2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942358 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tolgay için 7 milyon euroluk bir teklif var Almanyadan

Via BTD

Satalım diyecem de bir yandan da 1-2 yıl sonra Yabanci sinirini getirecekler , ondan sonra Ahmete - Mehmete 5-6 milyon çekecek Fırsatçı Anadolu kulüpleri , iyisimi Tolgay kalsın ya
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Kar zarar hesabını yapan sensin.

Bir takımda 4 stoper olur, fazla değil. Pepe-Tosic-Vida-Mitrovic yeterli bir rotasyondur, özellikle sakatlık, yaş, kart ve kadroda tek sağ bek olduğunu düşünürsek, bundan azı eksikliktir.

Sampiyonluk haftalarında Fatih'e kalırsın, bir hatasıyla şampiyonlar ligini ve 40 milyon euro'yu kaybedersin. 2 milyon tasarruf yaparken başını taşlara vurursun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

medel ölüyor mu ?

fatih'e kalıyormuşuz.

bir takımda 2 tane as stoper olur 3.cü stoper bunları yedekler 4.cü stoper alt yapı olur.

Sol bek'ten stoper yarattığımız adamı amma değerli kıldın.

3 gol atıyorsa 5 gol yediriyor adama.

Amma abarttın ya.

Bak Real madrid'in stoperleri : Varane,Ramos,nacho ve 20 yaşında vallejo

Bak Bayern münih stoperleri : Hummels,Boateng,Süle ve 19 yaşında götze (alt yapı)

yeterli mi ?

Bide bize bak  : Pepe,Vida,Tosic,Mitrovic,Atınç,Fatih,Medel.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 22:01:02 cursedofdragon ]

Çevrimdışı underworld

Bir takımda 2 as - 1 görev adamı -1 altyapı stoperi olmalı.
Bunun fazlası Külliyiyen zarar.
Ekstra olarak devşirme stoper oynayacak biri de varsa (medel) gorev adamına bile gerek kalmayabilir.

Ünal aysal modları açık kalmaya başladı gene...
Biri geliyorsa sırası gelen gider.
Haa bu Tosic olur Mitro olur fark etmez.
Maaş konusu da çok hafife alınıyor ama ilk şampiyonluk , cl yokluğunda acı gerçeklerle yuzlesiriz.

Pepe,Vida,Mitrovic,Fatih

yeterlidir.

Atınç,Tosic fazlalık.

Çevrimdışı scarfright

Sturridge hiç izledin mi ?

Bizim takıma uymaz bence. Cenk e kutuya girmiyor deniyorsa bu hiç girmiyor. Takımın yapısına uymaz bence.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

medel ölüyor mu ?

fatih'e kalıyormuşuz.

bir takımda 2 tane as stoper olur 3.cü stoper bunları yedekler 4.cü stoper alt yapı olur.

Amma abarttın ya.

Bak Bayern münih stoperleri : Hummels,Boateng,Süle ve 19 yaşında götze (alt yapı)

yeterli mi ?

Manchester United'ı ya da City'i neden örnek göstermiyorsun? Medel orta sahada oturdu işte, hala neden adamı devşirme derdindesiniz?

Ayrıca senin dediğin planlama sene başında olur, devre arasında bu tarz bir hamle risk anlamı taşır. Ve risk, gerekli değilse alınmaz. Sen Tosic'i şimdi 2'ye satmasan, sene sonunda elini öpene 1.5'a satarsın. 4 aylık maaşı da 500 bin Euro olacaktır en fazla. Hepi topu 1 milyon tasarruf edeceksin diye, neden her lig maçında ilk 11 başlamış stoperini satasın?

Bir takımda 2 as - 1 görev adamı -1 altyapı stoperi olmalı.
Bunun fazlası Külliyiyen zarar.
Ekstra olarak devşirme stoper oynayacak biri de varsa (medel) gorev adamına bile gerek kalmayabilir.

Ünal aysal modları açık kalmaya başladı gene...
Biri geliyorsa sırası gelen gider.
Haa bu Tosic olur Mitro olur fark etmez.
Maaş konusu da çok hafife alınıyor ama ilk şampiyonluk , cl yokluğunda acı gerçeklerle yuzlesiriz.

20 küsür yaşında ki mitrovic niye gidiyor gelecek vadeden.

30 küsür yaşında adam dururken.

Çevrimdışı scarfright

Beyler ciddi ciddi meraktan soruyorum.. Bizim Veli ve Gökhan'ın sakatlıkları nedir?
Veli'nin omuzunda problem vardı.. Ağrıları geçmiyordu vs.. Eskiden ameliyat haberi gelirdi, kadro dışı haberi gelirdi, bu ameliyat başarılı olmazsa futbolu bırakırım tarzı haberler çıkardı.. Şimdi haber de çıkmaz oldu..
Gökhan Töre de en son ayaklarında kangren gibi bişeyler vardı. Morarmış parmaklarını paylaştığı fotoğraflar hatırlıyorum. Sonra ameliyat oldu. Bizim kovaladığımız Ertuğrul Karanlık denen tiple takılıyordu vs..
Nedir bu adamların sakatlığı? Neden şöyle düzgün açıklama yapılmıyor? Tedavileri mi yanlış? Ameliyatlar mı başarısız? Nedir sorun?
Velinin üst düzey futbol hayatı bitti belki komple bitti. Töre de 5-6 aydır sakat, iyileşecektir.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fikret

Sturridge'i kiralamak yada satın almak çok çok iyi olur.
Çift forvet oynamak için gerekli hareketliliğe sahip. Kanada da inebiliyor ortadan delebiliyor. Çalımı var. Defans arkasına sarkabiliyor.

28 yaşında, İngiliz Milli Oyuncu.
İngiliz olup da yurtdışında oynayan oyuncu çok çok az son 10-15 senede.
Adamlarda yerli sınırı yok ama yerli sınırı varmış gibi İngiliz oyuncuya ekstra para veriyorlar.
Sturridge İngiltere dışına giderse gerçekten çok şaşırırım.

Bize gelse keşke ama gelmez.
2m euroya kiralık.. Too good to be true.

Çevrimdışı bordele

iyi düşün aradaki 10 M farkla Başkan takım kurar o takımıda şampiyon yapar.
bize ne evertonun kalitesinden sen euroların kalitesine bak.
sana hiç yakıştıramadım bu yorumu :bandit:

Başkan'a yakıştırdın mı abi  :tabe:
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

medel ölüyor mu ?

fatih'e kalıyormuşuz.

Amma abarttın ya.

yeterli mi ?

Bayern Münih'in kadrosunda sene başından beri kaç santrafor vardı, onu da söyler misin?

Manchester United'ı ya da City'i neden örnek göstermiyorsun? Medel orta sahada oturdu işte, hala neden adamı devşirme derdindesiniz?

Ayrıca senin dediğin planlama sene başında olur, devre arasında bu tarz bir hamle risk anlamı taşır. Ve risk, gerekli değilse alınmaz. Sen Tosic'i şimdi 2'ye satmasan, sene sonunda elini öpene 1.5'a satarsın. 4 aylık maaşı da 500 bin Euro olacaktır en fazla. Hepi topu 1 milyon tasarruf edeceksin diye, neden her lig maçında ilk 11 başlamış stoperini satasın?

Bizim maaşımız united ile city ile bir mi ?

Real madrid,bayern'i örnek gösterdim sana daha ne örnek göstereyim ? Adamların maaş geliri bizden ne kadar fazla olmasına rağmen 2 tane sağlam stoper 1 tane onları yedekleyecek stoper ve 1 tane alt yapı koyuyorlar takıma.Onlar da bilmiyor mu 4 tane stoperin hepsini de en iyisini kadroya koymak ? Akıllarına gelmiyor mu ?

İlla devşirme birisi oynucaksa bu medel olur diyoruz biz sana.İnter'de milli takımında stoper oynayan adam yani.Tosic'te devşirme bu arada sol bek'ten.

Sezon sonu kime satıyorsun tosic'i.1 tane talibi çıktı o da devre arası istiyor 33 yaşında bedava aldığımız bir oyuncu hem maaşından 750 bin €(yarı sezon) hem kendisinden 2milyon € toplam  2.750 milyon € para kazanıcaz.Kaldı ki adamın yerine birisini aldık yerine adam hazır şenol hocanında istediği vida.

Çevrimdışı bordele

Katılıyorum.. Hatta sürekli herkesten eksikleri var diye bahsediyor ama teknik taktik ve oyuncu değişiklikleri konusunda kendi eksikliklerinden bahsetmiyor. Ben de okuyunca aynı umutsuzluğa sürüklendim. Malesef Şenol Hoca ilk yarı performansımızdan ders çıkarmamış.. Şanssızdık, denedik olmadı vs diyor. Sivas maçı için Fabri ve Pepe'nin hataları vardı diyor kendi hatalarından söz etmiyor. Olmaz ama Şenol Hoca'yı eleştirecek onunla tartışabilecek bir yardımcı antrenör monte edilirse ancak farklı bir tablo görebiliriz. Yoksa ilk devrenin kopyasını göreceğimizi düşünüyorum.

Sonuna kadar katılıyorum hatta fabri ve pepe'nin hataları var dedi, oğuzhan, negredo ve diğerlerinin eksikleri var dedi q7 için tek dediği şey ortalarına kafa vurabilseler başka türlü konuşurmuş herkes
Av zamanı

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim maaşımız united ile city ile bir mi ?

Real madrid,bayern'i örnek gösterdim sana daha ne örnek göstereyim ? Adamların maaş geliri bizden ne kadar fazla olmasına rağmen 2 tane sağlam stoper 1 tane onları yedekleyecek stoper ve 1 tane alt yapı koyuyorlar takıma.Onlar da bilmiyor mu 4 tane stoperin hepsini de en iyisini kadroya koymak ? Akıllarına gelmiyor mu ?

İlla devşirme birisi oynucaksa bu medel olur diyoruz biz sana.İnter'de milli takımında stoper oynayan adam yani.Tosic'te devşirme bu arada sol bek'ten.

Sezon sonu kime satıyorsun tosic'i.1 tane talibi çıktı o da devre arası istiyor 33 yaşında bedava aldığımız bir oyuncu hem maaşından 750 bin €(yarı sezon) hem kendisinden 2milyon € toplam  2.750 milyon € para kazanıcaz.Kaldı ki adamın yerine birisini aldık yerine adam hazır şenol hocanında istediği vida.

Yahu maaşımız onlarla bir değil de, Tosic'in maaşı onların oyuncularıyla bir mi? Onlar da bilmiyor mu dediğin takım 8 sene Badstuber'i kadrosunda tuttu. Bu sene koca ilk yarıyı tek santraforla geçirdi.

Her takımın farklı dinamikleri olur.

Sen daha takımla antrenmanlara yeni başlamış bir adamla, geçen sene eleştiri odağı olmuştur bir stoperle, kariyerinde ligde 20 dakika oynamış bir genç ve geçen seneyi sakat geçirmiş 35 yaşındaki veteranla neden riske giresin?

Bedava aldın diyip duruyorsun da, 2'ye satmak zorunda değilsin, . Cenk'i de bedava aldık ama 30'a satalım diyorsunuz. Tosic gibi adam bulamazsın 2'ye kolayca.

Çevrimdışı underworld

Sezon Sonu kimse 33 yaşındaki stopere para vermez.

Yahu maaşımız onlarla bir değil de, Tosic'in maaşı onların oyuncularıyla bir mi? Onlar da bilmiyor mu dediğin takım 8 sene Badstuber'i kadrosunda tuttu. Bu sene koca ilk yarıyı tek santraforla geçirdi.

Her takımın farklı dinamikleri olur.

Sen daha takımla antrenmanlara yeni başlamış bir adamla, geçen sene eleştiri odağı olmuştur bir stoperle, kariyerinde ligde 20 dakika oynamış bir genç ve geçen seneyi sakat geçirmiş 35 yaşındaki veteranla neden riske giresin?

Bedava aldın diyip duruyorsun da, 2'ye satmak zorunda değilsin, . Cenk'i de bedava aldık ama 30'a satalım diyorsunuz. Tosic gibi adam bulamazsın 2'ye kolayca.

Senin futbol bilginin olmadığına karar verdim boşuna elimi kendimi yoruyorum onu farkettim.

Daha fazla konuşmak istemiyorum teşekkür ederim.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mantikli bir izahat olmus beni ikna ettiniz.

Tosic i satmak risk olur. Vida veya Mitrovic Pepeyle hic oynamadi.

Cenk i de satmak risk ama konusulan paralara alinabilecek bir risk.

Ve bence ideal kadroda devre arasinda bu kadar risk alinmamali.

Çevrimdışı İhsan

Balotelli ye 2.yarı da Bu kutsal formayı giydirmeliyiz
Hocanın fikrine bakmamaksızın Balotelli getirilmeli
Rakip Stoperlere ve kapanan takımlara rahat kan işettirir.

Bu durumda Ballotellinin gerçekten oynayacağını düşünüyor musun?  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Olivier Giroud mükemmel olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Mesaj Yerine Ulaşmış 😂

Olivier Giroud mükemmel olur.

Negredo ile aynı özellikte oyuncular bilemedim.

Yav arkadaş şimdi de Tosici mi yolladiniz , yahu adamın ne zararı var size :alala:

Maaşı düşük , görev adamı , Takım oyuncusu , Yedek kalmayı problem etmez , kulübede Tosic gibi bir adam her zaman  olmalı :bandit:

Kısaca Tosic kalsin :tabe:

Yav arkadaş şimdi de Tosici mi yolladiniz , yahu adamın ne zararı var size :alala:

Maaşı düşük , görev adamı , Takım oyuncusu , Yedek kalmayı problem etmez , kulübede Tosic gibi bir adam her zaman  olmalı :bandit:

Kısaca Tosic kalsin :tabe:

kalsın kalsın 3-5 tane daha stoper alalım hatta bunlar az gelir.

Aman sakın fatih'e süre filan gelir aman diyeyim.Genç birisini filan çıkartırız oynatırız mazallah.

Etiketler: