2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6942384 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Fikret Orman: "Arda ile alakalı fikrimi daha evvel de sordunuz, anlattım. Şahsen çok sevdiğim, çok da önemli bir oyuncu. Türkiye'nin önemli bir değeri. Arda'nın oynadığı yerlerde oyuncu yoğunluğumuz var."
"Arda'ya Beşiktaş forması nasip olsun isterim ama böyle bir gündemimiz yok."
"Cenk çok kıymetli bir kardeşimiz, evladımız. Bu çocuklar Beşiktaş'ta olmaktan mutlular. Kariyerleriyle alakalı iyi bir şey olacağına inanırsak biz de yardımcı olmak isteriz ama Cenk gitmiş, uçağa binecek falan, böyle bir gündemimiz yok."

Çevrimdışı mylife1903

Senin kafa da uçtu iyice.

15 milyon euro geçen sene Kartal yuvasının toplam cirosu (Ciro bak, kar değil)

15 milyon Euro'yu kaç tane forma satarak çıkaracaksın? Mevcutun üstüne 1 milyon tane faha satman lazım, toplam satış hedefin iyimser halde bile 600 bin.

Ibrahimovic, Drogba etkisi yaratır. Bu sene mutlu olursun, 2 sene sonra batarsın.

Bize Demba yeter, o Cenk'ten gelen parayı da borcu indiririz. Kanadalı Larin falan da olur, Cenk tutarsa 2 sene sonra da onu satarız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi bucuk senelik 15 versinler zlatana agzimi acmam
Veli aras pekto negredo bokyo milos pedro tolga zengin kac para aliyor batmiyoruz
Zlatan gelsin yanina al dembayi yeter
Hatta zlatan gelsin yedegi pekto olsun zaten oynayamayacak

Ama sozlesmesine koymak lazim 4-5 hafta hoca oynstmayinca kimseyi dovmesin ayi

Çevrimdışı İhsan

Forumda Arda için kötü laflar kullanmayan sayılı üyeden biri olduğum için mutluyum  :lol:  Arda'nın futbolu ayrı bir konu ama milli takımdaki olaylarda falan çok fazla haksız şekilde üzerine gidildiğini düşündüm hep, bu yüzden sessiz kaldım. O linçlerin hiçbirine ortak olmadım. "Adamlık" muhabbetlerini ben de sevmiyorum ama Arda biraz duygusal bi çocuk, kamuoyu da çok üstüne gitti. Psikolojisi baya bi bozuldu. Kolay değildir milyonlarca insan tarafından küfür yemek... Milli takım yenilirken oyundan çıktığındaki "sinir gülüşünü" alıp "milli takım yeniliyor Arda gülüyor" başlığıyla yayınladılar. Adeta günah keçisi oldu. Elbette hataları var ama onun 1 hatasını algıyla bin yaptılar. Ben hep böyle düşündüm. Dillendirmeye gerek duymamıştım ama artık Beşiktaşın oyuncusu olacaksa fikrimi söyliyim dedim.

Herşeyi bir kenara bırakalım ve şunu hatırlayalım: Beşiktaş tribünleri "Ağzına aal, Ağzına aal, ağzına aal, Sinem Kobaal" diye o iğrenç tezahüratı yapmasına rağmen Arda Turan bu kulübe ve taraftara bir tepki göstermedi, vakti geldi Seba yazılı Beşiktaş formasını sırtına geçirdi. Olaya bir de bu yönden bakın. Popüler algının dışına çıkalım biraz. Ben Arda Turan'ın yerinde olsam o tezahüratın altında kalmazdım kesinlikle. 10 binlerce insanın koro şeklinde sizin karınıza, eşinize böyle iğrenç bir küfürü ettiğini düşünün... Ne hissedersiniz? Ya da ne yaparsınız? O birşey yapmadı.

İşin futbol yanına gelirsek; Hoca Lens veya Orkan'ı Quaresma'nın yerine oynatmayacak bu belli oldu. Şenol hoca Quaresma'yı keserse Arda için keser. Oyüzden bence gelsin. Quaresma'dan daha kötü olmaz... Arda en azından pas yapan bir futbolcu. Quaresma'dan daha fazla katkı verir oyuna genel anlamda.

Arda basıt başarılarla abartılı bir şekilde kahraman ilan edldi. Aynı çizgide hatalarında tabiiki üzerine gidilecek.
Bence Arda Q7yi kesemez. Ancak Babelin veya Taliscanın yerine oynar.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

fm mod on  :ok:
Sen de o engin düşüncelerini paylaşırsan seviniriz

Transfer başlığındayız farkındaysan ve olabilirlik ölçüsünde düşüncelerimizi yazıyoruz.

Varsa daha iyi bir önerin yazabilirsin

Çevrimdışı tuncaboylu

Veli aras pekto negredo bokyo milos pedro tolga zengin kac para aliyor batmiyoruz

O kadar lükse giremeyiz abi.

Drogba-Galatasaray örneği önümüzde işte, o yolun sonu çok kötü bir yere çıkıyor.

Çevrimdışı sametbagan

Senin kafa da uçtu iyice.

15 milyon euro geçen sene Kartal yuvasının toplam cirosu (Ciro bak, kar değil)

15 milyon Euro'yu kaç tane forma satarak çıkaracaksın? Mevcutun üstüne 1 milyon tane faha satman lazım, toplam satış hedefin iyimser halde bile 600 bin.

Ibrahimovic, Drogba etkisi yaratır. Bu sene mutlu olursun, 2 sene sonra batarsın.

Bize Demba yeter, o Cenk'ten gelen parayı da borcu indiririz. Kanadalı Larin falan da olur, Cenk tutarsa 2 sene sonra da onu satarız.

E tama işte yarısını Türkiyede diğer yarısını da dünya genelinde satarız olur biter :D

Şaka bir yana göndereceğimiz adamlara verdiğimiz maaşı versek gene kafa kafaya çıkarız forma satışı da yanımıza kar kalır.

450 bin civarında forma satışı lazım parasını çıkartmak için ciro olarak elde edilecek kar değil kar değil.

Hatta maaşını yarısını sponsorlara ödetebiliriz.İmkansız değil.Tek başına sadece ligde 17 maç oynamak şartı ile direk 20 gol 5 asist  yapar .

Çevrimdışı sametbagan

3  sene üst üste şampiyon yapar bizi bu yaşına rağmen.

Çevrimdışı tuncaboylu

E tama işte yarısını Türkiyede diğer yarısını da dünya genelinde satarız olur biter :D

Şaka bir yana göndereceğimiz adamlara verdiğimiz maaşı versek gene kafa kafaya çıkarız forma satışı da yanımıza kar kalır.

450 bin civarında forma satışı lazım parasını çıkartmak için ciro olarak elde edilecek kar değil kar değil.

Hatta maaşını yarısını sponsorlara ödetebiliriz.İmkansız değil.Tek başına sadece ligde 17 maç oynamak şartı ile direk 20 gol 5 asist  yapar .
İmkansız değil, sadece iflas etmene yol açar. :tabe:

Dünyada kimse İbrahimoviç Beşiktaş'a geldi diye formanı almaz.

Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak lazım.

Çevrimdışı solar

Arda Turan takim ici dengeleri gectim taraftarin huzurunu dahi bozacak bir karakter, hemen insanlar birbirlerinin Besiktasliligini sorgulamaya baslamis zaten. Su an en son ihtiyacimiz olan isim oldugunu dusunuyorum. Babel ve Lens as, yedekleri Orkan ve Aras bile DOGRU oyunla yarim sezon isimizi gorur bence. Daha elimizdekileri ne kadar kullanabildik de kadroyu daha da sisirmeye calisiyoruz.

Çevrimdışı sametbagan

İmkansız değil, sadece iflas etmene yol açar. :tabe:

Dünyada kimse İbrahimoviç Beşiktaş'a geldi diye formanı almaz.

Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak lazım.

İşte bu komik oldu biz negredoya ortalama senelik 5 milyon veriyoruz batmıyoruz da ibraya 15 verince mi batacağız

Çevrimdışı Berat

" Biz tüm emeğimizi ortaya koyuyoruz ve ligde kalmak için 3 aydır maaş almıyoruz. Ama son saniyede çizgiyi geçmeyen top için Burak denilen kişi hakeme bağırarak itiraz ediyor. O adam gerçekten emek hırsızı. "

-Barış Başdaş

Yukarıdaki isim iyi ki şu kulübün kapısından tekrar içeri girmedi, aynı dileklerim Arda için.

Çevrimiçi tolga1903

Yok gündemimizde diyo işte başkan hala arda arda geziniyolar ortada muhabirler. Tüm transfer dönemi bu adamın adıyla mı geçecek bu medya insanlarla dalga geçiyor resmen bize hazır oyuncu bayern maçlarında kullanabileceğimiz oyuncu lazım fikstür zor direk gelip oynayabilmesi lazım diyoruz hala fellaini arda mata ibrahimovic mikhitaryan. Manulu futbolcuları ve ardayı pazarlama aracı herifler bizi düşünen yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte bu komik oldu biz negredoya ortalama senelik 5 milyon veriyoruz batmıyoruz da ibraya 15 verince mi batacağız
Evet.

İbrahimoviç'in sırf menajerlik ücreti 3-4 milyon euro olacaktır, emin olabilirsin. Mino Raiola diye arat, ne demek istediğimi anlarsın.

Ayrıca Negredo'ya zaten 5 verirken önüne 15 alacak adam koyacak lüksün de yok.

Negredo'yu aldığın paraya bir yerlere satabilirsin, İbrahimoviç de o şansın da yok.

Çevrimiçi tolga1903

Sivas maçı 11'nin yaş ortalaması 31. Bunun üzerine 36 yaşındaki adama 15 milyon euro verelim diyorsunuz ya lütfen artık. Şu takıma yaşı 28'in altında bir tane daha oyuncu katılmamalı iki seneye komple takım değişecek yoksa.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Neden Arda hatalı olur?

1- Profesyonel değil, kendine bakmıyor. Göbeği efsane boyutlarda.
2- Kendini bile isteye politize etti, evet videoları, ve daha bir çoğu. İçten değil, samimi değil, sonunu düşünerek ve menfaat merkezli hareket ediyor.
3- Ahlaklı değil. Barcelona'ya ne zaman geleceksin diye instagram'dan dm'leştiği bir çok kendinden küçük kız ortaya çıktı (19-20 yaşlarında) bir kaç defa da bunu bazı Türk mankenlere yaptı. hepsi ifşa oldu.
4- Adamcılık. En iğrenci. Üzerine konuşmama gerek var mı?
5- 70 yaşındaki adama yumruk atabilecek bir mide.

Şunlardan sonra bu adam Beşiktaşa gelsin demek..ne bileyim. Söylemeyeyim o kısmı, anladınız.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Alıntı:

''elini şortunun içine soktuğu için kendini beşiktaş'a adamış belki de tek yabancı futbolcumuz olan pascal'ı ve hakkı olan maaş çekini yanlışlıkla gününden önce paraya çevirdiğinden dolayı efsanemiz olan feyyaz'ı kulüpten gönderen bir camianın bu adamı transfer etmeye çalışmasını bana kimse anlatamaz.

eğer şenol güneş'in derdi kısa duvar paslarıyla ve araya atılan toplarla skora gitmekse ve bu sebeple bu transfer gündeme geldiyse adama, ''elinde oğuzhan, tolgay ve orkan gibi oyuncular olmasına rağmen neden her maç takımı topu q7'ye at orta açsın taktiği ile oynattın'' diye sorarlar. o yüzden sportif konuyu herkes geçsin... eğer mevzu başkaysa da bilelim ve ona göre belirleyelim tepkimizi.''

Çevrimdışı sametbagan

Evet.

İbrahimoviç'in sırf menajerlik ücreti 3-4 milyon euro olacaktır, emin olabilirsin. Mino Raiola diye arat, ne demek istediğimi anlarsın.

Ayrıca Negredo'ya zaten 5 verirken önüne 15 alacak adam koyacak lüksün de yok.

Negredo'yu aldığın paraya bir yerlere satabilirsin, İbrahimoviç de o şansın da yok.

Sen yazdığımı tam okumamışsın galiba

gideceklerin içersinde negredoyu da saydım hatta pektemek veli aras boyko hatta Q7

Bunlara ek olarak da cenki sattığımızı düşünerek ardayı ibrayı ve kanadalı genç forvetle beleşe demba bayı alalım dedim

Takıldın bi ibra 15 e gelirse batarız diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Alıntı:

''elini şortunun içine soktuğu için kendini beşiktaş'a adamış belki de tek yabancı futbolcumuz olan pascal'ı ve hakkı olan maaş çekini yanlışlıkla gününden önce paraya çevirdiğinden dolayı efsanemiz olan feyyaz'ı kulüpten gönderen bir camianın bu adamı transfer etmeye çalışmasını bana kimse anlatamaz.

eğer şenol güneş'in derdi kısa duvar paslarıyla ve araya atılan toplarla skora gitmekse ve bu sebeple bu transfer gündeme geldiyse adama, ''elinde oğuzhan, tolgay ve orkan gibi oyuncular olmasına rağmen neden her maç takımı topu q7'ye at orta açsın taktiği ile oynattın'' diye sorarlar. o yüzden sportif konuyu herkes geçsin... eğer mevzu başkaysa da bilelim ve ona göre belirleyelim tepkimizi.''

Feyyaz o işi yanlışlıkla yapmadı, olayları saptırmaya gerek yok.

Alıntıyı kimden yapmışsın bilmiyorum, ama millet kendini amma önemli zannediyor ve arkadaş.

Çevrimdışı mylife1903

Sivas maçı 11'nin yaş ortalaması 31. Bunun üzerine 36 yaşındaki adama 15 milyon euro verelim diyorsunuz ya lütfen artık. Şu takıma yaşı 28'in altında bir tane daha oyuncu katılmamalı iki seneye komple takım değişecek yoksa.
O 36 yasindaki bir adam degil o 36 yasindaki zlatan

Laypsik gibi subyan yurdu olacagima milan gibi huzurevi olurum

Çevrimdışı tuncaboylu

gideceklerin içersinde negredoyu da saydım hatta pektemek veli aras boyko hatta Q7

Bunlara ek olarak da cenki sattığımızı düşünerek ardayı ibrayı ve kanadalı genç forvetle beleşe demba bayı alalım dedim

Negredo'yu şu anda gönderemezsin, şu haliyle kimse o maaşı vermez. Sene sonuna kadar parlatman lazım.

Pektemek'i, Aras'ı, Veli'yi, Boyko'yu şimdiye kadar gönderemedin, şimdi kendilerini gösterdiler de mi gönderebileceksin? Gittikleri takımda maaşlarının bir kısmını da ödemek zorundasın.

Çevrimdışı mylife1903

Bu tepkileri pektoya sozlesme verilirken de gormek isterdik
Pekto, boyko, aras, sonracima bu boksor bi dalaylama vardi sonra eneramo
Niyank bunlara verince batmiyoz
Yahu zlatana sampiyonluk priminin tamamini veririm gelsin sampiyon yapsin sonra 🇺🇸

Çevrimdışı sametbagan

Cenk yerine sadece ibra değil demba ba da dedim oda yaşlı ona neden takılmıyorsunuz yada kanadalı genç forveti yazdım.

Cenk bu hale çok çalışma ve önce demba sonra da gomezin arkasında bekleyerek onlardan bişeyler öğrenerek geldi.

Zaten kulübün halihazırda bi gençleştirme operasyonu var ve üstelik şampiyonluk gençlikle değil tecrübe ile gelir.

Çevrimdışı mylife1903

Cenk yerine sadece ibra değil demba ba da dedim oda yaşlı ona neden takılmıyorsunuz yada kanadalı genç forveti yazdım.

Cenk bu hale çok çalışma ve önce demba sonra da gomezin arkasında bekleyerek onlardan bişeyler öğrenerek geldi.

Zaten kulübün halihazırda bi gençleştirme operasyonu var ve üstelik şampiyonluk gençlikle değil tecrübe ile gelir.
Yemisim gencini subyanini hormon kokar onlar

Bana ter kokacak herif lazim, pis kokacak futbolcu rakibin stoperi yanina gelince gozleri kanayacak kokunun keskinliginden

Çevrimdışı tangaz

Bu tepkileri pektoya sozlesme verilirken de gormek isterdik
Pekto, boyko, aras, sonracima bu boksor bi dalaylama vardi sonra eneramo
Niyank bunlara verince batmiyoz
Yahu zlatana sampiyonluk priminin tamamini veririm gelsin sampiyon yapsin sonra 🇺🇸

reis parça parça girince hissetmiyolar galiba
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

reis parça parça girince hissetmiyolar galiba
Hah abi kafa izni bitmis
Sen yokken @Necmi abinin farini acip acip kapattik merak etme

Taksit taksit sokusturunca
Odenebilir oluyor

Bir yahudi ne demis abi

Ucuz mala para verecek kadar zengin degilim

Etiketler: