@İhsan "Q7 Lense göre
- daha tecrübeli. kat kat daha yetenekli
- dar alanda kolay adam gecip tehlikeli ortalar yapıyor penaltı yaptırıyor.
- Fizik kondisyon açısından Lensin kat kat üstünde
- Daha Çalışkan
- Yeteneğiyle farklılık yaratıyor, rakip takım daha çok çekiniyor"
*Dar alanda bol bol top kaptırıyor kontra hatta gol yiyoruz ör:Sivas maçı. Ayrıca penaltı yaptırdığı falan da yok. Ceza sahasına girmeyen adam nasıl penaltı alacak?
*Fizik kondisyonu sahaya yansıttığı bir maç hatırlamıyorum. Quaresma sahadayken rakibin tek yaptığı ceza sahasında rastgele atılacak ortaları beklemek oluyor genelde.
*Rakip takımın işine geliyor Quaresma'nın sahada oluşu. Beklerim ceza sahasında nasıl olsa giren yok, yağdırsın ortayı ya da 2 adamla kapatırım nasıl olsa tek bi adamın ayağına bakıyor Beşiktaş.
"Lens en önemlisi fit değil
takımın oyununa adapte olmuyor, maçın kaderine razı geliyor, fazla topu istemiyor. Daha önemlisi Takımı yavaşlatıyor. (En taze aklımda kalen Sivas maçını açın izleyin.)
Hiç bir SL maçında başarılı olamadı. En iyi maçında bile puan kaybettirdi. Açın tekrar izleyin Karabük, Başak, Gençler maçlarını. Verimsizdi! Ne gerekçeyle ve neye dayanarak Lens'i oynatabilirdi hoca?
İstersen madde madde sen şimdi yazabilirsin."
*Bu da arkası olmayan bir sallama tamamen.
*Takımın hızlı oynadığını çok az gördüm ve o maçlardaki hızlı oyunda Quaresma yoktu. Top beyefendiye gelince çalım atmaya uğraşıyor çünkü. Ozinin ve Cenkin isyan ettiği kontra pozisyonunu hatırlarsınız sanırım en basitinden?
*Bir başka arkası boş laf daha. Lens sadece 1 maç oynadı şampiyonlar liginde. Evet evet yanlış duymadınız 1 maç. (hiçbir maçta etkili olamamış ya

) "En iyi maçında bile puan kaybettirdi."

Ve o maç da, o kadar maç eksiğine rağmen ilk yarıda sol kanadını otoban ettiği, üstüne penaltı kazandırdığı(Quaresma da kazandırıyomuş ya hani

) ve oldukça etkili oynadığı Leipzig maçıydı.
Saygısızlık yaptığımız falan yok abicim. Asıl olan ve önüne başka hiç kimse ve hiçbir şey koymadığım Beşiktaş benim için, o kadar.