2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6956353 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Senol hocanin bu isi inada bindirdigi mac sonrasi yayinci kurulusa verdigi roportajlardan da belli oluyor.

Yayina biraz gec girdikleri icin hoca hemen firca atmisti. Sonra yayindaki yorumculara "oradaki arkadaslar" gibi samimiyetsiz kelimeler kullandi. Bunlara sirin gozuksun demiyorum ama kizdigini belli etmemesi lazim. Medya zaten uzerine gelirek seni bozmak istiyor. Sende bozuldugunu belli ediyorsun hoca,

Biz bunlarin ne halt oldugunu biliyoruz ama Hocanin bariz sekilde medyaya inadi var. Sanki sistemini degistirse yorumcularin dedigini yapacakmis gibi hissediyor ve bunu kendine yediremiyor.   q7'deki israri da bu yuzden olmali cunku baska bir aciklama bulamiyorum.
o inat yazın dönen sözleşme uzatma şeysinden dolayı geliyor bence

ki o muhabbette hocaya çok ayar olmuştum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

O tahta Liverpool için gecerli değil galiba
transfer yaparsın ama bunu resmi olarak tahta açıklamadan yazamazsın ingilterede lig devam ediyor aldıysa liverpool oynatsın görelim
insanlar anlaşır açıklamak önemli değilki isterlerse açıklamazlar karşılıklı kulüplerin tavrı belki Beşiktaş pazarlık yapıyor başka
oyuncuyla fiyatın artmasını istemiyor açıklamayın şu süreye kadar dedi. kim bilebilirki.

Çevrimdışı Necmi

Suratından belliydi zaten. Muhabire de ne dediyse kıpkırmızı olmuş herif.
kimdi kızaran :D

Çevrimdışı ferdi1903

bu larin kimdir? haber 1903 özel haber gecmis

Çevrimdışı underworld

transfer yaparsın ama bunu resmi olarak tahta açıklamadan yazamazsın ingilterede lig devam ediyor aldıysa liverpool oynatsın görelim
insanlar anlaşır açıklamak önemli değilki isterlerse açıklamazlar karşılıklı kulüplerin tavrı belki Beşiktaş pazarlık yapıyor başka
oyuncuyla fiyatın artmasını istemiyor açıklamayın şu süreye kadar dedi. kim bilebilirki.
Adamlar bu yoklukta salak ya 25 küsür verdiği adamı 2 gün sonraya oynatmak varken bizi bekleyecekler.
Anlaşma belilki yok olsa çoktan antrenmana alır derbi maçında sahada bile olurdu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yazici'ya 10-15 milyon euro diyenler var, Allah'tan baskan uyanik. Taraftara kalsa iki senede yine batma noktasina gelecek demek kulup. Yusuf Yazici'yi ben de isterim, ama ederi en fazla 4-4.5 milyon euro su anda. Oguzhan'dan hic bir fazlasi yok. Fizigi zayif, hizi dusuk. Biz Oguzhan'a yeterli degil derken, 10-15 arasina satmaya razi olacakken Yusuf'un bu paralari edecegini iddia etmek neye dayaniyor bilemiyorum. Ustelik Oguzhan Avrupa'da, buyuk maclarda kendisini ispatladi. Daha once de dedigim gibi ac hamsi kendini balik ciftliginde sanirmis. TS'lilerin Abdulkadir'i 30 (daha iyisi Kerim Frei bizde forma giyemedi) Yusuf'u 20 sanmalari kendi sorunlaridir. Ayrica benim gordugum kadariyla Orkan'in kumasi cok daha iyi, oyun zekasi, teknigi daha ust duzeyde.

Bu arada sunu da soylemek isterim, bunlara Senol Hoca olayindan dolayi iyilik yaptik, yok pahasina Olcay'i gonderdik ama bunlar kendilerine ekmek veren eli isiran hamsi ciktilar bana kalirsa. Ekici'yi ikna edememeleri, Olcay icin odemeleri gereken parayi odememeleri, transferlerde hic bir kolaylik gostermeme yaninda ustune saf bulmus gibi Lens'i istemeler falan. Birak, birak bunlara iyilik yaramaz sozlesmesi bitsin GS'ye bedavaya gonderip rahatlarlar.

