adam almaya karşıyım Negredo varken.
V.Love, Sturridge vs tipi alsınlar kabulüm. Ama İngiltere'den oyuncu zor.

Çevrimiçi Necmi

Orta da yapar ayağı düzgün Sturridge'in.

Şenol Güneş gibi usta bir hocayı böyle alaya almanız komik. Şundan 3-5 sene sonra bugüne baktığınızda ne diyeceğinizi düşünün.
Aykut Kocaman'ı savunma için eleştireni anlarım. Adam 10 yıl öncede öyleydi şimdi de öyle.
Şenol Güneş takımlarına farklı oyunlar oynatabilmiş bir hoca. TS'de burada ilk senesinde ikinci senesinde farklı oyunları oynattı.

Şu an takımda pas oyunu işlemiyor. Kapalı savunmaya işlemiyor yani.
Talisca ya Casper gibi kayboluyor yada rakip oyuncunun rüzgarıyla düşüp top kaybediyor.
Oğuzhan'ın düştüğü hal ortada. Sosa-Ozzy ikilisini çok arıyoruz. Öyle bir ortasaha olmadığı sürece Q7-Adriano/Caner ortaları, Babel şutlarına mahkumuz.

Sturridge hareketli forvet oluşuyla, tekniğiyle vs o istenen oyuna uyum sağlar. Kafacı adam almaya karşıyım Negredo varken.
V.Love, Sturridge vs tipi alsınlar kabulüm. Ama İngiltere'den oyuncu zor.

pas oyunu nasıl işlemiyormuş osmanlı maçında gördük
onun dışında sürekli orta yapılırkenmi anladın pas oyununun işlemedğini
zaten böyle bir ayrımda olmaz pasda yaparsın ortada açarsın önemli olan ikisini
dengeli yapmak. hiç birşey kendi başına doğru değildir 90 dakika sürekli orta yapmak
nasıl yanlışsa 90 dakika sürekli pas yapmakta yanlış.

Çevrimdışı onurturan

Bilin bakalım uzaylılar şu an nerede??

Çevrimdışı onurturan

Şenol hoca balotelliyi istemem demiş başkan demiş ki bak hocam bedavaya alacaz sen bunu yeniden doğmuş gibi yapacaksın demiş 40-50ye satarız demiş şenol hoca da ikna olmuş kabul etmiş bu nasıl haber ya  böyle sabah sabah internette ne kadar saçma şey varsa maruz kaldm @mylife1903 abi bu arada ses ver bize uzaylılara da bişey yapmayasın sakın misafir onlar sonuçta..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Şenol hoca balotelliyi istemem demiş başkan demiş ki bak hocam bedavaya alacaz sen bunu yeniden doğmuş gibi yapacaksın demiş 40-50ye satarız demiş şenol hoca da ikna olmuş kabul etmiş bu nasıl haber ya  böyle sabah sabah internette ne kadar saçma şey varsa maruz kaldm @mylife1903 abi bu arada ses ver bize uzaylılara da bişey yapmayasın sakın misafir onlar sonuçta..

Tam L-Manyak, Lombak, Leman gibi dergilerdeki karikatur maceralarina / muhabbetlerine benzemis. Fikret Baskanin bu cok iyi super tamam mi alicaz bunu 40-50'ye saticaz olum seklindeki muhabbeti, Senol Hoca'nin buna ikna olup tamam cok iyi fikirmis Fikocum gibisinden ikna olmasi. Ulan adamlarda nasil bir hayal gucu var bu haberleri uretiyorlar, bosa ziyan ediyorlar hayal guclerini.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Lens kampa katılmadımı. oynamayanlar üçünde katılacaktı diye biliyorum fotolarda görmedim.

Çevrimdışı mylife1903

Ne uzayi ne ufosu ne uzaylisi noluyo lan, uzaylilara iletisime gecip teknoloji transferi falan mi yapiyorsunuz, cok kiskanilan bir ulkesiniz zaten, simdi daha da buyuyeceksiniz, gucleneceksiniz.

Ben ne demisti,
Buyuk gucle beraber buyuk sorumluluk gelir.

Balojan gelsin, baslasin, olursa iki seneye satarsin eplye olmazsa, konyaspora gonderirsin

Çevrimdışı mylife1903

Lens kampa katılmadımı. oynamayanlar üçünde katılacaktı diye biliyorum fotolarda görmedim.
Spor salonunda baklava calisiyordur diyetisyen denetiminde, 8 porsiyon baklava getirmeye ilk11de yer yok

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

1 gün geç katılacak diye okumuştum.. Bugün antremanda olması lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin futbol bilginin olmadığına karar verdim boşuna elimi kendimi yoruyorum onu farkettim.

Daha fazla konuşmak istemiyorum teşekkür ederim.
Saatlerden beri futbol değil, ekonomi ve risk yönetimi konuştuğumuzu bile anlamamışsın.

Elini yormadan önce kafanı yormayı düşün bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

BBC kanalı 27 milyon sterline işin bittiği haberini geçiyor :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

İngilizler 27 pound diyor ,bize gelene kadar yolda noluyorsa fiyat 22 euro ya düşüyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Web sayfası haberinde anlaşma yakın yazıyor, TV'de mi gördün?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Beyler Vida'yı Şampiyonlar Ligi kadrosuna kaydettirirsek başka UEFA Avrupa Ligi'nde oynamış oyuncuyu kaydettiremiyormuşuz. Yani Balotelli gelirse ŞL'de oynayamaz. Ya da Vida oynayamaz.

Şampiyonlar Ligi 2017/18 Kural kitabından alıntı yapıyorum. Yanlış anlıyorsam düzeltin..

Article 44 Subsequent registration (Yeni Kayıtlar)
44.01 For all matches from the start of the round of 16, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registration must be completed by 1 February 2018 (24.00CET) at the latest. This deadline cannot be extended.
Diyor ki; son 16'ya kaldıysan kalan maçlar için en fazla 3 yeni oyuncu kaydettirebilirsin.. Bunu da 1 Şubat 2018'e kadar kaydettirmelisin. Son tarih bu diyor.

44.02 One player from the above quota of three who has been fielded in a UEFA club competition group stage match for another club in the current season may exceptionally be registered, provided that the player has not been fielded:
a. in the same competition for another club; or
b. for another club that is currently in the same competition.

Diyor ki; bu 3 oyunculuk kotandan 1'i bu sezonki UEFA kulüp organizasyonlarının grup aşamasında yer almış olabilir.. Tabi bunun da şartı tamamen aynı organizasyon olmaması. Yani ŞL grup aşamasında oynamış bir oyuncuyu yazamazsın diyor.

44.03 One or more players from the above quota of three who have been fielded only in the first, second or third qualifying round or play-offs of the UEFA Champions League or UEFA Europa League for another club are entitled to be registered.
Diyor ki; bu 3 oyunculuk kontenjanında yer alacak oyuncular ŞL yada AL'de ön eleme turlarında oynamışlarsa, yani grup aşamasına kalamamışlarsa problem yok. Kaydettirebilirsin.

Sonuçta 44.02 madde bize Avrupa Ligi grup aşamasında oynamış 1 oyuncuyu kaydettirebileceğimizi söylüyor.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı sametbagan

Saatlerden beri futbol değil, ekonomi ve risk yönetimi konuştuğumuzu bile anlamamışsın.

Elini yormadan önce kafanı yormayı düşün bence.

Ben de tosiç konusunda seninle aynı fikirdeyim lakin arkadaşın söyledikleri de mantıksız değil satılmalıdır ama !!!

Dediğin gibi sene sonu da satabiliriz tosici zira dünya kupasında oynayacak adam.

Arkadaş biraz genç olduğundan gençleri daha çok seviyor sanırım biraz da gençliğin verdiği ateştendir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayirli olsun baskan bu isi biliyor :bandit:

http://www.bbc.com/sport/football/42561529
Bu haber anlaşma yakın diyor, henüz kesinleşmiş bir şey yok.

Gün içinde netleşir.

Çevrimdışı underworld

bitsin şu iş artık göbeğim çatladı :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de tosiç konusunda seninle aynı fikirdeyim lakin arkadaşın söyledikleri de mantıksız değil satılmalıdır ama !!!

Dediğin gibi sene sonu da satabiliriz tosici zira dünya kupasında oynayacak adam.

Arkadaş biraz genç olduğundan gençleri daha çok seviyor sanırım biraz da gençliğin verdiği ateştendir.
Adama anlatamadığım şey o zaten.

Tosic'i her zaman 2 milyona satabiliriz zaten, neden şimdi satıp riske girelim? Hani 7-8 milyonluk bir daha bulamayacağımız bir teklif gelirse, o zaman satılır elbet.

Ben, ki Babel'e gelen 14 milyonluk teklif doğruysa onu bile kabul ederim, Tosic'i şu anda 2ye satmanın mantığını çözemiyorum. Hele hayatında iki maçını izlediği Fatih'e olan bu güveni de anlamıyorum.

Çevrimdışı levitate

hemde euro değil sterlin 9/10 helal başkan
bipbipbupbup

Çevrimdışı sametbagan

Ben balotelliyi gerek saha dışı gerkse saha içi davranışlarından dolayı istemem.

Elimizde  tane ergen karakterli oyuncu zaten var ve hali hazırda yenmek için  uğraşılıyor

Taraftarlarımız sağolsun @Necmi abinin dediği gibi sarı öküzü verdik vereceğiz.

Bir de enerjimizi balotelliyi savunmak için uğraşmayalım.Enerjimizi şampiyonluğa harcayalım

Ben biraz ukalaca olacak ama girouyu da istemem zira gelirse eğer en az negredo kadar kazanacak.

Bize adı geçenlerden en uygunu 1.seçenek suturget mi ne o çocuk gerçi o da çok sakatlanıyor yoksa şenol hocamızın tam istediği kanat forvet tipi

O da olmaz sa slimani kiralanır sezon sonuna kadar .

Ya da ekonomik açıdan en ideali demba ba ile maç başı anlaşmak olur.

Negredo demba pektemek.

Aslında biz en başında Negredoyu almayacaktık ama neyse çok uzattım kusura bakmayın. :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Adama anlatamadığım şey o zaten.

Tosic'i her zaman 2 milyona satabiliriz zaten, neden şimdi satıp riske girelim? Hani 7-8 milyonluk bir daha bulamayacağımız bir teklif gelirse, o zaman satılır elbet.

Ben, ki Babel'e gelen 14 milyonluk teklif doğruysa onu bile kabul ederim, Tosic'i şu anda 2ye satmanın mantığını çözemiyorum. Hele hayatında iki maçını izlediği Fatih'e olan bu güveni de anlamıyorum.

Babel konusunda sana katılıyorum bence de satılmalı sonuçta 31 yaşında

Bir de herkes pepe sanki robotmuş gibi davranıp hep onun yanına adam konuşuyor.

Allah korusun pepe 2-3 hafta olmazsa ben ne mitro-vida ne fatih - vida  tandemine güvenerek rahat maç seyredemem

Ama Vida-tosiç bana güzen verir rakip pepe yok diye elini ovuşturmaz hadi 1-2 maç medel-vida idare ederiz ama o kadar.

Sonuçta Beşiktaştan bahsediyoruz.2 Sene evvel 11 çıkan tandemin birini sattıktan sonra diğeri de çapraz kopardı. Allah bi daha başımıza vermesin amin.

Etiketler: