2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956707 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Bence normal degil, hatta son derece anormal. Ne yapti Avrupa maclarinda mi dokturdu? Derbileri mi kazandirdi? Kucuk maclarda 2-3 gol, 3-5 asistle 10 milyon euro olmuyor. 10 milyon bu boru degil, sezon basinda olsa Aboubakar'i alabilecegimiz para. Yusuf'un ederi en fazla, tas catlasin 5 milyon eurodur. Oguzhan'dan hangi ozelligi ustun bu adamin? Ikisi de pasor yonleri one cikan adamlar, aradaki fark Oguzhan herkesin 11 kisi defans yaptigi Besiktas'ta oynarken Yusuf kimsenin sallamadigi TS'de yapiyor pek de parlak olmayan istatistiklerini. Oguzhan'i koysaydik %100 eminim 17 macta 4-5 gol, 7-8 asist yapmisti TS'de. Surekli komsunun tavugunu kaz goruyorsunuz.

Bize Fellaini'den asagisi yaramaz o mevkide. Yusuf 11'e falan da giremez Oguzhan, Tolgay varken. Ancak gelecek icin olabilir.
Bariz olarak şut çok iyi yusufta.onun harici tempo yok.mahallenin abisi havasında bir oyunu var.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2018, 00:17:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Valla satamazsak elimizde patlar Cenk zaten ligde bizi taşıyamıyordu aklı premier lig'de kalır hiç çekilmez

Cimriliği tuttu lavukların ya.
Bas 30M£+2M£ bonus bitir su işi.
Performansı düşmeyeceğini bilsek zaten satmıcazda . Bakalım yarın artık ne çıkacak.

Çevrimdışı levitate

niasse'den sonra cenq everton'a ilaç gibi gelir yemin ederim cenk en azından gol atabiliyor yani
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Yusuf'un Beşiktaşta oynayabilmesi için 40 fırın değil ama birkaç fırın daha ekmek yemesi lazım. Bir kere istikrar mutlaka olmalı öyle senede 4,5 maçta çok iyi oynayarak transfer yapılmaz. Daha çok maçta hiç değilse senede 15,20 maç arası üst performans sergilemeli.

Çevrimdışı bordele

Cimriliği tuttu lavukların ya.
Bas 30M£+2M£ bonus bitir su işi.
Performansı düşmeyeceğini bilsek zaten satmıcazda . Bakalım yarın artık ne çıkacak.

Ne cimriliği abicim adamlar bence bonkör bile davranıyorlar. Cenk'in Türkiye ligindeki performansını da biliyorlar haliyle adamlar, şu anki ederi 10-15 milyon euro, potansiyeli ve yaşı için de 25'e çıkıyor adamlar daha ne yapsın
Av zamanı

Çevrimdışı İsmail Özyurt

yazık etti İlhan'a abi altın golü atan adamı bir sonraki maç yine yedek oturttu bitik hakanı 11 oynattı tüm maçlarda. O hakan ki dünya kupasında güney koreye attığı 2 golü de ilhanın sayesinde attı.

Bu senede Alanya maçında negredo galibiyet golünü attıktan sonra ertesi maç yine oynatmadı yanlış hatırlamıyorsam 86.dk da falan aldı bir sonraki maçta. Değişmez bu kafa. İnanmak istiyorum ama inanamıyorum
Şenol Hoca çatır çatır yedi İlhan'ın hakkını o dönem. Zımba gibiydi ama o bitik H.Şükür'de ısrar etti.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Necmi

Şenol Hoca çatır çatır yedi İlhan'ın hakkını o dönem. Zımba gibiydi ama o bitik H.Şükür'de ısrar etti.
sadece ilhan değilki nihatında hakkını yedi hiç nihat adını hatırlayan varmı dünya kupasında en güçlü kanattı sonra ispanyaya gitti gerçek ronaldo ile gol krallığında yarıştı

Çevrimdışı İsmail Özyurt

iki üç sene sonra kendileri ffp den çıkıyor getirsinler bize yarar emin ol
bu arada çıkan her kaliteli oyuncuyu biz alırız onlar istemez biz isteriz bu sefer rahat ol neyin paniği bu ülkede iki ay sonrası kestirilemezken iki yıl sonrasınımı konuşuyorsun
Yapmaya çalıştıkları her çakallık döndü dolaştı bize yaradı. Yine öyle olur abi dediğin gibi ama akarken doldurmak lazım. Seri şampiyonluklar gelmeli şartlar bu kadar uygunken.

Çevrimdışı kyiv

Cenk gittiği anda Beşiktaş'ın bu yıl ligde en çok gol atan futbolcusu Babel olur. Ligde 7 golü olan Babel, Negredo'nun asistleri ile sene sonunda coşar 20 golü bulur. Alın size yeni bir 15 milyon üstü satış fırsatı  :bandit:

Çevrimdışı murat

niasse'den sonra cenq everton'a ilaç gibi gelir yemin ederim cenk en azından gol atabiliyor yani
Bu sadece oyuncunun kabahati degildir.mesela almeida karsı karşıya atamazdı.yüzde yüzlük pozisyon olur heyecanlanmazdık bile.niassedende olmadığı birsey isteniyordur belkide.hiç izlemedim net konuşmuyorum ama niasseden benzema veya lewandowski beklemeyeceksin.türkiyeden tanıdığım niasse santrafor degil forvet oyuncusu.

Çevrimdışı scarfright

ya sana lafmı anlatayım şimdi ingilterede transfer başlamadı nereye oynatıyor yarın açıklar tahtaya yazılır adı oynatırsa o zaman oynar
ingilterede tahta 2 ocakta açılıyor bundan önce transfer olmaz
Abi transfer her zaman olır sadece kadroya yazamazsın. Mesela vida. Aldık diye bildirirsin ama kadroda yer alamaz lisansı çıkmaz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ne cimriliği abicim adamlar bence bonkör bile davranıyorlar. Cenk'in Türkiye ligindeki performansını da biliyorlar haliyle adamlar, şu anki ederi 10-15 milyon euro, potansiyeli ve yaşı için de 25'e çıkıyor adamlar daha ne yapsın

Niasse 18 milyon euro, Janssen 22 milyon euro? Ikisi de Cenk'ten daha dusuk kalitede adamlar. Cenk'i bir de hoca yanlis oynatiyor pivot olarak. Negredo onde Cenk arkada oynasa su an 10-12 golu 6-7 asist vardi. Buna ragmen boru degil CL'de 6 macta 4 gol atmak. Oyle Astana, Braga gibi cop takimlara degil bu goller.

15/16'da 43 mata 17 gol 6 asistle
16/17'de 47 macta 24 gol 3 asistle
17/18'de 24 macta 14 gol 3 asistle oynuyor yani her sene gelismis bunlar yabana atir istatistikler de degil.

Cenk'in lig performansinda sorun yok, hocadan kaynaklanan bir sorun var. Yanlis mevkide oynatiyor. Simdi almazlarsa Crystal Palace gibi pisman olurlar, sene sonu 40-45'ten asagisina gitmez Cenk.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Valla arkadaşlar Cenk'in piyasa yaptığı yer ŞL arenasıdır ligimiz değil. Biz isteriz tabiki daha yükseğe satılsın ama alabileceğimiz rakam bu gibi duruyor. Yarın ŞL'den elendiğimizi düşünürsek ve ligimizin de genel olarak çok takip edilmeyen -umarım bein bunu biraz olsun değiştirir- bir lig olduğu gerçeğini de hesaba katarsak satış için en ideal zaman bu dönemmiş gibi duruyor.

Bariz olarak şut çok iyi yusufta.onun harici tempo yok.mahallenin abisi havasında bir oyunu var.

Dostum istatistikler yalan soylemiyor, TS gibi kimsenin kapanmadigi bir takimda yilda 5-6 gol o civarda da asistle oynayan Yusuf o istatistikleri BJK'de yapamaz. Ayrica fizik gucu yetersiz, tank gibi agir oyle boyle degil Oguzhan Yusuf'un yaninda Ferrari gibi kaliyor. Oguzhan'dan hicbir ustunlugu yok, sutlar demissin hani adamin 17 macta 3 golu var bu mu cok iyi sut ceken adam? Oguzhan'in formsuz hali = Yusuf Yazici su an. Bosa sisiriyorsunuz her zamanki aliskanlikla, aynisini Ozan Tufan'da da gorduk. Milletce ya hemen abartir ya da itin bir tarafina sokar bizim insanimiz, ayni durum iste. Yusuf gelirse 11'den kimseyi kesebilecek seviyede degil.

Çevrimdışı İhsan

ts maçında bir puanı alanda oydu bunu neden söylemiyorsunda puan kaybettirdi diyorsun takım geriye yaslanmış adam tek başına saldırıyordu bir tane attı ikinciyi kaçırdı buna puan kaybetti denmez puan kazandı bizi vodafone da mağlubiyetten kurtardı denir.
Bakış açısı ...
sana göre 1 puan aldırdı, bana göre en iyi oynadığı maçında bile 2 puan kaybettirdi
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gelecege donuk / rotasyon icin dunya kupasindan once alinabilecek bir adam Kenyu Sugamoto. Getafe de ilgileniyor, elimizi cabuk tutarsak 1-1.5 milyon euroya hallolur:

Tabi ben Paul Onuachu alinmali diyorum, Nijerya milli takimina cagrilacak DK icin, simdiden almak lazim.

Çevrimdışı levitate

Bu sadece oyuncunun kabahati degildir.mesela almeida karsı karşıya atamazdı.yüzde yüzlük pozisyon olur heyecanlanmazdık bile.niassedende olmadığı birsey isteniyordur belkide.hiç izlemedim net konuşmuyorum ama niasseden benzema veya lewandowski beklemeyeceksin.türkiyeden tanıdığım niasse santrafor degil forvet oyuncusu.

ya abi akhisarda hiç izlemedim bi iki maçına baktım everton'da ama pek ışık vermedi belki kanat olarak iş yapar ama golcü olduğunu sanmıyorum ki kendisi tercih konusunda sıkıntılı galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

İlle de Balotelli  :bandit:

Gelsin de psikopat golcü görelim. İleri uçta Negredo Balotelli...Abooooo akıllara zarar. :ebebe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

balotelli haberin asli varmi? 6 ay sonra sözlesmesi bitiyor, bayada formda. 21 mac 16 gol. gerci bizim baskan sözlesmesi bitecek olan adama para vermez.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kyiv

Balotelli 1990 doğumlu minimum 4 yıl daha oynar yani üzerinden para da kazanırız. Hele bizim tribünlerle, taraftarla bütünleşirse tam anlamıyla patlar. Balotelli bizim için biçilmiş kaftan. Adam futbol hayatının sonuna yaklaşırken özlediği ortama kavuşacacak. Defalarca görülmüş Beşiktaşa gelen belli bir kalitenin altında olmayan hiçbir siyahi santrafor,forvet başarısız olmadı.Ferdinand, Madida, Amokachi, Nouma, Carew, Demba Ba, Aboubakar...

Bir de şu var ki :

- Fener zenci sever!

Çevrimdışı Necmi

Abi transfer her zaman olır sadece kadroya yazamazsın. Mesela vida. Aldık diye bildirirsin ama kadroda yer alamaz lisansı çıkmaz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onu anlatmaya çalışıyorum zaten ingilterede tahta açılmadan transfer olmaz
oyuncuyu alırsın aldığınıda açıklarsın tahtan kapalıysa bu lafta kalır sadece o nedenle
açıklamak için neden acele etsinler. Ben ihtimal vermiyorum Başkan bitmemiş bir transferde cenki
ingiltereye tatil için bile göndermez. Cenk ingiltereye gittiyse bu iş bitmiş demektir.

Çevrimdışı Necmi

Balotelli 1990 doğumlu minimum 4 yıl daha oynar yani üzerinden para da kazanırız. Hele bizim tribünlerle, taraftarla bütünleşirse tam anlamıyla patlar. Balotelli bizim için biçilmiş kaftan. Adam futbol hayatının sonuna yaklaşırken özlediği ortama kavuşacacak. Defalarca görülmüş Beşiktaşa gelen belli bir kalitenin altında olmayan hiçbir siyahi santrafor,forvet başarısız olmadı.Ferdinand, Madida, Amokachi, Nouma, Carew, Demba Ba, Aboubakar...

Bir de şu var ki :

- Fener zenci sever!
balotelli bizde olur hemde iyi olur. bir kere Beşiktaşın mayasını kaptımı bitti o iş :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

balotelli bizde olur hemde iyi olur. bir kere Beşiktaşın mayasını kaptımı bitti o iş :D
ozaman baslasin "come to BESiKTAS"  :halay: :halay: :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mellfred

Bir de şu var ki :

- Fener zenci sever!
25 az dediğimiz Cenk’ten bir yaş büyük
Güçlü teknik pivot... ama sorunlu ve ayağında top tutmayı sevengillerden
Ben gelsin çok isterim.
Şenol Güneş tedrisatı onu da küllerinden doğurur.
Pektemek veli Boyko maaş yükünden kurtulursak maaş dengesi de kurulur
Bana kalırsa yönetim çoktan gözüne kestirmiş uğraşmıştır birisine
Yıllar  bize gösterdi ki genelde kulüp planlı çalışıyor vida olsun Pepe olsun transfere aylarca çalışıyor
Cenk ihtimali doğduğunda başlamışlardır

Etiketler: