2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6958620 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@İhsan

"Q7 Lense göre
- daha tecrübeli. kat kat daha yetenekli
- dar alanda kolay adam gecip tehlikeli ortalar yapıyor penaltı yaptırıyor.
- Fizik kondisyon açısından Lensin kat kat üstünde
- Daha Çalışkan
- Yeteneğiyle farklılık yaratıyor, rakip takım daha çok çekiniyor"

*Dar alanda bol bol top kaptırıyor kontra hatta gol yiyoruz ör:Sivas maçı. Ayrıca penaltı yaptırdığı falan da yok. Ceza sahasına girmeyen adam nasıl penaltı alacak?
*Fizik kondisyonu sahaya yansıttığı bir maç hatırlamıyorum. Quaresma sahadayken rakibin tek yaptığı ceza sahasında rastgele atılacak ortaları beklemek oluyor genelde.
*Rakip takımın işine geliyor Quaresma'nın sahada oluşu. Beklerim ceza sahasında nasıl olsa giren yok, yağdırsın ortayı ya da 2 adamla kapatırım nasıl olsa tek bi adamın ayağına bakıyor Beşiktaş.

"Lens en önemlisi fit değil
takımın oyununa adapte olmuyor, maçın kaderine razı geliyor, fazla topu istemiyor. Daha önemlisi Takımı yavaşlatıyor. (En taze aklımda kalen Sivas maçını açın izleyin.)
Hiç bir SL maçında başarılı olamadı. En iyi maçında bile puan kaybettirdi. Açın tekrar izleyin Karabük, Başak, Gençler maçlarını. Verimsizdi! Ne gerekçeyle ve neye dayanarak Lens'i oynatabilirdi hoca?
İstersen madde madde sen şimdi yazabilirsin."

*Bu da arkası olmayan bir sallama tamamen.
*Takımın hızlı oynadığını çok az gördüm ve o maçlardaki hızlı oyunda Quaresma yoktu. Top beyefendiye gelince çalım atmaya uğraşıyor çünkü. Ozinin ve Cenkin isyan ettiği kontra pozisyonunu hatırlarsınız sanırım en basitinden?
*Bir başka arkası boş laf daha. Lens sadece 1 maç oynadı şampiyonlar liginde. Evet evet yanlış duymadınız 1 maç. (hiçbir maçta etkili olamamış ya :D ) "En iyi maçında bile puan kaybettirdi."  :alala: :lol: Ve o maç da, o kadar maç eksiğine rağmen ilk yarıda sol kanadını otoban ettiği, üstüne penaltı kazandırdığı(Quaresma da kazandırıyomuş ya hani :kop: ) ve oldukça etkili oynadığı Leipzig maçıydı.

Saygısızlık yaptığımız falan yok abicim. Asıl olan ve önüne başka hiç kimse ve hiçbir şey koymadığım Beşiktaş benim için, o kadar.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı underworld

Yabanci kisitlamasini dillendirmelerinin sebebi FB'ye ceza gelmesi, GS'ye de ceza gelecek olmasi. Besiktas alip basini gitmesin diye konusuyorlardi. Fikret baskan getirtmem dedi, yaptiklari kural da 2020'ye kadar degistirilemeyecegini soyluyor. Demek ki getirebilecekleri ilk sezon 2020/2021 sezonu (sezon ortasinda degistiremeyeceklerine gore). Bu sezonu da sayarsak 3 sezon daha var, kim ole kim kala. Daha kural bile gelmeden tutup da Yusuf gibi B sinifi adamlara 10 milyon vermenin hic mantigi var mi? O zamana kadar hele kasamizi dolduralim, basarilari bir ust seviyeye tasiyalim. Ondan sonra kimse kalkip da Turk futbolu geriye gidiyor diyemez. Ayrica sadece biz degil butun buyuk takimlarin taraftarlari karsi boyle bir seye, millet ilk kez kaliteli futbol izlemeye basladi, Bein dunyanin parasini yatirdi kalite artsin diye bu saatten sonra kimse oyle kolay kolay getiremez yabanci siniri falan. Hic kafaya takmaya gerek yok, Yusuf'un da tursusunu kursunlar.

C.B iki dudak arasına bakar

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bu arada Oguzhan'in sozlesmesine ozel madde konulup bonus ya da maas artislari onumuzdeki yaz Cenk gibi fizik antrenmanlari yapip belli bir fizik seviyesine ulasmasina baglanmali. Yoksa kendi rizasiyla gidip de ozel hoca tutup antrenman yapacak bir adam degil.

CB isi gucu yok futbol yonetmelikleriyle mi ugrasacak? Oyle bir izlenim yaratmaya calistilar FB'liler sanki Tayyip bunu istemiyormus gibi, o da zaten suresi bitmeden kural degistirilmez gibi bir sey soyleyince is bitti zaten. Merak etmeyin maca falan geldiginde baskan zaten soyluyor cumhurbaskanim boyle boyle biz buna gore bunca yatirim yaptik, planlama yaptik diye. 2020/2021 sezonu en erken degistirebilecekleri tarih, gerisi renklilerin korkudan sacmalamalarindan ibaret. Hayir gercekten salakliklari da oyle boyle degil, yerli siniri gelse en iyi yerliler zaten bizde. Caner, Gokhan, Tore, Oguzhan, Tolgay, Cenk hatta Orkan, Necip vs. isimize gelir ama biz Avrupa'da basari istiyoruz olay o.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bugünkü maçtan sonra Everton' un Cenk transferini yarın açıklayacağını düşünüyorum.

İleri uçta Negredo olacak.
Negredo oyun görüşü oldukça iyi, pas kalitesi yüksek ve geriden gelen oyunculara koridor yaratabilen bir oyuncu.

Onun arkasında oynayacak oyuncu bu açıdan çok önem kazanıyor, Talisca' nın bu sene kafasını başka yerlerde bu çok belli.

Olur da Negredo' nun arkasına Vagner Love'u koyarsak diğer eksiklerimize rağmen bu sene rahat şampiyon oluruz.
Sadece bu sezonu kurtarmak için böyle bir maliyete girilir mi derseniz bence girilir.

Çevrimiçi Necmi

neyin algısını yapmaya çalışıyorsun burda anlamadım dedi ya daha ne söyleyecek bütün takımların kontratı var ne konuşuyoruz bugünün konusu değil 2019 dan öncede konuşulmaz dedi herkesin sesini kesti ondan sonra ağzını açan oldumu pişirip pişirip eskileri getiriyorsunuz

Çevrimdışı underworld

neyin algısını yapmaya çalışıyorsun burda anlamadım dedi ya daha ne söyleyecek bütün takımların kontratı var ne konuşuyoruz bugünün konusu değil 2019 dan öncede konuşulmaz dedi herkesin sesini kesti ondan sonra ağzını açan oldumu pişirip pişirip eskileri getiriyorsunuz

2019 a ne kaldı agabey  :alala:
adamlar kafay koymuş siz daha kendinizi kandırıyorsunuz.
elbette bugun gelmeyecek ama 2-3 seneye bunu getirmeye çalışacaklar.
kaliteli düzgün yerliyi şimdiden alalım ilerde hertürlü biz karlı çıkarız.

Çevrimdışı scarfright

Senol hocanin bu isi inada bindirdigi mac sonrasi yayinci kurulusa verdigi roportajlardan da belli oluyor.

Yayina biraz gec girdikleri icin hoca hemen firca atmisti. Sonra yayindaki yorumculara "oradaki arkadaslar" gibi samimiyetsiz kelimeler kullandi. Bunlara sirin gozuksun demiyorum ama kizdigini belli etmemesi lazim. Medya zaten uzerine gelirek seni bozmak istiyor. Sende bozuldugunu belli ediyorsun hoca,

Biz bunlarin ne halt oldugunu biliyoruz ama Hocanin bariz sekilde medyaya inadi var. Sanki sistemini degistirse yorumcularin dedigini yapacakmis gibi hissediyor ve bunu kendine yediremiyor.   q7'deki israri da bu yuzden olmali cunku baska bir aciklama bulamiyorum.
Şu son bikaç haftaya kadar medyada q7 kötüleyen yorum hiç olmadı, çoğunlukla q7 övüldü.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Sporting'den Adrien Silva Leicester'a transfer olmuş, meblağ 29m euro.

Bir de Cenk için 25m euro bile çok diyen insanlar oluyordu. Pazar uçmuş durumda, değerlendirmemek saflık olur.

Çevrimdışı İhsan

*Dar alanda bol bol top kaptırıyor kontra hatta gol yiyoruz ör:Sivas maçı. Ayrıca penaltı yaptırdığı falan da yok. Ceza sahasına girmeyen adam nasıl penaltı alacak? İlk aklıma gelenler Gençler, Monaco CL
*Fizik kondisyonu sahaya yansıttığı bir maç hatırlamıyorum. Quaresma sahadayken rakibin tek yaptığı ceza sahasında rastgele atılacak ortaları beklemek oluyor genelde.
Ben hatırlıyorum. Bende CL ve SL de 100%lük asistlik ortalı hatırla BAzıları heba edildi (Sadece son 3 maçta Ozzi ve 2xNegredo atamadılar)
*Rakip takımın işine geliyor Quaresma'nın sahada oluşu. Beklerim ceza sahasında nasıl olsa giren yok, yağdırsın ortayı ya da 2 adamla kapatırım nasıl olsa tek bi adamın ayağına bakıyor Beşiktaş.
(Görüş farklılığı. Saygı duyarım, saygı beklerim)

*Takımın hızlı oynadığını çok az gördüm ve o maçlardaki hızlı oyunda Quaresma yoktu. Top beyefendiye gelince çalım atmaya uğraşıyor çünkü. Ozinin ve Cenkin isyan ettiği kontra pozisyonunu hatırlarsınız sanırım en basitinden?
Valla ben çok gördüm. Bilhassa CL maçlarını, ve KOnya, OSmanlı, Başak maçlarını tekrar izle
*Bir başka arkası boş laf daha. Lens sadece 1 maç oynadı şampiyonlar liginde. Evet evet yanlış duymadınız 1 maç. (hiçbir maçta etkili olamamış ya :D ) "En iyi maçında bile puan kaybettirdi."  :alala: :lol: Ve o maç da, o kadar maç eksiğine rağmen ilk yarıda sol kanadını otoban ettiği, üstüne penaltı kazandırdığı(Quaresma da kazandırıyomuş ya hani :kop: ) ve oldukça etkili oynadığı Leipzig maçıydı.

SL maçlarından bahsediyorum 90dk. TS maçnda da oynadı ve puan kaybettirdi. Diğer İlk 11 başladığı maçlarda çok çok kötüydü. Leipzig için ve BAyern için yazdıklarımı anlamdın galiba

Saygısızlık yaptığımız falan yok abicim.
Boş laf derken saygısızlık yapmıyor musun ?
Asıl olan ve önüne başka hiç kimse ve hiçbir şey koymadığım Beşiktaş benim için, o kadar.
Bu konuda aynı düşünüyoruz.
[/quote]
[ Son Düzenleme: 01 Ocak 2018, 23:49:20 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı bordele

yada milli takımı 3. yapıp neden gönderildi.
aha tamda bu kafası olmasaydı belkide şu anda dünya şampiyonu etiketi taşıyor olacaktık
emekliye ayrılmış hakan ve arifde ısrar edip ilhanı nihatı kulübeye hapsetmeseydi. her seferinde
son anda oyuna soktuğu ilhan kurtardığı halde paçasını bir sonraki maç gene hakanla arifle başladı hep
hoca böyle quaresma her maç top kaptırıp gol yedirse bir sonraki maç gene onunla başlar.

yazık etti İlhan'a abi altın golü atan adamı bir sonraki maç yine yedek oturttu bitik hakanı 11 oynattı tüm maçlarda. O hakan ki dünya kupasında güney koreye attığı 2 golü de ilhanın sayesinde attı.

Bu senede Alanya maçında negredo galibiyet golünü attıktan sonra ertesi maç yine oynatmadı yanlış hatırlamıyorsam 86.dk da falan aldı bir sonraki maçta. Değişmez bu kafa. İnanmak istiyorum ama inanamıyorum
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

2019 a ne kaldı agabey  :alala:
adamlar kafay koymuş siz daha kendinizi kandırıyorsunuz.
elbette bugun gelmeyecek ama 2-3 seneye bunu getirmeye çalışacaklar.
kaliteli düzgün yerliyi şimdiden alalım ilerde hertürlü biz karlı çıkarız.
iki üç sene sonra kendileri ffp den çıkıyor getirsinler bize yarar emin ol
bu arada çıkan her kaliteli oyuncuyu biz alırız onlar istemez biz isteriz bu sefer rahat ol neyin paniği bu ülkede iki ay sonrası kestirilemezken iki yıl sonrasınımı konuşuyorsun

Sporting'den Adrien Silva Leicester'a transfer olmuş, meblağ 29m euro.

Bir de Cenk için 25m euro bile çok diyen insanlar oluyordu. Pazar uçmuş durumda, değerlendirmemek saflık olur.

Herhalde. Ben anlamiyorum bu saticilari, fazla menajerlik oyunu mu oynuyorlar nedir 25 milyon euro gelince Aghahowa, Okoronkwo, Tsigalko gibi adamlari toplayip Avrupa Sampiyonu olacagimiz beklentisi var gibi duruyor. Ya da gelen transfer parasindan komisyon falan geliyor bilemiyorum.  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

*Dar alanda bol bol top kaptırıyor kontra hatta gol yiyoruz ör:Sivas maçı. Ayrıca penaltı yaptırdığı falan da yok. Ceza sahasına girmeyen adam nasıl penaltı alacak? İlk aklıma gelenler Gençler, Monaco CL
Ben hatırlıyorum. Bende CL ve SL de 100%lük asistlik ortalı hatırla BAzıları heba edildi (Sadece son 3 maçta Ozzi ve 2xNegredo atamadılar)
(Görüş farklılığı. Saygı duyarım, saygı beklerim)

Valla ben çok gördüm. Bilhassa CL maçlarını, ve KOnya, OSmanlı, Başak maçlarını tekrar izle

SL maçlarından bahsediyorum 90dk. TS maçnda da oynadı ve puan kaybettirdi. Diğer İlk 11 başladığı maçlarda çok çok kötüydü. Leipzig için ve BAyern için yazdıklarımı anlamdın galiba

Saygısızlık yaptığımız falan yok abicim.
Boş laf derken saygısızlık yapmıyor musun ?
Asıl olan ve önüne başka hiç kimse ve hiçbir şey koymadığım Beşiktaş benim için, o kadar.
Bu konuda aynı düşünüyoruz.

ts maçında bir puanı alanda oydu bunu neden söylemiyorsunda puan kaybettirdi diyorsun takım geriye yaslanmış adam tek başına saldırıyordu bir tane attı ikinciyi kaçırdı buna puan kaybetti denmez puan kazandı bizi vodafone da mağlubiyetten kurtardı denir.

Çevrimdışı underworld

iki üç sene sonra kendileri ffp den çıkıyor getirsinler bize yarar emin ol
bu arada çıkan her kaliteli oyuncuyu biz alırız onlar istemez biz isteriz bu sefer rahat ol neyin paniği bu ülkede iki ay sonrası kestirilemezken iki yıl sonrasınımı konuşuyorsun
biz yy yi alalım da sonrasında noluyorsa olsun

Çevrimdışı bordele

İşte Şenol Güneş ve bir takım arkadaşlar öyle zannediyor.

Mesela q7'nin sallamasyon ortaları rakibe giderse top kaybı sayılmamalıymış.....
Av zamanı

Çevrimiçi Necmi

biz yy yi alalım da sonrasında noluyorsa olsun
yazıcımı hiç hayalini falan kurma ts nin onu bize vermesi için salak olması lazım yada çok uçuk bir fiyat koyman lazım masaya

Çevrimdışı underworld

FutbolArena
‏Onaylanmış hesap @futbolarena
1 sa.1 saat önce

SON DAKİKA - Cenk Tosun için Everton'ın 25 milyon euro değerindeki imzalı teklifi bu akşam kulübe iletildi. Fikret Orman son bir kez yönetimle görüştükten sonra Everton'a cevap verilecek. (ÖZEL)

FutbolArena
‏Onaylanmış hesap @futbolarena
52 dk.52 dakika önce

FLAŞ- Everton teknik direktörü Sam Allardyce: "Bence Cenk Tosun'u transfer etmek için yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Şimdi beklemek zorundayız, 24 saat içinde ne olduğunu göreceğiz."

Çevrimdışı kyiv

Everton' u da anlamış değilim  Türk değilde İsveçli veya Danimarkalı Cenkson Tosunson olsa idi 30 milyonu basmışlardı.Irkçı değilim ama bu ingilizler kuzey avrupa ülkelerinden alırken cömert bizden alırken pintileşiyorlar. Doğru dürüst santraforun yok dünyanın geliri var premier ligden daha neyi kurcalıyon? Üstüne üstlük Cenk altyapısını çok sevdiğiniz kuzey ülkelerine yakın bir yerden almış.Biran önce belli olsunda önümüzü daha net görelim. Cenk Evertonun futbolcusu olsa idi 50 den aşağıya satmazdı!

Çevrimdışı bordele

Valla ben hocadan ümidi keseli baya oldu.
45'te Negredo'yu çıkarmalar, Lens'i oynatmamalar, tek planla sahaya çıkmalar, konsantrasyon eksikliği, gereksiz öfke, işine gelince şartlar oluşunca futbolu hatırlamak, ligi iplememe, şampiyonlar liginde kariyer şovu vs vs..

Hesap da soramıyoruz nasıl olsa. Başkan zaten karışmıyo, hep şenol abi şenol abi.
Taraftarın sesi olması gereken basın da merak ettiklerini soramıyor mesela. Fatih'e sordum adam diyo ki "hoca gerginlik yaratıyo istediğini cevaplıyo."

E biz bu akıl tutulmasının cevabını asla öğrenemeyeceğiz heralde.

Geçmişte o kadar farklı hücum atraksiyonları yaptıran adam maç sonunda gelmiş iyi orta yapamadık, negredo ön direğe koşmadı sığlığında konuşuyo.
Ben neye inanıcam artık?

O hücum atraksiyonlarının neredeyse tamamı bireysel yetenekli oyuncularımızın birlikte oynama alışkanlığı ve oyun serbestileri sayesinde oldu. Şenol hocanın payı oyun serbestisi sağlayarak oğuzhanı atibanın yanına yerleştirmekti, sadece bu kadar
Av zamanı

Çevrimiçi Kapkarakartal

Everton' u da anlamış değilim  Türk değilde İsveçli veya Danimarkalı Cenkson Tosunson olsa idi 30 milyonu basmışlardı.Irkçı değilim ama bu ingilizler kuzey avrupa ülkelerinden alırken cömert bizden alırken pintileşiyorlar. Doğru dürüst santraforun yok dünyanın geliri var premier ligden daha neyi kurcalıyon? Üstüne üstlük Cenk altyapısını çok sevdiğiniz kuzey ülkelerine yakın bir yerden almış.Biran önce belli olsunda önümüzü daha net görelim. Cenk Evertonun futbolcusu olsa idi 50 den aşağıya satmazdı!

Bu onlardan değil daha çok ligin kalitesizliğinden bence.

Çevrimdışı underworld

Cenk Tosun: "Yılın çıkış yapan futbolcusu olarak Yusuf Yazıcı'yı söyleyebilirim. Gerçekten büyük futbol oynuyor. Şenol hocamızdan sonra yılın teknik adamları Tamer Tuna ve Abdullah Avcı bence.

Çevrimdışı underworld

bonuslar dahil 25 m € muş

Çevrimdışı kyiv

Bu onlardan değil daha çok ligin kalitesizliğinden bence.

Brondby, goteborg, malmo, stockholm,kopenhag,helsinborg vs. takımlarından oluşan ligler çok mu kaliteli?

İngilizlerin iskandinavlara bonkörlüğü açık. Bizim oyuncularımızın çok üstün bir performans göstermesi lazım ki vasat bir iskandinava tercih edilsin.

Çevrimdışı bordele

Everton yönetimi, Cenk Tosun'un transferi için Beşiktaş ile 25 milyon pound karşılığında anlaşmıştı. Ancak anlaşmanın üzerinden 11 saat geçtikten sonra Beşiktaş yönetiminin 27 milyon pound talep etmesi üzerine transfer tehlikeye girdi. (Mirror)

Adamlar sonunda vazgeçecek ya. Allahtan güzel bir satıs yapacaz ya.

Valla satamazsak elimizde patlar Cenk zaten ligde bizi taşıyamıyordu aklı premier lig'de kalır hiç çekilmez
Av zamanı

Etiketler: