2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6950194 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

O 36 yasindaki bir adam degil o 36 yasindaki zlatan

Laypsik gibi subyan yurdu olacagima milan gibi huzurevi olurum

:)) Abi yapma gözünü seveyim devir huzurevi milan devri değil o sübyan yurdunun gelecek güzel günler. Adamın dünya kupasında oynamak gibi hedefi yok, şampiyonlar ligi şampiyonlugu hariç çoğu başarıyı da tattı, fransaya leş iğrenç ülke gibi bi cümle kurabiliyo ki buraya gelse yaşar kemal uğurluyla tartışsa maç sonu neler söyler bi hayal etsene pfdk 7 maç verir ülke milli birlik ve huzurunu kaçırmaya yönelik söylemlerinden savcılar falan devreye girer:) yok abi zlatan da olsa yanlış olur bu transfer.

Çevrimdışı sametbagan

Sezon başı negredo ile ilgili görüşlerimi alınmadan önce belirtmiştim tekrara düşeceğim ama negredo bizim forvetimiz o-l-a-m-a-z.

Bize abou lazım gerçi burda onu da beğenmeyen hazretleri çok ta neyse.

Hatta bi isim zikredeyim cenkten sonra baya faydalı olur.Ucuza alabilirsek eğer. İmmobile

Türkiyede goller defans arkasına atılan koşularla yada ortalar ile atılıyor genelde.Ortalar malum çözüm olmadı.

Ne cenk ne de negredo defans arkasına doğru koşular atamaz atsa bile hızlı değiller.

Hatta niasse bile işmizi görür bu konuda ibra gelirse batarız diyen arkadaşlara duyrulur. :)

Çevrimdışı tangaz

Hah abi kafa izni bitmis
Sen yokken @Necmi abinin farini acip acip kapattik merak etme

Taksit taksit sokusturunca
Odenebilir oluyor

Bir yahudi ne demis abi

Ucuz mala para verecek kadar zengin degilim

yok reis kafa izni falan bitmedi de arda transferine isterük bize bi yanlışı yok diyen tipleri görüp bir akıllarını başlarına toplasınlar die girdim herifin verimli oldugu tek yer sol açık orda da bizim babel var hiç buna değinen yok sonra da çıkıp ahkam keserler bu tipler ben şöle dediydim sen böle dediydin die
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Hah abi kafa izni bitmis
Sen yokken @Necmi abinin farini acip acip kapattik merak etme

Taksit taksit sokusturunca
Odenebilir oluyor

Bir yahudi ne demis abi

Ucuz mala para verecek kadar zengin degilim
Sana 2 kere Galatasaray-Drogba örneği verdim, ama senin farların da kapalı galiba. :bandit:

1.5 sene sonra 20 milyon euro edecek olan Aboubakar'a verilen 3.3'ü 1 sene boyunca dile getirdin burada, şimdi gelmiş 8 ay önce çapraz bağını yırtan İbrahimoviç'e 15 verilsin diyorsun. :bandit:

Mesele sampiyonluksa Aboubakar da seni şampiyon yaptı. Sanki bu ligde Ibrahimovic'i olmayan şampiyon olamıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Cenk yerine sadece ibra değil demba ba da dedim oda yaşlı ona neden takılmıyorsunuz yada kanadalı genç forveti yazdım.

Cenk bu hale çok çalışma ve önce demba sonra da gomezin arkasında bekleyerek onlardan bişeyler öğrenerek geldi.

Zaten kulübün halihazırda bi gençleştirme operasyonu var ve üstelik şampiyonluk gençlikle değil tecrübe ile gelir.

Abi salt demba ba hamlesi de doğru değilki. Cenk satılıp negredo, demba, kanadalı genç forvetle devam edeceksek ekonomik olarak mantıklı olur ama negredo, ibra, pektemek gibi bi üçlemenin ne ekonomik ne stratejik mantığı yok çünkü en geç seneye ocak ayında tekrar forvet aramaya başlayacağız, şu larin olursa bi nebze tutma ihtimali var yaşı genç ve maliyeti düşük.

Çevrimiçi levitate

Alıntı:

''elini şortunun içine soktuğu için kendini beşiktaş'a adamış belki de tek yabancı futbolcumuz olan pascal'ı ve hakkı olan maaş çekini yanlışlıkla gününden önce paraya çevirdiğinden dolayı efsanemiz olan feyyaz'ı kulüpten gönderen bir camianın bu adamı transfer etmeye çalışmasını bana kimse anlatamaz.

eğer şenol güneş'in derdi kısa duvar paslarıyla ve araya atılan toplarla skora gitmekse ve bu sebeple bu transfer gündeme geldiyse adama, ''elinde oğuzhan, tolgay ve orkan gibi oyuncular olmasına rağmen neden her maç takımı topu q7'ye at orta açsın taktiği ile oynattın'' diye sorarlar. o yüzden sportif konuyu herkes geçsin... eğer mevzu başkaysa da bilelim ve ona göre belirleyelim tepkimizi.''
ne güzel yazmış yav
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

arda gelirse 10 numara oynayacak diyenler var gene kurtulamadık bay q'dan
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Sana 2 kere Galatasaray-Drogba örneği verdim, ama senin farların da kapalı galiba. :bandit:

1.5 sene sonra 20 milyon euro edecek olan Aboubakar'a verilen 3.3'ü 1 sene boyunca dile getirdin burada, şimdi gelmiş 8 ay önce çapraz bağını yırtan İbrahimoviç'e 15 verilsin diyorsun. :bandit:

Mesele sampiyonluksa Aboubakar da seni şampiyon yaptı. Sanki bu ligde Ibrahimovic'i olmayan şampiyon olamıyor.

Abuya 3.3 cok zlatana 15 normal

Çevrimdışı mylife1903

Abi salt demba ba hamlesi de doğru değilki. Cenk satılıp negredo, demba, kanadalı genç forvetle devam edeceksek ekonomik olarak mantıklı olur ama negredo, ibra, pektemek gibi bi üçlemenin ne ekonomik ne stratejik mantığı yok çünkü en geç seneye ocak ayında tekrar forvet aramaya başlayacağız, şu larin olursa bi nebze tutma ihtimali var yaşı genç ve maliyeti düşük.
mbizim yonetimin sitili bu hersene ueni santrafor
Kac senedir ya sanki zlatani almasak seneye santrafor aramayacaz. Zlatani alsak ocakta arayacaz almazsak butun yaz
Dedim ama ta 3 sene once balotelliyi alak diye
Simdiye balo akilhastanesinden cikmis golleri siraliyordu

Çevrimiçi levitate

zlatan bu abi stadı falan üstüne yapalım
bipbipbupbup

Onur Küçük

• Ziyaretçi

eğer şenol güneş'in derdi kısa duvar paslarıyla ve araya atılan toplarla skora gitmekse ve bu sebeple bu transfer gündeme geldiyse adama, ''elinde oğuzhan, tolgay ve orkan gibi oyuncular olmasına rağmen neden her maç takımı topu q7'ye at orta açsın taktiği ile oynattın'' diye sorarlar. o yüzden sportif konuyu herkes geçsin... eğer mevzu başkaysa da bilelim ve ona göre belirleyelim tepkimizi.''
Hoca'nın istediği adamlar alınmadığı için takım başarısız şeklinde mazeret ortaya konulmaya çabalanıyor. Bu tip mazeretler ortaya atılmaya devam edildikçe sorunlar da çözümsüz kalacak. Yaz transfer sezonunda dünya üzerinde başka santrafor kalmamış gibi Burak Burak diye tutturdu. Sistemine en uygun profilde santraforu bile bilmeyerek pivot santrafor isterim diye tutturdu. İsteği doğrultusunda seçenek sayımızı kısıtladık 4 küsur milyon avro maaşla Negredo'yu aldık. Halbuki oynattığı oyun motorik becerileri üst düzey, güçlü, bitiriciliği vasatın üstünde bir santrafor gerektiriyordu. Neyse bildiği şekilde devam etti. Sadece oyuncu tercihleriyle alakalı da değildi yanlışları. Yanlışları 1,2,3 diye devam etti. Başarısız sonuçlar gelince de sorunu kendi dışında herşeyde aradı. Bazı yanlışlarından geç de olsa dönmeye başlarken bazılarını devam ettirdi.

Şimdi Demba Ba gelsin istiyordur. Ben istemiyorum gelmesini çünkü biliyorum ki Demba Ba, Hoca için yeni bir mazeret olacak. Demba Ba benim istediğim oyuncuydu ama siz almadınız, o nedenle böyle başarısız sonuçlar aldık şeklinde mazeret olacak. Bu mazeret ile yarattığı sorunları tekrar gözardı etmeye meyillenecek, sorunlar çözümsüz kalacak ve başarısızlıkla neticelenecek bu sezon.

Bu takımın santrafor sorunu var ama santrafordan başka sorunları da var. Demba Ba'nın gelmesi ile  santrafor sorunu çözüme kavuşmayacağı gibi diğer sorunların da soru işareti olarak kalmaya devam etme tehlikesi var . 

Çevrimdışı tuncaboylu

zlatan bu abi stadı falan üstüne yapalım
Tabi tabi, hatta şey yapalım da hepimizi bir posta. Tövbe estağfurullah.

Çevrimiçi levitate

hehe
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Normal falan değil, o sizin anomaliniz. Koca Manchester United bile herifle sözleşme yenilemek için 2 ay düşündü.

Galatasaray Drogba'yı getirdi, CL'de tur atladı, şampiyon da oldu. Şimdi ne durumda? Borç 2.5 milyar, arsaları sattılar, kayyum söylentileri var. Bizi onlardan farklı kılan ne?

Çevrimdışı mylife1903

Ben soyadimi degistirmem onu belirteyim hemen

Çevrimdışı tuncaboylu

mbizim yonetimin sitili bu hersene ueni santrafor
Kac senedir ya sanki zlatani almasak seneye santrafor aramayacaz. Zlatani alsak ocakta arayacaz almazsak butun yaz
Dedim ama ta 3 sene once balotelliyi alak diye
Simdiye balo akilhastanesinden cikmis golleri siraliyordu
Balotelli mantıklı, İbrahimoviç mantıksız.

Çevrimdışı frantic

Herkese merhaba, uzun zamandır okuyarak takip ediyordum artık transfer başlığına yazmak istedim  :)
Cenk 20-25m euro söylentisi eğer gerçekse gitmesi gerektiğini düşünüyorum keza tosic için 5m civarı konuşuluyor vidanın geldiğini düşünerek tosic için o yaşta o para cidden iyi rakam. cenki de tosici de severim kalsalar her zaman faydalı da olurlar ancak rakamlar çok cezbedici. 
Asıl hayalim bu iki ismin yanında taliscanın da gidip 4milyon getirmesi ve negredoya da talip çıkması. Yaklaşık 35m euro civarı gelir elde edilebilir ki bu parayla sağbek-10 numara-golcü ve demba ba alınabilir diye düşünüyorum. Ayrıca umarım arda transferi gerçekleşmez, şahsen arda yerine sosaya bile razıyım.

Çevrimdışı sametbagan

Üçlememiz ibra demba ba larin oluyor.

Çevrimdışı mylife1903

Normal falan değil, o sizin anomaliniz. Koca Manchester United bile herifle sözleşme yenilemek için 2 ay düşündü.

Galatasaray Drogba'yı getirdi, CL'de tur atladı, şampiyon da oldu. Şimdi ne durumda? Borç 2.5 milyar, arsaları sattılar, kayyum söylentileri var. Bizi onlardan farklı kılan ne?

Drigba ile ne alakasi var
Ula hesap yapamiyon
Sabah gazetesinin enflasyon hesabi gibi yapiyon hesaplari, bilmesem

Makul de bi insansin
Yahu adamlar selcuk burak falan 3.5 milyon veriyordu superligde gsye transfer olmamis oyjncu sayisi bir elin oarmagini gecmiyor ama suclu drogba

Çevrimdışı tuncaboylu

Ula hesap yapamiyon

Makul de bi insansin
Yahu adamlar selcuk burak falan 3.5 milyon veriyordu superligde gsye transfer olmamis oyjncu sayisi bir elin oarmagini gecmiyor ama suclu drogba

E bizimkiler de çakıl taşı almıyor. Biz de Negredo'ya Pepe'ye 4.5 veriyoruz işte, ne farkın var?

O zamanki Galatasaray takımının maaşını alt alta koy, bizimkinden 3-5 milyon fazladır en fazla.

O farkı da İbrahimoviç-Drogba maaş farkı ile kapatır, öne geçersin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ula hesap yapamiyon

Makul de bi insansin
Kaldı ki o dönem Euro kaç liraydı, şimdi kaç lira?

Çevrimdışı Ersoy

Cenk'i umarım satmışızdır bu paraları bidaha bulamayız.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Eğer Cenk gidiyorsa, Balotelli bize aslında hiç de fena olmazdı... Akıllanır bizde o  :D

>Sözleşme bitiş tarihi 30.06.2018

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Eğer Cenk gidiyorsa, Balotelli bize aslında hiç de fena olmazdı... Akıllanır bizde o  :D

>Sözleşme bitiş tarihi 30.06.2018

Fitili ateşledik. Geliyoruz.

Balotelli candır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Sallapati düşmedi mi daha ?

Etiketler: