@Savaş @Yusuf Tekeli Arkadaşlar saygısızlık yapıyorsunuz.
Sayfalarca Q7 üzerine yazdık çizdik. Neden oynuyor kendi açımdan açıklamaya çalıştım. Q7 ve Şenol Güneşe'e karşı yapılan hakaretleri haksız buldum. (buna inat şu anda Şenol hoca ve Q7 fotosunu kullanıyorum) İletilerime baksaydınız neler yazdığımı görebilirdiniz.
Sizlerden mesaj gelmeden önce bu konu sıktı artık görüş belirtmek istemiyorum dedim. Size ise emir eder gibi madde madde yaz bekliyorum dediniz. (1. alıntı)
Ben doğrumuyum değilmiyim bilmiyorum. En iyi ben bilirim iddia da etmiyorum. Benim yazdıklarım şahsi görüşümdür.
Kimseye tapmıyorum, böyle bir suçlamada bulunduğun için şiddetle kınıyorum.
Q7 konusuna gelince ben Q7yi sevmiyorum. Tavırları ve egoları bana çok itici geliyor. Ama bunun önemi yok. Önemli olan takıma neler vereceğidir. Hatta formsuz olmasına rağmen Lensin onu kesecek kaliteye sahip olmadığını düşünüyorum.
Maddelerine gelince:
Q7 Lense göre
- daha tecrübeli. kat kat daha yetenekli
- dar alanda kolay adam gecip tehlikeli ortalar yapıyor penaltı yaptırıyor.
- Fizik kondisyon açısından Lensin kat kat üstünde
- Daha Çalışkan
- Yeteneğiyle farklılık yaratıyor, rakip takım daha çok çekiniyor
Lens en önemlisi fit değil
takımın oyununa adapte olmuyor, maçın kaderine razı geliyor, fazla topu istemiyor. Daha önemlisi Takımı yavaşlatıyor. (En taze aklımda kalen Sivas maçını açın izleyin.)
Hiç bir SL maçında başarılı olamadı. En iyi maçında bile puan kaybettirdi. Açın tekrar izleyin Karabük, Başak, Gençler maçlarını. Verimsizdi! Ne gerekçeyle ve neye dayanarak Lens'i oynatabilirdi hoca?
İstersen madde madde sen şimdi yazabilirsin.
Lens boş alan bulursa çok etkili olur. Biz ise %60 üzerinde topa sahip oluyoruz. Sürekli kalabalık rakiplere dar alanda oynuyoruz.
Sırf bu yüzden FB topu rakibe verip kontra futbol oynuyordu. Açın FBnin maçlarını izleyin. Lens Leipzig maçında bu yüzden iyi oynadı ve bu yüzden Bayern mçında daha doğru seçim olabilir. Ama Antalya Karabük Konya maçlarında mutlaka Q7 ile başlanılmalı. Öne geçersek ancak Lens girmeli. Hatta bir adım daha ileri gidiyorum: Gol ihtiyacımız olursa Lens yerine bence Orkan daha doğru seçim olur.
Umarım daha önce sayfalarca yadıklarımın özetini buraya 'özel' istek üzerine tekrarlayabildim.
Neyin faydalı neyin zararlı olduğunu ben nasıl görebilirim? bunun için milyonları verdiğimiz teknik ekibimiz onları ve takımı yöneten seçilmiş yöneticilerimiz var. Onlar görsün yeter.
Ben onlardan yaptıklarından dolayı çok memnunum. İnşallah bugüne kadar gelen başarının devamı gelir.
Ve tekrarlıyorum: Sıkıldım. Bu konu üzerine fazla konuşmakta fayda bulmuyorum, Sürekli aynı şeyleri yazıyorum. Düşüncelerimle haklımıyım değilmiyim bekleyip göreceğiz. Şenol hoca en iyisini bilir demketen başka birşey diyemiyorum artık.
.........
Bu konu beni sıktı . Artık tartışmayacağım.
Şu an ki halleriyle Q7 oynar, Lens'in oynamsı imkasız diye düşünüyorum
Hep beraber bekleyip göreceğiz.
Bana aşağıdaki cümleyi açıklar mısınız? Bana Quaresma'nın ligdeki hangi başarısından ötürü 11 başladığını lütfen açıklayın. Madde madde okumak, bilmek istiyorum. Bekliyorum.
'Lens Süper ligde kapalı defanslara karşı düz oyunuyla başarılı olamaz. Bu yüzden süper ligde yokları oynadı. Ve bu yüzden haklı olarak Q7 sürekli ilk 11 oynadı.'
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkasını mantıklı sebeplerle doldurmadığınız sürece dedikleriniz boş o halde.
@Yusuf Tekeli Açip baksaydın iletilerime sebeplerin sayfalarca yazıldığını görürdün
Beklediğim cevap buydu. Her Quaresma fanının söylediği cevap bu çünkü. Mantıklı hiç bir açıklamanız yok. Çünkü elle tutulur bir şey yok. Sizinki futbolcu sevgisi değil, siz tapıyorsunuz.
Umarım bir an evvel açılır gözünüz de Beşiktaş için neyin daha faydalı neyin daha zararlı olduğunu görürsünüz.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Savaş cevapları sen sormadan önce vermiştim. Daha önce yazdıklarıma bakmadan nasıl bunu söyleyebilirsin?