Çevrimdışı underworld

Everton da sam topun ağzına gelmeye başladı.
Oynattigi oyun kocaman volume 2...
Via Everton forum

Çevrimdışı underworld

Y.y 20 yaşında ve oos 10 milyon normal
(25 gelecek hesabına göre tabi)

Çevrimdışı tuncaboylu

Babel çok sert attı onu ozi değil kimse yakalayamazdı, tam ortadan seyrediyorum, ayrıca Babel kimsenin yakalayamadağı iki pas daha attı, lens bile yakalayamazdı, maraton balkondan seyrediyorum, senin bulunduğun açı bunu anlamaya müsait değil.

Refleks çok değişik birşey. Çok tombul bir arkadaşım var,  kas filan yok, spor yapmamış, ona doğru yüksek hızla attığın ve elinin ulaşabildiği herşeyi tek elle yakalayabiliyor, adam tv seyrederken hey deyip hızlıca birşey atıyorum elleri zamklıymış gibi yakalıyor. Genetik Yazılım diye birşey var Necmi, çalışma herşeyi geliştirir, ama yetmeyebilir.
Onun demeye çalıştığı kas refleksi, tenisçiler mesela çoğu topa kas refleksi ile vururlar.

İyi santraforlarda da vardır bu, düşünmeden atarlar golü.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Everton da sam topun ağzına gelmeye başladı.
Oynattigi oyun kocaman volume 2...
Via Everton forum

Everton su anda umarsiz. Cenk'i kurtulus olarak goruyorlar, Lukaku'nun yerini dolduramadik diyorlar ve Niasse'yi kesinlikle istemiyorlar. Cenk'i satmakta cok hevesli olmanin geregi yok. Olmazsa olmaz, sene sonunda 35-40 milyon euroya gider.

Y.y 20 yaşında ve oos 10 milyon normal
(25 gelecek hesabına göre tabi)

Bence normal degil, hatta son derece anormal. Ne yapti Avrupa maclarinda mi dokturdu? Derbileri mi kazandirdi? Kucuk maclarda 2-3 gol, 3-5 asistle 10 milyon euro olmuyor. 10 milyon bu boru degil, sezon basinda olsa Aboubakar'i alabilecegimiz para. Yusuf'un ederi en fazla, tas catlasin 5 milyon eurodur. Oguzhan'dan hangi ozelligi ustun bu adamin? Ikisi de pasor yonleri one cikan adamlar, aradaki fark Oguzhan herkesin 11 kisi defans yaptigi Besiktas'ta oynarken Yusuf kimsenin sallamadigi TS'de yapiyor pek de parlak olmayan istatistiklerini. Oguzhan'i koysaydik %100 eminim 17 macta 4-5 gol, 7-8 asist yapmisti TS'de. Surekli komsunun tavugunu kaz goruyorsunuz.

Bize Fellaini'den asagisi yaramaz o mevkide. Yusuf 11'e falan da giremez Oguzhan, Tolgay varken. Ancak gelecek icin olabilir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2018, 22:41:21
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Everton yönetimi, Cenk Tosun'un transferi için Beşiktaş ile 25 milyon pound karşılığında anlaşmıştı. Ancak anlaşmanın üzerinden 11 saat geçtikten sonra Beşiktaş yönetiminin 27 milyon pound talep etmesi üzerine transfer tehlikeye girdi. (Mirror)

Adamlar sonunda vazgeçecek ya. Allahtan güzel bir satıs yapacaz ya.

Çevrimdışı underworld

Bence normal degil, hatta son derece anormal. Ne yapti Avrupa maclarinda mi dokturdu? Derbileri mi kazandirdi? Kucuk maclarda 2-3 gol, 3-5 asistle 10 milyon euro olmuyor. 10 milyon bu boru degil, sezon basinda olsa Aboubakar'i alabilecegimiz para. Yusuf'un ederi en fazla, tas catlasin 5 milyon eurodur. Oguzhan'dan hangi ozelligi ustun bu adamin? Ikisi de pasor yonleri one cikan adamlar, aradaki fark Oguzhan herkesin 11 kisi defans yaptigi Besiktas'ta oynarken Yusuf kimsenin sallamadigi TS'de yapiyor pek de parlak olmayan istatistiklerini. Oguzhan'i koysaydik %100 eminim 17 macta 4-5 gol, 7-8 asist yapmisti TS'de. Surekli komsunun tavugunu kaz goruyorsunuz.

Bize Fellaini'den asagisi yaramaz o mevkide. Yusuf 11'e falan da giremez Oguzhan, Tolgay varken. Ancak gelecek icin olabilir.

iyi de reyis bizimkiler 8 numara yy 10 numara  :money:
rize-malayta dan olsa dediğin doğru 5 milyon olur ama ts sana hiç 5 kaymeye verir mi  :alala:

juve-bayern olmak kolay değil.
haa yerli ve yaşı ufak olmasa ben yanaşmazdım ama yerli öenmli ve yb.kısıtlaması öncesi iyi depolama yapmak lazım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2018, 22:42:05
  • Beylikdüzü-İstanbul
Everton, Cenk Tosun'un anlaşma için Londra'ya gelmiş olmasına rağmen Beşiktaş yönetiminin bu talebinde ısrarcı olması halinde transferden vazgeçmeyi düşünüyor.

Çevrimdışı underworld

Everton, Cenk Tosun'un anlaşma için Londra'ya gelmiş olmasına rağmen Beşiktaş yönetiminin bu talebinde ısrarcı olması halinde transferden vazgeçmeyi düşünüyor.

taratarları westhama gidiyor galiba diyorlar  :alala:

Çevrimdışı İhsan

@Savaş @Yusuf Tekeli

Arkadaşlar saygısızlık yapıyorsunuz.
Sayfalarca Q7 üzerine yazdık çizdik. Neden oynuyor kendi açımdan açıklamaya çalıştım. Q7 ve Şenol Güneşe'e karşı yapılan hakaretleri haksız buldum. (buna inat şu anda Şenol hoca ve Q7 fotosunu kullanıyorum) İletilerime baksaydınız neler yazdığımı görebilirdiniz.
Sizlerden mesaj gelmeden önce bu konu sıktı artık görüş belirtmek istemiyorum dedim. Size ise emir eder gibi madde madde yaz bekliyorum dediniz. (1. alıntı)

Ben doğrumuyum değilmiyim bilmiyorum. En iyi ben bilirim iddia da etmiyorum. Benim yazdıklarım şahsi görüşümdür.
Kimseye tapmıyorum, böyle bir suçlamada bulunduğun için şiddetle kınıyorum.

Q7 konusuna gelince ben Q7yi sevmiyorum. Tavırları ve egoları bana çok itici geliyor. Ama bunun önemi yok. Önemli olan takıma neler vereceğidir. Hatta formsuz olmasına rağmen Lensin onu kesecek kaliteye sahip olmadığını düşünüyorum.

Maddelerine gelince:
Q7 Lense göre
- daha tecrübeli. kat kat daha yetenekli
- dar alanda kolay adam gecip tehlikeli ortalar yapıyor penaltı yaptırıyor.
- Fizik kondisyon açısından Lensin kat kat üstünde
- Daha Çalışkan
- Yeteneğiyle farklılık yaratıyor, rakip takım daha çok çekiniyor

Lens en önemlisi fit değil
takımın oyununa adapte olmuyor, maçın kaderine razı geliyor, fazla topu istemiyor. Daha önemlisi Takımı yavaşlatıyor. (En taze aklımda kalen Sivas maçını açın izleyin.)
Hiç bir SL maçında başarılı olamadı. En iyi maçında bile puan kaybettirdi. Açın tekrar izleyin Karabük, Başak, Gençler maçlarını. Verimsizdi! Ne gerekçeyle ve neye dayanarak Lens'i oynatabilirdi hoca?
İstersen madde madde sen şimdi yazabilirsin.

Lens boş alan bulursa çok etkili olur. Biz ise %60 üzerinde topa sahip oluyoruz. Sürekli kalabalık rakiplere dar alanda oynuyoruz.
Sırf bu yüzden FB topu rakibe verip kontra futbol oynuyordu. Açın FBnin maçlarını izleyin. Lens Leipzig maçında bu yüzden iyi oynadı ve bu yüzden Bayern mçında daha doğru seçim olabilir. Ama Antalya Karabük Konya maçlarında mutlaka Q7 ile başlanılmalı. Öne geçersek ancak Lens girmeli. Hatta bir adım daha ileri gidiyorum: Gol ihtiyacımız olursa Lens yerine bence Orkan daha doğru seçim olur.

Umarım daha önce sayfalarca yadıklarımın özetini buraya 'özel' istek üzerine tekrarlayabildim.

Neyin faydalı neyin zararlı olduğunu ben nasıl görebilirim? bunun için milyonları verdiğimiz teknik ekibimiz onları ve takımı yöneten seçilmiş yöneticilerimiz var. Onlar görsün yeter.
Ben onlardan yaptıklarından dolayı çok memnunum. İnşallah bugüne kadar gelen başarının devamı gelir.

Ve tekrarlıyorum: Sıkıldım. Bu konu üzerine fazla konuşmakta fayda bulmuyorum, Sürekli aynı şeyleri yazıyorum. Düşüncelerimle haklımıyım değilmiyim bekleyip göreceğiz. Şenol hoca en iyisini bilir demketen başka birşey diyemiyorum artık.

.........
Bu konu beni sıktı . Artık tartışmayacağım.
Şu an ki halleriyle Q7 oynar, Lens'in oynamsı imkasız diye düşünüyorum
Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Bana aşağıdaki cümleyi açıklar mısınız? Bana Quaresma'nın ligdeki hangi başarısından ötürü 11 başladığını lütfen açıklayın. Madde madde okumak, bilmek istiyorum. Bekliyorum.

'Lens Süper ligde kapalı defanslara karşı düz oyunuyla başarılı olamaz. Bu yüzden süper ligde yokları oynadı. Ve bu yüzden haklı olarak Q7 sürekli ilk 11 oynadı.'

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkasını mantıklı sebeplerle doldurmadığınız sürece dedikleriniz boş o halde.

@Yusuf Tekeli
Açip baksaydın iletilerime sebeplerin sayfalarca yazıldığını görürdün

Beklediğim cevap buydu. Her Quaresma fanının söylediği cevap bu çünkü. Mantıklı hiç bir açıklamanız yok. Çünkü elle tutulur bir şey yok. Sizinki futbolcu sevgisi değil, siz tapıyorsunuz.

Umarım bir an evvel açılır gözünüz de Beşiktaş için neyin daha faydalı neyin daha zararlı olduğunu görürsünüz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Savaş cevapları sen sormadan önce vermiştim. Daha önce yazdıklarıma bakmadan nasıl bunu söyleyebilirsin?

Come to Beşiktaş

iyi de reyis bizimkiler 8 numara yy 10 numara  :money:
rize-malayta dan olsa dediğin doğru 5 milyon olur ama ts sana hiç 5 kaymeye verir mi  :alala:

juve-bayern olmak kolay değil.
haa yerli ve yaşı ufak olmasa ben yanaşmazdım ama yerli öenmli ve yb.kısıtlaması öncesi iyi depolama yapmak lazım.

Yabanci kisitlamasini dillendirmelerinin sebebi FB'ye ceza gelmesi, GS'ye de ceza gelecek olmasi. Besiktas alip basini gitmesin diye konusuyorlardi. Fikret baskan getirtmem dedi, yaptiklari kural da 2020'ye kadar degistirilemeyecegini soyluyor. Demek ki getirebilecekleri ilk sezon 2020/2021 sezonu (sezon ortasinda degistiremeyeceklerine gore). Bu sezonu da sayarsak 3 sezon daha var, kim ole kim kala. Daha kural bile gelmeden tutup da Yusuf gibi B sinifi adamlara 10 milyon vermenin hic mantigi var mi? O zamana kadar hele kasamizi dolduralim, basarilari bir ust seviyeye tasiyalim. Ondan sonra kimse kalkip da Turk futbolu geriye gidiyor diyemez. Ayrica sadece biz degil butun buyuk takimlarin taraftarlari karsi boyle bir seye, millet ilk kez kaliteli futbol izlemeye basladi, Bein dunyanin parasini yatirdi kalite artsin diye bu saatten sonra kimse oyle kolay kolay getiremez yabanci siniri falan. Hic kafaya takmaya gerek yok, Yusuf'un da tursusunu kursunlar.

Everton yönetimi, Cenk Tosun'un transferi için Beşiktaş ile 25 milyon pound karşılığında anlaşmıştı. Ancak anlaşmanın üzerinden 11 saat geçtikten sonra Beşiktaş yönetiminin 27 milyon pound talep etmesi üzerine transfer tehlikeye girdi. (Mirror)

Hic fark etmez. Cenk oyle parlayip sonecek adam degil. Sene sonu fiyati daha da artar, hele az ihtimal de olsa Bayern'i elersek 25 degil 45-50 milyon euroya kadar cikar fiyati (sene sonunda butun buyuk takimlar piyasaya girecek transfer icin). Su anda devre arasi, sene sonu buyuk takimlar girdiginde Everton Cenk'i istese de alamaz ona gore. Ne merakliymissiniz satmaya sanki Pektemek'i satiyoruz. Biraz tok satici olun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Baska bir takımdan 27 milyon teklif gelmiş demek ki.

Çevrimdışı Necmi

Adamlar bu yoklukta salak ya 25 küsür verdiği adamı 2 gün sonraya oynatmak varken bizi bekleyecekler.
Anlaşma belilki yok olsa çoktan antrenmana alır derbi maçında sahada bile olurdu.
ya sana lafmı anlatayım şimdi ingilterede transfer başlamadı nereye oynatıyor yarın açıklar tahtaya yazılır adı oynatırsa o zaman oynar
ingilterede tahta 2 ocakta açılıyor bundan önce transfer olmaz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2018, 23:09:11
  • Beylikdüzü-İstanbul
Hic fark etmez. Cenk oyle parlayip sonecek adam degil. Sene sonu fiyati daha da artar, hele az ihtimal de olsa Bayern'i elersek 25 degil 45-50 milyon euroya kadar cikar fiyati (sene sonunda butun buyuk takimlar piyasaya girecek transfer icin). Su anda devre arasi, sene sonu buyuk takimlar girdiginde Everton Cenk'i istese de alamaz ona gore. Ne merakliymissiniz satmaya sanki Pektemek'i satiyoruz. Biraz tok satici olun.

İns Kardeşim tek üzüntümüz fiyatının düsmesi .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2018, 23:10:22
  • Beylikdüzü-İstanbul

Everton formunda Roma anlasmaya çalışıyor Cenk icin yazmıs İngilizin biri. İns vardır öyle bir ihtimal.

Ya iste her seyi anlik dusunen, gunu kurtarmaya odakli Turk insani. Saniyorlar ki Cenk'i satamazsak bir daha boyle firsat gelmeyecek. Avrupali enayi mi sirf birkac mac iyi oynadi diye adama dunyanin parasini versinler? Cenk'in gecmisini, gelisimini, maclarini hep analiz ettikleri icin bu parayi oneriyorlar. Cenk simdi satilmazsa 6 ay sonra yine satilir, acil ihtiyaci olan Everton biz degiliz. Dedigim gibi, ozellikle Bayern maclarinda da parlarsa sezon sonu buyukler transfer piyasasina girdiginde Everton'a sira gelmez Cenk icin.

İns Kardeşim tek üzüntümüz fiyatının düsmesi .

Cenk'in fiyati dusmez, dusmesi icin kalitesinin ve formunun dusmesi lazim. Cenk hic gerilemedi, geldiginden beri gelisen bir adam su an altin cagina girmek uzere. Almazlarsa sene sonu 40'tan asagisina biz satmak istemeyiz.

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş anlaşma bittikten sonra fiyat arttıracak bir kulüp değil
birileri gaz veriyor sallamayın. bizde söz bir kere söylenir. ondanda dönülmez
sadece oyuncu istemez geri dönerse bu olur. ön anlaşmada çoktan imzalanmışdır yoksa cenki göndermezdi başkan
Başkanın bir sözü var benden oyuncu alacak olan benim ayağıma gelecek diye adamlar geldi bu iş bitmişdir.
ha onlar açık kapı bırakmış pazarlıkta o zaman sende devam edersin.
Beşiktaş ciddi bir kulüptür bütün ilişkilerini bu ciddiyette yürütüyor

Etiketler: